Skoči na vsebino

Pretiravanje pri astrologiji

slavi

Recommended Posts

Ne vem, a se to samo meni dogaja ali je to faza, skozi katero je normalno, da gres, ampak zadnje case ugotavljam, da ljudi najprej vprasam za datum rojstva, na teh straneh pregledam astrolosko karto in kar popredalckam in si mislim, aha, ti si tak in tak, to je od tebe pricakovati, midva se ne bi dobro ujela ipd.

Ce mi nekdo astrolosko ne "disi", me kar mine in se mi ne splaca ne vem kako zelo ubadati z njim (zdaj govorim o moskih)?

Je pa problem, ker imam "fotografski" spomin za astroloske karte in ko jo enkrat vidim, je ne pozabim in me spremlja cisto podzavestno. Kaj pravite, sem zmesana, a ne?:)

Deli na socialnih omrežjih

Mislim, da je tak odnos nepotreben in škodljiv.

Škodljiv zato, ker se izoblikuje predsodek do ljudi na osnovi neznanja in približno in kao, rekla-kazala, trla baba lan..., skratka, postane odnos do osebe klevetanje na domnevnih lastnostih :xx!: :V: x?x :o|o: :eek: :O:

To je približno tako, kot če bi laik delal medicinske diagnoze :eek:

Slavi, a si astrologinija profesionalka morda?

Verjetno nisi, sicer ne bi imela takih težav s predalčkanjem.

Astrolog profesionalec ne nažene stranke iz studia, če opazi, da pred njim sedi potencialni morilec, tat, nasilnez, posiljevalec, prevarant.. ker je

1. POTENCIALNI in ne nujno aktivni

2. tako zanimivega lika(astrološko x;)x ) ne srečaš vsak dan x;)x x:Dx x:o)x

In v končni fazi: kdo lahko sploh sodi sočloveka?!? :eek:

Ja ja ja, sej vem, sej pravim, da to ni normalno in da je verjetno vmesna faza, ki bo izpuhtela, ko jo bo nadomestilo pravo znanje. Ce bi bila profesionalna astrologinja, verjetno ne bi razmisljala in delovala takole, kajne?

No, pa sej ni tako hudo, res pa se mi to dogaja pri morabitnih partnerjih, ker sem iz koncane nekajletne veze pac nekaj "podedovala". Sej se bom poskusila resit tega!

Ne vem, a se to samo meni dogaja ali je to faza, skozi katero je normalno, da gres, ampak zadnje case ugotavljam, da ljudi najprej vprasam za datum rojstva, na teh straneh pregledam astrolosko karto in kar popredalckam in si mislim, aha, ti si tak in tak, to je od tebe pricakovati, midva se ne bi dobro ujela ipd.

Ce mi nekdo astrolosko ne "disi", me kar mine in se mi ne splaca ne vem kako zelo ubadati z njim (zdaj govorim o moskih)?

Je pa problem, ker imam "fotografski" spomin za astroloske karte in ko jo enkrat vidim, je ne pozabim in me spremlja cisto podzavestno. Kaj pravite, sem zmesana, a ne?:)

hvala enako, sicer nisem ekspert na tem področju, ampak sem sama pri sebi opazla, da vedno vprašam folk že prvi dan, ko se spoznavam z njimi, kaj so po horoskopu.... x:Ix x:px

V astrologiji so po mojem mnenju tri faze, katere mora vsak dati skozi, da postane dober astrolog.

1. Na začetku želiš vsekega prepričati, naj verjame, kako je to dobro, astrologija je zanimiva, daj podatke, da ti pogledam, kako to, da ne verjameš...

2. Obesedenost s lastnim horoskopom, niti nohtov si ne greš striči, da ne pregledaš ali je dan ugoden (brez zamere prosim, pišem splošno in ne leti na nikogar...)

3. SPROSTIŠ SE, vidiš, da astrologija deluje in vendarle si svoboden. Astrologija ti postane prijateljica in zvesta vodnica. Pustiš, da ljudje mislijo kar hočejo in se na tem učiš.

Seveda je to moje dojemanja, drugi imajo drugačne, prepričan pa sem, da se učimo celo svoje življenje. Vsaka stopnja je dobrodošla za nekaj in ne vidim razloga, da bi se obremenjevali.

Lep večer!

beli Vran

P.s.: a se moram zaščitit?

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Faza, v kateri ljudi gledaš skozi taka očala, je nekaj najbolj navadnega. In nič ni narobe.

Potem, ko o zadevi veš že nekaj več, poskušaš iz izgleda in vedenja ljudi, s katerimi imaš posla in ki jih srečuješ, ugotoviti, kaj so "po horoskopu". To je naslednja faza.

Potem enkrat ugotoviš, da te marsikdaj nese, saj kiksneš na celi črti. In te to jezi, ker "seveda veš ... samo nekaj ne štima" valjda. In te nažene k nadaljnjem študiju. (Ker si ne moreš več dovoliti kiksanja.)

In ko enkrat tako ocenjevanje vržeš iz misli (ker to pomeni, da ti je že dovolj jasno, da PREVEČ stvari vpliva, da bo samo sončevo znamenje ali kaj podobnega zadostovalo), si na čisto dobri poti do dobrega astrologa.

Pozdrav! x:)x

Se podpisem pod Bernov post. :palec:

Skratka - to je normalna (zacetna) faza.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V astrologiji so po mojem mnenju tri faze, katere mora vsak dati skozi, da postane dober astrolog.

1. Na začetku želiš vsekega prepričati, naj  verjame, kako je to dobro, astrologija je zanimiva, daj podatke, da ti pogledam, kako to, da ne verjameš...

2. Obesedenost s lastnim horoskopom, niti nohtov si ne greš striči, da ne pregledaš ali je dan ugoden (brez zamere prosim, pišem splošno in ne leti na nikogar...)

3. SPROSTIŠ SE, vidiš, da astrologija deluje in vendarle si svoboden. Astrologija ti postane prijateljica in zvesta vodnica. Pustiš, da ljudje mislijo kar hočejo in se na tem učiš.

Seveda je to moje dojemanja, drugi imajo drugačne, prepričan pa sem, da se učimo celo svoje življenje. Vsaka stopnja je dobrodošla za nekaj in ne vidim razloga, da bi se obremenjevali.

Lep večer!

beli Vran

P.s.: a se moram zaščitit?

:palec: Se lahko strinjam s tabo.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

če ti kdo pove kaj je po horoskopu...mi ne pove velik...po tem ni mogoče sodit... saj v časih podzavestno primerjam več sljudi v istem znamenju, pa naletim..na grozne...razlike...mislim,da če povezujemo več stvari res lahko pridemo do nekega sklepa...ampak samo po horoskopu pa to ni mogoče,,,,,, ne obladam pa astrologije xrolleyesx xrolleyesx

lp

Zame je astrologija prekletstvo. Iščem samo še vodnarke in dvojčice poleg tega mam pa še kup kriterijev ki jih mora izpolnit: študentka, postavna, dobrega srca......kriza!

V astrologiji je pozitivno samo to da hitrej mine čas, drugače pa se mi zdi bolje uporabit ta čas v nekaj koristnega ker od astrologije imaš samo kup predsodkov in očitno nesreče.

Zivjo in dobrodosel! :vio: :palec:

... tole pa - ehhh... :o|o: - kar nekaj, si v fazi pac vodnark in tega stosa, pa kaj...

malo raziskuj, to je najslabse - ko ravno toliko ves, da kar nekaj... xrolleyesx

ma ne, no, bos videl, kul - raziskuj dalje... x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Po pravici povedano...

Najprej sem mislila, da je astrologija le še en poskus, kako popredalčkati ljudi. Pa sem se zelo zmotila. Je precej več od tega. Sedaj, ko počasi spoznavam skrivnosti astrologije, vidim, da je ravno tako kompleksna, kot življenje samo in je zato čisto življenjska zadeva. Ravno tako, kot je v življenju bolj ali manj vse odvisno od nešteto različnih faktorjev, si tudi v astrologiji ne moreš privoščiti, da padeš na "prvo žogo" in npr. vse "kozoroge" odpišeš kot trmaste ali pa rake kot "muhaste"... ko je pa še toliko drugih pomembnih faktorjev.

Enako pa je s potencialnimi partnerji in ljudmi, ki prihajajo v naša življenja. Sem prepričana, da pridejo z namenom in da nam ima prav vsak od njih nekaj za ponuditi oz. se lahko od njega kaj naučimo. Odnosi pa so tako ali tako "dvosmerna pot", torej lahko tudi ti kaj daš.... (nikakor ne le v materialnem smislu)

A ni potem škoda, da jih odpišemo na podlagi enega samega kriterija, še preden imajo sploh priložnost pokazati se?

Predsodki pa so stvar posameznega človeka in po "defaultu" nimajo dosti z astrologijo.

Le moje mišljenje. x:)x

LP, Nina

Zame je astrologija prekletstvo. Iščem samo še vodnarke in dvojčice poleg tega mam pa še kup kriterijev ki jih mora izpolnit: študentka, postavna, dobrega srca......kriza
ti s mi ena Burja Pihnena :vragec: :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Tudi meni se dogaja,da prvo ko spoznam cloveka razmisljam samo o tem kaj je po horoskopu,tako da ko se meniva preslisim vse kar mi je rekel,ker razmisljam samo o tem kaj bi lahko bil???!!!Kot da bi bila s tem obsedena

in vcasih mi je kar nerodno vprasat takoj,ampak se lotim ovinkov,tako da sploh ne opazi za kaj se gre. xrolleyesx To se meni zdi zelo nerodna zadeva..recimo,da sem imela slabe izkusnje z kaksnim znamenjom..in ce sem koga spoznala s tem horoskopom sem se ga na neki nacin kar izogibala,ker sem imela pomisleke..ja sigurno je tak pa tak pa ubozcek ni bil cisto nic kriv in se mu niti malo ni svitalo za kaj se gre in se je verjetnospraseval JA KAJ SEM JI PA NAREDIL??!!To pa ni prav in to vem.Zato pa se sedaj trudim,da to osebo prvo dobro spoznam in nato lahko recem ali to drzi ali pa ne..

...bikica...

Pozdrav vsem skupaj ..

Vpliv nebesnih entitet in njihovih medsebojnih povezav na človeka je pač le ena od mnogih kvalifikacij v krogu. Ko prebiram vaša sporočila se mnogo naučim o tem in onem.nekaj vzamem nekaj zavržem...pač..In tako jemljem tudi astrologijo. Je krasna veda, ki človeku pomaga prepoznavati zaznave o samem sebi ampak takih je še ogromno, in za nekatere morda še niti ne vemo..šele prihajajo...Torej prepoznati znamenje v katerem je človek rojen ter na podlagi tega narediti študijo preteklosti/sedanjosti/prihodnosti/ lahko predstavlja krasno izhodišče za poučno debato. Koliko VSEGA kar človek potrebuje vedeti o sebi, da bo lahko deloval harmonično - obstaja v astroloških kartah ?A morda ni astro karta le osebni zemljevid posameznika brez vrisanih poti..Samo relief...?

x:)x

Ko nam Bog spregovori v jeziku duše ga lahko razume le vsak sam...

Naj vam bo ljubezen vedno vodnica , skozi vse trenutke vašega življenja.

lep dan !

Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

Tudi meni se dogaja,da prvo ko spoznam cloveka razmisljam samo o tem kaj je po horoskopu,tako da ko se meniva preslisim vse kar mi je rekel,ker razmisljam samo o tem kaj bi lahko bil?!Kot da bi bila s tem obsedena

si bila odvisna, manija se te je lotevala, lepo je to,da si prenehala s tem....Je pa zihr ena dobra orientacija, da vidiš v kakšne energije vstopaš :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...