rachek 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 http://24ur.com/naslovnica/vizita/20040703...85.php?Arf=2i17 ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 ah, rugelj, x!x mam tako mešane občutke glede njega..... v določenih stvareh se strinjam z njim.... ko sem nekje brala kako poteka njegov program za alkoholike: morajo prebrati toliko in toliko knjig, se ukvarjati s športom.... veliko pozitivnih stvari me pa vsakič zmoti ko moškim reče samo oplojevalci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 ah, rugelj, x!x mam tako mešane občutke glede njega..... v določenih stvareh se strinjam z njim.... ko sem nekje brala kako poteka njegov program za alkoholike: morajo prebrati toliko in toliko knjig, se ukvarjati s športom.... veliko pozitivnih stvari me pa vsakič zmoti ko moškim reče samo oplojevalci Tako mislim kot Mari, le da me se vse zivo moti, zenskam rece vse mogoce tudi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Enkrat sem ga poslušala, da so za slovenske pijanske dedce krive ženske, ker ne potešijo spolnih poteb svojih mož :o|o: :xx!: Da ki bi moški trikrat na dan Morda v Indiji Koromandiji :o|o: , ali kot rečejo Italijani:Duša bi, a ji telo ne pomaga.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Da ki bi moški trikrat na dan Jedli, verjetn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Da ki bi moški trikrat na dan Jedli, verjetn Jedli , ja :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Meni je pa zelo zanimiv..pa ne 'tako', smesen mi je , zelo.Pa na Joska Jorasa me spominja...bi dala ...prodala vse..za pet minut slave. Humorista Aja, pa tezave z matematiko ga obcasno pestijo: je bil enkrat na TV, pa govoril o tem, kaksen mora biti delovnik moskega, da se ga se smatra za normalnega: 18 ur dela na dan4 ure trdega vzgajanja otrok3 ure sexa4 ure spanja Tako nekako, po spominu.Naj me vrag, v nasih koncih so dnevi krajsi..jaz enostavno ne 'sfolgam' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 In čemu se odpoveš? Jaz običajno enim 10 uram dela....za začetek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Mick - s to gesto takoj padeš v doktorjevo kategorijo lenuhov, pijancev, nesposobnežev in luzerjev. Ker ti ostane 5 ur za udinjanje lenobi, nasilju, pijančevanju. Iz tega sledi, da nisi potencialni zaplojevalec .Tudi po alkotu smrdečega tipa ženska ne vidi rada . Tako tudi po čudežu ne moraš seksat 3 ure . Torej si še dlje od spiska. Ker ni seksa tudi otrok nimaš, da bi jih trdo vzgajal. :o|o: Mick- častna reč-ni ti pomoči! A vidiš, da ima doktor R prav?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 o d best! kolk sem se pa zdele nasmejala! Res ste face! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Rugelj se tistega svojega spiska že ne drži! Vedno ko se peljem mimo njegove bajte na bazen,obrezuje grmovje ali pa drevje ali kosi travo. Še malo pa bojo na vrtu stali sami štrclji namesto dreves, tako intenzivno on to obdeluje, da o travi in grmovju ne izgubljam besed! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. julij 2004 Mick - s to gesto takoj padeš v doktorjevo kategorijo lenuhov, pijancev, nesposobnežev in luzerjev. No Mick, pa smo te razkrinkali .... brž k dr. R na eno "posebno rehabilitacijo"!!! Aja, sam pa seveda nisem povedal, kaj jaz mislim ... podobno kot Mari. Dedec je pravgotovo izjemen psihoterapevt, brez sebi enakega v Sloveniji, mnogo ljudi mu je zelo hvaležnih, da jim je spremenil življenje. Tudi njegov program se mi zdi zelo vredu. Ampak, kot nek intelektualec ali pa kot neka taka javna osebnost bi moral "malček" popaziti na izjave, ki jih daje medijem. Pred letom je bila pa zelo vroča tista o homoseksualcih. A se bo tudi do njih omehčal ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 . Ampak, kot nek intelektualec ali pa kot neka taka javna osebnost bi moral "malček" popaziti na izjave, ki jih daje medijem.Ko je bil na TV s Saso Hribarjem, je preteklo vec kot 20min, preden je opazil, da govori natanko tisto, kar hoce Hribar od njega...prakticno mu je polagal besede v usta.Kar malcek grozljivo je bilo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Lahko govori o svoji psihologiji, kolikor hoče, materialna dejstva so pa ta: 1. mnogo parov je neplodnih2. mnogo otrok je bolnih 3. družina ni ekonomsko zaščitena Zaradi teh dejstev dekleta ne morejo ali nočejo roditi, ker jih je strah za zdravje in bodočnost svojih otrok.Vsega je pa kriva država, ker se ne ve čigava je in sprejema zakone ad hoc, po potrebah trenutnih politikov na oblasti. PIKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Rodnost je, vsaj v Evropi, v obratnem sorazmerju s stopnjo kulturne razvitosti in življenjskega standarda. Primerjaj recimo Albanijo in Francijo. V Albaniji je kulturna in ekonomska raven zelo nizka, rodnost pa izjemno velika. V Franciji pa je slika obrnjena. Stanje rodnosti v Sloveniji kaže, da je pri nas kulturna in ekonomska raven dokaj visoka.!? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 čim rodi je že izgubila bitko z vsemi moškimi, ki niso rodili. hehe.. a ni hecen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Stanje rodnosti v Sloveniji kaže, da je pri nas kulturna in ekonomska raven dokaj visoka.!?Ne bluzi, da se te katera ne loti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 čim rodi je že izgubila bitko z vsemi moškimi, ki niso rodili. hehe.. a ni hecen Ne, glup Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 ne bi rekla. vsak najde svoje poslanstvo ki ga poudarja kakor zna in zmore in povsod se najde kaj pametnega in uporabnega . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Stanje rodnosti v Sloveniji kaže, da je pri nas kulturna in ekonomska raven dokaj visoka.!?za nasmejat... ...od srca... Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 ne bi rekla. vsak najde svoje poslanstvo ki ga poudarja kakor zna in zmore in povsod se najde kaj pametnega in uporabnega . Seveda, toda poudarek si dala poudarku, ki ne drži, otrok je najmočnejše orožje ženske proti moškemu, če se že izražamo v vojaški terminologiji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 No, pa mi ti povej, zakaj ne bi rodila trikrat, kolikor je za normalno reprodukcijo človeške vrste normalno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Stane, kje pa pise, kaj je to " normalno " ? Lp Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.