Pika Pikica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Pika... ti zihr za aakhutom beres poste, a ne??Priznaj!!! Caught in the act. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jaz tud shizim na humor, pa tud tko kot ti pravis samson (in pravzaprav tud pikica). No recimo vicev pa ne maram glih blazno, pravzaprav grem redko v salo dneva (salo dneva :D - shpeh dneva pa to )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Caught in the act. ...do you like that CITA feeling??? ...se mi je zdelo, da se tko globoka negat. custva ne morejo kar iz nic pojaviti... ..ja vicev tut jaz ne bere in jih tut nic ne zna... njemu je najvecja muka kaxn vic povedat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 humor prikaže stvari v bolj omiljeni luči,lažje živiš,olajša lajf Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...do you like that CITA feeling??? ...se mi je zdelo, da se tko globoka negat. custva ne morejo kar iz nic pojaviti... ..ja vicev tut jaz ne bere in jih tut nic ne zna... njemu je najvecja muka kaxn vic povedat... Don't walk away from me.... iščem po netu kej od njih, k neumna, da te nasmejim, pa ni nč. No sej, misel je ta, ki šteje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Humor je odraz inteligence človeka... če se človek ne zna nasmejat, tut prov pameten ni... (moje skromno mnenje...) Aakhut je tuki najbrž najpametnejši... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Aakhut je tuki najbrž najpametnejši... ... mirkaj, da te ananta ne slisi... bo s5 enih 15 cudnih linkov, ki ne bodo nic dokazoval(razen tega, da on misli da je on najbolj pameten), sm prpopu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Humor je odraz inteligence človeka...a ves da jaz tud tko mislim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Malo prej sem slišal na enem radiu: "neomejeno je število omejenih" Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja saj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 rada imam humor, ki me razvedri (kakšen to je? ja zdej bom to povedala na svoj način; zlo sem spremenljiva, ni recepta) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... mirkaj, da te ananta ne slisi... bo s5 enih 15 cudnih linkov, ki ne bodo nic dokazoval(razen tega, da on misli da je on najbolj pameten), sm prpopu... Kdo je ananta... nikol slišala... Verjet'n nis'm bla pozorna... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Kaj pa ne hodiš v astromatrix teme..Bil on včasih tudi Intruder, pa astromatrix še na čase... Tudi maram humor. Še raje pa to, da me končnoo kje kdo razume. Hudir je, ko se meni zdi nekaj blazno smešno, cepam od smeha..folk pa čudno gleda..Imam malo bolj črni humor, nekam angleški se mi zdi.No, moj ga v glavnem šteka Tudi se nasmejem pisanju nekaterih tule In slabo zapomnim vice- oz. sploh ne.Ter tudi grozno pripovedujem(pol bistva izgubim, potem nekaj dodam in ode vic) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 tole, kar si napisala, je čisto inteligenten humor, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Thanx..sem si malo oddahnila zdajle ker pomeni tole, da ima nas takvih više (madona kako lepa slovenščina, res) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 BREZ HUMORJA NI SRECNGA ZIULENJA!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>BREZ HUMORJA NI SRECNGA ZIULENJA!!!! S humorjem se da dost kreganj u salo spreobrnt! Pa tut tist, k se smeje, nima zelodcnih tezau, zdrauje in pocutje je bols!!!SMEJTE SE LJUDJE!!! Svet je lepsi, ce ga gledas skoz smesne oci!!! Citejte vice, humoristicne knjige, NE BO VAM ZAU!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Malo prej sem slišal na enem radiu:"neomejeno je število omejenih" Mogoče si sliša tole z radia DUR "število omejenih je neomejeno". Šef postaje ima tudi eno pesmico z naslovom "Omejen". Včasih (čeprav čedalje redkeje) so kakšni vici takšni, da se počutim kot 5 mesečni otrok. (kar v hlače bi se podelal...) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 (kar v hlače bi se podelal...)[/color] de nista ti pa kabalist ena in ista oseba... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 de nista ti pa Aakhut ena in ista oseba...A pole se je tudi tebi že zgodl, da se ti je papir pod prsti pretrgal? Ma pajade, nekaj desetink milimetra gor ali dol, ni taka reč! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ja humor more bit! ko se pogovarjem z ostalimi ljudmi, zmer rada stvar obrnem na bolj smešen način, tud u depresivnih trenutkih, ker ti je potem prec lažje. najbolj grozna stvar pa je, da nekateri ljudje sploh ne zaštekajo mojga humora in me samo postran gledajo, kt da bi z lune padla -> za take prec vidm, da se zlepa ne bomo ujel. Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ja humor more bit! ko se pogovarjem z ostalimi ljudmi, zmer rada stvar obrnem na bolj smešen način, tud u depresivnih trenutkih, ker ti je potem prec lažje. najbolj grozna stvar pa je, da nekateri ljudje sploh ne zaštekajo mojga humora in me samo postran gledajo , kt da bi z lune padla -> za take prec vidm, da se zlepa ne bomo ujel.ISTO KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.