Skoči na vsebino

Nezvestoba

slavi

Recommended Posts

Jade x:)x

Tudi pri meni nekaj podobnega mladost - norost, čeprav je bilo najprej z druge strani, jaz pa tista, ki je vračala. x:Dx No zdaj pa se takšnih igric več ne grem, preveč boli...

kakor sješ, tako žanješ

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 261
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja in? Kakšno vezo ima to z napisanim?

še ne razumeš..čak da se ti vrne tisto kar si drugim storila, takrat boš pa razumela

še ne razumeš..čak da se ti vrne tisto kar si drugim storila, takrat boš pa razumela

Oh joj ... govoriš kot, da bi koga ubila :D

Sicer je pa rekla mladost, norost .... in da tega ne dela več

Gospod ima očitno neke težave s sabo in bi rad bil malo pameten.

tomaž ima prav..vse kar naredimo drugim..dobim čez nekaj časa 3x nazaj..v takšni ali drugačni obliki...

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

tomaž ima prav..vse kar naredimo drugim..dobim čez nekaj časa 3x nazaj..v takšni ali drugačni obliki...

Jaz pa tega ne bi takole posplošila.

Preveč je že zgodovinskih dejstev in osebnosti, ki temu nasprotujejo. Dobro, umrli so, ampak to pa itak vsi.

Nasplošno verjamem v karmo (sliši se kontradiktorno, ampak v bistvu ni). Ne pa v taki hudi obliki.

Včasih se pač učimo. Še posebej je mladost za to.

Če bi bilo vse res, bi morala imeti jaz krasno življenje. Pa ga nimam. V prejšna življenja pa ne verjamem.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz pa ja. In precej sem morala grešiti v prejšnjih življenjih, da imam tole sranje v tem.

Potem je cel svet milo rečeno "fucked up".

Kaj se je zgodilo z "novimi začetki"?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

mišel pa misti :vragec:

če nočem, da bi vaju worenk napizdu, pol morm bit tih. nehita jamrat. niti u mislih.

al pa se bom zjezu, pa začeu naštewat argumente proti in garant jih najdem več, kt jih mata vidwe za.

pa to, da vaju ne poznam, ne spremeni dejstwa, da takle mamo in takle je čist ok. amen.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Gospod ima očitno neke težave s sabo in bi rad bil malo pameten.

ti si napisala "Ja in? Kakšno vezo ima to z napisanim? " in jaz sem ti odgovoril.

Sam poznam kar nekaj zgodbic, kjer se potrjuje "tako kot seješ tudi žanješ", lahko ti jih tudi opišem, na konc koncev pri tistih, ki imamo malo več kilometrine tudi na svoji prehojeni poti, lahko dobimo kako potrditev.

Zagotovo pa nisem mislil nobenega prizadeti, niti tebe, napisal sem samo tako kot jaz poznam.

Nezvestoba je problem tudi naših lastnih miselnih vzorcev v našem nezavednem delu in zagotovo če to počnemo, bomo morali to tudi ozavestiti enkrat. Prav to ozaveščanje je pa potem tisto "vse se vrača, vse se plača". Pa nebi sedaj o izgovorih, ki jih takoj najdemo za nezvestobo, saj jih vedno najdemo samo za izgovor samemu sebi. Resnica je samo ena, če sta dva skupaj zato ker si zaupata, ker sta si iskerna in ker želita biti skupaj, nezvestobe ne sme biti, če pa je tak preblisk, morata pa razmerje preje urediti, predno se to zgodi.

ti si napisala "Ja in? Kakšno vezo ima to z napisanim? " in jaz sem ti odgovoril.

Sam poznam kar nekaj zgodbic, kjer se potrjuje "tako kot seješ tudi žanješ", lahko ti jih tudi opišem, na konc koncev pri tistih, ki imamo malo več kilometrine tudi na svoji prehojeni poti, lahko dobimo kako potrditev.

Zagotovo pa nisem mislil nobenega prizadeti, niti tebe, napisal sem samo tako kot jaz poznam.

Nezvestoba je problem tudi naših lastnih miselnih vzorcev v našem nezavednem delu in zagotovo če to počnemo, bomo morali to tudi ozavestiti enkrat. Prav to ozaveščanje je pa potem tisto "vse se vrača, vse se plača". Pa nebi sedaj o izgovorih, ki jih takoj najdemo za nezvestobo, saj jih vedno najdemo samo za izgovor samemu sebi. Resnica je samo ena, če sta dva skupaj zato ker si zaupata, ker sta si iskerna in ker želita biti skupaj, nezvestobe ne sme biti, če pa je tak preblisk morata pa razmerje preje urediti, predno se to zgodi.

Meni ne rabiš govorit, ker sem te zadeve že davno razrešila in ozavestila. Zato tudi ne spoznavam več ljudi, ki bi me na tak način izigrali... privlačimo tisto kar nosimo v sebi, a ne. Če bi se to vseeno zgodilo, pa zagotovo ne bi reagirala na takšen način, da bi sebe še bolj prizadela. Ker na maščevanje pač noben ne more biti ponosen. Drugače pa si lepo napisal in se strinjam s tabo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...