Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=28"][b]Napoved za 28. teden[/b][/url] - [b]5. - 11. julij 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Ok, jaz bom energijo z začetka tedna...raztegnila na cel teden... Delo, prijateljsko vzdušje, nakup nepremičnin.. ...sam kaj pa ... Sanjalica, te lepo nadomeščam...??? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 [color="blue"]ribje in saturnovsko[/color], kar ni in ni ene sproščenosti, šele Lev prinaša kaj več tega... Merkur Lev, Venera Dvojček vsaj bolj teh energij. [color="green"]Gozd[/color] je zdaj res fantazija za sprehode, mmmm Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 usklajene in istočasne in obe Štajerke Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Ojla, pa res.. :o|o: ful sem se namatrala, total tezko sedim in me zivcno dela, ko sedim na bolecini, da ne morem majnda na finto vreci, ko skoz cutim... pa me bocka v mozeg pa tezko razmisljam. Custva tudi, a bolj zmedena, pa v bistvu bi si zeleli blizine, a se potem nekako distanciramo... zdaj bo bolje, bo manj sramezljivosti, sploh ko se bo oddaljil saturn nekoliko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Kdaj seksamo ta teden??????? Marsa??? :o|o: ; a spet nč ??? :o|o: Astra... kje si izpostavila vprašanje o... khmm...zadovoljevanju spolnih potreb??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Skoraj vsak dan... (skoraj v pon., skoraj v torek, skoraj v sre. ...)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Skoraj sem zadnjič in predzadnjič in predpredzadnjič zajca ujela... sam mi je vedno zbrisau :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Marsa oboroži se s pojštri... Men pa po totalno luštnem petku in soboti, v nedeljo zjutraj grlo, nos in zdaj tako Saturnovsko prehlajena, kakor se spodobi ob tranzitu Saturna -pa magari je zdaj sred poletja, čajčkam tud ne gre najbolj ta dan... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Hm se bomo kar po umetniško lotili - pa smo vsaj za prvo polovico tedna preskrbljeni . Zbranost bomo že nekak ugnali, sam da je vse skup mal bolj na izi. Spet neko glodanje preteklosti :o|o:, a je nismo že miljonkrat obdelali . Marsa pazi nase, poškodbe pa tole !!!! Nič delo na sebi ne, saj to itak velja za celo življenje, pa na ustnice . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 [quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 12:37']Skoraj vsak dan... (skoraj v pon., skoraj v torek, skoraj v sre. ...)... [/quote] Velikokrat skoraj, anede? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 včasih je tudi tisti skoraj zanimiv... a ni to predigra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 danes zvečer se bosta že dve Ribici v Luni kopali, to je vendar najbolj nežna in najbolj cartljiva Luna in tej je morda čisto prav, da "skoraj"... še posebno, ko pride Luna na Urana zna presenetit in če se to zgodi komu npr. na Veneri v 8.h... mogoče Če ne bi tam s trigonom Saturn "ruzhil" in treznil in zresnil... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Tudi kaksne nezvestobice itd.. za nekatere, venera je pa v dvojckih namrec, torej v kvadratu, mars v levu (inkon.)... saj res!! Thanx za skrb za moje poskodbe & stuff... Vi mene morate opozarjati, a ni bedasto! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 hja, potem pa vem zakaj mam jaz tolo krizico - venera okrog mojga Saturna šeta gor pa dol, pa še v deveti hiši... hehe, ni čudno da sem vsa v oblakih al pa 10 metrov zabita v tla (z mislijo) ma važno da je tist skoraj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 [quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 12:37']Skoraj vsak dan... (skoraj v pon., skoraj v torek, skoraj v sre. ...)... [/quote] ...bemu.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 [quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 15:26']Tudi kaksne nezvestobice itd.. za nekatere, venera je pa v dvojckih namrec, torej v kvadratu, mars v levu (inkon.)... [/quote] A se tu najdem???? Sicer bo mož , meni sledi .... ampak...napoved je pa le napoved Pa pr moji krščanski duši, nisem čisto nič sugerirala Marsi (ta pripis velja za moža, če slučajno....če...no, saj veste...če ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 [quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 15:26']Tudi kaksne nezvestobice itd.. za nekatere, venera je pa v dvojckih namrec, torej v kvadratu, mars v levu[/quote] Hihi, kako ste smešni... ...kot da napoved velja sam za tiste, ki to beremo... Torej...če se kdo veseli... :o|o: poglej, poglej, tut Mick je začel brat napovedi... Marsa, teb pa predlagam eno dobro poškodbeno zavarovanje...do zdej bi že skor obogatela... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Sem se začela umetniško izražat, še preden sem prebrala napoved... kopalnico sem tako umetniško pobelila, da zdaj potrebujem še en umetniški navdih v stilu 'kaj je umetnik hotel s tem povedati' :o|o: ... lisasto-marogasto nekaj... ne vem, če ne bi bilo bolje, če bi svojo ustvarjalno energijo raje v 'skoraj ...' preusmerila funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Sem na "prisilnem odvajanju" od interneta in zato bom le občasno skočila gor ko naletim na kakšen računalnik- kot npr zdaj v eni pisarni.... Umetniško izrazanje...hmmm... no ja ukvarjam se s fotografiranjem akti in podobno... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Mateja - , ja, mroda smo res malo neartikulirani in je boljse rezultate pricakovati v igranju ipd., modnih zadevah... ali pa vsaj taksnih, ki ne zahtevajo totalno energije in casa in preciznosti. Aira - - prisilnem odvajanju? Kaj pa bi to pomenilo? Vsekakor drzim pesti, da bo cimprej mimo in da vmes cimveckrat najdes varianto, da priletis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 [quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 17:10']Aira - - prisilnem odvajanju? Kaj pa bi to pomenilo? Vsekakor drzim pesti, da bo cimprej mimo in da vmes cimveckrat najdes varianto, da priletis. [/quote] to pomeni da nimam keša za internet. si bom že zrihtala kakšno drugo varianto in priletela. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 Aja, si prek telefona oz. tele vize. Poznam, moje sozalje. No, pol se bos pa malo shlepala sem pa tja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 nene ne najdem potenja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.