sokrates 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Mogoče se je o tem že pisalo, ne vem............. Večkrat sem razmišljal o tem, kako se (če se) vidi v natalni karti izguba lastnega otroka. Namreč poznam par primerov, ko sta starša izgubila otroka (prometna nesreča, droga ali kaj drugega), pa me zanima, ali se to vidi v karti in kako oziroma ali je to odvisno od tranzitov ....... Recimo gospa ki jo poznam je dolgo časa nazaj izgubila hčerko (prometna nesreča), nekaj let kasneje pa še sina (nesreča pri potapljanju).......... razmišljal sem tudi o tem, ali planeti povedo, kakšen bo tvoj otrok (ali naj bi bil), recimo potencialen narkoman, ali športnik (je to sonce ali jupiter v 5. hiši????) prosil bi za kako mnenje sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Dej povej... Mene pa to res zanima. Jaz te ne bom napadla! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Mogoče se je o tem že pisalo, ne vem............. Večkrat sem razmišljal o tem, kako se (če se) vidi v natalni karti izguba lastnega otroka. Namreč poznam par primerov, ko sta starša izgubila otroka (prometna nesreča, droga ali kaj drugega), pa me zanima, ali se to vidi v karti in kako oziroma ali je to odvisno od tranzitov ....... Recimo gospa ki jo poznam je dolgo časa nazaj izgubila hčerko (prometna nesreča), nekaj let kasneje pa še sina (nesreča pri potapljanju).......... razmišljal sem tudi o tem, ali planeti povedo, kakšen bo tvoj otrok (ali naj bi bil), recimo potencialen narkoman, ali športnik (je to sonce ali jupiter v 5. hiši????) prosil bi za kako mnenje sokratOjoj!!!!!!! :xx!: Nikar nesrečo klicat x!x V natalnih kartah se (lahko)vidi praktično vse, ....vendar ima tako znanje le malokdo - k sreči.A ti ne bo povedal-astrolog profesionalec. Kajti to je del etike. Smrt je treba spoštovati, je del življenja, tisti zadnji. Podatek, kdaj pride pote pa je breme. Kaj bi pa počel s takim podatkom? Ali bi takega otroka razvajal do onemoglosti, namesto vzgajal, vrgel stran svoje življenje, ker bi ti nekdo napovedal, da ti bo padel pod kamion? Naši profesionalci na Lf so večkrat pisali, da ne delajo natalnih za otroke. Kaj šele, da bi o nekih nesrečah :xx!: Tudi zato ne, da bi prišparali kratkohlačnikom kakšno mukotrpno posiljevanje z učenjem klavirja ali tanjšanje hrustanca s vsakodnevnimi treningi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 No, to je pa tud res... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 12. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2004 Joj Ruby, mislim, da me nisi dobro razumela................ jst nisem astrolog, tako da se stem ne ukvarjam. Tudi sam nimam otrok in kart ne preučujem zato, da bi komu kaj povedal - to pa to bo ali kaj podobnega. To me zanima le zato, da vem, kakšni položaji lahko pomenijo izgubo otroka.......... rad bi le kak podatek o tem, ali je kdo kdaj videl kakšno karto znane osebnosti, ki se ji je pripetilo kaj podobnega. Vsekakor nisem mislil nič slabega............. sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Mogoče se je o tem že pisalo, ne vem............. Večkrat sem razmišljal o tem, kako se (če se) vidi v natalni karti izguba lastnega otroka. Namreč poznam par primerov, ko sta starša izgubila otroka (prometna nesreča, droga ali kaj drugega), pa me zanima, ali se to vidi v karti in kako oziroma ali je to odvisno od tranzitov ....... Recimo gospa ki jo poznam je dolgo časa nazaj izgubila hčerko (prometna nesreča), nekaj let kasneje pa še sina (nesreča pri potapljanju).......... razmišljal sem tudi o tem, ali planeti povedo, kakšen bo tvoj otrok (ali naj bi bil), recimo potencialen narkoman, ali športnik (je to sonce ali jupiter v 5. hiši????) prosil bi za kako mnenje sokratTo je tema, ki je zelo občutljiva. Povej mi, bi bil bolj zadovoljen, če bi vedel, da te na tem področju čaka velika nesreča? Po moje ne.Da se pa videti, kakšen bo tvoj otrok. Dajmo raje to gledat. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Zjutraj ko sem prebrala naslov teme, me je kar spreletel nek srh.... Mogoče tega moški tega ne dojema tako, ne sprejema tako, kot ena ženska - mama.... Že samo razmišljanje o tem, da bi mogoče kdo lahko videl...vedel...da bi ju morala pokopati jaz... mi je neznosna misel. Zato - pustimo življenje naših otrok. Naj jim usoda riše doooolgo pot. Ne vem, zakaj postavljeno vprašanje "Smrt otrok" (saj je vseeno...) Skratka bolj "človečno" bi mi bilo zastavljeno vprašanje... je naš konec zapisan v natalni karti? Jah, zgleda da sem spet tači............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Sanjalica jaz sanjala danes da sem rodila mrtvega otroka, nato zaradi enega stavka razmišljam o mali, .. potem preberem ta naslov... nisi samo ti tači Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 To je tema, ki je zelo občutljiva. Povej mi, bi bil bolj zadovoljen, če bi vedel, da te na tem področju čaka velika nesreča? Po moje ne.Da se pa videti, kakšen bo tvoj otrok. Dajmo raje to gledat. - dobra ideja za NOVO temo Sokrates, res je malo morbidna ta tema, saj tudi nihče noče pisati vanjo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Jaz pa že dva tedna doma navijam....da bi imeli še enega otroka....(pač na črno, zdravnik in mož nista navdušena, kaj navdušena, proti sta! ...ampak... jaz pa bi, pa kaj ...) Saj babnca pr štiridesetih je še ja mladenka.... :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Saj babnca pr štiridesetih je še ja mladenka.... :D Sanjalica, jaz tud tako mislim! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Mogoče tega moški tega ne dojema tako, ne sprejema tako, kot ena ženska - mama....Ne. Menim, da to sprejema tako kot en moški - ata...... Jaz tud mislim, da smo v teh letih v top formi, torej, če je le možno, zakaj pa ne...še ena bejba. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 12. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2004 ja sori, mogoče sem bil res malo štorast.... nisem tko mislu.............. zanimalo me je res iz zornega kota astrologije. Pač (sem mislu), če smo omenjal, da če smo enkrat omenjal ženo Kennedyja, češ da ma zapisano v karti, da bo vdova, sem pač pomislu še na to.......... sori mame.......... malo sem bil nespreten........... pozabte vse skupaj............. še zdaleč nisem želel koga spraviti v slabo voljo.... sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Za natalno karto ne vem, vem pa, da se vidi na dlani(na življenski črti) samo redko kdo bo to tudi nekomu povedal, če bo videl to znamenje na njegovi dlani! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Zjutraj ko sem prebrala naslov teme, me je kar spreletel nek srh.... Mogoče tega moški tega ne dojema tako, ne sprejema tako, kot ena ženska - mama.... Že samo razmišljanje o tem, da bi mogoče kdo lahko videl...vedel...da bi ju morala pokopati jaz... mi je neznosna misel. Zato - pustimo življenje naših otrok. Naj jim usoda riše doooolgo pot.Sanjalica... uf...taka misel je neznosna...že, če si brez otrok, se je mal neprijetno s tem poigravat... če pa jih imaš...paziš na take misli...nikoli ne veš, kaj si "zaželiš"...ker vesolje ti lahko ugodi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 menim da, če izgubiš otroka je to isto nekak kot,da bi otrok izgubu mamo...starše..Sm pa že enkrat napisau,če otroka.. ni več, preprosto se rodbina˝ne sme razmoževati dalje...Meni se zdi huje izgubiti otroka kot pa mater. Sicer ne morem vedeti, ker nisem izkusila ne enega ne drugega. Ampak velikokrat razmišljam, primerjam... in se mi zdi, da je ljubezen do svojih otrok veliko bolj brezpogojna kot ljubezen do svojih staršev. Ne vem zakaj, mogoče je narava taka, da teži k potomstvu, ohranjanju vrste... Sicer pa ni nujno, da so teli občutki pri vseh ljudeh enaki. Kar pa se tiče tistega videnja v natalni karti, jaz takih stvari raje ne bi vedela v naprej. Si ne predstavljam niti občutkov staršev, ki se jim n.pr. rodi otrok s kako okvaro, ki mu zdravniki dajo le par let življenja (kot n.pr. mongoloidi, ki menda živijo največ 20 let ali nekaj takega). To pa mora biti res ena "too much" karma staršev. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Ruby je zapisala vse, kar je treba o tem. Če sem malo plastičen: recimo popolnoma hipotetičen primer, da vidimo v horoskopu neke matere (zakomplicirajmo zadevo še tako, da ima naravo Rakovice, torej je zelo materinski tip) Jupitra v peti, malo kasneje v isti hiši pa svinjsko postavljenega Plutona ali pa Urana, ki je grdo kvadrirarn z malefiki. Recimo. Sklepamo lahko, da bo ta otrok velika sreča za to mater, ampak da bo potem konec te sreče, kar katastrofa recimo temu. Kaj reči? Kaj v takem primeru dela astrolog? Preseda se. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Meni se je pri tem porajajo eno vprašanje, ali ima astrolog pravico povedati, da bo nekomu otrok umru. Moje osebno mnenje je da te pravice nima, kaj menite vi? Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Pa smo že pri etiki. Jaz sem proti temu, da se govori o tem. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Meni se je pri tem porajajo eno vprašanje, ali ima astrolog pravico povedati, da bo nekomu otrok umru. Moje osebno mnenje je da te pravice nima, kaj menite vi?Mislim, da te pravice absolutno nima, ker tudi ne mora 100% garantirati, da se bo to res zgodilo.Astrologija ni egzaktna veda. Astrolog naj bi stranki tolmačil njene potenciale in pomagal pri usmerjanju energije na prava področja. Nihče, ne astrolog, ne kdo drug, ki zmore zaznati smrt, je nima pravice omeniti, kaj šele napovedati. Smrt ne moremo preprečiti. Če nekoga rešimo smrti pomeni, da mu je bila ta pomoč namenjena in da še ni njegova ura. Ljudje pa moramo narediti vse, in še več, da bi človeka rešili smrti, pa napovedi takšne ali pa ene druge. Matilda pa s svojo beležko redno in diligentno hodi okoli in nihče je še ni prelisičil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Zanimivo je, da se ne da videt smrti v horoskopu ( vsaj točno ne). Če gremo nekoliko globlje v astrologijo opazimo, da je pojem smrti močno prepleten s pojmom potovanja. Velikokrat se vidi, da človek odhaja, zdi se, da na dolgo potovanje... To sem videl na številnih primerih. No če že ne gre drugače moramo diplomatsko povedati in seveda paziti, da zadeve ne poslabšamo. Smrti se ne, da izogniti, naše življenje je kot neka vrvica, ki ima že v naprej določeno dolžino. Iz ezoterike je znano, da ima človek tri prelomnice življenja, ki je v stiku s smrtjo. Duša si sama zbere pot in zaradi tega je o tem po mojem neetično govoriti (napovedovanje...). Zamislite si neko žensko, da pride k vami in astrolog ji reče, da ji bo umru otrok. Ni to nekaj težkega in tragičnega. Po mojem te pravice nima nihče (pa če je še tako prepričan), zavedati se je potrebno, da smo vsi samo ljudje. Nespametno se je postavljati v vlogo Boga. Kdor pozna karmo in darmo se zaveda, da je to velik udarec in da se vse dobi nazaj. Zaradi tega bi morali biti etični in paziti kaj govorimo. Lep pozdrav! beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 hja, lahko se govori o nagnjenju....?!Mene konkretno zanima. Ali ima astrolog pravico to povedat? Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 hj, zakona ni, pravila tut ne, se prav, da pravico sam vzameš v roke s koristnimi željami.. presodiš počutje klienta..ga nekak pripraviš nato˝..Jest bi tak reku, da se vse sme, sam pazi preventivno vzporedno na svoj imiđ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Odprli ste zelo občutljivo temo, v kateri ne želim komentirati in niti gledati za nikogar, kar se tiče načina smrti in dolžine življenja, mnogo bolje misliti o pozitivnih in lepših stvareh, kako vzgajati otroka, kako mu pomagati v življenju, kako sodelovati z njim, itd., mislim, da je Bern čisto prav napisal, če človek to opazi v karti se začne presedati, ker vsak ve, da se ti sesuje svet, če pride do tega, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ne vem, kdo sploh to želi vedeti. Mogoče je sokrates želel izvedeti samo aspekte iz karte, ki to možnost nakazujejo. Mati lahko izgubi otroka pri 80 letih ali pri 30. Izguba je vseeno, mogoče ne želimo izvedeti kdaj, če bo to kdaj, ampak prehod plutona čez kaj hudega v peti hiši in slabo aspektirana peta hiša to lahko napoveduje , ali čez 8 hišo, katere vladar je v peti hiši. Dejavnikov mora biti še več, grd solar, primarne direkcije...... To je tema, ki se jo vsak izogne. Zanima pa me tudi, ker poznam primer, ko je mati izgubila dve hčerki v razmaku dveh let, oba primera prometna nesreča, zanimivo, da na isti cesti razmak samo nekaj metrov. Mislim, da je imela mati tranzit čez peto hišo, ta tranzit je verjetno v dveh letih gor dol povozil kakšen malefik in tragedija je bila več kot velika.Prav tako opazujem prometne nesreče. V veliko primerih nekdo pri prvem grdem tranzitu samo opraska avto, drugič mu srna razbije avto- totalka, tretjič se sam zaleti v drevo in se hudo poškoduje. Vse to se je dogajalo v razmaku dveh let in pol to tudi nekaj pove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.