Skoči na vsebino

Napoved za 29. teden

Marsa

Recommended Posts

Evo še tule spet potrditev zate x:)x :palec: . Sodelavka se je poškodovala pri športu - rolanju, morda celo ob pretiravanju, tega ne vem. Bom jaz kar pri jogi vztrajala x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

potrditve... jaz živa potrditev - prazna luna jutri v raku :xx!:
hm, promet - od sestrinega tipa brat se je zaletel z njunim avtom, dan pred njunim odhodom na morje.... panika, nervoza, obtoževanje, prepričevanje,cela štala... aja pa še to avto ni registriran za mladega voznika, tip ma pa od torka izpit - ni bil pozoren na avto spredaj in ko je le ta ustavil on pač ni.... epilog - danes naj bi se vse popravilo in ponoči moja sestrica potuje... upam, da brez pretresov xsrcx

jaz tudi, sploh zdaj ko sta vsa vznemirjena. Naj pazita, izi. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja saj res... blazno revmo cutim v zapestju in spet je slabse z mojo... nogo. :8): x;)x
Komaj premikam zapestje... saj me ze nekaj casa boli, samo ne tako mocno...
ko pa sem si umivala lase, sem pa komaj opravila do konca, me je bolelo ful, ko se moram dol sklanjat, ko je tako nizko banja....
pa sem se spomnila, da sem napisala, pa sem sem postnila in ne v dnevnik.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='16. Jul 2004 ob 08:43']Thanx, Andres, blazno mi je vsec, ko res velikokrat das povratno info.  x:Xx  :palec:
Pa hvala tudi za sms - najprej sploh nisem pokapirala.  x:o)x  xDDx

Cudno, imela sem pa v mislih recimo tudi kaksen blazno drzen rop ali izjemno goljufijo ali kaj taksnega... vesoljni nateg nekaksen... hocem reci, vecjega obsega...
Morda se kaj bo...

Dobro opazujes, Andres, in tudi povezujes.  :palec:
In tudi reagiras. x^x  x;)x[/quote]
Ni problema! Tisti dan, v sredo zvečer sem ti poslal sms. Pač v trenutku sem se zavedel, da je bilo to nekje na LF napisano. Potem pa jebi ga. Sem sedel na avtobusu iz Heathrowa do Standesta in se mi je zdelo nekako fer, če ti napišem.
No, zdaj je vse mimo, čakam seveda na novo doživetje podobnega obsega. xDDx Upam, da se ne bo zgodil.
In še nekaj se je zgodilo, a se ta trenutek ne spomnim. Verjetno ni preveč pomembno.

Andres

[quote name='Andres08' date='16. Jul 2004 ob 13:51']In še nekaj se je zgodilo, a se ta trenutek ne spomnim. Verjetno ni preveč pomembno.[/quote]
A ves da jaz ze ves dan gruntam, kaj mi je nekdo povedal, da moram semle napisat - pa se ne spomnim...

je pa hecno, sva istocasno pisala, ker sem mislila, da bom svoj post videla na koncu, pa si ravno hip prej postnil - o. minuto, vidim... xDDx

Pa se nekaj imam za dodat onemule prejle - vceraj zvecer me je spet hotel krc prijeti v nogo.. samo hotel, nakazoval se je... pa sem potem takoj migala, sezula nogavico itd.

Picasso

Gledam te dni nazaj...mal me je celo depra uhvatila... :xx!: ..pa sem se dons kr zbudila iz tega...in je ok.

Sem se prejle nasmejala...mi je ena frendica astrologinja rekla...veš kaj, a si opazila, da moškim ko je opozicija Mars-Neptun...ne stoji prav.. :eek: x:Dx ...na žalost ne morem ne potrditi...ne zanikati... :xx!:

Pa tut nekak drgač jemljem tale sekstil med venero in marsom...men se zdi, da gre bolj za nežnost, ljubezen...še venera - neptun dodata svoje...pa luna v raku...kr neko crkljanje...ne pa :onfire:

Ne vem...občutek imam da vendar bolj deluje kakšen kvadratek...če hočeš iskrice...
tolk sam za Sanjalico... x;)x

Vsi ti sekstili in trigoni...delujejo tko na izico...nč ni "šarf"...

Astra
Per aspera ad astra

ja nežnost, pa romantika, lepe besede. ah :2src:
tud mene se danes je nekaj lotevala depresija, pa sem si rekla o ne to pa ne.... šla ven, v naravo... sanjarila in se počutim prav ok... sem prišla do spoznanja, da imam veliko, ogromno več kot sem hotela videti... in to mi je dovolj...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...