moodymoon 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hej, a si rojena mogoče enkrat v drugi 1/2 1968...? Aja, saj si rekla, da si rakica (jst tud) Poznam nekoga, ki ima podobno - stelij (Pluton, Uran, Jupiter) v Devici, Saturn v Ovnu (sej ga imaš, če se ne motim?) Človek je ful ... radikalen, strog (vendar ima asc. v Škorpijonu)Kako to misliš - Saturn v 6. IN 7. hiši? (v 7. sem ti jaz sorodna duša )LP! Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Wow, Moodymoon - stvarno gre za jesen '68. Tista ista Moodymoon, ki bojda ne ve veliko o astrologiji. (Ampak mene tako in tako ne presenečaš več. Že od prvega posta dalje ne.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Jp, to sem jaz. Bojda Da malo vem - to je pač relativno... Mogoče o čem vem več, kot si upam priznati (in tule napisati), znanja pa itak ni nikoli toliko, da ga ne bi moglo biti še več Skromnost je pa tudi lepa čednost, s kozlom v ascendentu pa sploh ne more bit drugače (vsaj takole ''na prvi pogled'' ) No, skromnost gor ali dol - definitivno ne vem toliko kot veliko lunatikov tule... Imam pa kak dober preblisk Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Ola, že dolgo nisem kaj klepetala. Očitno je spet prišel moj dan! Javljam se sem, pojma nimam, če sem na pravem mestu , ker sem zadnjič Marsi na e-mail poslala prošnjo za izdelavo horoskopa. Nekako me je prijelo, da bi ga imela. Še enkrat se mi ne sanja preveč zakaj sploh to , ker do sedaj, pri mojih ljubih veliko letih, me kaj takšnega še ni prijelo. Marsa, kar verjetno vsi prav dobro veste, razen mene , nima časa, da bi se s tem ukvarjala, mene pa kljub njenemu pomanjkanju časa, še vedno matra firbec ali karkoli pač že. Torej, prosim , če mi lahko kdo kaj pomaga pri tej ljubi zadevci. Potrebujem torej nekoga, ki ima čas, da mi izdela horoskop. En tak bolj obširen. Ker jaz se na te reči ne spoznam niti malo. Sem si dala na luninem netu izdelati tega, ki je možen, pa mi sedaj ni več dovolj (pravzašrav nikoli ni bil dovolj). Sploh pa ne razumem tiste pozicije planetov. Kdo bi si mislil... :o|o: Huh, sem v nekem klepetalnem navalu... Saj me bo minilo. Mogoče Lepo noč želim vsem! Ulala, še moji podatki: rojena 30.7.1973 v Slovenj Gradcu (takrat še v Jugoslaviji) ob 13h 18 minut. Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Hvala mačona! Bom preverila še tam. No, tja še nisem šla, zato ker si enostavno še nisem vzela časa te stvari poiskati tudi na netu. Hvala za informacijo! Bodi svoja! juhu, juhu... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Dobro dopoldne! Hujej, mačona. Včeraj sem prvič poskušala videti kako se menjajo ikonce in mi je celo ratalo. Juhej. Vsekakor to ni bila zadnja menjava Še iščem pravo. Juhej, juhej! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 OooOOO mačona! Hvala ti za www.astro.com. Sploh nr morem verjeti, da mi lahko končno nekje nekaj tako dobro - resnično priše. Do sedaj, kar sem preverila, se mi je le ena razlaga zdela precej mimo! Torej za vse ostale: še vedno iščem nekoga, ki bi mi naredil poglobljen horoskop ! Za rojstne podatke glej post od včeraj! Juhu, juhu, .... Kaj lepega me še danes čaka? Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ni mi jasno, da nimam slabih Saturnovih aspektov, razen kvadrat z Luno, Nikoli nisem razumela, zakaj sva z mamo tako odtujeni. In zakaj si same sebe ne predstavljam kot matere in ne maram otrok. Po mojem sta odtujeni ravno zaradi aspekta saturn 90 luna, prav tako je povezan tudi odpor do materinstva s tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Huh, sem rabla en teden , da sem našla, kam sem že zapisala mojo prošnjo po izdelavi horoskopa. Še vedno si želim imeti horoskop, mačona hvala še enkrat za vse info . Prosim, če mi lahko koga priporočate (če kdo koga pozna, da je OK). Za izdelavo horoskopa seveda plačam! Lep dan vsem! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Danda Luna, sory, v astro teme v zadnjem obdobju sploh ne hodim, razen po impulzu, ce slucajno je na vrhu, sem na broju, ali vidim, da nima odgovora...V zadnjem cajtu (saj, tako je itak vsako jesen, samo je vse bolj ubitacno) imam strahotno guzvo, poleg tega pa tezave z roko in mi je ze odgovorit na vse maile, ose, posredovat, in opravit tekoce zadeve tezavno, tako se nikakor ne morem posvetit taksnim 'projektom'. Marsikdaj se za prebrat vprasanje, post, nimam casa, kaj sele da bi nanj potem se odgovarjala..Poleg tega se moram od vsega tega tudi malo sprostit in se mi pravzaprav tudi ne da, ne morem, venomer govoriti samo o tem, ali je zdaj polozaj lune in marsa pomemben oz.- primeren za to ali ono zadevo vsakega posameznega nakljucnega zainteresiranega..... in ali je sentjanzevka dobra pravzaprav za po soncenju sele ali naj bi se je med soncenjem izogibali... potem pac se sploh ne oglasam, ker ne morem pasti v debato.Ja, me bos pa nasel morda v teh obdobjih v temah kot je npr. jekleni konjicki (in bos pomislil, a tle ma pa cajt cvekat)... ampak... ja, malo brejka mi pa pac sede... ne da se mi venomer razmisljat... in nekomu pisat njegov osebni zivljenjski roman je odgovorno delo... hocem za vsako besedo stati in konec koncev ima oni nazaj 100 vprasanj - in se vseh 100 drugih. In preprosto ne morem se zacet igrat monopolyja, sam pikado lohk mecem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 No, pa se kratek komentar tule. Marsa, sam ne se sekirat! Škodi zdravju ! Vse ostalo sem zapisala pod oglasi . Lep dan vsem! xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Thanx Danda Luna! Prebrala, ze tudi komentirala. Macona, bravo! (dobro si padla notri, kul opazujes pri sebi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 'Zdravstveno' sem pa Vodnar in sco. ja, pa tudi ribi. mISLm splosno - ce pogledam nazaj, za cim so me zdravili ze v lajfu. neke nenavadne variante, zivcni koncici nekaj in to... vnetja, alergije... hmm? Lev? visok pritisk, aja, sonce/luna/mars, mars/pluton... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.