Skoči na vsebino

Humor

Pujsita

Recommended Posts

Kaj konkretno vam pomeni humor ?

Jaz imam en tak poseben sindrom, ko izkoristim vsako priložnost, vsako besedno igro in vsako situacijo, da jo obrnem v nekaj smešnega. Ne ustavim se niti ko je kaka nova, zahtevna priložnost, ki bi mogoče komu najprej privabila solzice v oči, jaz pa najdem nekaj hecnega v tej zadevi, se najprej pošteno nasmejem, potem pa akcija pride takoj za tem smehom. Se mi zdi, da nobena priložnost ne izgleda nerešljiva, če si se sposoben ob njej nasmejati, pa nobene priložnosti se ne ustrašiš, če se lahko nasmeješ (če je tsiti pravi, pristni smeh).

Poleg tega pa je tudi veliko vrst humora. Tisti, najbolj prostaški je v bistvu bolj žaljenje, pa ne mogoče namensko, samo poniževanje se meni ne zdi hecno.

Se mi zdi da duhovitost - način izraža tudi inteligenco.

Kje vas spremlja humor, kdaj in koliko se smejite?

Jaz svojemu dragemu dostikrat rečem, da ima full smisel za humor, ker vse moje šale razume x:Dx x:o)x x:Dx . Pa ima v resnici tudi smisel za humor, se sam marsikaj zmisli in brez tega dela njega mislim, da bi težko shajala.

Aha pa še to. Velik spomin za slišane vice, pa seveda primerna interpretacija x:Dx x:Dx x:Dx , pa lastne šale v vsakdanjih situacijah, kaj vam gre bolje?

Se mi zdi, da je tale tema Zlomkasta, pa Krokodilčkasta x:Dx x:)x x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 71
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se mi zdi, da je tale tema Zlomkasta, pa Krokodilčkasta  x:Dx  x:)x  x:Dx .

A me je kdo klical ? x;)x

Najbolj je zazeljena samoironija...ce je premores zvrhan kos, je marsikaj lazje...sploh v izjemno tezkih trenutkih, katere pa zal verjetno vsak dozivi kdaj pa kdaj....

Drugace pa, zanimivo, vsaj meni...da mi humornost najbolj 'vdarja ven', ko je situacija 'najmanj smesna'...

Pa se nekaj, ne vem ce sem omenil, pa tudi ce sem, dvakrat ne skodi:

Nikoli se iz nikogar ne norcujem, ponizujem koga in podobno...ce povem kaksno opazko, povem samo zato, ker se mi v danem trenutku zdi duhovita...zal pa ljudje vcasih kaj narobe razumejo, pol je pa 'bad'...

Pa da ne bo tema preserno izvenela (glede na naslov tudi ni primerno ce bi x;)x ) se en, izredno posrecen, situacijski vic:

U trgovinu ulazi kupac i gleda namjestaj. Namjestaj je visoke kvalitete i visokih cijena. U jednom trenutku kupac upita da li bi mogao kupiti polovicu jednog masivnog radnog stola. Prodavac mu odgovori da mora upitati sefa prodavaone i uputi se u sefov ured, a da nije primjetio da za njime ide i kupac.

Otvori vrata sefovog ureda i kaze:

"Imam jednog idiota u trgovini koji zeli kupiti pola stola!" U tom

trenutku primjeti zabezeknuti izraz na sefovom licu koji je iza

prodavacevih ledja ugledao kupca.

Prodavac se okrene i mrtav hladan nadoda: "A imam ovdje i jednog

izuzetnog gospodina koji bi zelio kupiti drugu polovicu."

Nakon sto je situacija prebrodjena, sef se okrene prema prodavacu kaze:

"Stvarno svaka cast, nisam mislio da se mozete izvuci iz jedne takve nezgodne situacije. Kako se zovete, odakle ste porijeklom?"

Prodavac:

"Zovem se Horvat, porijeklom sam iz Rijeke, grada velikih nogometasa i jeftinih kurvi!"

"Zaista?", kaze sef: "Moja zena je iz Rijeke".

Prodavac bez promjene u licu upita: "Zaista, a za koji klub igra?"

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

A boš združila tole Marsa, da ne bo kaosa? Pismu, pa sem gledala humor, duhovitost, smeh, tole mi je pa ušlo :eek: x:Ix .

Skjuzmi xnckrivx xsrcx

Saj je v redu, saj me je presenetilo, ker vem da obvladas iskanje, sem pa postekala 'catch' - koren je smej in ne smeh. ;)

Bom videla, kaj storim, morda zdruzim, odvisno kako se obrne tema. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Humor in smeh sta nepogrešljivi del mojega življenja.

Rada se smejem in hecam, pravzaprav na veliko brijem norca iz lastnih slabosti in raznih manij. x:Dx x:Dx

Prav tako imam rada ljudi, ki razumejo kot pravi JanjaK moje šale in moj humor. Tudi jaz ne vidim nič smešnega v gostilniških kvantah in gorje :V: :xx!: žaljenju in zasmehovanju nekoga.

Mislim, da k duhovitosti spada tudi poseben jezik, ki ga uporabljam. V Bg vedno opazim, da ljudje citirajo med govorom cele odstavke iz raznih yu filmov, ki jih tudi mi poznamo. Zanimivo, duhovito in lepo. Tudi zaradi občutka pripadnosti.

Z mamo recimo komuniciram (tole prav posebej za JanjoK) v Pikinem jeziku :palec: x:Dx . Pri tem uporabljava kup izrazov iz knjige in če naju kdo posluša misli, da sva malo prizadeti x:Dx x:Dx Od odličnega gospoda, pa klobasičarja, njuhanca, s poti uši-Laban prihaja... :eek: x:Dx x:o)x

Prav tako mislim, da mora biti tudi partner duhovita oseba, s katero mora zadostovati že pogled, da se zgodi dober smeh in obvezno izum privatne govorice in posebnega poimenovanja predmetov in situacij.

Še vedno, če moram kaj zapisati, sama sebi naglas ukažem: Ferdo piš! :vragec:

Ruby, ugotavljam, da lahko odpremo Pikin klub, pa brez Marse ne bo šlo x:Dx . Ja Pika je zakon in smeh je tudi obvezen.

Ugotavljam pa da v krogih, kjer se gibamo nehote nastane interni humor, ki je razložljiv samo ljudem, ki so določene situacije skupaj doživeli. Je tudi Lunatični humor x:)x :palec: .

Ugotavljam pa da v krogih, kjer se gibamo nehote nastane interni humor, ki je razložljiv samo ljudem, ki so določene situacije skupaj doživeli.

Ja, to ja :vio:

Pa ko si z nekom...ko lahko reces karkoli, pa ves da bo vedel, da je misljeno kot humor, ne kot zaljenje, zbadljivka...ko ne rabis premisljevat, ja to lahko povem, ne to ne bo razumel kot je bilo misljeno...

Tega 'internega humorja' dosti prakticiramo, vcasih gre v zelo 'crno' stran...ko je kak prijatelj npr. v bolnisnici, pa ga gremo obiskat..uf, kaj vse se slisi :eek: x:Dx , ampak je vse cisto nedolzno...no, ce kdo drug to slisi si misli :eek: :eek: x:o)x

jaz brez smeha lahk kar neham dihat! kako dober občutek je, ko se res od srca nasmejiš, dobiš solze v oči in....

sem v mlajših letih dobivala kar napade smeha..... po kako uro sem se znala smejati, ko sem si v glavi predstavljala določeno situacijo....

se mi je enkrat v trgovini v vrsti za kruh zgodilo, da sem se spomnila dialoga iz filma: Ne joči Peter, ko gre un "ta butast" kravo lovit....... pa ga gledamo ko šiba za kravo pa jo za roge privleče ves ponosen, kao evo pa bojo otroci mleko imeli, pa ga vsi začudeno gledajo, pa mu un "vodja" jezno reče:

" Vol!" pa "butasti": "kdo? a jest?" pa "vodja": "ne ti!!!! Krava!!!" x:Dx x:px x:Dx

ej, jaz se sploh nisem mogla zadržati smeha..... začela sem se glasno krohotati... folk me prvo začudeno gleda... po parih minutah, pa se mi začnejo smejati, ker sploh nisem mogla kruha naročiti tako sem se smejala! xDDx x:Ix

al pa te interne fore, ki se npr. dogajajo v službi, pa vsi umiramo od smeha, pol jih pa zvečer poveš kakemu frendu, pa te gleda.....ah... sploh ni smešno..... ker itak je to čist odvisno koliko pozna ozadje in osebe in.... ah pustimo to... to so interne fore!

je pa res, da moja domišljija dela čudeže in si znam zeloooo slikovito predstavljati in potem..... x:Dx x:px x:Dx preden kdo do konca pove, sem jaz že čisto hin od smeha! x:Ix

Uf, sama se prav nenavadno smejim. Tko enih parkrat je bila taka situacija, da mi je bila grozno smešna. Se smejim, kar naenkrat se mi pa smeh spremeni v jok, čisto pravi, tak s solzami in jok jok. Vsi okoli so začudeni, kaj se to godi, pa potem tudi oni crkavajo od smeha x:Dx x:Dx x:Dx . PO takem smehu sem totalno izčrpana, ampak paše x:)x :palec: .

Zelo rada se smejim! :palec: Smisel za humor-včasih ga je ogromno(samo razpoloženje mora biti pravo) x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

da lahko odpremo Pikin klub, pa brez Marse ne bo šlo

lepo prosim, se spodobi, ocarljivo bi bilo...

pa se - sicer lahko pa kar skoprnim... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Meni sta dva humorista, neka Sanja in Domen, ponoči in zjutraj po forumu solila, se splača prebrati x:Dx

Bi se kar strinjala s pujso, da humor odraža inteligenco človeka...pa imam v mislih zdravi humor, ne neko popačeno podjebavanje človeka, ki je na videz šibkejši...to odraža pa kvečjemu zabitost...

V 7. razredu smo imeli STM...samoupravljanje s temelji marksizma...ali nekaj takega...potrebno je bilo ves teden spremljati poročila, potem pa med uro poročat, kaj se je zgodilo... na vrsti sem bila ravno med počitnicami, zato se mi je nabral tistega sranja za 3 tedne... je rekla prfoksa...Maja, dej na hitr, kaj se je zgodil...sam to in to, novico, če jo imaš, preberi...obrnem tisti šop listov in cel razred...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu od začudenja...začela sem s režat, ko sem jih v glavi še enkrat slišala...vsi so me zaboden gledal....so se začel režat pol vsi...s prfokso vred...do konca ure smo krepaval od smeha...po koncu sem dobila pa ukor, zarad neprimernega vedenja.... :o|o: ampak, če pomislim...še dons mi gre na smeh...ta...uuuuuuuuuuuuu x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Opažam,da 90% folka ne razume humorja ali pa ga noče fazumeti! :xx!:

človek brez humorja je človek brez čustev :eek:

sej če ga nimaš v sebi (humorja namreč) pa kup alanforda...... x:Dx

vse se da naučit :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Recimo meni se takle ful dopade x:Dx

Pukla kanalizaciona cev.

U intervenciju dolaze majstor i njegov pomocnik. Saht se pretvorio u

"jezero" (sve puno fekalija).

Izvuku oni alat iz auta. Ude majstor u tu gomilu govana i ostalih

fekalija i kaze segrtu:

"Kljuc 20!".

Ovaj mu ga da, a majstor zaroni i nema ga dva minuta. Majstor izroni i

rece:

"Kljuc 18!".

Nakon pola sata zaranjanja izlazi majstor sav od fekalija, brise govna

sa lica i kaze segrtu:

"Uci, uci inace ces ceo zivot samo dodavati kljuceve!"

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 1 month later...

Hm, imam en tak posebno odpičen humor x:)x . Pa vedno najdem kaj na kar se obesim pa pohecam.

Včeraj npr. sva se s trudijem nekaj pogovarjala, pa mi on odgovori "So" v smislu, kaj sem hotela rečt s tem, jaz pa odšibam v kuhinjo, pa se vrnem s posodo soli xg:Dx xg:Dx xg:Dx . Pa se naredim neumno (se ni blo treba dost trudit x:Dx x;)x x:o)x ), pa vprašam, če me ni po sol poslal :vragec: x:px x;)x

Ja pol bi se tud ti verjetno za pusta na vrh spravlala... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Jasno mormo met humorja velik doma, če ne nebi šlo, na srečo pa sva oba za odpičen humor in se štekava in skoz režimo, še k se skregamo gre vse na štose, da pol se kr smejat začnem... x:Dx x:Dx ; to pa dokler nisem spoznal Janje ni uspelo nobenemu.... xscratchx

Torej jest mam tud rad hec in zajebancijo, ampak se strinjam z

Majico..''da humor odraža inteligenco človeka...pa imam v mislih zdravi humor, ne neko popačeno podjebavanje človeka, ki je na videz šibkejši...to odraža pa kvečjemu zabitost...''

In se tudi sam večinoma hecam in se trudim gledati na stvari in življenje tudi s strani heca oz. humorja.... xDDx x:Dx x:Dx :palec:

:palec: Ooooo Trudi, fajn, da si me mal spomnil na to temo svoje prasičke. x:o)x x:Dx

Vedno več mi pomeni, vedno več....... x8Dx :vragec: :palec: Aja, kaj konkretno.........o tem se bi pa lohk na dolg razpisal :eek: , pa vam naj bo, no, se ne bom. x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...