Skoči na vsebino

LN Magazin

Marsa

Recommended Posts

Oj, saj je tako, odpre se v frejmu, kar po kmecko pomeni, da se odpre tu in tam. x;)x :palec:

Ni frke, za clanke in podobne prispevke nisva nic skrta s placem. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

p.s. to so mesecna sporocila - pismu, 12 na leto, jasno da jih zgoltamo. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...

Tako. Podoba LN Magazina vse bolj postaja taksna, kot sva si v novi varianti predstavljala oz. zamislila.

Zdaj je gor ze kar nekaj novih prispevkov prav v vseh kategorijah.

Vabljeni k ogledu! :palec:

Avtorji pa ste vabljeni k objavi svojih prispevkov! :palec:

xcivx xcivx xcivx

Picasso

Picasso

Ce je kdo vesc v cem drugem in ima ze v kaksni obliki, je prav tako vabljen, da da gor.

Tu bodo vasi prispevki prav gotovo vidni. :palec:

Vabljeni ste tako vsi astrologi in drugi avtorji vsebin, textov, ki obravnavajo sorodne teme kot jih obravnava LN.

Ce je vas text nekje ze bil objavljen, pa ni slo recimo za ekskluzivo, ga lahko objavite tu, napisite, kdaj in kje je izslo.

Dostopate lahko s forumskim nickom in geslom - a se morate vseeno najprej pac prijavit se tja (ker nismo hkrati pac tega pedenali, da bi ze kar bilo v paketu).

Predlagam avtorjem, da se prijavijo s svojim pravim imenom oz. da se prijavijo ponovno, ce so tu prijavljeni z drugim nickom.

Picasso

Rabim vas nasvet. x:Xx

Na LN magazinu bi rada imela tudi gospodinjske zadeve, prehrano, recepte in to...

Kako naj nasloviva novo kategorijo (*zdaj so astrologija, zdravje, kristali, zanimivosti)?

:

gospodinjstvo

prehrana

ali morda dom in potem podkategorije gospodinjstvo, prehrana itd. - ker morda pa bo ful prispevkov o feng shuiju ipd. ...

Pod 'Zdravje' gre svasta - ja, tudi prehrana bi cist pasala tja... kao zdrava in to... a vseeno bi rada imela specificno...

pa ne samo hrana oz. sem pi sodilo vse zivo - od pripravljanja hrane do ne vem cesa... shranjevanja itd.

V bistvu podobno kot na forumu, vendar je smiselno predvsem tedaj, ko imamo vsebino, ki ni nujno namenjena komentiranju oz. je napisana v obliki clanka...

Picasso

xDDx Thanx, Buena! x;)x x:)x :palec:

Saj, kaj takega, ja...

Da se bodo lahko zacel stepat recepti ipd.

Picasso

Sem malo gledal tole, ker me je Marsa povabila k sodelovanju(hvala Marsa x;)x ) s člankom o postu. Cool zadeva, vidim, da je Marsa že objavila Tanjin prispevek o higieni debelega črevesa. Tistole svinjarijo v forumu bom temeljito predelal, dal Afni (je ni nič na forumu več) v lektoriranje, pa da bo prispevek, kot se šika. Aja, doma (na računalniku v txt obliki) imam shranjen še dnevnik postenja, tako, da bi potem prispevek bilo najbolje napisati popolnoma na novo.

dbest, rach, thanx, ne naprezaj pa se prevec, bom pa vesela, ce bos se lotil se obsezneje, jasno, vendar ce se ti ne bo dalo ponovno, napisi kot je, zlektor. lohk jaz kasneje, ko bom ok z roko, ce ne bos nasel afne oz. koga.

skratka, dbest, zelo dober prispevek bo oz. total. wanted, bos videl. x^x

Picasso

LNM je kar fino stekel, vse vec clankov je ze gor in se novi in novi se bodo pojavili. x:)x :palec:

V dobrem mesecu (morda tudi mesecu in pol) je obrnil 51.000 strani. x8Dx :palec:

Dobila sva tudi kar stevilen odziv, avtorji se kar dobro znajdejo, obiskovalci pa so se tudi ze navadili na nekoliko nov sistemcek.

Hvala tudi vsem avtorjem za dober odziv. x^x :palec:

Picasso

No, tole osvezujem tudi zato, da bo Contesa videla.

Smo malo govorili na tortozerkah, pa mi je vsec Contesin predlog - Prakticni nasveti za vsakdanjo rabo (ce ne bo predolgo - *zarad gumbka pa tko, to bo Mitja imel koncno besedo- bi bilo to lahko kar to).

Pa bi bilo potem podkategorij, kolikor bi hoteli - kuhanje in priprava hrane, shranjevanje itd... ... :palec:

Picasso

LNM je kar fino stekel, vse vec clankov je ze gor in se novi in novi se bodo pojavili.  x:)x  :palec:

Pravzaprav se kar skoraj vsak dan pojavi kaksen (in to kvaliteten!) clanek, danes je npr. spet nekaj novega. :palec:

Vsec mi je tudi, da je taksen nivo - katerega mislim(o) seveda tudi nadalje ohranjat in vzpostavljat. x^x :palec: :palec:

Picasso

• 1 year later...

danes sem osvezevala LNM (Lunin Magazin), ker sem -povsem po nakljucju- ugotovila, da je vecini prispevkov potekel rok.

tako da ima veliko objav danasnji datum, so pa bile objavljene nekatere ze leta 2000, kajti sva vmes ze nekajkrat selila LN Novice (kakor se je prej ta stran imenovala).

Zarad istega razloga so nekateri clanki oz. prispevki nekoliko popaceni (zarad druge tehnologije) in ce je kaj zelo motecega, popacenega, vas prosim, da me opozorite, ce to opazite.

Hvala. xDDx

:palec:

Picasso

Zoprno je sledece:

ker smo selil parkrat (LN, LNF in LNM), sva prenasala objave na LNM midva: vcas ker ni blo znanja, moznosti, s strani avtorjev, vcas ker ni blo interesa (al pa niso stekal al so mislil da sekirava), ... , pa je tako velik objav pripisanih urednistvu, kar pa recimo ni bil primer...

Seveda povsod (pri posameznih prispevkih) pise, kdo je avtor itd., sam sem opazila, da se ne zlinka vedno prav...

tko da bo treba se velik popravit skratka, sam tolk, da povem, da vas ne bo zmotilo...

x:)x

Picasso

vas prosim, da me opozorite, ce to opazite.

Hvala. xDDx

:palec:

Uh, si pa nardila čistko x:)x :palec: .

Ni moteče, pa ni popačeno, samo lahko se považičkaš - če se ti zdi važno, z ne samo 30 blogi, ampak z več kot 100 x:px :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

aha seveda, thanx, nisem nic preverjala, sam uch vrgla na hitrico.

pa saj je ful popacenga, pa ful infotov sem morala zamenjat na Seznamu pa taksno..

Pa najbrz kaki linkii ne delajo pa tko, sam vecina pa je videti ok, pac, glavno da so clanki pa avtorji oz. vir... saj bodo povezave tud spet delujoce, pa se bom ze 1x 'pozabavala'. :o|o: x;)x

Picasso

hehe, počasi

ja, res pocas.. :lol:

po ene 6h letih. :P

Picasso

jaz sem tukajle čisto na novo in sem vam hotla povedat, da sem odkrila novo preročišče in sicer tončko, ne vem, če jo vidite, ker bi to morala biti moja ikonca, no ona prerokuje na www.osebnost.si, ker je sicer revija O Osebnosti in to res fantastična, zaresna revija o psihologiji, taki bolj na simpl, pa še ezoteričen del je notri.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...