Skoči na vsebino

Nezvestoba

slavi

Recommended Posts

Contesa, tisti ta prvi je tvoj...moraš ti povedat, če varaš... x:Dx x:o)x

Un ta drugi pa ne. Sploh ne. x:px

Ma hecam se. Ne ocenjujem kar tako. x:Ix Morda varata oba ali pa noben. Je odvisno še od drugih stvari.

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 261
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ljudje z Neptunom v 1.hiši lažejo,da sami sebi verjamejo.Enostavno ne vedo,da si stvari izmišljujejo ...

:palec: :palec: če to vemo, jim ne zamerimo tako zelo, kot drugim, ki lažejo nalašč in z namenom x:Dx x:Dx

Tule gre bolj za nakladanje samemu sebi. Dopovedovanje samemu sebi o dejstvih ki stoprocentno držijo, ampak potem pa ugotoviš, da si usekal mimo, da je vse drugače, kot si videl in dojel... sledi razočaranje predvsem nad samim sabo, nato se vse začne znova... si dopoveš spet nekaj drugega, se zgodi isto itd. itd. itd. Nikoli konca, kot kolo ki se obrača in obrača. :xx!: In imeti s tem opravka, ...je včasih težko...

V sebi imaš tista večna vprašanja, ki glodajo, in to kar naprej: ali je to res to? Ali o tem razmišljam prav? Ali prav gledam na to stvar? Sem se odločil prav? Potem to preraste na vprašanje: Ali sem prismojen jaz, ali je prismojen svet okoli mene? x:Ix x^x Odgovor na to vprašanje seveda iščeš skozi celo življenje. Menda vedno na napačnem mestu, hehe... x:o)x x:Ix x:Dx

In pa seveda izgled: itak nikoli zadovoljna z njim. Kameleonsko spreminjanje svojega videza. Podzavestno. Brez določenega namena... kar dogaja se... x:o)x x:Dx

Ma nimam dveh svojih fotografij takšnih, na katerih bi se dalo sklepati, da gre za eno in isto osebo... :eek: :eek: x:Dx

En tak fin opis sem nekje prebrala: neptun v prvi hiši daje nežne oči in zmedeno srce. Še kako res. :palec:

Takole nekako ga vsaj jaz občutim. Menda mu vse te stvari lahko mirne volje pripišem. x:Dx Morda Neptunu lahko pripišem tudi mojo ljubezen do filma. S skladovnico videokaset doma.

Toliko od ponosne lastnice Neptuna v prvi bajti. x^x :palec: x:Dx

Hvala, Neli, za ta opis. Super! :palec:

Tista o Neptunu kot lažnivcu je bolj bosa. Že po teoriji gre mimo.

Neptun dela meglo, napačne informacije - kjerkoli, kadarkoli. Ne glede na to, kje v horoskopu je. Ni pa nujno, da človek z Neptunom v 01. ali v 03. ali kjerkoli "LAŽE kot pes teče". Najprej mora biti kako neprijetno aspektiran. Najreja z Merkurjem 180 ali 90 - sladnji je res pravi lažnivec. NE 120 ME je na primer blefer, ne pa notorni lažnivec (jaz to razlikujem - človek se pač dobro znajde in izmuzne).

In če - čveka - poznaš NEKOGA, ki z NE v 01. res laže, da je joj, je to zaradi KARTE TE OSEBE, ne pa zaradi tega, ker je Neptun v 01. To je bistvena razlika.

Ne posplosujmo v astrologiji! Ne toliko, da ne bi komu napravili skode, ampak yaradi tega, ker se bomo veliko tega NAPACNO NAUCILI!

Pozdrav!

Neptun v VII. hisi

Zveze na podlagi iluzij in prevar,razen ce ne gre za misticne in duhovne vezi.

Neptun v III. hisi

Domisljija in intuicija se lahko razcvetita v pisani obliki. Potovanja omogocajo sanje in umik.

:palec: :palec:

Kdor od nas ima neptuna v 7 hiši, vsak upa, da gre pri partnerskih vezeh za mistične in duhovne vezi. Ko enkrat spoznaš, da to le ni bilo to, si krepko razočaran. :xx!:

Z neptunom v 3 hiši bi bili krasni pisci znanstvene fantastike.

Lunca ,jest mam neptuna v 3h, pa je tak, ja..sam umirit moram se, pa se piše samo x:Dx

Bi reku,da so bolj vodna znamenja nagnjena k laganju, vse to zarad neznaja v trenutku ,znajditi se! kaj praviš..

:palec: Ti se kar umiri in verjamem, da bo kaj padlo od tebe, sicer pa vse ob svojem času. Takrat, ko bo čas, bo računalnik pisal kar sam. x:Dx

To kar se vodnih znamenj tiče imaš deloma prav, ker ribice, vsaj kolikor jih poznam, lažejo zaradi strahu.

Bom malo pokomentirala.....

1 Budala : "Uran v IV. hisi

Oseba se skusa odtrgati od druzinskega kroga in postati neodvisna. Neravnotezje v druzinskem krogu, druzinski spori, stevilne spremembe."

1Budala, to glede družine....spori, spremembe, to bi naj blo mišljeno za družino, v kateri sem jaz kot otrok,...ali pozneje ko jaz prevzamem vlogo matere??

Mislim, da ima družina na mene velik vpliv, mogoč celo preveč poslušam nasvete staršev, se preveč podrejam glede na moja leta.

----------------------------------------------------------------------------------

1Budala: "Neptun v 5. hisi

Romanticna custva, iluzije. Velik navdih na umetniskem podrocju."

Romantična čustva, to bi rekla ,da ja, a zelo dolgo časa mine preden res zaupam določenemu čsloveku, kaj pa vem mogoče je zato krva tudi SONCE v DEVICI..... umetniški navdih,...hja glede na mojo smer študija, ki ni ravno umetniška...

---------------------------------------------------------------------------------

No še en komentar na temo lažnivcev in prevarantov.

Prijatelj mi je potožil, kako grdo ju je z ženo lastni sin prinesel okoli v zvezi z zaupanjem. Fanta poznam, vedno se mi je zdel 'muti voda', šibkega značaja in posledično snob, ekstravagantnega oblačenja in obnašanja.

No, kaj je všpičil:

Pred nekaj manj kot štirimi leti je začel študirati v drugem mestu. Domov je prihajalza vikende in dostikrat se je pojavil tudi s kakšno punco, ki je prespala v prijateljevi hiši. Potem se je tudi večkrat 'zaročil'. Prijatelju je bilo nerodno, ker so jih domov klicali starši sinovih 'zaročenk', pa spraševali....sinko pa lepo z več zaročenkami, pa še za sproti vedno novimi dekleti :o|o: x:Dx . Do tu, še vse več ali manj prav, prijatelj je upal, da ga bo minilo, ko se bo usodno zaljubil. :o|o:

Z ženo sta mu to dongiovannijevstvo malo pogledala skozi prste, ker je pridno, redno in z najvišjimi ocenami študiral.

Vendar je bilo čudno, ker so vsi študentje tega faxa občasno imeli kakšno prakso, poba pa nič. Nakar se je prijatelj domislil, da tudi sinovega indeksa ni videl še nikoli.

Šel je na sinov fax in izvedel resnico: nekoč se je tja res vpisal nekdo s takim in takim imenom, ki se je rodil takrat in takrat, samo, da je ostalo le pri vpisu, pa prvi rati šolnine za 1.letnik... :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Nesojeni študent in gigolo ima Neptun v 1. hiši v Strelcu v opoziciji z Merkurjem v 7. hiši v Dvojčku.

tut jaz vem za podoben primer.....punca je doma in ljudem razlagala, da je vpisana na fax, a niti ni bla...a so ji doma kr hitro stopli na prste.... potem so jo res vpisalai ..sedaj pa hodi in hodi, pa laže enkrat , da je v tem letniku , drugič da je v tem.....tako da nimam pojma kako daleč je res pršla....nevem pa niti kdaj je rojena, ne da bi vedela lai ima neptuna v 1. hiši......

...saj pravijo "laž ima kratke noge"....

x:Dx x:Dx

Tista o Neptunu kot lažnivcu je bolj bosa. Že po teoriji gre mimo.

Neptun dela meglo, napačne informacije - kjerkoli, kadarkoli. Ne glede na to, kje v horoskopu je. Ni pa nujno, da človek z Neptunom v 01. ali v 03. ali kjerkoli "LAŽE kot pes teče". Najprej mora biti kako neprijetno aspektiran. Najreja z Merkurjem 180 ali 90 - sladnji je res pravi lažnivec. NE 120 ME je na primer blefer, ne pa notorni lažnivec (jaz to razlikujem - človek se pač dobro znajde in izmuzne).

Bern

Upam, da se ne boš jezil name, če pokomentiram tisto o lažnivcu in Neptunu. Merkur kvadrat ali opozicija Neptun. Laže. Ja, pa saj lažemo vsi. Jaz to gledam tako, da se takega prej dobi na laži kot pa nekoga, ki tega aspekta nima.

Hudo narobe? x:)x

Dum spiro, spero.

hja, se prav, da laže in s tem dela škodo..( to je neodgovorno.. se ne zave škode)

Kaj pa tisti,ki lažejo˝z nekimi logičnimi˝izgovori? ..

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

...ker ribice, vsaj kolikor jih poznam, lažejo zaradi strahu.

Tole bi pa, vsaj v preteklosti, lahko potrdila iz lastnih izkušenj.

Sem v otroštvu imela polna ušesa fraz kakor... "kakšna pa si, saj iz tebe nikoli nič ne bo...", da sem tole 'prerokbo' skoraj dobesedno izpolnila.

Bila sem ful brihten otrok - praktično nikoli se mi ni bilo treba učiti, šolo naredila z levo roko, mogoče napisala 20% nalog - ampak izredno občutljiv in neznansko zafrustriran. Gimnazijo sem skoraj zamočila, ker mi je ena profesorica nekoč naredila krivico... in namesto, da bi zagrizla in poskušala dokazati, da ni imela prav, sem vrgla puško v koruzo in začela izostajati od pouka. Doma in v šoli sem se izmišljevala vse mogoče izgovore, samo da se ne bi bilo treba soočiti z resnico (za te stvari sem bila pa genij) in dolgo sem uspevala obe strani voditi za nos. Na koncu je seveda vse prišlo na dan... so me skoraj vrgli iz šole... a sem vseeno uspešno naredila maturo.

Aja, Neptuna sicer nimam v 1.hiši (je v 11.), je pa v kvadratu z Merkurjem (v 2.h., tu zraven je še Saturn, ki me je - upam - spravil k pameti).

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Coccinelle, kako dobro si tole napisala... x^x

Tut sama poznam nekoga..ki ima kvadrat neptun - merkur...in na nek način vsaka mu čast, kolk ljudi in kako dolgo je vlekel za nos... xrolleyesx

če ne zameriš...rada bi te opozorila, da poglej za nazaj tranzite...ki so sprožili tvoje laži....lahko se ti zgodi, da spet kdaj prisde podobna situacija...in da s tem držiš sama sebe na vajetih...ker tale kvadrat je lahko res zoprn...sicer pa...kter zoprn aspekt pa ni zoprn... x;)x

Sicer pa...a nismo v temi nezvestoba... x?x

Nekak prisegam na luno v dvojčkih...do sedaj še nisem srečala človeka...ki bi imel luno v dvojčkih...in bil popolnoma zvest...

pa seveda tut venera v dvojčkih... x:Ix ni glih... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Nekak prisegam na luno v dvojčkih...do sedaj še nisem srečala človeka...ki bi imel luno v dvojčkih...in bil popolnoma zvest...pa seveda tut venera v dvojčkih
poznam ogromno ljudi s to Luno, sj se zavejo, tak čisto potiho...nekateri se sprožijo celi, drugi molčijo zarad morale...morajo se res urit vsaj v zvestobi do sebe x:Dx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...