gala 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Kako pa kaže zame? Rojena v Mariboru dne 9.1.1972 ob 14.50 uri?Se vidi, kdaj?Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Boris hvala. Kolikor razumem, je bil fantek starejsi. Zanima me, ce seveda ves, ali se je zadusil... popkovina ...?...sicer pa..karma mocna... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kako pa kaže zame? Rojena v Mariboru dne 9.1.1972 ob 14.50 uri?Se vidi, kdaj?Hvala!a kdaj? leta 2001 / 2002 ... letos(2004) ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Boris hvala. Kolikor razumem, je bil fantek starejsi. Zanima me, ce seveda ves, ali se je zadusil... popkovina ...?...sicer pa..karma mocna... Ne vem za sedaj vzroka, malo nerodno spraševati , ker z mamico sem se videl včeraj...ja fantek je bil starejši minutko, je pa še imela-ima ta mamica enega fantka....rojenega b.p. 30.11.1991 ob 18:15, CE, je pa še zanimivo, da je njihov očka rojen s carskim rezom, mamica pa ne, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Oona, oprosti, ker še nisem dolgo tu, mi, prosim, malo pojasni. Leto je že skorajda pri koncu... Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Moja peta hiša je kr pestra. Ker sem še začetnica bi prosila, če pokomentirate….ali sem se sploh na pravi način lotila vprašanja….analiza otrok???...prosim, da kdo pokomentira oz. pove kaj o tem, kaj je videt o mojih otrocih, če jih bom sploh imela.....Vladar 5. hiše je JUPITER, saj je hiša v strelcu-(11°06`43) ( drugače , pa je jupiter odšel v devico (21°32`48) in v 2. hišo) V 5. hiši so planeti : Luna v strelcu - 18°13`41, Neptun v strelcu 19°58`28; Aspekti, ki jih tvorijo omenjeni planeti pa so:Sonce konjunkcija Jupiter 02°45`24Luna kvadrat Jupiter 03°19`06Luna konjunkcija Neptun 01°44`47Jupiter kvadrat Neptun 01°34`19 Ta neptun imam občutek, da meša štrene, pa še kvadrat je. Prosim za komentare in hvala že v naprej. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Oona, oprosti, ker še nisem dolgo tu, mi, prosim, malo pojasni. Leto je že skorajda pri koncu... Hvala!Tranzitni Jupiter je pravkar v tvoji 5. hisi...Sicer pa imam premalo povratnih informacij...imas ze kakega otroka ali pa morda kaksno drugo izkusnjo, abortus recimo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Pozdravljena Oona! Nimam ne otrok, ne abortusa. Sem pzelo slabokrvna (pravkar zvedela). Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Jaz imam Luno v Vodnarju v 5. hiši, ki je tudi v Vodnarju. Luna naj bi pomenila veliko otrok, jaz pa razmišljam da jih verjetno ne bo Tale luna v 5 pa tudi tvori opozicijo s Saturnom, trikotnik s Plutonom, opozicijo z Venero, sekstil z Neptunom... Je to kaj povezano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljena Oona! Nimam ne otrok, ne abortusa. Sem pzelo slabokrvna (pravkar zvedela).Naredi kaj, da ne bos vec tako slabokrvna. Kljub vsemu se bo v prihodnjih dveh letih nekaj zgodilo na tem podrocju. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz imam Luno v Vodnarju v 5. hiši, ki je tudi v Vodnarju. Luna naj bi pomenila veliko otrok, jaz pa razmišljam da jih verjetno ne bo Tale luna v 5 pa tudi tvori opozicijo s Saturnom, trikotnik s Plutonom, opozicijo z Venero, sekstil z Neptunom... Je to kaj povezano?Luna v 5. ni nujno pokazatelj za veliko otrok. V Vodnarju pa sploh ne. In ce je se v opoziciji s Saturnom, potem... Ne mores gledati tako na pavsal. Luna v 5 in ...kateri hisi pa vlada ta Luna?( morda 10.?) Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Živjo.Enkrat sem se že nekaj zanimala na to temo, ampak sem zgleda čist kiksnla - bom pa zdaj probala ponovno. Rojena 11.10.1972 ob 01.00, imam hčerko rojeno 18.06.03 ob 17.46. Zanima me, če mi lahko karkoli o njej poveš, kar bi bilo zanimivo. Pa še nekaj je. Glede na moje sorodstvo imam šanse, da rodim dvojčke. Kaj pa ti praviš? Hvala lepa za odgovore! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 Mili, res je, da si enkrat ze sprasevala, pa zal nisi navedla nobenega podatka. Moznosti za dvojcke eventuelno obstajajo, vendar vsi ostali signifikatorji ne govorijo temu vprid. Lahko bi imela se enega otroka. Tvoja Luna je tudi na zadnjih stopinjah in v Skorpijonu... verjetno imas okrog teh zadev tudi kaksno tezavico. Otrok je pa v redu. Zakaj ne bi bil? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Oona, hvala za odgovor!Luna je v 5 hiši, kateri hiši pa vlada pa ne vem kako se to ugotovi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 Yade,navedi podatke pa ti bomo pomagali. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Težavico, hm... a bi lahko to bilo, da imam samo en jajčnik?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Težavico, hm... a bi lahko to bilo, da imam samo en jajčnik??Po pravici povedano, ne morem potrditi, ker s tem nimam izkusenj. V svoji praksi imam samo primer dvoroge maternice, kasne zanositve, kup spontanih splavov...takega, kot navajas ti, pa ne...torej? Samo en jajcnik od rojstva ali je vzrok izvenmaternicna nosecnost? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz imam Luno v Vodnarju v 5. hiši, ki je tudi v Vodnarju. Luna naj bi pomenila veliko otrok, jaz pa razmišljam da jih verjetno ne bo Tale luna v 5 pa tudi tvori opozicijo s Saturnom, trikotnik s Plutonom, opozicijo z Venero, sekstil z Neptunom... Je to kaj povezano?Bodo..tvoj Saturn v levu razmislja drugace..ti pa tudi..razmisli malo o tem. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Vzrok je bila ogromna cista, ampak to je bilo konec leta 1999. In oona, hvala za odgovor, lep vikend!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vzrok je bila ogromna cista, ampak to je bilo konec leta 1999. In oona, hvala za odgovor, lep vikend!!Drzi se...vse bo se dobro... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 midva pa zdej, na "stara leta" razmišljava, da bi pa morda vseeno kakšnega nardila... jaz vodnar, asc. riba, luna scoV. hiša: (prazna) v raku... vladar luna gre v VIII. hišo (sco)VII. hiša: uran v tehtnici in pluton v devici... vladar merkur gre v X. hišo (kozorog) onstrelec, asc. tehtnica, luna levV. hiša: (prazna) v vodnarju... vladar uran gre v I. hišo (tehtnica)VII. hiša: (prazna) v ovnu... vladar mars gre v I. hišo (sco) a je dovolj podatkov, da se kej razbrat? men je bil cel projekt že tole prepisat..., tko da bi bla hvaležna, če kdo kej pokomentira... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Oona hvala za odgovor! .... Bomo videli še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Z Neptunom v peti hiši dostikrat' zaidemo' v zvezo z veliko mlajšim človekom Ljubezen pa idealiziramo.Ni kaj...dobro ali slabo.Vsak bo precenil zase Zdravo!mislis z veliko mlajsim clovekom? KOliko naj bi to bilo, deset let? LP!gregor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 čisto možno.Ni pa rečeno.Pač zgodi se lahko. Obstaja tudi možnost,da se poročiš z nekom,ki v zakon pripelje otroka. Res pa je,da je dobro pogledati aspekte.Neptun v to hišo prinaša,neke vrste,kaotično stanje pa zdaj ne mislim reč,da je zveza z ,precej,mlajšo osebo kaotično stanje Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Obstaja tudi možnost,da se poročiš z nekom,ki v zakon pripelje otroka. H0H ,TO JE dobr vedet, ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.