Skoči na vsebino

Humor

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 71
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx

jaz tud shizim na humor, pa tud tko kot ti pravis samson (in pravzaprav tud pikica).

No recimo vicev pa ne maram glih blazno, pravzaprav grem redko v salo dneva (salo dneva :D :D - shpeh dneva pa to :P)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Caught in the act.  xredx

...do you like that CITA feeling??? x;)x

...se mi je zdelo, da se tko globoka negat. custva ne morejo kar iz nic pojaviti... x^x

..ja vicev tut jaz ne bere in jih tut nic ne zna... njemu je najvecja muka kaxn vic povedat...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>...do you like that CITA feeling???  x;)x

...se mi je zdelo, da se tko globoka negat. custva ne morejo kar iz nic pojaviti...  x^x

..ja vicev tut jaz ne bere in jih tut nic ne zna... njemu je najvecja muka kaxn vic povedat...

Don't walk away from me.... x:Dx iščem po netu kej od njih, k neumna, da te nasmejim, pa ni nč. No sej, misel je ta, ki šteje! x;)x

Humor je odraz inteligence človeka... če se človek ne zna nasmejat, tut prov pameten ni... (moje skromno mnenje...)

Aakhut je tuki najbrž najpametnejši... :palec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Aakhut je tuki najbrž najpametnejši... :palec:  x:Dx

:shsh: :shsh:... mirkaj, da te ananta ne slisi... bo s5 enih 15 cudnih linkov, ki ne bodo nic dokazoval(razen tega, da on misli da je on najbolj pameten), sm prpopu... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>:shsh:  :shsh:... mirkaj, da te ananta ne slisi... bo s5 enih 15 cudnih linkov, ki ne bodo nic dokazoval(razen tega, da on misli da je on najbolj pameten), sm prpopu...  x;)x

:eek: Kdo je ananta... nikol slišala... x?x Verjet'n nis'm bla pozorna... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kaj pa ne hodiš v astromatrix teme..Bil on včasih tudi Intruder, pa astromatrix še na čase... x:px

Tudi maram humor. Še raje pa to, da me končnoo kje kdo razume. Hudir je, ko se meni zdi nekaj blazno smešno, cepam od smeha..folk pa čudno gleda..

Imam malo bolj črni humor, nekam angleški se mi zdi.

No, moj ga v glavnem šteka x;)x

Tudi se nasmejem pisanju nekaterih tule :palec:

In slabo zapomnim vice- oz. sploh ne.

Ter tudi grozno pripovedujem(pol bistva izgubim, potem nekaj dodam in ode vic)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 4 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>BREZ HUMORJA NI SRECNGA ZIULENJA!!!!

S humorjem se da dost kreganj u salo spreobrnt! Pa tut tist, k se smeje, nima zelodcnih tezau, zdrauje in pocutje je bols!!!

SMEJTE SE LJUDJE!!! Svet je lepsi, ce ga gledas skoz smesne oci!!! Citejte vice, humoristicne knjige, NE BO VAM ZAU!!!

xsmx xsmx xsmx xsmx xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Malo prej sem slišal na enem radiu:

"neomejeno je število omejenih" :inocent:

Mogoče si sliša tole z radia DUR "število omejenih je neomejeno". Šef postaje ima tudi eno pesmico z naslovom "Omejen".

Včasih (čeprav čedalje redkeje) so kakšni vici takšni, da se počutim kot 5 mesečni otrok. (kar v hlače bi se podelal...)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

de nista ti pa Aakhut ena in ista oseba...

A pole se je tudi tebi že zgodl, da se ti je papir pod prsti pretrgal? x:o)x

Ma pajade, nekaj desetink milimetra gor ali dol, ni taka reč!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

ja humor more bit! ko se pogovarjem z ostalimi ljudmi, zmer rada stvar obrnem na bolj smešen način, tud u depresivnih trenutkih, ker ti je potem prec lažje. najbolj grozna stvar pa je, da nekateri ljudje sploh ne zaštekajo mojga humora in me samo postran gledajo, kt da bi z lune padla :o|o: -> za take prec vidm, da se zlepa ne bomo ujel.
life is uncertain - eat dessert first

ja humor more bit! ko se pogovarjem z ostalimi ljudmi, zmer rada stvar obrnem na bolj smešen način, tud u depresivnih trenutkih, ker ti je potem prec lažje. najbolj grozna stvar pa je, da nekateri ljudje sploh ne zaštekajo mojga humora in me samo postran gledajo xrolleyesx , kt da bi z lune padla :o|o: -> za take prec vidm, da se zlepa ne bomo ujel.

ISTO x:Dx

KRATKO + JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...