Skoči na vsebino

LN Magazin

Marsa

Recommended Posts

Spostovani uporabniki LN Novic!

Ponosno in z velikim veseljem sporocava, da sva LN Novice preselila na novo tehnologijo.

Hkrati sva tudi spremenila celoten koncept, dizajn, navigacijo, dolocila nove pogoje objavljanja in najvaznejse:

po novem se LN Novice imenujejo LN Magazin in je razdeljen na prispevke, dogodke in novice.

Avtorji

Po novem lahko na LN Magazinu objavljate kot registriran clan / Avtor - to vam omogoca naknadno popravljanje svojih objav, pregled lastne statistike, svojo predstavitev/osebno stran na LN Magazinu in se veliko vec.

Ce ste ze clan LN Foruma, potem se enostavno prijavite s svojim imenom in geslom.

V nasprotnem primeru vam toplo priporocava, da se cimprej registrirate in potem prijavite na LN Magazinu.

Ob prvi prijavi (in seveda kadarkoli kasneje) vnesite tudi svoje podatke: ime avtorja, ki se prikazuje ob objavah, kratko predstavitev, kontakte, naslov domace strani, sliko itd.

Registracija je popolnoma brezplacna, enostavna in hitra - vsi podatki pa so namenjeni zgolj za vaso uporabo Luninega neta.

Registrirate se lahko tukaj: http://www.lunin.net/forum/index.php?act=Reg&CODE=00

Seveda lahko se vedno objavljate tudi kot neregistriran clan (Obiskovalec), vendar vam to ne omogoca gornjih moznosti.

Dosedanje objave

Obstojece objave z LN Novic nama je uspelo prenesti v celoti. Kljub temu je mozno, da je prislo do kaksnih tipkarskih napak.

Zato vas se enkrat vabiva, da se registrirate in prijavite na LN Magazinu.

Ko boste to storili, bova v 24 urah obstojece objave dodelila k vasemu uporabniskemu imenu in potem jih boste lahko enostavno pregledali in popravili morebitne napake.

Nove objave

Po novem lahko objavljate kot registriran clan/avtor ali pa kot Obiskovalec.

Sedaj tudi ni vec mozno brezplacno objavljati komercialnih sporocil - v ta namen sva pripravila razlicne pakete, ki vsebujejo tudi razlicne oblike promocije vasega komercialnega sporocila: ze od 2000 SIT naprej.

Vse avtorske prispevke, clanke, brezplacne dogodke in novice splosno-informativnega znacaja lahko se vedno objavljate brezplacno (v skladu s Splosnimi pogoji, seveda).

Oglejte si cenik: http://www.lunin.net/Magazin/Cenik/

Uporabne povezave

LN Magazin - Osrednja stran

http://www.lunin.net/Magazin/

Registracija novega clana

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=Reg&CODE=00

Prijava v lastno administracijo

http://www.lunin.net/F_magazin/admin/?a=1&b=1

Splosni pogoji uporabe

http://www.lunin.net/Magazin/Pogoji/

Cenik komercialnih objav

http://www.lunin.net/Magazin/Cenik/

Pomoc - odgovori na najpogostejsa vprasanje

http://www.lunin.net/Magazin/Pomoc/

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

prva stran všečna, deluje mi majčkeno sproščeno, nagajivo... ne vem, če je to pravi opis, ampak fletno... torej registriraš se, če želiš kaj objaviti ne.... pregleduješ tako kot dosedaj, a imam prav... bravo :palec:

Ja, seveda, v bistvu je enako kot prej, le da je nova tehnologija, nov dizajn in novi pogoji - brezplacna je objava poleg clankov samo brezplacnih dogodkov. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x8Dx Thanx, obema seveda! x:Xx :palec: :vio:

*Pozabila povedat, ZELO POMEMBNO:

avtorji ze objavljenih clankov se cimprej logirajte (lahko uporabite forumski nick in geslo) in sami popravite avtorja - vnesite pac svoje ime, mail oz. info.

Ker je slo za prenasanje celotne baze in ker torej ni slo drugace, so vsi prispevki objavljeni pod avtorstvom urednistva in tako prosiva posamezne avtorje, ce lahko to spremenijo.

Hvala. x:Xx

Picasso

:palec: :palec: x:Xx

Mateja, ali se ti bo dalo?

Popraviti avtorstvo pri svojih clankih in drugih prispevkih?

Pa se kaksnega lahko dodas, ce imas - zdaj bo poudarek bolj na clankih in tem, bomo videli, kako se bo obrnilo, se nisva dala obvestila, samo poslala sva mail nekaterim objavljalcem in tule sva dala na forum - baza pa je preseljena, par popravkov se, pa bo...

Tule bodo tudi nekatere vsebine, ki so napisane za LN, pa jih bova vkljucila raje kar sem zaradi dinamicnejse tehnologije...

Tako ste vsi s clanki in podobnimi prispevki (*opisano zgoraj) nadvse dobrodosli. :palec:

Forumovci, ki vas med objavljalci dogodkov ni malo, lahko avtomaticno uporabljate svoj forumski nick in geslo. x:)x

Pred objavljanjem pa si prosim preberite pogoje oz. navodila, vse sva zelo preprosto opisala, v rubriki pomoc se vse lepo odpre, vsa vprasanja so tam, najpomembnejsa, in odgovori nanja, zelo pregledno je vse in razumljivo, tako da ne bi smel bit problem.

x:Xx xcivx :palec: :palec:

Picasso

Marsa, to sploh ni vprašanje, če se mi bo dalo... pač pa xrolleyesx x:Ix ... zgleda, da nekaj ne znam :sori: :o|o: ... če se prijavim kot sem prijavljena na forum, ali samo vpišem ime in priimek ali kako? (sori, res sem les za tole, ampak se trudim x:Ix )

Hmm, x:Ix sory za gnjavazo, da se potem pa ni dalo, ampak ocitno je ze kul, thanx, da se tole malo preizkusi... :8):

Bo pogledal Mitja, ce je kaksna caka, ki je vidna oz. se da ck odpravit...

V bistvu se se vedno ukvarjamo z dokoncnim oblikovanjem programa in se vedno kaj ne zafunkcionira kot je treba, to tece od Mitje k programerju in nazaj... itd... tako da vsak hip se kaj popravi se in spremeni, a jaz sem uspesno ze par stvari spedenala, pa sem presodila, da vsaj osnovne funkcije delujejo, saj, zdaj pa bomo najbrz ugotovili se kaksno nepravilnost, hvalabogu da zdaj, a zal skoda da na racun tvojega casa in se koga, ki bi hotel tole in morda ni mogel.

Upam, skratka, da bomo cimprej spedenali. x:Ix :8): :palec:

Picasso

Ko boste to storili, bova v 24 urah obstojece objave dodelila k vasemu uporabniskemu imenu in potem jih boste lahko enostavno pregledali in popravili morebitne napake.

xredx ... prehitro prebrala prejle...

Skratka - ČESTITAM za vajino brezmejno voljo in željo, da ves čas širita, dograjujeta, nadgrajujeta :palec: ... res vaju občudujem xsrcx x:)x x^x :palec:

x:Ix :palec:

... saj jaz pa sem ocitno nekoliko prehitevala... :8):

Ma, tolk casa (!!!) se ze ukvarjava s tem... Mitja predprogramira, poslje programerju, ta potem nekaj stvari ne mroe zrihtati, potuje sem in tja tole... no, in zdaj je prenesena celotna baza, uspesno, a so pa se razne cakice ocitno....

ampak po drugi strani pa je ok, da se folk pac pocasi preusmeri na tole...

Saj pravim, nisva dala se na osrednjo stran, ravno zato ker se ni cisto 100% doterano...

Pa vse tole, kar je ze objhavljeno, kako naj lovim avtorje okoli, marsikdo sploh ne pusti nikakrsnega naslova oz. kontakta... pol bojo pa videli svoj clanek, avtor pa bo urednistvo (:o|o:) in bo joj.

Bom vseeno probala v administraciji, ce se bo dalo by me....

Tudi meni se ni vse jasno, to je tolk nivojev, funkcij...

Ma, moras it naprej. :palec:

Ce imava v lajfu kaksen moto, je tak oz. tale.

Nikoli na slabse in nazaj, vedno naprej in na boljse. xupx

:vio: x:Xx

Picasso

Magazin ze tudi uradno deluje. :palec:

Je celo ze precej novosti, predvsem kristali in nekaj clankov in drugih dogodkov.

Je ze tudi zlinkano, tako da se na Magazin zlinkate po novem tudi prek Novic, tako vam ni treba menjat linkov v nastavitvah. :vio:

Vsi avtorji pa ste vabljeni k objavi svojih prispevkov. :palec:

Picasso

Thanx Selene, bo prec Mitja pogledal. x:)x x:Xx

Picasso

mi pokaže da stran trenutno ni na voljo...

Hja, novi URL naslovi so povsem drugacni kot stari.

Zato je mozno, da katere strani ne bo mogoce prikazati, ampak jo boste morali najti na LN Magazinu.

Glavni linki so pa zrihtani in zdaj bi moralo tudi z osrednje strani normalno delovati. x8Dx

Mitja

PA SE TO!!!!

Ce najdete se kaksne napake, jih sporocite tukaj ali pa kar na moj mejl/os.

Administracija za clane pa zdaj v glavnem tudi dela - vsi, ki ste imeli probleme, lahko poskusite znova...

Mitja

• 2 weeks later...

... veckrat dobim kaksen text na urednistvo, ki si zasluzi objavo na LN Magazinu.

Vabim vas, da clanke in podobne prispevke na LNM kar sami objavite.

Seveda imava v mislih predvsem prispevke, ki so kakorkoli povezani z vsebino LN, za lazjo orientacijo pa si lahko ogledate zdajsnje prispevke.

Forumovci lahko uporabljate forumski nick in geslo. :palec:

Magazin se bo tudi z najine strani se siril, saj so nekateri texti pravzaprav nekako primernejsi tule kot pa na osnovnih straneh LN, poleg tega pa sva kupila novo, tretjo domeno - tudi ali pa predvsem zaradi razporeditve oz. lazjega pretoka, preprosto ker je LN prevelik ze, je treba malo zdefinirat itd. ...

Vabljeni torej k ogledu in prav tako objavi prispevkov na LN Magazinu. :palec:

Picasso

Sem pa tja je kakasna napaka, kaksen link ne dela ipd. (zaradi prenosa)...

Zdajle sem/sva vse zivo ze popravila, ce pa kdo najde kak 'error', pa naj pliz javi kar sem...

Prosim se, ce v tem primeru navede cifro prispevka (ki jo bo nasel zgoraj na linku) - da bova lazje in hitreje popravila.

Picasso

:palec: x:Xx Mateja :vio: :2src:

... ce sva se pa ENO LETO (!!) matrala s temle, vse je avtorsko (mislim tudi program, vse, delno ste ga omogocili tudi donatorji - saj moram se tja podat tole)...

Ja, noro, koliko prebranih, ker ne stoji dolgo, niti se nisva poslala objave (danes sva jo), pa ful berejo, ja, ocitno zato, ker je toliko pregledneje.

Aja, Mateja, ko 'te imam glih tule' - glej, ona sporocila, jaz bi jih na tvojem mestu (ce se ti bo seveda dalo), kar vsakega na novo postnila, starega pa pustila.

In dajes pod Novice.

je fino, pa mega mi je, ko je namen sirjenja in tole, cisto podobno kot midva in tako je vedno zazeleno, sploh ce s podobnih podrocij. :palec: :palec: x:)x

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...