jupiter 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Hehehehe Oona, sem nekje pred par posti opazu da si ti uspela ene dva x sebe izrazit ...Tko da se nekej dogaja... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Pojma nimam, kje si ti to vidu... Dej spomni me... Tko, de se prou nč ne dogaja. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ..napaka..očitno ... sorči... x!x :xx!: Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Saj ni nujno...da si v resnici nezvest...lahko gre tut za filing...da bi lahko bil...česar si nekateri niti zamisliti ne morejo...ali pa si nočejo priznati...nimam nekih moralnih zadržkov do tega, ker ne maram nekih zunanjih določb kako naj bi se ravnali da bomo ok- bolj gre za notranja pravila. odvisno je od tega kakšen pomen dajemo zvezi in kako globoko čutimo povezavo z nekom.drugače bi bila pri meni kot tehtnici -raku -ovnu po tukaj napisanem sodeč, kar plodna tla za tovrstne reči... pa sploh ni tako... no ja mogoče še bo ampak ne verjamem... no ja- tehtnica. kdo ve v kaj nas lahko življenje zapelje ampak pravičnost velja! zobek za zobek tudi včasih...potem je pa itak konec, če do tega pride. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 eni se urijo v predajanju svoje privlačnosti....sam ta je narejena, hmmm..treba met naravni šarm, ni treba ,da se ga še okiča pole Včasim sm se smejau takim ljudem, danes ne več ( vsak ima svoje micene manije) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 Kaj se pa meni zdi (rak, asc. skorpjon, luna tehtnica)? Sama sem bila do sedaj popolnoma zvesta. Res da sem mlada (24 let), ampak marsikdo ze v stiriletni vezi (ta je bila moja najdaljsa) skace cez plot. Se mi pa zdi, da ga ni zakonca ali zakonke, ki ne bi vsak nekajkrat v zivljenju skocil cez plot, ampak pomoje tega ne dojamejo tako usodno kot mi, mlajsi in z upanjem v trajno ljubezen in zvestobo. Pride doloceno obdobje, ko mora biti tako, ne glede na horoskop. Res pa je, da znajo nekateri to bolje skrivati, da nekateri to pocnejo lazje in z manjso vestjo, drugim pa pac ne uspe. 12. hisa naj bi kazala na neke skrivne veze: sama imam luno in pluton v tej hisi, pa tega sigurno nisem sposobna naresti, pa tudi, ko imam enega rada, obstaja samo eden zame.Pomoje se vseeno moski bolj varajo, ker imajo naravno mocnejsi, ze kar zivalski nagon, zenske se pa trudimo, da bi jih dohitele. Ne vem, ce bi lahko po znamenjih oznacila nezveste, ker poznam ze cisto vsa znamenja, ki so varala tudi z ascendentom in luno. Sem kar nekaj casa to opazovala in razmisljala, kdo naj ne bi (mogoce rakec, bikec- pa zal tudi tukaj so izjeme). Tudi trdna venera v biku ali skorpjonu ali mars varajo. Kaj pravite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 In zakaj naj bi se jezil? Če DOBRO prebereš moj zapis, si napisala natančno isto kot jaz - ME 90 ali 180 NE. Torej se strinjava, a ne? (Sicer pa sva se o tem že dovolj prepogovarjala, da oba veva, da misliva točno tako, anede?) Če nista v slabih aspektih, praviloma ne gre za laž, ampak za druge reči, ki so lahko čisto v redu in ugodne. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 sama imam luno in pluton v tej hisi, pa tega sigurno nisem sposobna naresti, Wow, Slavi, wow! Post in pol, izjave in pol. O zarečenem kruhu tokrat nič. Ahm, definitivno imamo moški živalski nagon, ve pa ste revice, ali kaj?! Takole za pokušino. Ena biznis gospa mi je enkrat med pogovorom dala datum od moža, nato od direktorja (s katerim sta malo več kot prijatelja, ampak se ne dajeta dol, razen kadar jo malo izsili pa potem ona čaka, kako ga bo nazaj - bog te razumi, gospa!), nato pa še od "prijatelja". In ko sem napravil te tri sinastrije, je rekla "Ja, zdej mam pa še en datum." (<-- takšen sem bil). Samo na videz hladen. Potem sem - med listanjem efemerid - takole profesionalno vprašal, kot kaj pa naj smatram zdaj tega človeka, pa ti ženska čisto lepo po dolenjsko zategne: "Jaa, tega mam pa za seeeks!" Živalski nagon. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 In zakaj naj bi se jezil? Sicer pa sva se o tem že dovolj prepogovarjala, da oba veva, da misliva točno tako, anede?)Pozdrav tudi tebi! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Ahm, definitivno imamo moški živalski nagon, ve pa ste revice, ali kaj?! Takole za pokušino. Ena biznis gospa mi je enkrat med pogovorom dala datum od moža, nato od direktorja (s katerim sta malo več kot prijatelja, ampak se ne dajeta dol, razen kadar jo malo izsili pa potem ona čaka, kako ga bo nazaj - bog te razumi, gospa!), nato pa še od "prijatelja". In ko sem napravil te tri sinastrije, je rekla "Ja, zdej mam pa še en datum." (<-- takšen sem bil). Samo na videz hladen. Potem sem - med listanjem efemerid - takole profesionalno vprašal, kot kaj pa naj smatram zdaj tega človeka, pa ti ženska čisto lepo po dolenjsko zategne: "Jaa, tega mam pa za seeeks!" Živalski nagon. se strinjam, da u svakom zrnu ima kukolja, ženske nismo prov nč drgač kot vi moški. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 In če - čveka - poznaš NEKOGA, ki z NE v 01. res laže, da je joj, je to zaradi KARTE TE OSEBE, ne pa zaradi tega, ker je Neptun v 01. To je bistvena razlika. Ne posplosujmo v astrologiji! Ne toliko, da ne bi komu napravili skode, ampak yaradi tega, ker se bomo veliko tega NAPACNO NAUCILI! Pozdrav!ojla, malo pozno odgovarjam na tole .Me namreč ni bilo doma. . ja..govorila sem o določeni osebi,ki ima Neptuna v 1.hiši.Kot sem jo opisala je dobra prijateljica in 'laže' nehote in nevede.Enostavno živi v iluziji,da je to kar pripoveduje prav in edino zveličavno.Večkrat sem ji tako jaz, kot druge prijateljice to omenile pa se ne da. Njena domišljija ne pozna meja in dostikrat z njo bolj kot ne, škoduje drugim.Zopet ponavljam...nehote.Želim reči,da sem na njenega Neptuna postala pozorna šele ko sem na nekem astrološkem predavanju o Neptunu ,v prvi hiši ,to slišala.V glavnem pa je znano ,da energije Neptuna ne poznajo meja.Neptun je pač megla ali voda ...Neptun je opijanjanje s sanjami in kjer ga človek ima(hiša) izgubi kontakt z realnostjo.V bistvu je Neptun(vladar Rib) neke vrste ,naša ,Ahilova peta. Neptunovi aspekti ne povedo čisto nič drugega kot to kje želimo oz.bi želeli videti iluzijo.Kjer bi raje videli nekaj česar ni ,kot tisto kar je.Ljudje z večjim številom Neptunovih aspektov imajo možnost ali izbirati kreativnost ali se izgubiti v svojih emocijah in odvisnostih. Sicer pa Neptun v prvi hiši pomeni še kaj drugega kot tisto kar sem že zapisala.Pomeni tudi težko obvladovanje samega sebe. Človek želi biti neke vrste mistik ... deluje zagonetno,poglobljeno duhovno...morda je resnično tak ,morda ni...mislim,da je razlaga Neptuna v prvi hiši zelo natančna oz.natančnejša če človeka dobro poznamo. V omenjeni karti lastnosti'bujne domišljije' katero sem poimenovala tudi neke vrste laž drugim in samemu sebi,ne najdem. Nikomur ne želim napraviti škode ali ga napačno podučiti ...saj je dejstvo, katerega semzapisala, zrastlo na zelniku drugih in ne moje glave. Jaz se samo učim. Leppozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 [ Upam, da se ne boš jezil name, če pokomentiram tisto o lažnivcu in Neptunu. Merkur kvadrat ali opozicija Neptun. Laže. Ja, pa saj lažemo vsi. Jaz to gledam tako, da se takega prej dobi na laži kot pa nekoga, ki tega aspekta nima. Hudo narobe? samo,da mu ne boš nikoli dokazala,da govori neresnico oz. je njegova domišljija prešla bregove vseh rek Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Čveka Neptun v 1.hiši je tak in konec! Sicer pa še nisem slišala, da bi dober astrolog hvalil tega Neptuna, kjerkoli pač je. In, če je v 1. hiši vara samega sebe, druge pa tudi! Poleg mističnosti in nadarjenosti, bla, bla, bla.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Res ne vem... meni se zdi, da si Neptun v 7.hiši dela utvare o partnerju, Neptun v 3. pa mickeno laže ali pa vsaj zmedeno govori. Neptun v sedmi hiši pomeni idealiziranje partnerja oz.zakonske zveze.Obstaja nevarnost,da v taki zvezi človek postane žrtev.Zdi se mu,da mora trpeti,da zveza tudi ostane.Total razlika od,recimoMarsa v tej hiši,ki se zna boriti . Z Neptunom v tretji hiši pa obstaja nevarnost,da se človek izgubi v sanjah:To je zelo dober aspekt za umetnike,pesnike...tam kjer ima Beseda čarobno moč ...obstaja možnost problemov pri osnovnem izobraževanju.... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Čveka Neptun v 1.hiši je tak in konec! Sicer pa še nisem slišala, da bi dober astrolog hvalil tega Neptuna, kjerkoli pač je. In, če je v 1. hiši vara samega sebe, druge pa tudi! Poleg mističnosti in nadarjenosti, bla, bla, bla.... kaj naj rečem...veš,da se v popolnosti strinjam s teboj...samo namesto besedice 'laž' bom uporabila besedico 'neresnica' Kaže,da obe poznava,zelo dobrega astrologa,ki bi,če bi mogel biti navzoč na forumu,zagovarjal najine besede oz.najino mnenje. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 NEPTUN v hisahNeptun v I. hisiObcutljivost, vcasih nestanovitnost in spremenljivost.Neptun v 2. hisiNestanoviten odnos do denarja. Moznost srece pri hazardiranju in financnih malverzacijah.Neptun v III. hisiDomisljija in intuicija se lahko razcvetita v pisani obliki. Potovanja omogocajo sanje in umik.Neptun v IV. hisiVelika nestanovitnost v druinskem zivljenju; bohemsko zivljenje... razen ,ce ne gre za zivljenje,povezano z vodo!Neptun v 5. hisiRomanticna custva, iluzije. Velik navdih na umetniskem podrocju.Neptun v VI. hisiNeptunove zdravstvene tezave, nedolocljive bolezni, alergije. Nedolocljiva opravila, povezana z navdihom. V primeru neg. aspektov, napake v poklicu.Neptun v VII. hisiZveze na podlagi iluzij in prevar,razen ce ne gre za misticne in duhovne vezi.Neptun v VIII. hisiTezave s spolnostjo ali misticne izkusnje,Vendar le ce je Neptun zelo mocno aspektiran; sicer je polozaj presibek, da bi lahko imel kaksen vpliv.Neptun v IX. hisiPopolna zdruzitev s kolektivnim. Misticna potopIjenost v kaksno religijo, vera, ki je lahko samo namisljena.Neptun v X. hisiDruzbeni polozaj, ki izhaja iz kolektivnega in zunanjih okoliscin. Vcasih custvena privzdignjenost,zivljenje sredi kaksne misticne skupine.Neptun v XI. hisiVelika navezanost na prijatelje, ki imajo zelo velik vpliv - vcasih celo neugoden.Neptun v XII. hisiV primeru disonante bo oseba lahko dozivela zelo hude preizkusnje. V pozitivnem primeru navdih, poduhovljenost, uzivanje v samoti. iz knjige Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 ojla Poko, tale Npetun v drugi hiši pa lahko človeku prinese,enkrat v živeljenju, total bankrot ; v četrti hiši se zna zgoditi,da nimamo enega od staršev.Možnost posvojitve...lahko pa je eden od staršev 'neviden' kot,da ga ni...starše idealiziramo..itd.itd.... v peti hiši obstaja nevarnost,da se žrtvuješ za ljubezen;...... v 10.hiši je Neptun naravnost izvrsten za uspej v umetnosti.Pesniki,slikarji...TV... Dostikrat pa tem ljudem primanjkuje ambicije.Neptun nikoli ne sili kot,recimo,Saturn...prepušča te samemu sebi ...aja še nekaj je v zvezi z Neptunom v 10 hiši...če varaš potem se pazi...sajje 10.hiša hiša v kateri je vse vidno...torej varanja ne moreš skriti in 11 hiša...beg v grupo istomišljenikov.Včasih nevarna zadeva...odvisno na kaj je ta grupa uglašena.....dobro je da človek s takim položajem Neptuna prevzame kakšno humanitarno delo ... 12 hiša...možnost spiritisičnih sposobnosti...jasnovidnost ...možni tudi samostani.... pač hiša Rib kjer Neptun vlada.. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 .Neptun nikoli ne sili kot,recimo,Saturn...prepušča te samemu sebi ... hja, to pa res Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 fino, si dodala še...taki dodatki so zlo uredu, pašejo zram Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Jst mislm, da pomutjena peta, pa šebl sedma bajta.Sploh, če je notr v sedmi kšn uranček v zraku. Nism brala strani nazaj- to je my ascendentskonaravanani odgovor (oovennn...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Kaj pa če v teh bajtah ni nič, pa ti samo Neptun dela kvadrat na Venero? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 LBEZN-UTOPIJA.V LBEZNI VELLIK IZZIV ZA NAPREDEK, MA POTEM UGOTOVIŠ, DA NE SMEŠ IDEALIZIRATI, KER SAM SEBI LAŽEŠ...tzko nekako.....Če so prazne bajte, pomen, da ta področja v lajfu niso tko imprtant.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Hojla Moj NEPTUN je tudi v 2 hiši,v ŠKORPIJONU in še retrograden......... Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Nč hudga, pazi na keš... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.