Skoči na vsebino

Napoved za 29. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=29"][b]Napoved za 29. teden[/b][/url] - [b]12. - 18. julij 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hm, spet tak našponan teden, polno nestrpnosti, agresije,... Hecno, da sem se ravno v tem obdobju lotila Tibetančkov in malo degustiranja Joge, kar tule svetuješ, mi bo izgleda koristilo, pa jaz že itak nisem nek tip, ki bi bil nestrpen in agresiven, ampak je pa fino vedet, s čim lahko računaš okoli sebe x;)x .

Promet ja, bomo pazili, čeprav se tule ne da kaj taktizirat, v službo je treba in to je dnevno 130km, pa je treba pazit na ostale udeležence, pa tudi nase seveda. Je pa ena prednost prometa v tem obdobju, ker so dopusti je bolj prazna cesta, tako vsaj zaradi manjše gostote prometa določeni aspekti nevarnosti, ki so posledica gužve in slabše preglednosti odpadejo.

Potem pa spet lunca vpliva, ne :o|o: . Hm, ja bo že ne, če ne si boko pa naredili :onfire: :palec: .

Sredi tedna bo še nekako najbolj sproščeno, ne?

Kot vse, bomo tudi tegale x:px .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest sanjalica
x:Xx Napoved čist moja...

Zasanjana z možnostjo alkoholizirane prestrašenosti....občutila bom hrepenenje, napetost, kljubovalnost, trmo, prepirljivost, naj ne negujem zamer, naj ne jemljem vsega preveč osebno....vznemirjena bom zaradi malenkosti, potreba po osami, .... x:Xx , torej, vse kar je v meni slabega bo spet prišlo na površje...
Ja, takšna sem jaz x:px

Oj in jasno 500 stvari sploh nsiem napisala... ;)
Imam v glavi, preden se vse narola, pozabim kaj sem hotla dodat... a ker sem imela [i]namen[/i] dodat, potem mislim, da je itak notri, pa se potem izkaze, da ni... :eek: xnckrivx

premalo sem poudarila spolnost, pa tudi plodnost - to bo tudi potencirano, torej - za vse, ki nestrpno v napovedih pricakujete sexa sexa in se 1x sexa, bo v tem tednu much more like it.... x;)x x:Xx :palec:

Nasponano pa... ko shus... ;)
Aja in razne male brezvezne nezgodice, kaj jaz vem, raztrescit kaksno skodelico posebno, skipeti mleko ipd., zazgati posodo... taksne frkice... treba bit 100% pozoren skoz. xcivx
(hmm, blabla, tu nakladam pa se pametno delam, pol bom pa pisala - spekla, urezala in taksno... xrolleyesgx)

Haaaj, Sanjalica! :2src: xcivx :palec:

x;)x

... pa na humor sem pozabila, stose odstekane... hrup tudi... upam pa, da ne pruh. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Mick' date='12. Jul 2004 ob 12:05']No, zdej pa vsi skupaj.....................haaaaj Sanjalica  x;)x  x:o)x  x:Dx[/quote]
:palec: :palec: x:Dx

lahko se je meni režat, samo ne vem, če se bom še dolgo x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[quote name='Marsa' date='12. Jul 2004 ob 12:32']torej - za vse, ki nestrpno v napovedih pricakujete sexa sexa in se 1x sexa, bo v tem tednu much more like it....  x;)x  x:Xx  :palec:[/quote]
Glede na trenutno stanje :C: .....hm, a sem to jaz v pravi napovedi? :eek: :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica
kwa pa mate s toto "haaaajasto Sanjalico???" (sploh fore ne štekam.... pa to da bom antihumoristično nastrojena nikjer ne piše! (al se pa na prehitro prebrala???? :eek: ))

A greš Cosma z zobarju???? /se nevš mogla režat???/

To da bo sexa v tem tednu dovolj... že vem.... x;)x x^x x:)x x:)x x:)x
(tk da niti "povpraševala" nisem več po njem... x:)x )

[quote name='sanjalica' date='12. Jul 2004 ob 14:07']kwa pa mate s toto "haaaajasto Sanjalico???" (sploh fore ne štekam.... pa to da bom antihumoristično nastrojena nikjer ne piše! (al se pa na prehitro prebrala????  :eek: ))[/quote]
A ne poznaš tist na raznih terapijah, k pride nov član, pa ga vsi skupaj pozdravijo....... x;)x Npr. v oni humor.nanizanki, no....ma, se ne morm naslova spomnit. Oni fajni....... :palec: Eeee sem se spomnu....Dear John. x:o)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica
Jaaaaaaaaaaa in????

Na kakšno novo terapijo sem prišla jaz??????
ha???????????????????
A sem nov "član" v tej temi.... khmmm..... :xx!: :xx!: :xx!: :eek: , vrnitev odpisanih.......... :o|o:

Guest sanjalica
Da bi mi ta terapija za 29. teden kaj pomagala????
Hmmm....mislim da ne....

Mooogooče...kakšen pič-piiičiim....bi pa pomagal... ampak otompotom x:o)x x:o)x

Tecke, ce pa bi prejle se potres zagledali, bi mi pa grozili, da sploh noute vec brali (kot Bobnar)... :D

Picasso

[quote]'Pogojno' ugoden je ponedeljek za sklepanje poslov in podobne zadeve (predvsem za zemeljske znake in malo manj vodne - oz. vse z najpomembnejsimi polozaji v teh znamenjih), utegne se zgoditi, da bodo slednji imeli opravka s kako avtoritativno ali zanje drugace pomembno osebo, ki bi utegnila prinesti zacetek novega projekta, dobrega biznisa ali zgolj dobro zvezo.[/quote]

Zanimivo je tole. Ravno danes sem imel za začetek enega posla namen mail oddat. Če ga tip jutri prebere itak upam, da ne bo prepozno.

[quote]ZELO previdni moramo biti v prometu, zdaj bo povecana nevarnost nesrec, predvsem zaradi prevelike hitrosti, izsiljevanja prednosti; povsod, tudi v prometu, bo torej vec nestrpnosti in tudi agresivnosti[/quote]

x:Dx x:Dx Srečno pot..

Andres

[quote]Novi teden bomo zaceli podobno uzivaskega pocutja kot med vikendom...[/quote][quote]...utegne se zgoditi, da bodo ...imeli opravka s kako avtoritativno ali zanje drugace pomembno osebo, ki bi utegnila prinesti zacetek novega projekta, dobrega biznisa ali zgolj dobro zvezo...[/quote][quote]Dneve v sredini tedna bomo prezivljali zivahno in pestro, komunikativno in dinamicno...[/quote]

Sem se odločila, da mi bo tale teden všeč (sem bolj selektivno brala napoved, v glavnem pozitivne stvari), pa takoj ruker :eek: :inocent:
Tale potres v 7. štuku ni bil ravno prijetno doživetje :O: (pa spet po Posočju :xx!: )

Na vsak način bo teden spet deloven... je treba delat še za tiste, ki so na dopustu, Saturnu in račjemu mlaju pa se tudi ne mislim kar tako prepustiti :vragec: x:)x
Zvrhana doza previdnosti pa vseeno ne bo odveč x;)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

[quote name='sanjalica' date='12. Jul 2004 ob 14:07']A greš Cosma z zobarju???? /se nevš mogla režat???/

To da bo sexa v tem tednu dovolj... že vem....  x;)x  x^x  x:)x  x:)x  x:)x
(tk da niti "povpraševala" nisem več po njem...  x:)x )[/quote]
Zobarja imam naslednji ponedeljek, kako si vedela? Ampak najbrž bo to že naslednja napoved. Sem prepričana, da sexa z zobarjem ne bo, malce nerodno bi bilo vse skupaj....

Se mi zdiš kar zaščitni znak te teme Sanjalica in ravno tako kot preberemo Marsino napoved, z zanimanjem čakamo še tvojo reakcijo, ko tako not padeš.

Cheers xcheersx

[color="yellow"]tudi kak sex zna pasti saj sem mladoporočenka[/color] x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hehe, boga Sanjalica, ki zdaj ze skoraj 'mora' kaj rect. :D

Sex z zobarjem, Cosma? x:Dx xzobkox

Uniformirane osebe (po mojem sem ziher napisala)...
No, vcasih grem na metelkovo, vendar zelo redko sem naletela na kapse, vceraj pa so prisli kar z dvema voziloma, kot da bi ne vem kaj se dogajalo, nas je pa kakih 30 folka izi pivckalo pircek in izi se je poslusala muzkica, in so prileteli, ces da je glasno.. Halo? kaj pa potem, ko RES kaj dogaja? :eek:

Picasso

[quote name='Marsa' date='14. Jul 2004 ob 10:54']Sex z zobarjem, Cosma? x:Dx  xzobkox[/quote]
Ok...jaz imam 2 zobarja enega v Slo enega v Bruslju....sex z obema ta teden fizično nemogoč. Sicer je moj slovenski zoboderec, tik pred penzijo je pa zelo, šarmanten in duhovit gospod, tako da ga vedno prosim, naj neha vice govorit, medtem, ko mi vrta po zobeh, ker se ne morem smejat. Potem počaka pa pove do konca. Zdaj grem samo na preventivni pregled x:Dx mi je lažje tako, kot pa potem z 7 luknjami tja letet...pol pa boli....

[color="yellow"]sex bo pa najbrž z računalničarjem [/color]

xzobkox xzobkox

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest sanjalica
[quote name='cosma' date='14. Jul 2004 ob 12:04']mi je lažje tako, kot pa potem z 7 luknjami tja letet...pol pa boli....[/quote]
Verjamem da boli...
Jaz uporabljam... dosti manj lukenj... pa včasih boli....
Kaj pa kar sedem........ pa to ni res!

Boga...prejmi moj pobož...in... x:Xx

Ne, ne...saj jih nimam, lukenj, mislim, grem 3-4x na leto k zobarju, da mi vse sproti sanira ampak v bistvu zadnja leta se pridem samo x:Dx pa pravi, da grem lahko domov. Se mi tok fajn zdi, k mi nič ne dela x:)x

p.s. a misliš, da mi v zobe ni pogledal ko me je vzel x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

[quote]Belezili bomo vec agresivnih dogodkov, vec taksnega in drugacnega vmesavanja; tako vmesavanja posameznikov v druge posameznike, njihovo lastnino itd., kot tudi vmesavanja v druge globalneje (bolj poudarjene bodo spet teznje po ozemlju in podobne).

Vec bo zdaj tudi goljufij in taksnih in drugacnih (nelegalnih in celo skodljivih) financnih mahinacij, IZJEMNO pazimo na to, kar podpisujemo, v pomembnih zadevah uporabimo intuicijo, ce imamo pomisleke, takoj prekinimo taksno (sumljivo) morebitno bodoce poslovanje.[/quote]

Sreda 21:15 GMT London!

Eden mi je sledil in videl da sem šel na šalter National express in da me je tžuslužbenec usmeril skozi nek prehod v podzemne prostore proti avtobusni postaji.
Joj. Ko sem prišel že dol naenkrat odpre vrata en moški ki je rekel, da so ga klicali iz šalterja ter da naj pohitim, sicer bom zamudil avtobus.
Prideva do tja, avtobusa kao ni več. Sledilo je prepričevanje da sem pečen, ker naslednji avtobus gre komaj ob petih naslednji dan. Vse skupaj se mi je zdelo čudno, medtem pa mi je moški že našteval kombinacije, kako priti do drugega leališča, nobena od teh pa ni bila cenejša od 200 funtov. Ta najcenejša varianta je bil seveda prevoz z njegovim avtom. Ah, poslovil sem se in šel nazaj na leltališče odkoder sem dobil avtobus čez pol ure:). Sreda je bil torej dan lopovščin.
Isto to pa je to za letošnje leto tudi Vojko napovedal. :)

Andres

Thanx, Andres, blazno mi je vsec, ko res velikokrat das povratno info. x:Xx :palec:
Pa hvala tudi za sms - najprej sploh nisem pokapirala. x:o)x xDDx

Cudno, imela sem pa v mislih recimo tudi kaksen blazno drzen rop ali izjemno goljufijo ali kaj taksnega... vesoljni nateg nekaksen... hocem reci, vecjega obsega...
Morda se kaj bo...

Dobro opazujes, Andres, in tudi povezujes. :palec:
In tudi reagiras. x^x x;)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...