El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 ja ampak si poskrbel za visoko rodnost Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 sej sej, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Mick - s to gesto takoj padeš v doktorjevo kategorijo lenuhov, pijancev, nesposobnežev in luzerjev. Ker ti ostane 5 ur za udinjanje lenobi, nasilju, pijančevanju. Iz tega sledi, da nisi potencialni zaplojevalec .Tudi po alkotu smrdečega tipa ženska ne vidi rada . Tako tudi po čudežu ne moraš seksat 3 ure . Torej si še dlje od spiska. Ker ni seksa tudi otrok nimaš, da bi jih trdo vzgajal. :o|o: Mick- častna reč-ni ti pomoči! A vidiš, da ima doktor R prav?!? Iiiii, kako sem pa to spregledal? Avša Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Največ o seksu tisti k več ne morejo, al pa nimajo prilik, al pa ne upajo....... Kdor dobro seksa o tem ne govori ampak dela, čuti in uživa..... ....a ti pa si dr. Rugljeva? Bemu, zdej pa sm v depro padu......velik čvekam o seksu....torej več ne morem, pa niti prilik nimam, pa tud če imam pukim slučajem kakšno - ne upam. Tak al da pri seksu uživam, čutim.....o tem pa tko ne morm nič povedat, potemtakem, ne Kriiiiiiizaaaaaaaaaa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Oooooo fajn, jaz sem tud Štajerc Mhm, pa pol še vseen lahk čvekam o seksu (ko končno začnem seksat ) al morm bit tiho...o seksu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ....sam jaz z njim "otresam" tud pri seksu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Bemu, a to že seks ......sm mislu, da še do predigre nisva prišla...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 .....glede na moj lnf sloves, bi ob seksu z mano mogla bit z mick-enim zadovolj(e)na ti..... Ja no, sicer pa očitno nimam pojma zakaj se gre, me naučiš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ja, te berem tam gor malprej.......a blefiraš? No, sej jaz tud....da nimam pojma....tak da....lahko pa jaz tebe kaj naučim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Eh, sem čisti altruist. Sam da je drugim dober. Poučujem pa tud iz užitka A prvi korak.......hm....glede na to, da si štajerka bo ajnfo......na pirček nekam. Ti, kolk si stara, da ne bom zdej tu z nekim frocom take kvasu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Sem si kar oddahnu. Ma, ne verjamem, no povej.......sam sem 39.... ...po tem kak sem otročji ni videt, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ma, kaj, sm glih prej nekje reku, da s starejšo pa še nisem nikol bil........ In kdaj torej greva na pir? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ....pismo, pa res....doma trenutn nimam nobenga pira.....suša totalna, treba it ven na pir, sam pa tud ni vredi, ne. Ha-ha....Lia, ti s še bl smotana k jaz. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Lia... če kaj obožujem... obožujem lunatike ki pridejo, in mickenega Micka spravijo v kot in na kolena..., ki so še bolj "divje navihane" kot on... (užitek vaju je brati...sam spet malce "noro zgleda" se v službi režim v PC. Zato Lia (ne daj se.... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Lia... če kaj obožujem... obožujem lunatike ki pridejo, in mickenega Micka spravijo v kot in na kolena..., ki so še bolj "divje navihane" kot on... Zato Lia (ne daj se.... ) .....Micka v kot in na kolenih???? Bemu, da to ni kakšna tvoja seksualna fantazija? Ker sam se nič tak ne počutim za sedaj, mogoče bi pa probal..... Lia......daaaaaaj se. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 samo čakam kdaj mi šef zadiha za ovratnik...takrat bo pa veselice konc..... Al se bo pa pričelo... če je kojim slučajem Mick tvoj šef..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ja ta internet, nikol ne veš s kom imaš opravka! Drgač pa eno mičkeno lažem, a ti nikol nič ne? Kak te ne.....tu je pa ja vsem jasno, da sm seksualni fanatik......če grem s kako kdej na pir....je pečena A res? Si stara 94 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Bemu, da to ni kakšna tvoja seksualna fantazija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Nič, bom utihnu zdej, pa to. Raje. Ko pa ti bo kakega lunatka s štajerskega konca za spoznat, mal počvekat pa na kak pir it....pa zopet rečeva kako . Pa ne jemlji postov na lnf....vsaj mickovih ne .....zdravo za gotovo. Lii......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ....mater so tu ene domišljave. No, te pa namesto pira pridi na......mickenega. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Sem videl v petek .... ove, o katerih govori v svojih "izpadih" ... moj foter, pijan tako, da ne more ravno stat, od brata tast, pa še dva druga deda (od tega eden z takim obrazom, da takoj veš, da je to tisto, čemur medicina reče: alkoholik), vsi pijejo vino in žrejo živalska trupla. Bi radi na lastne oči videli, kaj to pomeni "revček" ? Kaj to pomeni "debil" ? Izvolite, idite, pa si poglejte. Jaz v tisto bajto več ne stopim. :o|o: Menda je apostol Pavel v pismu rimljanom zapisal: "Dobro ne ne jesti mesa in ne piti vina". Sicer njegovih razlogov za to ne poznam, ampak, ko take pogledam, si mislim, da je on že vedel, zakaj jim je to napisal. Rugelj pravi, da je povprečen Slovenec zapit, zaležan in preveč pije. Wandmaker mogoče res tudi hude seka. Na prvi pogled. Ko pa kronična utrujenost mine, ko minejo bolečine v debelem črevesju - ki po bioenergetikovih napovedih nevarnosti raka *točno* tam - naznanjajo saj vsi vemo, kaj, pa ne "seka" več tako hudih. Pravzaprav, ko enkrat spoznaš, da vzgoja otrok ne pomeni stresti svojo jezo na nekoga z 10mi udarci v glavo, tako da ta, ki ga udarjaš, čuti svoje možgane, pol pa ga vprašaš, kaj te gleda tako kot neko pezde, ni "tisto tapravo", ampak je "tisto tapravo" nekaj čisto drugega, potem tudi Ruglja zagledaš v drugačni luči. Zdi se ti nekako bolj normalen, kot se zdi drugim. In ko ugotoviš, da ni pravi odgovor na vprašanje "Kaj naj naredim proti temu in temu sošolcu zaradi fizičnega in psihičnega nadlegovanja" "Idi proč! Upri se mu!", ampak je pravi odgovor nekaj čisto drugega, tudi pristop k problemu mora biti čisto drugačen, to, da je tebi sprve kristalno jasno, da se 15cm večjemu in 20kg težji "mišici" *ne moreš* "upreti", da je *šola premajhna*, bi mu pobegnil, da je odmor dolg 5 min, potem pa zvoni in *moraš nazaj v razred*, v klop polek njega, potem, ko ugotoviš, kaj je kaj in da je pravo "tisto drugo", potem izgleda pa še bolj normalen. Ko pa vidiš *revčke* v "akciji", ko vidiš točno to, zapito, zaležano, prenajeto, ko se mu še vstane ne, pa naj ga od "nagona"(1B, op.p. ) še tako razganja, kaj šele, da bi kdo seksat znal, potem pa je vi bistvu normalna samo še manjšina Slovencev. Oprostite, Slovenčkov, bi rekla Vesna Godina. Potem izgleda Rugelj že zelo normalen. - ...uverturo za nemoten potek bodočih orgazmov opravi modra in spolno prebujena mati, tako da hčerko nežno masturbira že pri petih letih starosti (Komnenić, 1981:199)Ali pa tudi ne. :o|o: Vir: http://www.mobisux.com/tabla/showflat.php?...93&fpart=1&vc=1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Jezični fanatik x!x :o|o: Nekje sem prejšnji teden opisovala srečanje z njim...jaz čakala nekega... dedca...polnega samozavesti in seksualnega naboja... pa je bil čist... pridkan... miren... sramežljiv tipček... tak da... dokaz da imajo slovenski pregovori prav - PES, KI LAJA, NE GRIZE. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 He-he, naj ti bo, no. Bi znal jst o tem srečanju tud kakšo povedat, sam bi mal drgač zvenel. Rachek , grozno ne. Še dober, da še tebe ni not potegnlo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Pa misliš, da mi2 s Sanjalico ne bi tebe, pa četudi si seksualni fanatik! Kaj to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Pa daj povej, pa daj povej... Recimo o tem, kako si se potil? So me vzgojili, da je treba bit do žensk gentleman, tako da.....nimam kaj dodati. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.