oona 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 Neptun v 5. hisi pomeni marsikaj. Tudi varanje. Odvisno od posamezne karte in ne samo od Neptuna. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Neptun v 5. hisi pomeni marsikaj. Tudi varanje. Odvisno od posamezne karte in ne samo od Neptuna. se strinjam Upam,da se tudi ti strinjaš,da pomeni Neptun v tejle hiši precejšni kaos vendar ne tako hudo,da se ne bi našlo tudi kaj dobrega(pozitivnega) V primeru,da je Neptun 'dobro položen' ima človek možnost,da postane znana osebnost....recimo na glasbenem področju,igralec ...skratka ima šanse,da se znajde na takih ali drugačnih oderskih deskah. Daje precejšen potencijal, na področju umetnosti.Prav je,da se pogleda tudi na kateri stopinji se Neptun nahaja. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>midva pa zdej, na "stara leta" razmišljava, da bi pa morda vseeno kakšnega nardila...jaz vodnar, asc. riba, luna scoV. hiša: (prazna) v raku... vladar luna gre v VIII. hišo (sco) Tranzit saturna preko V. hiše-otroci sigurno vpliva na to, da si zdaj v tem obdobju pomislila, da bi bilo dobro imet otroke. Verjetno ti bo v tem obdobju saturn prinesel veliko dela okrog te hiše. Jaz sem pred leti imela saturna v svoji peti hiši in takrat tudi zanosila in rodila. Še nekaj mesecev je saturn plesal po tej hiši in zahteval od mene delo, potrpežljivost in skrb, kar se normalno sovpada z novorojenim otrokom. Pri tebi je saturn še v aspektu z ASC, tranzit urana preko tvoje prve hiše pa je prinesel sigurno drug pogled na vse to in te je verjetno tudi precej spremenil. Verjetno je res prišel pravi čas za kaj takega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Varalica, je zmer varalica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja. Veselo mi tranzitira skoz 5. hišo, haaahahaha, boge babe Moj je natalno v konj. z IC, torej v opp. z MC. Hmm?Tu je v domači hiši. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Varalica, je zmer varalica! Itak! Brez nadaljnjega. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Vladar moje 5. hiše je JUPITER.. v pti hiši sta NEPTUN IN LUNA, oba v STRELCUAspekti med vladarjem jupitrom in planeti ki so v 5. hiši:Luna kvadrat Jupiter, Luna konjunkcija Neptun, Jupiter kvadrat Neptun ...koliko otrok bi lahko to nakazovalo?..ali je to premal podatkov?.. prosim za komentar, ker o tem pa se mi res ne sanja kako se to gleda... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja. Veselo mi tranzitira skoz 5. hišo, haaahahaha, boge babe Lahko se tudi naredi, da tebe kdo razočara, da ne boš mislil, da varajo samo moški. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Bobnar,22. Nov 2004 ob 13:11]<{POST_SNAPBACK}>Ja. Veselo mi tranzitira skoz 5. hišo, haaahahaha, boge babe Hmmm....ce bi te prava baba dobila v roke, tedaj bi ti bil ubogi dedec, upajva da se to ne bo zgodilo. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Tranzit saturna preko V. hiše-otroci sigurno vpliva na to, da si zdaj v tem obdobju pomislila, da bi bilo dobro imet otroke. Verjetno ti bo v tem obdobju saturn prinesel veliko dela okrog te hiše. ... Pri tebi je saturn še v aspektu z ASC, tranzit urana preko tvoje prve hiše pa je prinesel sigurno drug pogled na vse to in te je verjetno tudi precej spremenil. Verjetno je res prišel pravi čas za kaj takega. uh, ja, mukoma sem se prebila skoz to, in vse štima! , hvala lunca! tud v primerjavi z mojim doživljanjem... me pa še zanima, če se bodo razmišljanja o potomcu tudi materializirala oz. če se vidijo potenciali za to? mama in teta sta namreč imeli težave z zanositvijo, dve teti pa (kljub zdravljenju) nimata otrok... vodnar, asc. riba, luna scoV. hiša: (prazna) v raku... vladar luna gre v VIII. hišo (sco)VII. hiša: uran v tehtnici in pluton v devici... vladar merkur gre v X. hišo (kozorog) 21.1.1971, 1:35, PO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Da ne bo gneča! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 me pa še zanima, če se bodo razmišljanja o potomcu tudi materializirala oz. če se vidijo potenciali za to? Ko ti bo jupiter povozil luno v škorpionu in tvoril lep trigon s tvojim ASC, od oka čez dve leti boš na poti v Rim ali pa boš že zibala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 [ Ko ti bo jupiter povozil luno v škorpionu in tvoril lep trigon s tvojim ASC, od oka čez dve leti boš na poti v Rim ali pa boš že zibala. mamma mia ! ! ! torej sem takorekoč že na poti... lunca, boš neke vrste botrca! ampak mam še eno vprašanje: ali se to približno poklapa tud z: 16.12.1970, 1:30, šemp. pri go strelec, asc. tehtnica, luna levV. hiša: (prazna) v vodnarju... vladar uran gre v I. hišo (tehtnica)VII. hiša: (prazna) v ovnu... vladar mars gre v I. hišo (sco) ali bom morala najti drugega oplojevalca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Meni tudi tranzitni Saturn fura po 5. hiši in so me kar nekaj časa pred kakšnim mesecem begale misli o svoji bebi. Pa me mineva , oz. že minilo Očitno še ni pravi čas Nekega dne...jaz bi punčko, in ker poznam mojega angela varuha bo garant mulček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 lunca, boš neke vrste botrca! ampak mam še eno vprašanje: ali se to približno poklapa tud z: 16.12.1970, 1:30, šemp. pri go Njegova peta hiša se prične v vodnarju in vladar pete hiše je natalno zelo blizu ASC. Njegov občutek ali bi imel otroka ali ne, se precej menja. Del pete hiše pa je še v ribah in tudi prazno nimaš. V peti hiši sta severni vozel in točka sreče. V letu 2005 bo uran tranzitiral čez 5 hišo in tvoril konjukcijo s točko sreče v 5 hiši, zato bi bilo možno, da bi bil zanj to srečni dogodek. Prav tako bo kmalu tvoril lep trigon z venero v 2 hiši in to bi pomenilo tudi občutek lastne vrednosti glede očetovstva, zato bi rekla, da bo to, kar si želiš, kmalu materializirano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 lunca, hvala za vse odgovore. bom poročala, ko/če bo... oz. še kaj vprašala, ko bom znala vprašat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Psycha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Že kar nekaj časa nazaj je bilo v tej temi govora o rojstvu dvojčkov (kako se to kaže v karti staršev).Po eni teoriji naj bi bila povečana možnost rojstva dvojčkov, če je vladar 5. hiše in/ali Sonce in/ali Luna v dvojnem znamenju.Ta možnost se še stopnjuje, če imajo starši (predvsem mati) v času zanositve v dvojnem znamenju tudi progresirano Luno. Sam neki me pa muči: zmeraj sem mislila, da sta dvojni znamenji le dve: Dvojčka in Ribi, v nekem astrološkem slovarju pa piše, da se za dvojni znamenji štejeta tudi Strelec in Devica. Kaj je zdaj prav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Rojstvo dvojckov je tezko napovedati. Vsaj jaz imam premalo izkusenj prav s tem, nakazane smernice sicer so, pa vendar...Dvojna ali spremenljiva znamenja so : Dvojcka, Devica,Strelec in Ribi, vendar pa to ze sodi v drugo temo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Dvojna znamenja so dvojna znamenja, spremenljiva znamenja pa so spremenljiva znamenja. To niti slučajno ni isto. Samo nekatera so ista, a to ni dovolj. Dvojno znamenje je tudi Rak, pa ni spremenljivo, pa tudi Kozorog recimo (v simboliki ima Kozorog ribji rep oziroma rep sirene). Pa še kaj bi se našlo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dvojna znamenja so dvojna znamenja, spremenljiva znamenja pa so spremenljiva znamenja. To niti slučajno ni isto. Samo nekatera so ista, a to ni dovolj. Dvojno znamenje je tudi Rak, pa ni spremenljivo, pa tudi Kozorog recimo (v simboliki ima Kozorog ribji rep oziroma rep sirene). Pa še kaj bi se našlo...Rak kot dvojno znamenje...kako to mislis? Pa Kozorog...res nisem se slisala za to?? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 lahko rečeš pridih več karakterjev v seb, nestanovitno´kljub konzervansu,ki ga shranjuje v sebi....( devica the same škorpijonska), a če ima Kozorog v ustih ribji rep....vse simbolike mitov se prepletajo; vsako znamenje vsebuje nekaj od vsakega.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ararita 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Venus Capricorn 11°19'22 05 direct Moon Capricorn 02°43'09 05 direct Mercury Sagittarius 10°57'09 05 direct Neptune Sagittarius 13°14'30 05 direct Kakšen bo moj otrok??? xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Venus Capricorn 11°19'22 05 direct Moon Capricorn 02°43'09 05 direct Mercury Sagittarius 10°57'09 05 direct Neptune Sagittarius 13°14'30 05 direct Kakšen bo moj otrok??? xrosex Konjukcija merkurja in neptuna bo vplivala na fantazijo in miselno zasanjanost, luna in venera v kozorogu pa ga bosta delala nekako hladnega, ker ne bo kazal svojih čustev. To ne pomeni, da ne bo čustven, ampak navzven to ne bo videti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ararita 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 (popravljeno) Sonce Rak 07°16`50 7 Venera Dvojcka 21°10`49 7 Lunca, lahko pogledas tudi za mojo prijateljico? Popravljeno 9. december 2004 -> Ararita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 5ta hisha je 30 stopinj azimuthalno od N severa, torej pravega severa. 11ta je hisha ljubezni 30 stopinj na levo od pravega juga (azimuth). Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.