Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Do žensk da...gentelmen... samo Lia te ni povprašala o meni..., ampak o tvojem potenju... :D Pa...ti sam si rekel, da lahko "opišem moje videnje najinega srečanja"... tk da...delam s tvojim blagoslovom (obratno ni bilo nič napisano ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ...ajde no. Ni blo rečeno videnje kako sem reagiral ampak kako izgledam Ne spomnim se, da bi se potil........je pa mal manjkalo, da se bi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Saj to je to... izgledal si "potajoče "... .... (v opravičilo naj mu bo vreme lansko poletje, ko je bilo zelooo vroče in tudi tisti dan je bilo 35 stopinj) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Hih....sem se počutil bl "potapljajujoče" V tvojih učkah Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Jah....al pa zametka lahkovernosti......jaz bi na tvojem mestu vseen preveru..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Gobec gobčasti :xx!: :xx!: Bo še na koncu kdo resno mislil... ; sicer pa te bodo vzeli "resno" samo tisti... ki te pač ne spremljajo na forumu... tisti, ki pa te, pa tak vedo, da te je sam "besedni" Gobec x!x Pa naj še kdo reče, da ni enga zametka jasnovidnosti v meniče si s tem mislila... gobčnost...potem kaj zametek.. potem si ... profica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 Lalalalalalala .... držite se teme!!!!! Hvala Mick. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Rugelj: za nizko rodnost krivi moški ....ja, drži. Sam še na netu visijo... :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Menim, da ga ni junaka, ki ne bi bil "bolen" vsaj po eni njegovi diagnostični točki!To je res...V bistvu ga poslusamo samo zato, da se lohk norcujemo iz njegovega mnenja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kaki dolgcajt je postal, ko smo se spet o Ruglčku začel menit...... Da so za nizko rodnost krivi moški pa je po mojem traparija. Predvsem gre za socialne razmere, pa našo preračunljivost........a imamo dovolj dnarja ipd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ...hehehehehe... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kaj? Sam sem povsem nepotrebno (kar vidim šele danes) padu na točno to finto, pa kar velik mojih znancev tud. Mah, froca nardit pa je glih problem, ja (če ni kakih zdr.težav, no) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Meni so moji rekli, da sem bila nacrtovana...ah ja...pri 20ih da nacrtujes otroka? Pa se cel studij pred sabo?Drugacni cajti najbrz... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ti si pač bil spermij - zmagovalec Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 orangutan Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 šimpanz-ika Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 HITRO POSKOČNI SLON Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ne more .....zato pa je doktoriral iz seksa...Hmm... kako pa ti to tako prepricano ves?, potemtakem so vsi zdravniki bolniki! Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 potemtakem so vsi zdravniki bolniki!Točno. V bistvu držijo bolane ljudi pri bolezni ... ko enkrat to uvidiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Moški so faliranci, alkoholiki, lenuhi, nezrele osebnosti. Mamini sinčki. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Sicer mi pa ni jasno, kako Ruglju uspe seksat 3x na dan. S kom pa S pacientkami Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tvoje ikonce se kar ne morem nagledat, le kje si jo staknil...Tukaj: http://www.starwars.com/databank/character/yoda/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Izjemna prilika za lunatke, da zvemo kaj več o partnerstvu in spolnosti v današnjem Polnočnem klubu z nalslovom "V objemu strasti" Gost oddaje je tudi velecenjeni dr. Rugelj. TV SLO 1....22.50. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Gledaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...mi je ok. Razen tega, da mam po njegovem velko možnost, da sem seksualni teleban. Faca je, me ne moti, ker ga jemljem z rezervo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.