Skoči na vsebino

Napoved za 28. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=28"][b]Napoved za 28. teden[/b][/url] - [b]5. - 11. julij 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 51
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Ok, jaz bom energijo z začetka tedna...raztegnila na cel teden... x;)x x^x

Delo, prijateljsko vzdušje, nakup nepremičnin.. :palec: ...sam kaj pa :onfire: ... x?x

Sanjalica, te lepo nadomeščam...??? x;)x

Astra
Per aspera ad astra

[color="blue"]ribje in saturnovsko[/color],
kar ni in ni ene sproščenosti, šele Lev prinaša kaj več tega...
Merkur Lev, Venera Dvojček vsaj bolj teh energij.
[color="green"]Gozd[/color] je zdaj res fantazija za sprehode, mmmm

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ojla, pa res.. x:Xx :vio:

:o|o: ful sem se namatrala, total tezko sedim in me zivcno dela, ko sedim na bolecini, da ne morem majnda na finto vreci, ko skoz cutim... pa me bocka v mozeg pa tezko razmisljam. :xx!:
Custva tudi, a bolj zmedena, pa v bistvu bi si zeleli blizine, a se potem nekako distanciramo... zdaj bo bolje, bo manj sramezljivosti, sploh ko se bo oddaljil saturn nekoliko...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica
Kdaj seksamo ta teden???????

Marsa??? :eek: :eek: :sori: :sori: :o|o: ; a spet nč ??? :o|o: :V: :V: :V: :C:

Astra... kje si izpostavila vprašanje o... khmm...zadovoljevanju spolnih potreb??? :D :D :D

Skoraj vsak dan...
(skoraj v pon., skoraj v torek, skoraj v sre. ...)... x:o)x x:o)x x;)x

Picasso

Guest sanjalica
Skoraj sem zadnjič in predzadnjič in predpredzadnjič zajca ujela... sam mi je vedno zbrisau :sori: :o|o: :sori:

x;)x

Marsa oboroži se s pojštri... Men pa po totalno luštnem petku in soboti, v nedeljo zjutraj grlo, nos in zdaj tako Saturnovsko prehlajena, kakor se spodobi ob tranzitu Saturna -pa magari je zdaj sred poletja, čajčkam
tud ne gre najbolj ta dan...

Hm x:px se bomo :onfire: :onfire: :onfire: kar po umetniško lotili - pa smo vsaj za prvo polovico tedna preskrbljeni x;)x . Zbranost bomo že nekak ugnali, sam da je vse skup mal bolj na izi.

Spet neko glodanje preteklosti :o|o:, a je nismo že miljonkrat obdelali x:Dx x:)x .

Marsa pazi nase, poškodbe pa tole !!!!

Nič delo na sebi ne, saj to itak velja za celo življenje, pa x:)x na ustnice :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 12:37']Skoraj vsak dan...
(skoraj v pon., skoraj v torek, skoraj v sre. ...)...  x:o)x  x:o)x  x;)x[/quote]

Velikokrat skoraj, anede?

x:Dx x:Dx x:Dx

danes zvečer se bosta že dve Ribici v Luni kopali, to je vendar najbolj nežna in najbolj cartljiva Luna in tej je morda čisto prav, da "skoraj"... x:Ix x:o)x

še posebno, ko pride Luna na Urana zna presenetit in če se to zgodi komu npr. na Veneri v 8.h... mogoče

Če ne bi tam s trigonom Saturn "ruzhil" in treznil in zresnil...

Tudi kaksne nezvestobice itd.. za nekatere, venera je pa v dvojckih namrec, torej v kvadratu, mars v levu (inkon.)... x;)x

saj res!! Thanx za skrb za moje poskodbe & stuff... Vi mene morate opozarjati, a ni bedasto! x:o)x x:px

Picasso

hja, potem pa vem zakaj mam jaz tolo krizico - venera okrog mojga Saturna šeta gor pa dol, pa še v deveti hiši... hehe, ni čudno da sem vsa v oblakih al pa 10 metrov zabita v tla (z mislijo) x:o)x
ma važno da je tist skoraj... :vragec: x:px

[quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 12:37']Skoraj vsak dan...
(skoraj v pon., skoraj v torek, skoraj v sre. ...)...  x:o)x  x:o)x  x;)x[/quote]
x:Dx x:o)x x:Dx ...bemu.... x:px x8Dx :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica
[quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 15:26']Tudi kaksne nezvestobice itd.. za nekatere, venera je pa v dvojckih namrec, torej v kvadratu, mars v levu (inkon.)...   x;)x[/quote]
A se tu najdem????

:2src: :wOOt: :onfire: :onfire: :wOOt:
Sicer bo mož :cry: , meni sledi .... :blink: ampak...napoved je pa le napoved x:Dx x:o)x

Pa pr moji krščanski duši, nisem čisto nič sugerirala Marsi x!x (ta pripis velja za moža, če slučajno....če...no, saj veste...če xredx x:Ix )

[quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 15:26']Tudi kaksne nezvestobice itd.. za nekatere, venera je pa v dvojckih namrec, torej v kvadratu, mars v levu[/quote]
Hihi, kako ste smešni... x;)x ...kot da napoved velja sam za tiste, ki to beremo... xrolleyesx

Torej...če se kdo veseli... :o|o:

poglej, poglej, tut Mick je začel brat napovedi... :eek:

Marsa, teb pa predlagam eno dobro poškodbeno zavarovanje...do zdej bi že skor obogatela... :xx!:

Astra
Per aspera ad astra

Sem se začela umetniško izražat, še preden sem prebrala napoved... kopalnico sem tako umetniško pobelila, da zdaj potrebujem še en umetniški navdih v stilu 'kaj je umetnik hotel s tem povedati' xrolleyesx :o|o: ... lisasto-marogasto nekaj... ne vem, če ne bi bilo bolje, če bi svojo ustvarjalno energijo raje v 'skoraj ...' preusmerila xcivx x:Dx

Sem na "prisilnem odvajanju" od interneta in zato bom le občasno skočila gor ko naletim na kakšen računalnik- kot npr zdaj v eni pisarni.... x8Dx
Umetniško izrazanje...hmmm... no ja ukvarjam se s fotografiranjem x:px akti in podobno... :inocent: :vragec: x:Dx

Mateja - x:Dx xDDx , ja, mroda smo res malo neartikulirani in je boljse rezultate pricakovati v igranju ipd., modnih zadevah... ali pa vsaj taksnih, ki ne zahtevajo totalno energije in casa in preciznosti. x:o)x x:Dx

Aira - :eek: - prisilnem odvajanju? Kaj pa bi to pomenilo?
Vsekakor drzim pesti, da bo cimprej mimo in da vmes cimveckrat najdes varianto, da priletis. xcrossfingx

Picasso

[quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 17:10']Aira -  :eek:  - prisilnem odvajanju? Kaj pa bi to pomenilo?
Vsekakor drzim pesti, da bo cimprej mimo in da vmes cimveckrat najdes varianto, da priletis. xcrossfingx[/quote]
to pomeni da nimam keša za internet.
si bom že zrihtala kakšno drugo varianto in priletela.

Aja, si prek telefona oz. tele vize. Poznam, moje sozalje. xcrossfingx
No, pol se bos pa malo shlepala sem pa tja. xcivx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...