Skoči na vsebino

Nezvestoba

slavi

Recommended Posts

Nč hudga, pazi na keš...  x;)x  x:Dx  :vragec:

x^x saj morar res pazit na ta denar,vedno je samo za sproti,na lotu pa verjetno ne bom nikoli nič zadela......

Hvala,Oona :palec: :palec: xDDx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.
Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...
  • Komentarji 261
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oona...

razen tega, kar si ti napisala.. neptun kvadrat na venero, kar ima ena oseba, ki dela zgago v mojem zakonu, ni na tej strani nič signifikantnega za moj primer..

sicer pa.. hvala ti še tu za posvečanje..

hja.. morda le to, da ribe lažejo iz strahu.. :C:

sama imam luno v dvojčkih, pa mi na misel ni prišlo, da bi skakala čez plot, ne rečem pa, da sem se tesnejšim prijateljstvom ognila, kot da bi bila kužna..

naj me vodi intuicija.. in vera v modrost časa... :palec:

Actas: carpe diem, quam minimum credula postero

(Horac: Odes, I, 11)

<{POST_SNAPBACK}>NEPTUN v hisah

Neptun v VIII. hisi

Tezave s spolnostjo ali misticne izkusnje,Vendar le ce je Neptun zelo mocno aspektiran; sicer je polozaj presibek, da bi lahko imel kaksen vpliv.

iz knjige

Saj je mocan vpliv pri meni - dober je za '' misticne izkusnje '' xDDx

<{POST_SNAPBACK}>v 10.hiši je Neptun naravnost izvrsten za uspeh v umetnosti.Pesniki,slikarji...TV...

Dostikrat pa tem ljudem primanjkuje ambicije

.Neptun nikoli ne sili kot,recimo,Saturn...prepušča te samemu sebi ...aja še nekaj je v zvezi z Neptunom v 10 hiši...če varaš potem se pazi...sajje 10.hiša hiša v kateri je vse vidno...torej varanja ne moreš skriti  x:Dx Lep pozdrav

x^x Ha, umetnost ljubim, rada ustvarjam, bi blo pa fajn dobit kako brco v rit da bi to počela večkrat... xrolleyesx Moj neptun se npr. vklopi v glavnem, ko sem žalostna.... in potem to izrazim skozi umetnost... in sploh nimam take potrebe po ustvarjanju, če sem dobre volje, če sem srečna. :o|o:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Oona...

razen tega, kar si ti napisala.. neptun kvadrat na venero, kar ima ena oseba, ki dela zgago v mojem zakonu, ni na tej strani nič signifikantnega za moj primer..

sicer pa.. hvala ti še tu za posvečanje..

hja.. morda le to, da ribe lažejo iz strahu..  :C:

sama imam luno v dvojčkih, pa mi na misel ni prišlo, da bi skakala čez plot, ne rečem pa, da sem se tesnejšim prijateljstvom ognila, kot da bi bila kužna..

naj me vodi intuicija.. in vera v modrost časa... :palec:

Tanit, Neptun na Venero tiste osebe, ki ti dela zgago, kaze, da je srecala prevaranta, labilneza... :o|o: Zal...

Ribe pa...ali pa mi vsi..kdaj pa kdaj lazemo tudi iz strahu...da ne bi prizadeli...

Naj te vodi vera v svojo modrost! :palec:

Dum spiro, spero.

Zelo zanimivo. Jaz imam neptun v 12. hiši, kjer je tudi strelec, moj ascedent.

Poleg tega imam pri neptunu tri aspekte - sonce inkonjunkcija Neptun, to si razlagam, kot da nekak moram pazit, da uravnovesim realnost, pa fantazijo.

Naslednji je Neptun sekstil Pluton, to naj bi bil šibek aspekt, je pa še tretji - Neptun trikotnik Saturn. Ta bi ap lahko pomenil, da je ta moja iluzija, mistika ali nekako zavirana ali ravno obratno, da moram delat na tem, jo razvijat. Ker je v isti hiši kot neptun še moj ascedent (znamenje ascedenta) si jaz to laično razlagam, da je še meni prikrito, kaj si pravzaprav želim, da se mi realnost nekak prepleta s sanjami...

Lahko, da sem čist falila, sam nekak še nimam velik razjasnjenga, pa si interpretiram po svoje, pa iz drobcev, ki jih tukaj poberem.

lp

moj NEPTUN je v Strelcu 19°58`28 in v 5. hiši.

Mislim, da ta moj neptun v 5 hiši ( ljubezen,...) ne prinaša kaj preveč lepega ..... pa še v kvadratu je z vladarjem 5. hiše - jupiterom... neke iluzije o pomolnosti??

Sonce kvadrat Neptun 04°19`43 ( sonce v devici in 2. hiši)

Huh, mogoče bi iz tega lakho razbrali... neka napetost v domu v ljubezni zaradi denarnih zadev, ker neptun tvori kvadrat z soncem, ki je v 2. hiši- hiši denarja??

Luna konjunkcija Neptun 01°44`47 ( luna v strelcu v 5 hiši)

.. harvmonija v domu in ljubezni..zato ker je konjukcija???

Jupiter kvadrat Neptun 01°34`19 ( jupiter v devici in 2.hiši)

... in spet nevšečnosti zaradi materialnih stvari....

Neptun sekstil Pluton 00°38`28 ( pluton v tehtnici in 3. hiši)

....harmonija v ljubezni zaradi

Neptun trikotnik Ascendent 03°43`46 ( Ascedent v levu).

... možna lenoba, zaradi .....trikotnika za ascedentom....

------------------------------------------

To je bilo sedaj razmišljanje o mojem neptunu v 5 hiši in njegovih aspektih... kaj pa menite vi????.. saj sem v analizahh popolna amaterka, je pa res, da me to zanima...

..prosim ..in hvala že v naprej :vio: :vio: x;)x x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Tanit, Neptun na Venero tiste osebe, ki ti dela zgago, kaze, da je srecala prevaranta, labilneza... :o|o:  Zal...

Ribe pa...ali pa mi vsi..kdaj pa kdaj lazemo tudi iz strahu...da ne bi prizadeli...

Naj te vodi vera v svojo modrost!  :palec:

He, he, ja sem se ze naslisala od '' astrologov '' tega kaj vse pomeni VE 90 NE, ki ga sama mam - da je tak clovek odvisen, kriminalen, prevarant, lazniv, manipulator, alkoholik, narkoman, promiskuitetan, itd., itd. x:)x

Pa lahko samo povem da se svojega Neptuna nigdar ne bi odrekla in edina odvisnost ki jo mam, je kajenje, lahko pa to tud omejim ko hocem. Pomembno je da kvadrat ima neki ishod v 60 ili 120 aspektu - tedaj se energija kvadrata balansira z energijo trigona, pa tud ce nima ishoda, lahko pametan clovek z svojim Neptunom naredi kar si zazeli, napr. izraza ga kroz umetnost - poezijo, ples, slikanje, pravljice, meditacijo, duhovnost, domisljijo, z ustvarjanjem lepote na vse nacine. xDDx In seveda - cuvat se prevar in prevarantov, v delu in ljubezni. No pravi Neptunov tip je tudi intuitiven, pa se treba nauciti na pravi nacin uporabljati to sposobnost.

A je tu kaksna Ribica z mocno aspektiranim Neptunom da nam pove svoje izkusnje ? x:)x

<{POST_SNAPBACK}>He, he, ja sem se ze naslisala od '' astrologov '' tega kaj vse pomeni VE 90 NE, ki ga sama mam - da je tak clovek odvisen, kriminalen, prevarant, lazniv, manipulator, alkoholik, narkoman, promiskuitetan, itd., itd.  x:)x

Pa lahko samo povem da se svojega Neptuna nigdar ne bi odrekla in edina odvisnost ki jo mam, je kajenje, lahko pa to tud omejim ko hocem. Pomembno je da kvadrat ima neki ishod v 60 ili 120 aspektu - tedaj se energija kvadrata balansira z energijo trigona, pa tud ce nima ishoda, lahko pametan clovek z svojim Neptunom naredi kar si zazeli, napr. izraza ga kroz umetnost - poezijo, ples, slikanje, pravljice, meditacijo, duhovnost, domisljijo, z ustvarjanjem lepote na vse nacine.  xDDx In seveda - cuvat se prevar in prevarantov, v delu in ljubezni. No pravi Neptunov tip je tudi intuitiven, pa se treba nauciti na pravi nacin uporabljati to sposobnost. 

A je tu kaksna Ribica z mocno aspektiranim Neptunom da nam pove svoje izkusnje ?  x:)x

Neptunu ali kateremukoli planetu v svoji karti, se zal, ne bos mogla odreci. Hoces al pa ne...

VE 90 NE ...kajenje? mas Venero v zracnem znamenju? :eek:

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Neptunu ali kateremukoli planetu v svoji karti, se zal, ne bos mogla odreci.  Hoces al pa ne...

VE 90 NE ...kajenje? mas Venero v zracnem znamenju? :eek:

Ja, v Vodnarju v konjukciji z Soncem, trigonu z Jupiterom, kvadratu z Lunom in kvadratu z Neptunom, ter sekstilu z Saturnom in v recepciji z Uranom po moderni astrologiji / Uran v Tehnici na vrhu 7. hise /, ter sa Saturnom po tradicionalni astrologiji / Saturn je v Biku v 1. / Kaj se ti zdi ? xDDx

A ja - Neptun pri meni nima vladarstvo, ker je 12. v Vodnarju, a 1. je v Ovnu - Ribe so umetnute, a on sam se nahaja v 8. hisi v Strelcu in se ima 60 Merkur in 120 Kiron v 12. - eden kentaurski Neptun. In ga ne bi menjala za nic - zdi se mi da daje super sanje, taksne barvne in vesele, iako nekateri autorji tvrde da so s tim polozajem mozne tudi nezazelene astralne projekcije in traumaticne izkusnje '' obsmrtnog dozivetja '', pa tudi vampirizem xDDx xDDx xDDx

Ce sem prav razumela, je Venera vladarica 7.h, Neptun pa vrinjene 12. hise... nedvomno kaze na na vec stvari, ki pa jih tule ne bom komentirala...ker si bova skocili v lase...brez veze, ane... Pa se Marsa imas v Levu, tko da...ne bom..drz se! :palec:
Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Ce sem prav razumela, je Venera vladarica 7.h, Neptun pa vrinjene 12. hise... nedvomno kaze na na vec stvari, ki pa jih tule ne bom komentirala...ker si bova skocili v lase...brez veze, ane... Pa se Marsa imas v Levu, tko da...ne bom..drz se!  :palec:

No, pa tebi zaupam, ce hoces, mi napises kaj na osebni forumski mail xDDx Mars je pri meni v Ovnu v 1.

<{POST_SNAPBACK}>Opajade...Uran na vrhu 7.ti bo prinesel locitev...100%

Saj se locujem vsak cas od ljudi - to je znacilno, ampak vedno pridejo novi prijatelji in znanci xDDx Pa v partnerstvu se nisam locila dolgoooo let, saj sva kot dva dvojcka, on je Oven - Dvojcek ascedent.

<{POST_SNAPBACK}>Opajade...Uran na vrhu 7.ti bo prinesel locitev...100%

:eek: Ravnokar sem pogledala za mami... je ločena, ma pa Urana v 7. hiši, pa bolj proti koncu. Kakšna je razlika, a je na vrhu ali pa ni?

:eek: :eek: Huh, oči tut... :eek: :eek:

Popravljeno -> ribica Katja

<{POST_SNAPBACK}>:eek: Ravnokar sem pogledala za mami... je ločena, ma pa Urana v 7. hiši, pa bolj proti koncu. Kakšna je razlika, a je na vrhu ali pa ni?

:eek:  :eek: Huh, oči tut... :eek:  :eek:

Saj se jaz ne morem locit, ker nisam uradno porocena, to mi je dolgocasno xDDx Namrec, porocena sem v svom srcu, pa mi ni treba iskati potrdila od svecenika ali od drzave. xDDx

No, ja - s temi transpersonalci zadeve nikakor niso crno - bele, to je cela ena grana astrologije ki je treba dobro preucit, ker transpersonalac v aspektima z pomembnimi planetami daje 1 000 razlicnih stvari, ne samo ene ali dve. Lahko se tak vpliv odrazi na vec razina, ili se nigdar ne izrazi na van, temvec deluje od znotraj, kot neozavescena psihicna lastnost - predvsem ce je Pluton v pitanju. Pri Uranu so zadeve bolj jasne, bliskovite in brze, pri Neptunu spet ne - lahko poskoduje fizicno zdravlje, ce ni dovolj spoznat na psihicni ravni. O tem bi lahko se pisala ure in ure, ampak bo bolj ce se odpre nova tema o transpersonalnih planetih in njihovom vplivu ? Ali pa je mogoce ze odprta, da ne mesamo vec razlicnih tem.

<{POST_SNAPBACK}>:eek: Ravnokar sem pogledala za mami... je ločena, ma pa Urana v 7. hiši, pa bolj proti koncu. Kakšna je razlika, a je na vrhu ali pa ni?

:eek:  :eek: Huh, oči tut... :eek:  :eek:

xrolleyesx Mislim, da ni nobene razlike a je na začetku al pa na koncu. Pri večini primerov do tega pride, ko tranzitni uran oponira na natalnega in sigurno spremeni pri tem hišo v kateri je tranzitni, to pomeni, če se spremeniš ti, se spremeni tudi on (180) Temu sledi v velikih primerih tudi ločitev.

Kaj vas Uran asocira m predvsem na locitve ? xDDx Kaj je z romanticnom, uranskom ljubezni ? Ljubezen ki nigdar ne izgine v casu in prostoru in mocnejsa je kot katerkoli zakon na tej zemlji - ljubezen kot svoboda...

Saj je pomembno da taksne ljudje z UR v 7. njihovi partnerji ne duse, temvec da ih puste da se bolj svobodno razvijajo v odnosu, tedaj bo ljubezen vedno ohranjena sveza kot prvega dneva ko so se spoznali.

Pa tud malce je '' revolucionaren '' pogled na zveze - zveze so namrec polje zivljenja v katerem bo tak clovek hotel doseci svoje ideale humanosti in prijateljstva, ampak lahko je vcasih malce zivcen zarad tega, ker bo druzba okrog njega vedno in vedno tupila eno te isto, namrec: '' naj svi grejo v zakon, rojevajo otroke, placajo poreze, nedeljom na misu, itd., itd. '' xDDx xDDx xDDx

Saj lahko Uran vse to skupaj obrne na glavu - ce si najde dovolj tolerantnog partnerja, ki mora biti '' uranski '' kot on sem, tedaj stvari stecejo super in ni razloga da tak clovek ne bi imel eno dinamicno, partnersko zivljenje, v katerem bo nenehano ucil o sebi in partnerju. Pa je treba pogledati se aspekte in iz katere hise Uran prihaja kot vladar.

<{POST_SNAPBACK}>xrolleyesx Mislim, da ni nobene razlike a je na začetku al pa na koncu. Pri večini primerov do tega pride, ko tranzitni uran oponira na natalnega in sigurno spremeni pri tem hišo v kateri je tranzitni, to pomeni, če se spremeniš ti, se spremeni tudi on (180) Temu sledi v velikih primerih tudi ločitev.

Uf, pa naj še kdo reče, da astrologija ne drži... :o|o: Oba imata Urana v raku, pa sem pogledala, kje je bil v času ločitve, leta '91..... kozorog... :o|o: Samo smo potem še 4 leta skupaj živeli, pač ni blo denarja za stanovanje... mami se je na koncu, ko je blo že res katastrofalno, "odselila" v službo, ko je prišel Uran v Vodnarja.... dobila službeno stanovanje na dan, ko je postal Uran retrograden... z bratom sva se odselila poleti, ko je bil Uran spet v kozorogu.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...