Skoči na vsebino

Jasnovidnost

Recommended Posts

• Komentarji 152
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tudi sama sem se v teh letih navduševala nad paranormalnim in še vedno. V bistvu sem že zelo zgodaj dobila v roko posebno izdajo neke revije namenjene vedeževanju iz kart (takrat sem komaj začela brat) se »naučila« in to je blo to. Moji bližnji pravijo, da je res kar pravim in mi zaupajo, drugi pa itak ne vedo, ker sem preveč sramežjiva in če nisem prepričana, da je res tako sem rajši tiho, ker žal nisem jasnovidna.

Poleg tega sem ugotovila, da je vse preveč nekih bleferskih, zavajajočih knjig na to temo in premalo res dobrih, poučnih. Zato pazljivost pri tem kaj bereš! Zelo všeč mi je bila knjiga Kundalini tantra, kajti ta knjiga je po moje še najbližje resnici. In ko sem delala vaje za odpiranje tretjega očesa, sem res dobila naval davno pozabljenih čustev in spominov. Enostavno sem ležala na postelji in v trenutku se je začela odvijati preteklost z vsemi takratnimi občutji. Intenzivno doživetje. Da pa bi imela še kakšno »realno« izkušnjo kot posledico katere koli druge knjige se pa res ne spomnim.

Naslednjo izkušnjo sem imela pri bioenergetiku, tam so se stvari dejansko zelo čutile in tudi videla sem s tretjim očesom, med drugim tudi lastno avro, a le delec za hip, pa kaj drugega tudi, a o tem rajši ne bi govorila. Tudi zelo intenizivno doživetje. Vendar so te stvari kmalu po obisku izginile. Sama pa imam premalo energije, da bi bila kaj takega sposobna. Škoda. V šali si pravim, da je morda tako bolje, se vsaj stvari okoli mene ne kvarijo (tudi to obdobje sem imela seveda ob visoki ravni energije in tudi test esp je v tem trenutko dal zavidljive rezultate, drugače pa sem popolnoma povprečna, celo podpovrečna :blackeye: ).

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...
... Jasnoviden pa hočem bit da bi se lahko izognil neprijetnim težavam, ki mi bojo sledile v prihodnosti in se jim bom lahko primerno izognil oz. ubranil.... x:Dx

Vaš Angell

Tole je en tak zanimiv stavek, da sem ga morala se enkrat privleci na dan. x:Dx

Tezavam se bos lahko izognil, ko bos spoznal vzroke in posledice <--t.p. ko bos vedel kaj dela tezave......

Jasnovidnost, hmmmm...

Ti ne bos videl tisto kar zelis, ce je tvoja pot taksna, da moras ti skozi to izkusnjo.

Telesna kemija mora pasat x:Dx

Pa saj, ko bos videl nekaj stvari vnaprej, ne bodo vec tako interesantno.

Prvi genski Chips je v preiskusnji, se malo pa bomo roboterji. :C:

LP

Ja sej Marjetka Jeršek res v knjigi piše da se je včasih fino pustit presentit.

Drgač pa se je moja jasnovidnost presentljivo hitro razvila, če so kje kake težave hitro začutim in tudi ocene, če me zelo skrbi in me je strah vem da pričakujem slabo oceno če pa me ni nič strah oa pričakujem dobro oceno in do zdaj se niti enkrat nisem zmotil.

Pa pri določenem človeku vem če sem mu všeč ali ne.

Jupi

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

xrolleyesx Hvala bogu, da se jasnovidnosti ne da naučit. Mislim, da to je al pa ni.

Z našim Egom, dragimi delavnicami ne bomo dosegli na tem področju nič.

Zato dragi Angel ti svetujem, da počakaš na tisti čudežni TK in se ti prižge ali ne prižge zelena luč. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ja tomažslo kaj pa če so oni hinavci in koristolovci? Tega pa ja ne veš a ne? x;)x

Hja, to pa je težko vedet. :o|o: Kajti tisti, ki so hinavci in koristolovci, znajo to tudi lepo skriti, tisti, ki pa niso taki, pa tega ne znajo videti pri drugih (ker nimajo tega v sebi in pač tega ne prepoznajo).

I was trying to forget you :P but you won't tell me how... :D bemu ja koristolovci in to... hja, vsi počnemo to iz enega ali drugega razloga, eno korist imamo, "jasnovidci" ničesar ne počne človek brez razloga, nekateri počnejo to zarad denarja, nekateri to počnemo zaradi nasmeha na obeh straneh, tretji to počnejo za kak višji cilj... ampak neka korist je vedno od tega... in mislim da ni težko ugotovit kdo je kdo, pogledaš pa ti je jasno, če dela za srednjo opcijo,... :D ugotoviš po nasmešku ko pove odgovor, ves happy da je vredu odgovor,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Za jasnovidnost je potreben pogum in previdnost v občutkih, kajti mnogokrat se lahko konča klavrno.

seveda je lahko, potem ko se je nekaj zgodilo govoriti, da si pa to ti itak vedel in ne vem kaj, in se furat ne vem kam, ampak to je ničvredno.

Kdo mi lahko pove, kakšen bo svet čez deset let? Evo.

Na dan z besedo jasnovidci x:)x

Let the sunshine in

no evo... kaj na svetu te zanima čez deset let? :D specifično, al ti sam povem če bo boljši al slabši, men se zdi da je svet trenutno zelo lep, v prihodnosti bo veliko novih stvari novih začetkov, drugačen bo pogled na stvari, veliko uspehov se bo zgodilo..., ...

a te zanima kaj bolj specifično recimo če bomo odkrili zdravilo za Aids? Ne bomo ga... Amerika bo še vedno vodila svet, a čas se ji bo iztekal, republika Kitajska bo doživljala globoke krize, notranje nemire, evropa se bo ulenila, sicer se bo bolj posvečala duhovnosti, a prave akcije ne bo, začetno gorečnost bo umiril čas, dvet bo še vedno 65% odvisen od nafte, na bližnjem vzhodu nič novega, osama bin laden bo še vedno preganjan, pr nas bo na oblasti desnica, sloveniji se bo godilo boljše kot danes, in js bom poročen...

kak je to za 10 let? če ne pozabimo na tole, se zna zgodit, da bo kaj res... :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ElNino nič ni sigurno, osama bin laden bo lahko čez 10 let že mrtev, na Ameriko lahko padne meteor in nebo več vodilna, morda ne bomo več odvisni od nafte sej zdaj se je začela zelo uporabljat sončna energija xDDx x:Dx

Vem pa sigurno da nebo vse tako zeleno in lepo kot je bilo sedaj :sori:

Saj selene meni se ne prikažejo sličice (edino 2x se mi je) jaz mam nek tak občutek da se bo nekaj zgodilo, ali lep občutek ali pa slab, zdej vem kaj je primerno rečti človeku in kaj ne. Mam občutek da če mu bom nekaj napačnega rekel takoj dobim bolj grozen občutek strahu, če pa mu bom kaj prav rekel pa je kot normalno, občutka ne dobim.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>no evo... kaj na svetu te zanima čez deset let? :D specifično, al ti sam povem če bo boljši al slabši, men se zdi da je svet trenutno zelo lep, v prihodnosti bo veliko novih stvari novih začetkov, drugačen bo pogled na stvari, veliko uspehov se bo zgodilo..., ...

a te zanima kaj bolj specifično recimo če bomo odkrili zdravilo za Aids? Ne bomo ga... Amerika bo še vedno vodila svet, a čas se ji bo iztekal, republika Kitajska bo doživljala globoke krize, notranje nemire, evropa se bo ulenila, sicer se bo bolj posvečala duhovnosti, a prave akcije ne bo, začetno gorečnost bo umiril čas, dvet bo še vedno 65% odvisen od nafte, na bližnjem vzhodu nič novega, osama bin laden bo še vedno preganjan, pr nas bo na oblasti desnica, sloveniji se bo godilo boljše kot danes, in js bom poročen...

kak je to za 10 let? če ne pozabimo na tole, se zna zgodit, da bo kaj res... :P

Ja,... sam jest tega ne verjamem,.... Tudi AIDS se danes že pozdravi, samo če maš pod palcem par milijonov dolarjev.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Odgovori mi če je količina zavvesti na planetu spremenjljiva ali ne?

Odgovori, če želiš da vztrajam

je spremenljiva

Glede Aidsa pa ... Aids se zdravi, ne pa pozdravi... in zdravi se če maš ogromno keša, blaženje simptomov še ni tisto.... kar bi lih reku zdravilo, sončna energija vsekakor bo ampak glavna bo še zmer nafta, več kot 60% kitajci se bodo ustavili, američani bodo še zmer delali škifo... tak se mi zdi... saj recimo da se motim ampak...

<{POST_SNAPBACK}>je spremenljiva

Glede Aidsa pa ... Aids se zdravi, ne pa pozdravi... in zdravi se če maš ogromno keša, blaženje simptomov še ni tisto.... kar bi lih reku zdravilo, sončna energija vsekakor bo ampak glavna bo še zmer nafta, več kot 60% kitajci se bodo ustavili, američani bodo še zmer delali škifo... tak se mi zdi... saj recimo da se motim ampak...

Sej kaj se pa vtikam, če se mene ne tiče x:Ix

Se ne bom več, ker so redki, ki vidijo prihodnost, jaz pa vidim le sence.

Mahatma Gandhi

Kakšne sence? pojdi spat. Vse bo O.K.

x:)x x:)x x:)x

Sej ni blo mišljen v tem stilu. Pod sence sem mislila zgolj slutnje,.... vendar to še nič ne pomeni.

Mahatma Gandhi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...