Skoči na vsebino

Nezvestoba

slavi

Recommended Posts

• Komentarji 261
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tako..pa bom se nekaj rekla o nezvestobi,ki si jo nekako tudi predstavljam sama... x:)x

Nezvestoba je to da,partner ne ve za tvoj skok cez plot...Poznam tudi taksne,ki se tudi zmenijo med seboj ce jim je kdo vsec pa potem grejo z njim in kako bi se potem temu reklo??Vse je tudi odvisno kako so te doma vzgojili,ter kako si odrascal..Je pa tudi razlika med ljubeznijo in spolnostjo...Eno osebo lahko ljubis,kaj pa ce te kdo samo spolno privlaci in gres s to osebo samo zaradi sexa??

Pa recimo da,..svojega partnerja zelo zelo ljubis,samo pa te ne more spolno zadovoljit kaj bos pa potem..pa on skoci cez plot naredi napako mogoce izgubi tudi ljubljeno osebo..kaj naj naredi???Mogoce mi to nezvestobo prevec kritiziramo??Zato je zelo pomembno da smo v odnosu ze na zacetku odkriti,iskreni in tako bo najmanj bolelo ali pa sploh ne..Ne smemo si zatiskati oci in si govoriti,da bo vse ok ce pa ni,ker najvec smo tudi sami krivi za to NEZVESTOBO :palec:

Da si ne bo kdo kaj mislil,ampak to je samo moje razmisljanje x:)x

...bikica....

Deli na socialnih omrežjih

poznam dost ribic,rade koketirajo kar se pa nezvestobe tice pa imajo kr trdo kozo..kar pa se ribakov tice..bivsi in sedanji oba ribaka pa oba zvesta..seveda pa poznam tudi taksne ki jim zvstoba ni priljubljena...Mislim,da v vsakem z namenju najdes prvo in drugo x:)x

:palec: Se strinjam, težko je govoriti katero znamenje je bolj ali manj zvesto. Mogoče so vodnarji bolj svobodnjaki, vendar je vse tudi odvisno od ASC.

Ribaka sem imela tudi jaz, zvestega, pridnega kot bubica. Tudi pogledal ni, ko sem mu pokazala kakšno res čedno ženskico.

V njegovi karti se uran nahaja v 7 hiši in ko pride pri cca 40 letih uran v opozicijo z natalnim, takrat lahko pričakujemo spremembo točno na tistem področju, kjer uran natalno je.

Mojega ribaka je to obrnilo in glej ga fanta, postal je radoveden in trmoglav in si izbral še vodnarko po vrhu.

Za strelce pravijo, da so nezvesti, vendar imam občutek, da je ravno laž pri njih nekaj tujega, zato jih hitro pogruntamo. x;)x

Tako..pa bom se nekaj rekla o nezvestobi,ki si jo nekako tudi predstavljam sama... x:)x

Nezvestoba je  to da,partner ne ve za tvoj skok cez plot...Poznam tudi taksne,ki se tudi zmenijo med seboj ce jim je kdo vsec pa potem grejo z njim in kako bi se potem temu reklo??Vse je tudi odvisno kako so te doma vzgojili,ter kako si odrascal..Je pa tudi razlika med ljubeznijo in spolnostjo...Eno osebo lahko ljubis,kaj pa ce te kdo samo spolno privlaci in gres s to osebo samo zaradi sexa??

Pa recimo da,..svojega partnerja zelo zelo ljubis,samo pa te ne more spolno zadovoljit kaj bos pa potem..pa on skoci cez plot naredi napako mogoce izgubi tudi ljubljeno osebo..kaj naj naredi???Mogoce mi to nezvestobo prevec kritiziramo??Zato je zelo pomembno da smo v odnosu ze na zacetku odkriti,iskreni in tako bo najmanj bolelo ali pa sploh ne..Ne smemo si zatiskati oci in si govoriti,da bo vse ok ce pa ni,ker najvec smo tudi sami krivi za to NEZVESTOBO :palec:

Da si ne bo kdo kaj mislil,ampak to je samo moje razmisljanje x:)x

...bikica....

ja, le glej da ne boš svojga kritizirala, če ktero nabode.. Uvidevnost pa to.. pa vzrok pr seb poiskat, zakaj je eno poseksu.. :palec: xg:Dx

Mushi

hmmm, moje izkušnje glede varanja: varajo vodnarji-ke (če se le najde priložnost, razen,če so spoznali"pravo-ega" :) ), varajo ribe, tehtnice, ovnii (kadar jim je dolgčas s partnerjem), hmm, pa še kaj se bi našlo.

mogoče se pa motim.......

hmmm, moje izkušnje glede varanja: varajo vodnarji-ke (če se le najde priložnost, razen,če so spoznali"pravo-ega" :) ), varajo ribe, tehtnice, ovnii (kadar jim je dolgčas s partnerjem), hmm, pa še kaj se bi našlo.

leica..pred par dnevi sem zvedel da so raki tudi...bog jim požegnaj... :)

:palec: :palec: :palec: x;)x

Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu...

leica..pred par dnevi sem zvedel da so raki tudi...bog jim požegnaj... :)

:palec: :palec: :palec: x;)x

tudi Dvojčki niso dosti boljši x:Dx .V glavnem pa tudi Mars v deveti hiši ni pokazatelj ,prevelike, zvestobe.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Guest sstane
Po mojem so najbolj nezvesta "zračna" znamenja:

dvojčki,

tehtnice,

vodnarji,

strelci.....pa tisti, ki imajo venero v dvojčkih, tole kar pravi Čveka in Oona bom pa preveril pri svojih kartah, bi bilo možno, lp, B. x:)x

Tooo, Boris, zračna, zračna, luftarji x:Dx :palec:

V glavnem pa tudi Mars v deveti hiši ni pokazatelj ,prevelike, zvestobe.

Pa Mars v 8. hiši? :eek: Pa Uran v 7. hiši? :sori: Mmmm?

ne pozabi,da čuti Strelec(9.hiša) nujo,da se ga časti po božje.Bogu je itak vse dovoljeno x:Dx :palec:

Si že pomislila kako je z Neptunom...recimo prva hiša...kjer verjame samemu sebi ob še tako očitni laži.

Je človek s tako pozicijo Neptuna zvest ali ne?

x?x

Človek z Neptunom v 1.hiši ni zvest. Preverjeno na lastni koži.  :o|o:

tudi na MCju je butast...

Živjo,

hiša v kateri je Neptun nam pokaže področje naše senzibilnostii pove nam,kje lažemo sami sebi in si ustvarjamo iluzije. Ravno zaradi iluzij delamo napake saj ne vidimo jasno.i

Neptuna,ne maram.Pač...po vsej logiki,nekje ga človek mora imeti ....

Človek z Neptunom v 1.hiši ni zvest. Preverjeno na lastni koži.  :o|o:

Vem ja ....hudo,da si ga doživela vendar sedaj lahko z gotovostjo trdiš,da je Neptun resnično pesjan :palec:

Človek z Neptunom v 1.hiši ni zvest. Preverjeno na lastni koži.  :o|o:

:palec: :palec: Samo škoda, da drugi tega ne opazijo, z neptunom v 1 hiši dajejo čisto drug filing kot v resnici so.

Ojla Lunca :palec:

se skoraj ne upam reči tegale na forumu pa vendar:ljudje z Neptunom v 1.hiši lažejo,da sami sebi verjamejo.Enostavno ne vedo,da si stvari izmišljujejo ...

Imam prijateljico prijazno,dobrega srca,vse bi naredila za človeka itd.itd...pa vendar

da je tako ve(misli) samo ona.Vsi okoli nje vemo,da je bistvo nekaj popolnoma drugega...

in bognedaj,da ji oporekaš ....

Eh ja..tale Neptun x:Dx

Nekdo me je pred nekaj minutami napadel po mailu, da mu lahko nalimam 100 Neptunov v 1. hišo, on pa še vedno ni lažnivec. Niti prevarant. xnckrivx

A mu verjamemo? x:Dx :vragec: x:px

Dum spiro, spero.

Nekdo me je pred nekaj minutami napadel po mailu, da mu lahko nalimam 100 Neptunov v 1. hišo, on pa še vedno ni lažnivec.  Niti prevarant. xnckrivx

A mu verjamemo?  x:Dx  :vragec:  x:px

x:Dx x:Dx x:Dx čakaj,da prično limati meni x:Dx

Jaz ne verjamem...končno svoje napake težko opazimo oz.jih največkrat sploh ne vidimo.

Tole o čemer pišemo tukajle pa je nekaj,kar je bilo zapisano že davno tega v knjigah.

Ničesar si nismo izmislili mi.

Lep pozdrav

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...