Skoči na vsebino

Otroci in 5.hiša

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Boris hvala. Kolikor razumem, je bil fantek starejsi. Zanima me, ce seveda ves, ali se je zadusil... popkovina ...?

...sicer pa..karma mocna...

Ne vem za sedaj vzroka, malo nerodno spraševati :sori: , ker z mamico sem se videl včeraj...ja fantek je bil starejši minutko, je pa še imela-ima ta mamica enega fantka....rojenega b.p. 30.11.1991 ob 18:15, CE, je pa še zanimivo, da je njihov očka rojen s carskim rezom, mamica pa ne, lp.

Deli na socialnih omrežjih

Moja peta hiša je kr pestra. Ker sem še začetnica bi prosila, če pokomentirate….ali sem se sploh na pravi način lotila vprašanja….analiza otrok???...prosim, da kdo pokomentira oz. pove kaj o tem, kaj je videt o mojih otrocih, če jih bom sploh imela.....

Vladar 5. hiše je JUPITER, saj je hiša v strelcu-(11°06`43) ( drugače , pa je jupiter odšel v devico (21°32`48) in v 2. hišo)

V 5. hiši so planeti : Luna v strelcu - 18°13`41, Neptun v strelcu 19°58`28;

Aspekti, ki jih tvorijo omenjeni planeti pa so:

Sonce konjunkcija Jupiter 02°45`24

Luna kvadrat Jupiter 03°19`06

Luna konjunkcija Neptun 01°44`47

Jupiter kvadrat Neptun 01°34`19

Ta neptun imam občutek, da meša štrene, pa še kvadrat je.

Prosim za komentare in hvala že v naprej. xDDx xDDx x;)x :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Oona, oprosti, ker še nisem dolgo tu, mi, prosim, malo pojasni. Leto je že skorajda pri koncu...

Hvala!

Tranzitni Jupiter je pravkar v tvoji 5. hisi...Sicer pa imam premalo povratnih informacij...imas ze kakega otroka ali pa morda kaksno drugo izkusnjo, abortus recimo?

Dum spiro, spero.

Jaz imam Luno v Vodnarju v 5. hiši, ki je tudi v Vodnarju. Luna naj bi pomenila veliko otrok, jaz pa razmišljam da jih verjetno ne bo :inocent:

Tale luna v 5 pa tudi tvori opozicijo s Saturnom, trikotnik s Plutonom, opozicijo z Venero, sekstil z Neptunom... Je to kaj povezano?

<{POST_SNAPBACK}>Jaz imam Luno v Vodnarju v 5. hiši, ki je tudi v Vodnarju. Luna naj bi pomenila veliko otrok, jaz pa razmišljam da jih verjetno ne bo :inocent:

Tale luna v 5 pa tudi tvori opozicijo s Saturnom, trikotnik s Plutonom, opozicijo z Venero, sekstil z Neptunom... Je to kaj povezano?

Luna v 5. ni nujno pokazatelj za veliko otrok. V Vodnarju pa sploh ne. In ce je se v opoziciji s Saturnom, potem... Ne mores gledati tako na pavsal. Luna v 5 in ...kateri hisi pa vlada ta Luna?( morda 10.?)

Dum spiro, spero.

Živjo.

Enkrat sem se že nekaj zanimala na to temo, ampak sem zgleda čist kiksnla -

bom pa zdaj probala ponovno.

Rojena 11.10.1972 ob 01.00, imam hčerko rojeno 18.06.03 ob 17.46. Zanima me, če mi lahko karkoli o njej poveš, kar bi bilo zanimivo. Pa še nekaj je. Glede na moje sorodstvo imam šanse, da rodim dvojčke. Kaj pa ti praviš?

Hvala lepa za odgovore!

Mili, res je, da si enkrat ze sprasevala, pa zal nisi navedla nobenega podatka. Moznosti za dvojcke eventuelno obstajajo, vendar vsi ostali signifikatorji ne govorijo temu vprid. Lahko bi imela se enega otroka. Tvoja Luna je tudi na zadnjih stopinjah in v Skorpijonu... verjetno imas okrog teh zadev tudi kaksno tezavico. Otrok je pa v redu. Zakaj ne bi bil?
Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Težavico, hm... a bi lahko to bilo, da imam samo en jajčnik??

Po pravici povedano, ne morem potrditi, ker s tem nimam izkusenj. V svoji praksi imam samo primer dvoroge maternice, kasne zanositve, kup spontanih splavov...takega, kot navajas ti, pa ne...torej? Samo en jajcnik od rojstva ali je vzrok izvenmaternicna nosecnost?

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz imam Luno v Vodnarju v 5. hiši, ki je tudi v Vodnarju. Luna naj bi pomenila veliko otrok, jaz pa razmišljam da jih verjetno ne bo :inocent:

Bodo..tvoj Saturn v levu razmislja drugace..ti pa tudi..razmisli malo o tem.

Dum spiro, spero.

midva pa zdej, na "stara leta" razmišljava, da bi pa morda vseeno kakšnega nardila...

jaz

vodnar, asc. riba, luna sco

V. hiša: (prazna) v raku... vladar luna gre v VIII. hišo (sco)

VII. hiša: uran v tehtnici in pluton v devici... vladar merkur gre v X. hišo (kozorog)

on

strelec, asc. tehtnica, luna lev

V. hiša: (prazna) v vodnarju... vladar uran gre v I. hišo (tehtnica)

VII. hiša: (prazna) v ovnu... vladar mars gre v I. hišo (sco)

a je dovolj podatkov, da se kej razbrat? men je bil cel projekt že tole prepisat..., tko da bi bla hvaležna, če kdo kej pokomentira...

čisto možno.Ni pa rečeno.Pač zgodi se lahko.

Obstaja tudi možnost,da se poročiš z nekom,ki v zakon pripelje otroka.

Res pa je,da je dobro pogledati aspekte.Neptun v to hišo prinaša,neke vrste,kaotično stanje pa zdaj ne mislim reč,da je zveza z ,precej,mlajšo osebo kaotično stanje x:Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...