VEČNOST 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Si je dal kdo narediti karmično analizo in kakšne so vaše izkušnje? Poznate katero osebo, ki vam izdela tako analizo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Karmična analiza je pri meni del natalne karte, če je oseba pripravljena o tem poslušati. Vedno si vzamem čas, da razložim tudi ta del, ker se mi zdi, da človeka usmeri v pravo smer in da lažje razume ozadje tega življenja. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Karmična analiza se navezuje na Lunina sešišča (po domače vozle), južno kaže, kaj se je dogalo v prejšnih življenjih in severno, kam gre nek potencial. To je priporočljivo za tiste ljudi, ki se še iščejo ali pa za mlade, ki usmerjajo tok življenja. Aspekti so zelo pomembni in kažejo, kdo bi nas lahko spubodbudil, dinamični pa kdo je tisti, ki zna nasprotovati. Retrogradni planeti so karmično povezani, prav tako hiša oz. os kjer se nahajata. Obstaja kar nekaj dobrih knjih, zadnja ko mi je prišla pod roke je bila KARMIČKA ASTROLOGIJA Sergej Šestopalov.Najbolj zanimivo je to, ko delam analzi karto, vidim značaj... in nazadnje naredim sintenzo vozlovov in tedaj ti postane jasno zakaj se nekomu dogajajo nekatere stvari. Lep in uspešen dan! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Karmični aspektiRetrogradnostPrejšnja življenjaVozliLunini vozli Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Obstaja kar nekaj dobrih knjih, zadnja ko mi je prišla pod roke je bila KARMIČKA ASTROLOGIJA Sergej Šestopalov. Lep in uspešen dan! beli VranTi je všeč ta knjiga? V.d., Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Mihela, koliko pa računaš za analizo? Hvala in vse lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Obstaja kar nekaj dobrih knjih, zadnja ko mi je prišla pod roke je bila KARMIČKA ASTROLOGIJA Sergej Šestopalov. Lep in uspešen dan! beli VranTi je všeč ta knjiga? V.d., Mihela Meni je ta knjiga super beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Meni pa ni najbolj blizu.Zdi se mi, da sem se več naučila o karmi, preko Imširagiča. On mi razlaga na tak način, ki je meni blizu. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.