Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 [quote name='Selene' date='5. Jul 2004 ob 18:36']nene ne najdem potenja [/quote] Se mi zdi da vsakic isto vse nakladam, seveda, mlaj in scip sta vsak mesec, prav tako luna konj,. neptun... Hitro pa grejo tedni, mesci.... Torej, ja, tudi potenje. Dodam, vseeno, ceprav nimam navade naknadno dodajati, popravljati... ... hm, ali ni tudi ne v 'nasvetu'? Ja, potenje, pa tudi vse zivo... vcasih presodim, da sem ze dovolj 'negativnih' zadev podala, pa potem malo 'pozabim' podati.. Tezko je vsem ustreci in hkrati ustreci... dejanskosti... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 sem že mislila da je z menoj kej narobe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 ehh, zakaj vedno vse nase, madonca! Bodi bolj... hm, taf! p.s. tole pa je trening... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 [quote name='sanjalica' date='5. Jul 2004 ob 12:40']Skoraj sem zadnjič in predzadnjič in predpredzadnjič zajca ujela... sam mi je vedno zbrisau :o|o: [/quote] Očitno si ti predvsem za zajce. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2004 [quote name='Marsa' date='5. Jul 2004 ob 18:47']Dodam...[/quote] ne ne dodam. Pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 hehe trening sem imela jaz ravnokar, peče tazadnja ko sam vrag..sem taft se zvrnila kot sem široka, ma sej sem že v dnevniku opisovala... ma ja to moram odpraviti, moje partizansko ime - Kriva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 [color="blue"] Aira držim pesti, da urediš tole... Zdaj sem se odločila, da bo ta dan čisto drugačen, kot so napovedi, kar odločno uspešen in pika. Čeprav Luna v Ribikah... [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2004 Pajade, Stanka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 resen četrtek s to konj. Saturn Sonce in malo bolj energična sobota s konj. Merkur Mars drug konec tedna pa zelo pestri aspekti, me zanima kako boš to opredelila, gotovo nekaj romantike: ker je Venera toliko aktivirana, kaj bo to Dvojčkom zanimivo...: Venera kvadrat Jupiter,trigon Neptun,sekstil Mars (ki bo hkrati v opoz.Neptun) oprosti prehitevam... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 [color="blue"]Včeraj sva se peljala v Zagreb in sem lahko opazovala, kako se je iz Štajerske proti zahodu pripeljala fronta, oblaki in neurje, in tudi prelepe strele so švigale po nebu. Gasilci pa hiteli po cesti nekam črpat vodo iz kleti domnevam. Iz vročih stopinj 32 v Lj. sva se nato vrnila v 18 st. zvečer, cel čas so padale. Vsaj savne ne bom imela v avtu danes proti domu. Ohladitev je prinesla konjunkcija Saturna in Sonca (Saturn tudi točo, ki je včeraj pustošila po Štajerski), a tudi Uran je vmešan, ker ustvarja strele. Osvežitev skupaj z neprijetnostmi, zalitimi kletmi, točo[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 Stanka, ti zdaj z veliko zlico, s seflo tole osvajas, v bistvu ni toliko prehitevanje, kot radovednost... te zanima, se sprasujes, isces resitve... to je vse dbest. me zelo veseli tole. Sploh sem vesela tudi za povratno info in ko naglas razmisljas in tudi ker sprasujes, ker tako dajes moznost tudi drugim, da zacnejo razmisljat vecplastneje. Ja, saturn, jaz sem danes ful razmisljala o tem, kaj se meni splaca (in ugotovila, da se mi nic) x:o)... Kleti mi pa se hvalabogu ni zalilo, imamo super, suho in zracno klet. Ali je bila toca spet kje in shtala? Nisem namrec nic spremljala, samo na gorenjskem, kjer sem bila, je bil kar skoraj 'vihar'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Spoštovani, v severovzhodni Sloveniji se že pojavljalo možne nevihte s točo. Ena nevihta je pustošila v okolici Gornje Radgone, druga jugozahodno od Murske sobote. Po 18. uri sta nastali moni nevihtni celici jugovzhodno od Slovenj Gradca na obronkih Pohorja, druga pa vzhodno od Celja. Precej izrazita nevihtna celica je nastala tudi v Zasavju. Na Štajerskem in v Prekmurju se bo ozračje zvečer počasi umirilo, v osrednji in juni Sloveniji pa se bodo zveer e pojavljale nevihte, lokalno bodo lahko tudi neurja s točo. Lep pozdrav iz Centra za obveščanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 [color="blue"]eto, vidiš, bila je toča tudi, ne Selene? naj še kak Štajerc potrdi, so mi včeraj povedali, da je padalo Našla še grozljivo novico v Večeru o včerajšnjem dogodku:[/color] Citiram: "Strela udarila v skupino otrok na avstrijskem Štajerskem, en mrtev, več ranjenih Med hudim neurjem nad Zgornjo Štajersko v Avstriji je strela včeraj udarila v skupino otrok, tabornikov, pri tem pa je po navedbah reševalnih služb en otrok umrl, več pa jih je ranjenih, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Neurje se je zneslo zlasti nad krajem St. Lorenzen ob Muri, kjer so taborili mladi taborniki. Ranjenih naj bi bilo najmanj pet otrok, njihovo stanje pa ni znano. Pri reševanju otrok so po poročanju APA sodelovali sicer tudi trije helikopterji." Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 Thanx, selene! zadnjic sem poslusala vremenarco, ki je rekla, v cetrtek oz. v drugi 1/2 tedna pa bo mozna spet vrocina, pa sem se prav pomislila, heh, boma vidl... hehe... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 [quote name='Stankaa']... "Strela udarila v skupino otrok na avstrijskem Štajerskem, en mrtev, več ranjenih Med hudim neurjem nad Zgornjo Štajersko v Avstriji je strela včeraj udarila v skupino otrok, tabornikov, pri tem pa je po navedbah reševalnih služb en otrok umrl, več pa jih je ranjenih, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Neurje se je zneslo zlasti nad krajem St. Lorenzen ob Muri, kjer so taborili mladi taborniki. Ranjenih naj bi bilo najmanj pet otrok, njihovo stanje pa ni znano. Pri reševanju otrok so po poročanju APA sodelovali sicer tudi trije helikopterji."[/quote] Shit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 [color="blue"]Še to dodajam, sicer pa sami poglejte po novicah... Strele so mi všeč, kot korenina imajo obliko, ki jo zarežejo v temno nebo in za trenutek razjasnijo, zdaj se še bolj zavedam, da lahko s tem tudi sejejo strašno smrt...[/color] 12. Datum objave: 07.07.2004, avtor: Dušan Waldhütter, stran: 21 - KRONIKA Nevihte severovzhodni Sloveniji: Včeraj pozno popoldan so severovzhodno Slovenijo spet zajele vročinske nevihte. Na mariborskem centru za obveščanje so povedali, da je [color="green"]strela udarila v Košakih in da je toča padala [/color]v Cerkvenjaku ter da se je neurje najbolj razdivjalo okoli Sladkega vrha oziroma Lenarta... 13. Datum objave: 07.07.2004, avtor: Zlatka Rashid, Zoran Potič, stran: 3 - V ŽARIŠČU Hrušev ožig oziroma sadna kuga napada rastline tudi letos Obolela drevesa v Pekrah, Hočah in Limbušu: [color="green"]Bolezen izbruhnila po poškodbah drevja, ki so jo povzročila neurja s točo[/color], svoje pa so prispevale tudi visoke temperature in vlaga - Hrušev ožig se lahko pojavi zlasti v lanskih žariščih Hrušev ožig se je po izbruhu konec lanskega maja pojavil tudi letos, a nekoliko kasneje. Včeraj so namreč fitosanitarni inšpektorji pregledovali lanska žarišča okužb na območju Peker, Hoč in Limbuša na mariborskem območju ter potrdili ponovni izbruh bolezni, ki je lani povzročila okoli 100 milijonov tolarjev škode, zlasti na Gorenjskem... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 [quote name='Marsa' date='7. Jul 2004 ob 11:01']Thanx, selene! zadnjic sem poslusala vremenarco, ki je rekla, v cetrtek oz. v drugi 1/2 tedna pa bo mozna spet vrocina, pa sem se prav pomislila, heh, boma vidl... hehe... [/quote] bom jaz v septembru tebe mal povprašala za obete čez vikende, da vem na morje iti ponavadi jim burjo al pa jugo prinesem se hecam.... definitivno bom pa tole na lunci čekirala predno grem sej sem majčkeno po luninih menah spremljala pa sem obupala, neki mi še fali, en detaljček.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Iz napovedi: [quote]V drugi polovici tedna pa bodo nase energije (in tudi splosno, v ozracju), spet precej tezje, nase misli bodo spet postale temacnejse in [u]v ozracje bo sedla nekaksna zalost ali vsaj melanholija[/u].[/quote] Pa to ni res Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 :o|o: ... jaz tudi danes... razmisljala o vsem mogocem - in vse mi je slo na zivce... kaj se splaca in kaj ne - v koncni fazi se nic ne... prodala vse, odj*****, na Azurno obalo pichila ali pa v CG, pa bo mir. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Še sam to nam treba..., da nam vzameš LNF.... Pa res hočeš toliko ljudi spravit v totalno krizo... Se pravi: ti boš uživala...v Sloveniji pa množica utapljajočih duš............ Sam čist res, dan se mi je tak lepo pričel...in se je izcimil v en kurčev melanholično-turoben dan Le odkod prihajajo zakopani spomini na plan ??? (pa nanje sem nasula 28 kubikov betona!!!! grem naročit še en šleper........ ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 [quote name='sanjalica' date='7. Jul 2004 ob 12:59']Se pravi: ti boš uživala...v Sloveniji pa množica utapljajočih duš............[/quote] Hahaha, !!! 28 kubikov betona? Ajde, hitro spravi to silno maso dol s sebe! Spomini, preteklost, a ni bedasto, pa ne moremo vec retro veneri pripisovati sploh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 [quote name='Marsa' date='7. Jul 2004 ob 12:56']prodala vse, odj*****, na Azurno obalo pichila ali pa v CG, pa bo mir. [/quote] Ah, pa saj ne moreš več brez nas Jaz pa mislim, da smo lunatki vseen en tak poseben zakladek.......tud zate. So pa dnevi, ko bi tud zakladke najraje kam poslali oz. spregledali, ja. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 jst bi tud vse odjebala (evo kr cela beseda) in šla... hm, spomini, čist tko po špranjah so se splazili vame... pšc stran.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 [quote name='astra' date='5. Jul 2004 ob 13:26']Ok, jaz bom energijo z začetka tedna...raztegnila na cel teden...[/quote] Ja...malo morgen.. In izmed vseh knjig, ki jih imam tule na razpolago...se spravim brat...Saturn, pa karma in transformacija...za posladek pa še Pluton... In iz čistega miru pomislila...pa saj men se tole več ne da... jest bi kr šla...naj se drugi zaj**** s tem lajfom...če se jim da... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Astra, odklop Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.