triple x 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Luna trikotnik pluton je bolj mocan aspekt, pogotovo pri tebi, ki si poudarjeni Skorpijon. Pa sploh luna 180 venera ne mora dati skakalce cez plot, temvec pomeni da moskega lahko privlace razlicni tipi zensk. No od njegove volje predvsem ovisi ali ce biti z dve istocasno, ili ce poskusiti na bolj konstruktivan nacin resiti taj cuvstveni nemir v sebi. Dobr si tole trofnla Ja kaj čš,k ste pa beybe tok lepe, pa tok različne, se je kr težko uprt,sam poskušam,zlo,zlo,zlo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Dobr si tole trofnla Ja kaj čš,k ste pa beybe tok lepe, pa tok različne, se je kr težko uprt,sam poskušam,zlo,zlo,zlo! Luna 180 venera tud lahko pomeni da se tezko uskladi druzinsko in ljubezensko zivljenje in da tvoji druzini mogoce ne bojo vsec tvoje partnerice. Ampak so to benefiki in ne bi iz teg aspekta delala bauka, temvec bi trebalo bolj raziskati lastna cuvstva in potrebe. No, saj si se mlad, moski itak dozorijo okrog 40. leta, mas dosti cajta pred sabo Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Hehehehehe,ti si zakon! K bi vsaj več beyb tko razmišlal kt ti, ne b blo nobenih problemov! Doma se pa itak ne sekirajo(mama je tud škorpija) je sam rekla, k bo taprava jo pa dam prpel, da nm vsak dan drugo gledala! Ma prov, sam ni tak hudo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No od njegove volje predvsem ovisi ali ce biti z dve istocasno, ili ce poskusiti na bolj konstruktivan nacin resiti taj cuvstveni nemir v sebi. dobr tole Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 No, ja, trebalo bi opredeliti na kaksno vrst nezvestobe se misli ? Fizicno ali emotivno ? Bom dala par primerov. Moski, ki majo luno ali venero v kvadratu z neptunom vcasih puno fantazirajo, iscejo sanjsko zensko, ampak to se ne pomeni da bojo te svoje sanje realizirali tako, da bojo nezvesti v fizicnem, vsakdanjem zivljenju. Lahko pa im ta notarnja sanjska podoba da mocan ustvarjalni navdih. Slicno je ce zenska ma mars, ali sonce aflicirano z neptunom. Kod urana, ce so aspekti venera 90 uran pri moskih in mars 90 uran pri zenskih, vcasih se desi mocna, bliskovita spolna privlacnost do pripadnika nasprotnega spola, no predvsem se taj clovek bo odzval izkusnji, ce v svom zakonu, ali zvezi cuti rutino in dolgocasje. In tedaj vcasih to sploh ne mora biti prevara, temvec uranski tip razdira zakon in odhaja z novim ljubimcem. Ti tipi so namrec prevec odkriti da bi se skrivali in dalj casa tajili bilo kaj, raje povejo resnico na nepricakovan, vcasih sokanten nacin. Zarad tega, kdo ma taksnega urancka, naj se potrudi da mu ni dolgocasno v zvezi. Ce je venera v kvadratu z plutonom pri moskem, so bolj resne zadeve - vcasih taksen tip izkorisca svoje ljubice v materialnem in seksualnem pomenu, bez vsake vesti jih izcrpa in zamenja, ce je bolj poudarjen, nizji plutonski tip. Ce je ozavescen plutonski tip / taksni so lahko tudi ti ki majo kvadrate z plutonom / tedaj bo bolj obvladao svoje pozeljenje in se bo zavedao svoje manipulativnosti. Pri zenskah ki majo mars v kvadratu z plutonom gre predvsem za igrice moci - vcasih so nezveste, ker jih je strah moskih in prepuscanja v spolnosti samo enemu moskemu. Pa ni pravilo za vse. Luna v kvadratu z plutonom pri zenskah vcasih da osebo, ki zatira lastna cuvstva, zarad tega moze biti tud nezvesta, iz cuvstvene frustracije. Zelo tesko je napovedati nezvestobo, pa tud se mi zdi da ni prevec eticno - mi astrologi nic posebaj ne moremo vedeti na osnovi par aspektov, ali polozaja planeta - to so neresne zadeve. Pa ce so ne vem kako prisotni '' vabljivi '' vplivi planeta, jak saturn napr. osebi da dovolj cuta za etiko da se brzda in omeji v svojim strastima. Vsak horoskop je celota in ga treba dobro prostudirati. Nezvesto je lahko vsako znamenje pod dolocenimi pogoji in spet, vsak razuman clovek, ce je normalen, se moze brzdati in moze preusmeriti svojo energijo na bolj zdrav nacin. Pomembno je tud da se tiste osebe, ki so veckrat bile zrtve nezvestih partnerjev, zavedajo da so mogoce ze prej same sebe prevarale, tako da su zaupale krivi osebi in so spregledale nekatere ocitne znake. Ampak - ali so sploh taki znaki in ali se jih da videti v horoskopu ? Kdo upravlja z nami - nasi planeti in astrologi ki jih razlagajo po svoje, ali nase zavedanje in notarnji obcutek vesti ? Ker tisti ki menijo da doloceni polozaj planeta nujno prinese nezvestobo, tud povsem zanicujejo cloveka kot bitje z razumom in svobodnom voljom. Najlazje je reci - '' ja, nezvest sem ker imam zeznutog urana in si ne morem pomagati '', saj je to tud super alibi. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Potencialni skakalec čez plot: pri moškem: Luna kvadr./opoz. Venera vklj. Pluton Venera " " Jupiterpri ženski: Mars kvadr./opoz. SonceVenera kvad./opp. merkur Tale je malo iz trte zvita. Ni tako. vsak astrolog komentira po svoje. Stardragon tako, jaz drugace, ce bi vprasali recimo Berna, ki je dober astrolog, bi slisali tri verzije. Moja je naslednja: Potencialni prevaranti smo vsi. Vsi imamo enake moznosti, le da vsak od nas v doloceni situaciji reagira drugace. V zvestobo (svojo ali partnerjevo) se morate prepricati sami, vasa karta pove le, da se boste zaradi "zeznutog Urana" (hec) znasli v tvegani situaciji. Osebno poznam primer karte moskega, ki ima same lepe aspekte...razen enega...in vara cisto vsako partnerko. Na mentalni in fizicni ravni. Kaj pa zdaj? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Moja je naslednja: Potencialni prevaranti smo vsi. Vsi imamo enake moznosti, le da vsak od nas v doloceni situaciji reagira drugace. V zvestobo (svojo ali partnerjevo) se morate prepricati sami, vasa karta pove le, da se boste zaradi "zeznutog Urana" (hec) znasli v tvegani situaciji. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Bom dala par primerov. Moski, ki majo luno ali venero v kvadratu z neptunom vcasih puno fantazirajo, iscejo sanjsko zensko, ampak to se ne pomeni da bojo te svoje sanje realizirali tako, da bojo nezvesti v fizicnem, vsakdanjem zivljenju. Lahko pa im ta notarnja sanjska podoba da mocan ustvarjalni navdih. Ce je ozavescen plutonski tip / taksni so lahko tudi ti ki majo kvadrate z plutonom / tedaj bo bolj obvladao svoje pozeljenje in se bo zavedao svoje manipulativnosti. Najlazje je reci - '' ja, nezvest sem ker imam zeznutog urana in si ne morem pomagati '', saj je to tud super alibi. Hehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krotilda 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Saj je bilo govora o potencialnih ....... ali mar ne?????????? Poznam primer moškega, ki ima aspekt Venera opozicija Luna kvadrat Pluton.Poročen 4 krat1 zakon = on prevaran2 zakon = on varal 3 zakon = on varal 4 zakon = zelo zvest in srečen (pa še Saturnovih 7 let je že za njim) Ja, treba je dozoret Nihče pa ni rekel, da je vse zdravo za gotovo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 krotilda,20. Nov 2004 ob 12:03]<{POST_SNAPBACK}>Poznam primer moškega, ki ima aspekt Venera opozicija Luna kvadrat Pluton. Ja, luna 90 pluton je nekaj drugega - taj se mogoce boji zensk i globljega odnosa z njimi, ce so luna, ali pluton povezani z 7. hiso - tedaj se bolj. Veckrat taj aspekt pri moskem nakazuje dominantno mater. V mladosti se zarad tega ne more spolno in cuvstveno predati eni resni partnerici. Od tod vcasih izhaja nezvestoba - bolj destrukcija, kot pozeljenje. Lahko pa najde partnerice prav podobne svoji materi, in z njimi ma tud tezave, vse dok ne razisce, ozavesti in sprejeme vse traume iz mladosti. Tedaj bo z vecjom kontrolom usmerjao lastno zivljenje. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 pravite........da je možno, da uran v 7. hiši prinaša ločitev...... ...kaj pa vprimeru, ČE JE URAN VLADAR 7. HIŠE, KI PA JE PRAZNA... VII. hiša je prazna, njen vladar je URAN, ki odide v 4 hišo in je tam skupaj z marsom ( oba sta v škorpijonu )Aspekti ( urana) vladarja 7. hiše :Uran kvadrat Ascendent ( ascedent v levu)Jupiter sekstil Uran (jupiter v devici in 2. hiši)- JUPITER VLADAR 5. HIŠESonce sekstil Uran ( sonce v devici in 2.hiši) - SONCE VLADAR 1. HIŠE Vladar V. hiše je JUPITER , ki odide v 2.hišo - device V. hiši je NEPTUN v strelcu ( neptun je vladar 8 hiše, ki je prazna) LUNO v strelcu ( luna je vladar 12. hiše v kateri je VENERA V LEVU) Aspekt med vladarjem 12. hiše( LUNO) in venero ( venera je v LEVU in v 12. hiši)Luna trikotnik Venera LP. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Saj je bilo govora o potencialnih ....... ali mar ne?????????? Poznam primer moškega, ki ima aspekt Venera opozicija Luna kvadrat Pluton.Poročen 4 krat1 zakon = on prevaran2 zakon = on varal 3 zakon = on varal 4 zakon = zelo zvest in srečen (pa še Saturnovih 7 let je že za njim) Ja, treba je dozoret Nihče pa ni rekel, da je vse zdravo za gotovo Pa saj si je kar dost privoščil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Ni mu blo lahko. Zamisli kaj je meu posla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 a je mel kaj preživnin za plačevat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 a tko?? pa je res ze dozorel? bi prav rada vidla karto njegovo? me taki tipi full zanimajo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Radovednost ni lepa čednost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 aja? Od kdaj pa ne? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Že od davno nazaj , pa saj sedaj je srečen, privošči mu ...po mojem je imel DESC v dvojnem znaku in na kakšni ribji stopinji, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 huh...a mislis? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 po mojem je imel DESC v dvojnem znaku in na kakšni ribji stopinji, lp [/color] U madonca Boris, moj partner ima DESC na 5 stopinji rib, to pomeni, da bo še skakal lahkih nog naokrog? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Psycha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Evo 2 primera največjih skakalcev čez plot, kar sem jih imela možnost spoznati: 1) dokaj očiten primer nezveste osebe: -Sonce v Ovnu na vrhu 5. hiše (ljubi užitke, zabave, pravi hedonist), sicer v lepem aspektu z Luno; -Luna v 7. hiši v Dvojčkih (dvojnost, nestanovitnost v partnerstvih, lahko tudi več žensk naenkrat, čeprav luna v tej hiši kaže tudi na potrebo po varnosti in po stalni prisotnosti partnerja); -Luna hkrati v opoziciji z Neptunom (zmeda, nejasnosti, varanje samega sebe in/ali ostalih) in v kvadratu s Saturnom; -Venera, ki je vladar 7. hiše, v 3. hiši (spremembe, nekje sem prebrala, da vladar 7. v 3. hiši nakazuje tudi na možnost več porok); plus v opoziciji s Saturnom (nesigurnost, zato si vedno išče "rezervo");2) Za drugega pa mi ni čist jasno: Sonce v Biku, Asc v Vodnarju, veliko lepih aspektov (Venera trigon Saturn, ki naj bi bil pokazatelj zvestobe, Venera sekstil Jupiter...). Je pa res, da ima Luno v Ribah, v kvadratu z Jupitrom (=brez moralnih predsodkov?), Venero in Mars v konjunkciji v Ovnu (povečana potreba po spolnosti) in v opoziciji s Plutonom. Generacijski aspekt: Saturn kvadrat Uran. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> -Venera, ki je vladar 7. hiše, v 3. hiši (spremembe, nekje sem prebrala, da vladar 7. v 3. hiši nakazuje tudi na možnost več porok)hm, jaz se pa še enkrat nočem... a se bom na stara leta, sigurno bom mlajšega vzela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>po mojem je imel DESC v dvojnem znaku in na kakšni ribji stopinji, lp [/color] U madonca Boris, moj partner ima DESC na 5 stopinji rib, to pomeni, da bo še skakal lahkih nog naokrog? Lunca, saj partnerjev DESC ni on, pa tudi ne, kakor se mi zdi, razen, če si mu prva soproga Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hm, jaz se pa še enkrat nočem... a se bom na stara leta, sigurno bom mlajšega vzela ...vzela si bom tist'ga, tist'ga ta veliz'ga... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.