Skoči na vsebino

Rugelj: za nizko rodnost krivi moški

rachek

Recommended Posts

Guest sstane
Prvič ga poslušam v takem razgovoru in mi deluje zelo duhovito. Spoznavam, da sem imel malo napačno sliko o njem x:Dx x;)x
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 112
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x ....in brez dlake na jeziku, pa trdno in brezkompromisno zagovarja svoja stališča. Velik zna, je razgledan. Mene ne moti, sam včasih pretirava, pa njegovi pogledi so men velikokrat preveč konzervativni, ne prilagajajoči se današnjemu času. Kul, sicer, ta Polnočni klub. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Prvič ga poslušam v takem razgovoru in mi deluje zelo duhovito. Spoznavam, da sem imel malo napačno sliko o njem x:Dx  x;)x

Hehe ja... :D je en hud k.... sin.. :D bil bi čist vredu baraba, če nebi mel ene napake ma prav kar govori... je stvar logična in težko se mu oporka njegovim teorijam, so dodelane....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
Ni rekel glih tak no, kakorkoli je, poročal se je zaradi drugih zgleda, ne zaradi sebe.  :vragec:  x:o)x  x:Dx

Glih tko je povedal, boš lahko ob ponovitvi preveril. In ta stavek se mi je zdel v celi zgodbi najbolj zanimiv, kajti to, kar pravi, bi moral vedeti vsak človek, znati se postaviti pred drugimi.

Vsak ima namreč nekaj unikatnega, po čemer se razlikuje od vseh šestih milijard ostalih Zemljanov in to mora v sebi najti in se s tem postavljati, tako kot se on.

Vsak lahko namreč trdi to, kar trdi on zase, da je edini na svetu po tem, kar počne x;)x

Rekel je, da se mora imeti človek nastop, da se me ljudje priklonijo in mu ne blejajo in bevskajo v njegove besede. Vprašanje karizme!!! Sicer je pa Rugelj strokovnjak na svojem področju in na splošno zelo razgledan človek. Jaz ga spoštujem. Zelo zanimiva oseba.

Tudi jaz sem ga mogoče kdaj pa kdaj narobe razumel. To pa predvsem zaradi medijev, ki iz konteksta vzamejo njegove provokativne trditve, ki se na prvi pogled zdi, da nimajo ne repa ne glave, potem pa vidiš, da je to le vrh ledene gore. Svojo teorijo pač zaključi na nekoliko provokativen način. To je še včeraj rekel, da je rad provokativen.

Pri 30-ih orgazmih ženska omedli :palec: x:Dx ! 30 orgazmov... uff, to je noro!!!

Všeč mi je, ker je samosvoj x;)x

LP

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

men je bla najboljsa tista, mora zenska met cez 40 orgazmov, in jo je treba potem z vodo polivat da pride k sebi x:Dx

zaenkrat se nism prsla do tja xDDx se je pr 39 ustavil x:Dx x:Dx x:Dx

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Velikokrat citiram Rugljevo izjavo: samo spolno zavrte ženske imajo brezhiben vrt, brez enega samega plevela, večno samo z motiko brodijo po njem...

Ah, ta izjava mi vedno pride prav, ko je treba pokazat zelenjavni vrt:))

LP

Je rekel:" Zdaj bom nekaj rekel. Vem, mogoče se bo zdelo prepotentno, a je res. Jaz sem slovenski reprezentant moškosti!!! Pa ne spolno, po videzu, temveč po drži in odločnosti."

:palec: x:Dx x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...