Skoči na vsebino

Nezvestoba

slavi

Recommended Posts

Spomnila sem se zdaj ene '' astrologinje '' ki je mojem prijatelju povedala da je zarad kvadrata Merkurja in Saturna nekaj sigurno zlomil v zivljenju - roko, nogo, al kaj takega. Ko ji je fant povedal da ni nic zlomil, se je zacela dreti na njega da bo potem sigurno nekaj zlomil, ker se ma cajta pred sabo. xDDx xDDx xDDx

Vcasih so '' astrologi '' zelo neumni, pa to se je nasploh dalo videti pri ovim izborima v Americi - najbolj poznati astrologi niso mogli pogodit da bo zmagao Bush. To je vec en razlog da ne verjamete vse kaj se vam pove - astrologija ni vescina mracnog prerokovanja nesrec, temvec vescina za spoznajo in razvoj psiholoskih zmoznosti cloveka. In pri tem treba tud psihologijo malce obvladat.

xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 261
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ima i my partnera tole, hmm

No, in ti si lahko njen urancek, ker planet v 7. pri njej opisuje izmed ostalog vrsto moskih, kaksna je privlaci - '' uranski '' tipi, ampak sploh ni nujno da so Vodnarji, temvec gre za bolj subtilno simboliko. Pa poleg 7. hise, ki je bolj znacilna za zakon in trdne veze, treba pogledat se 5. / ljubezen / in 11. / prijateljstvo /. Namrec, sam zakon sploh ni nikaksen pogoj da med dvoje ljudi vlada ljubezen in trdno prijateljstvo, ki se bo odrzalo v zivljenskim preizkusnjama.

In se nekaj - ce je clovek '' uranski '' tip, tedaj ni dovolj gledati samo Urana, temvec se mora gledati i Saturn, ki je tradicionalni vladar Vodnarja in na nek nacin gre z Uranom '' v paketu ''.

Poznam osebo z Uranom v 7. poleg tega ima še Venero in Merkur tam... Deluje pa zelo umirjeno resno, ne ve pa se kaj še bo :vragec: Kdaj se lahko pri taki osebi pričakuje preobrat in sploh zakaj do tega pride? Ali poleg tega da ima rada svobodo, je s tem povezana tudi nezvestoba? xnckrivx

<{POST_SNAPBACK}>Poznam osebo z Uranom v 7. poleg tega ima še Venero in Merkur tam... Deluje pa zelo umirjeno resno, ne ve pa se kaj še bo :vragec:

Hmm...jaz poznam osebo z Uranom v 7. ki ji iz uses rastejo zelene tipalke, na nogah ima nekaksne plavuti, skustrane vijolicne lase, tudi majhen rep ima in se vsake noci prelevi v volkodlaka, ter gre na ljubljanski grad in zavija na polno luno...seveda, nezvesta je tudi xDDx xDDx xDDx xDDx x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>Poznam osebo z Uranom v 7. poleg tega ima še Venero in Merkur tam... Deluje pa zelo umirjeno resno, ne ve pa se kaj še bo :vragec:  Kdaj se lahko pri taki osebi pričakuje preobrat in sploh zakaj do tega pride? Ali poleg tega da ima rada svobodo, je s tem povezana tudi nezvestoba? xnckrivx

Mislim, da si tega Urana v 7.hisi malo narobe predstavljate. Kdo je pa govoril o nezvestobi doticno te osebe, draga Yade? :eek: Anyway...sprasujes kdaj? Ko pride cas!

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Hmm...jaz poznam osebo z Uranom v 7. ki ji iz uses rastejo zelene tipalke, na nogah ima nekaksne plavuti, skustrane vijolicne lase, tudi majhen rep ima in se vsake noci prelevi v volkodlaka, ter gre na ljubljanski grad in zavija na polno luno...seveda, nezvesta je tudi  xDDx  xDDx  xDDx  xDDx  x:o)x

...iiiiiii...daj mi ga predstavi...jaz bi ga tud rada poznala... :vragec:

Dum spiro, spero.

astrologija ni vescina mracnog prerokovanja nesrec, temvec vescina za spoznajo in razvoj psiholoskih zmoznosti cloveka. In pri tem treba tud psihologijo malce obvladat.

xrolleyesx

Bravo Stardragon!!!!!! :palec: :palec: :palec:

Končno eno optimistično in pozitivno mišljenje!!!

Strinjam se, da ja 5% življenja samoudejstvovanje in 95% usoda, a samo pod pogojem, da je človek sam svoje usode kovač x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Mislim, da si tega Urana v 7.hisi malo narobe predstavljate. Kdo je pa govoril o nezvestobi doticno te osebe, draga Yade?  :eek:  Anyway...sprasujes kdaj? Ko pride cas!

Hmm, kako to misliš dotično te osebe? Nekoga poznam s tem položajem in me zanima pač vplivi tega planeta...Saj vem da si urana malo narobe predstavljam al kaj vem ne poznam ga tako dobro, vem da je svoboden in ne mara omejitev revolucionaren inovativen itd... Če je v temi Nezvestoba, potem ima mogoče (?) tudi te lastnosti. Zato pa te sprašujem, draga Oona x:Dx

ajd Čao

<{POST_SNAPBACK}>Hmm, kako to misliš dotično te osebe? Nekoga poznam s tem položajem in me zanima pač vplivi tega planeta...Saj vem da si urana malo narobe predstavljam al kaj vem ne poznam ga tako dobro, vem da je svoboden in ne mara omejitev revolucionaren inovativen itd... Če je v temi Nezvestoba, potem ima mogoče (?) tudi te lastnosti. Zato pa te sprašujem, draga Oona x:Dx

ajd Čao

Ajd...ne vem vsega, nisem jasnovidka...pomislila sem samo, da nisi ti predstavljena z Uranom te osebe...

Ce je Uran v 7. hisi pomeni: da nekoc v zakonu, v zvezi pride do neke sokantne situacije. Situacije, ob kateri ti zastane dih. Pomeni tudi, da si oba zelita dosti svobode. Pomeni, da ti v zakonu ni dolgcas. In se veliko tega...

Ajd...

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Ajd...ne vem vsega, nisem jasnovidka...pomislila sem samo, da nisi ti predstavljena z Uranom te osebe...

Ce je Uran v 7. hisi pomeni: da nekoc v zakonu, v zvezi pride do neke sokantne situacije. Situacije, ob kateri ti zastane dih. Pomeni tudi, da si oba zelita dosti svobode. Pomeni, da ti v zakonu ni dolgcas. In se veliko tega...

Ajd...

Aha... tako je to. No tudi to je včasih dobro kakor za koga. Ja nisem to jaz :inocent: je pa neka moška oseba, nima preveč veze z mano x:Dx

Ce je Uran v 7. hisi pomeni: da nekoc v zakonu, v zvezi pride do neke sokantne situacije. Situacije, ob kateri ti zastane dih. Pomeni tudi, da si oba zelita dosti svobode.

:palec: :palec: Točno tko, moj bivši mož s tako natalno pozicijo, je bil najboljši mož, kar jih svet premore. Pri opoziciji urana na natalni uran je počilo. Postal je drug človek, vrline, ki so mu bile prej svete, so postale dolgočasne. Družil se je tudi z drugačnimi ljudmi kot prej, spreminjal svoje navade in podobno.

Pozdravljena Lunca! Res zanimivo kar si napisala, zate verjetno precej hudo.

Kdaj pa je prišlo do tega da se je spremenil, se je to zgodilo naenkrat al kako? Oprosti, ker te to sprašujem, bi bila pa vesela če boš želela odgovorit.

jaz

jaz: vodnar, asc. riba, luna sco.

VII. hiša: uran (v tehtnici) in pluton (v devici), vladar merkur pa gre v X. hišo (kozorog)

neptun (strelec) in venera (strelec) v IX. hiši

mars (sco) v VIII. hiši

on: strelec, asc. tehtnica, luna lev

uran (tehtnica) in mars (sco)v I. hiši

neptun (strelec), venera (sco) v II. hiši

skupaj sva 12 let... ravno včeraj je frend (ki ima skoraj vse v devici) komentiral najino vezo:"...ne morita si in se ne ovirata, ko pa je treba, stopita skupaj!" se povsem strinjam z njim.

kaj pa vi vidite? zanima me tudi, kje/kako izvem, kdaj je opozicija urana na natalni uran? se je morda to zgodilo lani (me je hudo metal x8Dx ...)?

v astrologijo sem komaj pokukala, tko da sorry...

<{POST_SNAPBACK}>

:palec:  :palec: Točno tko, moj  bivši mož s tako natalno pozicijo, je bil najboljši mož, kar jih svet premore. Pri opoziciji urana na natalni uran je počilo. Postal je drug človek, vrline, ki so mu bile prej svete, so postale dolgočasne. Družil se je tudi z drugačnimi ljudmi kot prej, spreminjal svoje navade in podobno.

Ali šok velja za opozicijo urana na natalni uran, ne glede na to, v kateri hiši je?

Bast, če imaš urana v tehtnici, potem lani nisi imela opozicije. Uran je v ribah, ko bo v ovnu na določenih stopinjah, bo v opoziciji s tvojim natalnim uranom. V ovna pride šele konec maja 2010, je tam do avgusta in pride spet v ribi. Marca 2011 pride spet v ovna in je v ovnu do maja 2018, potem pa spet v ovnu od novembra do marca 2019. Enkrat v teh osmih letih bo v tvoji opoziciji. Če sem kaj narobe povedala, me prosim popravite.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Potencialni skakalec čez plot:

pri moškem: Luna kvadr./opoz. Venera vklj. Pluton

Venera "      "      Jupiter

Hehehehehe,jz tud, jz tud! x:px :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

Kr čš: Mam Luno opozicijo Venero,Luna trikotnik Pluton,Pa Venera inkonjunkcija Jupiter x:px :vragec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe,jz tud, jz tud! Mam Luno opozicijo Venero,Luna trikotnik Pluton :vragec:  x:Dx

In ? Skaces cez plot ? xDDx Saj luna trikotnik pluton daje cuvstveno - energetsko globino in tisto energijo je skoda porabljati na pubertetske igrice xDDx xDDx

<{POST_SNAPBACK}>To že, sam kaj pa Luna opozicija Venera? x:Dx  x;)x

Luna trikotnik pluton je bolj mocan aspekt, pogotovo pri tebi, ki si poudarjeni Skorpijon. Pa sploh luna 180 venera ne mora dati skakalce cez plot, temvec pomeni da moskega lahko privlace razlicni tipi zensk. No od njegove volje predvsem ovisi ali ce biti z dve istocasno, ili ce poskusiti na bolj konstruktivan nacin resiti taj cuvstveni nemir v sebi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...