Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Zakaj bi moralo kje pisati, taka je statistika glede na umrljivost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Evolucija je zlo zlo zlo neusmiljena.... ali se jih več rodi kot umre al pa izumrejo... nice nd simple.... sicer pa ja statistika o alkoholikih je alarmna 10% ljudi ma to ej nadaljnih 10% trpi k so z njimi..... ej če država ozdravi to zarad mene lahko politiki ves ekstra profit pobašejo v svoje žepe... ampak kultura dela boga... sicer pa si predstavljam zakaj je mal otrok (še zmer prbližn 2 na družino,) ruglj ma jasno svoje razloge... ampak sstane mislim da ma tud dokaj dobre, ne kaže met otroka v takem "podnebju"... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Je, brez DD in zdrave soli bodo naša dekleta petkrat premislile, ali naj rodijo enkrat, desetkrat naj rodijo dvakrat in stokrat za tretjega. Samo seks zaradi seksa je pa tudi sek na kur...c Še to veselje nam jemljejo glupi politiki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 hja, ja , planet je napolnjen..treba sprostit GA!treba znat sexat, ne pa sam nagon sproščat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Edina konstanta je znanje, informacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 treba znat sexat, ne pa sam nagon sproščat Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Pa tvoj zna, ali se moraš pred njegovim nagonom petkrat zaščititi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Ščitim se samo pred neželjeno nosečnostjo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 jaz sem vedno mislila, da bom imela 3 otroke ja, pa se je situacija obrnila.... mam "samo" enega in pri tem ostajam, pa načeloma imam vse pogoje za imet še 2 razen enega: tipa! in željo po otrocih mi vedno prevlada strah; strah pred tem, da bom ostala sama z 2-3 otroci! Pa sej se mi zmeša! Pa ni strah zaradi financ, ampak strah pred tem, kako bom sfolgala......z energijo.. ker še vedno sem mnenja da lahko le srečna in vesela ter pozitivna starša, ali pa en starš dobro vpliva na otroka. In tu ven udari moj ego, ker če nimam časa zase... potem mi vedno nekaj manjka in se to vse bolj odseva na otroka, kar pa ni dobro... si otrok tega ne zasluži.... nekako mi je tudi všeč misel en otrok na enega starša.. tako se nekako "pravično" razporedi čas in energija... čeprav sem imela priložnost spoznati na morju nizozemsko familijo s 5 otroci.... ej kaka organizacija! kapo dol! Vsa čast! in niti enkrat nisem slišala katerega od staršev, da bi povzdignil glas nad otrokom! Vsi so vedeli svoje pravice in dolžnosti... in ...ej... prec me je imelo da bi imela tako veliko družino! in verjemite ali ne, šele ko sem dobila otroka sem zaštekala navodila v primeru nesreče na avionu: Kisikovo masko naj si prvo natakne mama in šele nato otrok. Kajti le prisebna mama mu lahko pomaga! (ok, izraz mama = oče) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 jst sm si zmer zhelu fuuul velko familijo.....z velik otrokpa nimam ne familije, ne otroksmrc....smrc....smrc.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 ma če drugač pogledam nekako imam 3 otroke: enega svojega in dva ima že moj bivši iz prvega zakona! tako da 3 otroci sicer so! pa naj še kdaj rečem, da se mi želje ne uresničijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 V bistvu imas stiri. A moza si stela zraven ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 V bistvu imas stiri. A moza si stela zraven ? p e t !!!!!pa PC......k se raj z njim igra k z mozhem 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ocka 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 V izjavi Ruglja je prav gotovo nekaj resnočnega.Koliko od nas (moških) se resnično posveti otokom vsaj dve ali tri ure na dan?Pa zakaj bi bil nesrečen, če bi imel zaradi otrok premalo časa zase. Kaj sploh je to čas zase? Ali ni koristen čas ki ga imaš zase tudi tisti, ki ga preživiš z otroci in ženo? Problem bi bil, če ne bi imel časa za otroke! Ampak to se ne more zgoditi. Če pogledamo svoje natrpane urnike lahko vidimo, da nam prav gotovo vedno ostane čas za otroke. In to je lahko tudi čas zase!Sedaj imam dva in nikoli se ne bi branil še tretjega. Glede denarja pa... kdo pa pravi, da morajo biti otroci (in mi) vedno npr. oblečeni po zadnji modi in imeti vse kar imajo vrstniki...?Otrokom lahko damo največ, ko jim damo sebe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Glede denarja pa... kdo pa pravi, da morajo biti otroci (in mi) vedno npr. oblečeni po zadnji modi in imeti vse kar imajo vrstniki...? ponavadi otroci sami de mi je videt, kako preprichujesh 14 letno smrkljo v nasprotno 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 vsak najde svoje poslanstvo ki ga poudarja kakor zna in zmore in povsod se najde kaj pametnega in uporabnega . Točno tako Aira, zelo lepo, kratko in jedernato povedano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2004 Otrokom lahko damo največ, ko jim damo sebe!Tudi zelo lepo povedano. Aakhut: jap, tudi ti imaš prav, o tem smo že razpravljali, hmm, se mi zdi, da je sanjalica eno dobro prijavila na to temo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Rugelj. Ta pa je pojava. Zaničuje tako ženske, kot moške. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Rugelj. Ta pa je pojava. Zaničuje tako ženske, kot moške. ti bot pa tih...k si ta spodn...volk (IĆ) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Ja seveda Aakhutić, če pa na tebi ležim ... Faliranci in telebani sodijo skupaj, bi reku Rugelj . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Glede Rugla sem pa vedno v dvomih?Kaj hoče tip splohpovedat s temi svojimi psihoanalizami? Vsakič ko kaj prijavi se tepe z prejšno objavo Za Rugla velja en stari SLO.pregovor- kovačeva kobila je vedno bosa Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 >>Seksualno prebujena ženska je tista, ki zna uporabiti svoje mednožje za začaranje norih dedcev……..Da lahko reče: se bom razgalila, ti jo nastavila. Jo boš imel, lahko jo gledaš, lahko masturbiraš, lahko me pa tudi pokavsaš. To mora znati. Če tega ne zna, je infantilna, neuporabna, je kot klada.<< ...Tale Rugelj ma kr prov, ce je kdaj prevec piker v svojih izjavah, je to zgolj posledica provokacij, vzemimo to kot tehniko ali metodo, ki pa garantirano doseze svoj namen. On ima recept, ki funkcionira, in za tem vsi strmimo. Kdor si ne zna sam pospraviti po dilah mu Rugelj da impulz, eni rabijo mocnejsega kot drugi. V kvalitno zivljenje moras dozoreti, se nauciti sprejemati se podrediti dolocenim zakonitostim, sicer pa Odlocitve kaj bo kdo naredil s svojim zivljenjem, kako bo krmaril, kaj ga bo navdihovalo, stimuliralo itd, so stvar osebne presoje posameznika. Vec primerjav imas lazje se odlocas. Nasa generacija eksistira kot ji narekuje druzba in okolica, smo polni vsiljenih miselnih vzorcev ki nam jih vcepljajo starsi, prijatelji, itd, in sploh ni nujno , da so pravilni. Redko kdo poslusa sebe, svoja custva, potrebe. Redko kdo se jih v popolnosti zaveda in jih je tudi sposoben realizirati. Nadalje redko kdo uporablja svojo glavo in poslusa sebe. Ruglja ne jemljem kot guruja ali vseveda, jemljem in spostujem ga kot nekoga ki je pripravljen pomagati ljudem, ki si sami ne znajo, da se premaknejo, zavedo vsega okoli sebe, svojih odgovornosti do druzbe, oklice, partnerja, svojih custev ipd. Sicer pa, ce kdo rabi pomoc si jo bo poiskal, vse znanje sveta do sedaj je nekje zapisano le poiskati ga je potrebno. Dr. Rugelj je sigurno eden izmed bogatih virov, pa se cisto pred nosom ga imamo! LP Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 A misliš, da ne more več in je siten Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 A misliš, da ne more več in je siten O lahko, lahko, preverjeno iz dobro obvescenih krogov Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Kdor dobro seksa o tem ne govori ampak dela, čuti in uživa.....Torej dalo bi se sklepati na podlagi tega da trenutno nihče na luninem forumu nima pojma o tem, ker pač vsi ki ga kaj majo ne nakladajo tukaj, ampak raje počnejo nekaj drugega hehe, Me pa res zanima kolk frocov ma Rugelj.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.