Skoči na vsebino

Kadila

Beli Mag

Recommended Posts

Živjo!

Mi lahko lepo prosim pomagate pri tem. Že nekaj časa iščem podatke o delovanju različnih kadil na človeško psiho a sem našel bore malo.

Zaenkrat me zanimajo predvsem kadila:

Bazilika

benzoj

bor

bosvelija

brin

cedra

cimet

cipresa

eukaliptus in ...

kamilica...

Če mi lahko lepo prosim pomagate xsrcx

Pozdravck...

Jure

Deli na socialnih omrežjih

O, Beli Mag, long time no see, pozdravljen! x:)x :palec:

Morda si pozabil, imamo prav s tvoje strani odprto temo Magicne rastline, kjer smo nekateri nekoliko spregovorili o (magicnih) ucinkih posameznih zelisc.

nekaj vplivov posameznih etericnih vplivov zeli bos nasel tudi tule: Etericna olja in njihov ucinek - v bistvu gre za etericne moci in vplive posamezne zeli, ki lahko ucinkuje bodisi v etericnem olju kot tudi v kadilu in drugih podobnih 'pripravkih'.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Da pa se tule povezem...

Bazliko predvsem v teh smislih, ki te kot razumem zanimajo, uporabljamo v ljubezenske namene, sicer pa naj bi prinasala tudi sreco in blagostanje.

Uporabljamo pa jo lahko tudi za zascito. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tudi cimet podobno lahko uporabljamo za zascito, privabljanje ljubezni in celo materialno bogastvo.

Spodbuja tudi pozelenje, tako je izjemno cenjeno v 'ljubezenskih' in 'eroticnih' pripravkih... :palec: :vragec:

Picasso

Evkaliptus pa deluje hladilno, umirja, preedvsem (v fizicnem smislu) deluje na dihala, prav tako pa sodi k 'zascitnim' zeliscem. :detelca: x^x :palec:

Po mojih izkusnjah deluje na zavedanje, odprtost, med 'visjimi' vonji, kot slednje sama zaznavam.

Poleg melise, sivke in limone med najbolj univerzalnimi. :palec:

Picasso

Hmmm, pomaga tud canabis x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 2 months later...
He he...

O kanabisu ne bom pisal tam kjer pač pišem, ker me bodo obtožil, da navajam na droge  x;)x

Hvala za informacije, bom še tastare teme pogledal  x:Dx

Lupcka  xsrcx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Jure

Brez veze o njem pisat - najboljš ga je kar kadit. Je že letošnji. Kar v redu. x:o)x x:o)x x:o)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 2 weeks later...

sandal je zelo kul, ce so ti vsec ti topli vonji, je tudi cimet kul. Dobis ga tu in vedno in povsod.

In lohk o njem pises. In vse. x:)x :vio:

Picasso

ne bi vedu...

pr nas je suša... (od aprila  x:Dx )

Zdej enkrat moram sprobat sandalovino, sem si na Šri Lanki prdobu en majhen kos lesa...

Jure

Hi, hi Magec..več sonca..boljša aroma ...

Najbrž bo pri vas že kmalu sneg. xwizardx x;)x

En majhen kos lesa...hm potem bo pa veliko dima, pa bolj malo arome x:o)x

Pozdravček xsrcx

Živjo!

Mi lahko lepo prosim pomagate pri tem. Že nekaj časa iščem podatke o delovanju različnih kadil na človeško psiho a sem našel bore malo.

Zaenkrat me zanimajo predvsem kadila:

Bazilika

benzoj

bor

bosvelija

brin

cedra

cimet

cipresa

eukaliptus in ...

kamilica...

Če mi lahko lepo prosim pomagate  xsrcx

Pozdravck...

Jure

benzoj, bor, brin, evkaliptus..to so kadila, ki jih uporabljajo predvsem za meditacijo.

kamilica...pomirja, deluje antistresno

cimet...sladek vonj, erotizira..uporaba tudi kot afrodiziak, prav tako sandalovina

za druge pa ne vem xrolleyesx

toliko!

Pozdravček xsrcx

x:Dx  x:o)x

susa, beli ...? kje ti zivis....?  :8):  :inocent:

Hehe...

Žvim pa na Jesenicah x:Dx Jih rdeči prah čisto zamori, pa nč ne zrastejo x:Dx x:Dx x:Dx x:px Joke...

Sandalovino bom naribal in jo potem dal nad oglje, ne pa direktno nanj... Ah ja, morm sprobat...

Jure

• 1 year later...

Za kokos x?x ...še nisem kupila kadilnih palčk

Za limono to pa sem sprobala...tak osvežilen vonj...me mal povzdigne recimo da si mal boljše volje ..pa možgančki mi bolj delujejo...recimo sem bolj dobre volje razpoložene za delo al učenje.

podobno deluje tudi limonska trava...

xsrcx x;)x

Za učenje???

Pol si prižgem 30 palčk naenkrat, tud če bom pol knjigo držal centimeter pred sabo zarad dima.... x:Dx x:Dx x:Dx

Kokos mi je všeč, malenkost na sladko potegne se mi zdi, sam ne pretirano (sladkih vonjav ne maram, z izjemo cimeta, sam v zelo majhni količini). Nisem se pa še ukvarjal s tem če in kakšne učinke ima..... x:)x

xsmx xsmx

cosmic dancer

Za učenje???

Pol si prižgem 30 palčk naenkrat, tud če bom pol knjigo držal centimeter pred sabo zarad dima.... x:Dx x:Dx x:Dx

xsmx xsmx

ne vem ..poskusi :vragec: x:Dx . Tisto je bolje da uporabiš eterično olje limone ...bo manj dima x:Dx x;)x

Kaj pa ti meniš o limoni xDDx

xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...