bikica 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Ja to pa res v energije,obcutke in spoznanja katerih prej nisi poznal..je zelo zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Zanima me pa ce lahko na to s kom se bos zastopil vpliva horoskop starsev in ce poberes kaj iz njihovega karakterja??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 ja, ponavadi se nosi Luno, Asc. naprej, tudi podobe skozi Venero in agresijo˝Marsa....pa malo poglej pri sorodnikih in daljno žlahto, kakšne vrste znamenja so...saj veš...malo si zapisuj in ugotovi kaj se je skoz vašo zgodovino vse vleklo in kaj se še vedno....saj ni treba,da to vsi vedo, delaj to z nekim tihim zaletom, da te ne bojo okrog prenašal, morda Npr. nagrobni spomeniki imajo svoje datume Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Eni kar napamet izrachunajo sinastrijo, progresirani Davison itn;) Nich hud'ga, pOmeni da se ZANIMASH za ljudje in magar te nekaj malo strah Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Map of the heavens and positions of planets for Steve VAI,born June, 6 1960 2:00 AM in Carle Place (NY) (USA) zakon ej, tale striček hehe luno v tehtnici in asc v ovnu that's my man, škoda da je dvojček drgač bi mi bil lohk še bolj podoben,... hehe lepo vedet da ovni patehtnice igrajo kitaro... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Tudi meni se dogaja,da prvo ko spoznam cloveka razmisljam samo o tem kaj je po horoskopu,tako da ko se meniva preslisim vse kar mi je rekel,ker razmisljam samo o tem kaj bi lahko bil???!!!Kot da bi bila s tem obsedena in vcasih mi je kar nerodno vprasat takoj,ampak se lotim ovinkov,tako da sploh ne opazi za kaj se gre. To se meni zdi zelo nerodna zadeva..recimo,da sem imela slabe izkusnje z kaksnim znamenjom..in ce sem koga spoznala s tem horoskopom sem se ga na neki nacin kar izogibala,ker sem imela pomisleke..ja sigurno je tak pa tak pa ubozcek ni bil cisto nic kriv in se mu niti malo ni svitalo za kaj se gre in se je verjetnospraseval JA KAJ SEM JI PA NAREDIL??!!To pa ni prav in to vem.Zato pa se sedaj trudim,da to osebo prvo dobro spoznam in nato lahko recem ali to drzi ali pa ne..hmm, mi bereš misli, jaz pa mislila, da sem samo jaz taka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Nisi samo ti takšna, no jaz nisem, da takoj napišem, če me res zanima kdaj je kdo rojen, ampak, če ga to povprašam, pričakuje takoj natalno karto in 10 listov napisenega arhiva, jaz pa rad izvem te podatke, izključno zaradi astrološkega učenja in raziskovanja, pa ne za javne namene, ampak zase, ker iz primerov se največ naučiš in ne zaradi tehtanja, kakšen je ta človek in kako bi se razumela v katerih pogledih, v ljudem moraš iskati ja dobre lastnosti, če ne si kmalu razočaran, ker idealnih ljudi ni, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.