Skoči na vsebino

Otroci in 5.hiša

oona

Recommended Posts

...a mars konj. pluton kvadrat luna v 7. hisi-v dvojckih(luna je drugace dispozitor 8.hise smrti in je medsebojni recepciji z merkurjem v raku, ki je na samem vrhu 8. hise)... se zmeri ni zadost???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Ja hej, prebrala sem vase poste o otrocih. Imam namrec Saturn v 5. hisi dvojckov... (6.4.'73, 2:15) in pri svojih letih se vedno nimam blazne zelje po narascaju, ceprav bi se bilo iz bioloskih vzrokov dobro kmalu opredeliti. Zanima pa me, kaj pravijo moji aspekti o tem? Bom imela dvojcici? Je mozno, da sem zaradi tega bolj kriticna tudi do ljudi rojenih v znamenjih dvojckov?

Hvala za odgovor :)

Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet.

Lahko, da bo preveč idealiziran, imel bo pa vsekakor umetniške talente ob dobrih aspektih. Je pa to močan pokazatelj za avanture, ljubezni, šport pa v povezavi s tujino, prej tebi kot otroku, žal se ne ve, a je vladar Jupiter ali Pluton (ukleščen strelec), sicer če je ta Neptun v tretji dekadi se že mora kaj dogajati, ker je T. Pluton blizu.... x;)x

Kako pa veš, če je Neptun v tretji dekadi in kaj točno si mislil s tem, da se že mora nekaj dogajati?

Kako pa veš, če je Neptun v tretji dekadi in kaj točno si mislil s tem, da se že mora nekaj dogajati?

Tretja dekada strelca je od 20 stopinj do 30 stopinj strelca, Pluton je pa okoli 22 stopinje trenutno. Dogajanje je pa mišljeno na dogodke, spremembe, sicer ne bodo kar na 123, ker je to le najpočasnejši planet.

Ja hej, prebrala sem vase poste o otrocih. Imam namrec Saturn v 5. hisi dvojckov... (6.4.'73, 2:15) in pri svojih letih se vedno nimam blazne zelje po narascaju, ceprav bi se bilo iz bioloskih vzrokov dobro kmalu opredeliti. Zanima pa me, kaj pravijo moji aspekti o tem? Bom imela dvojcici? Je mozno, da sem zaradi tega bolj kriticna tudi do ljudi rojenih v znamenjih dvojckov?

Saturn sam po sebi o tem ne govori. Saturn je bog časa in kvečjemu pravi o tem, da otroci ne bodo zgodaj. Ker pa vedno prinaša tudi lekcije, je vprašanje, kakšna bo tvoja.

Merkur je v 3. hiši, ima lep aspekt z Luno (za katero ni nujno, da ga podpira, prinaša namreč samo dogajanje, ni nujno, da dobro) in neprijeten aspekt z Uranom, ki pa vlada tvoji drugi hiši, torej samozavesti in denarju. Kaj bi zdaj s tem?

Ali bo z zanositvijo vse v redu? Ali boš hodila po švicarskih klinikah (Uran je v 9. hiši tujine) oziroma ali te bo veliko stalo? Ali boš pred tem rabila razčistiti malo po glavi? Itd.

Saturn zahteva resnost in čas. Poslušaj ga, pa bo. In prični z delom PREJ. Tale post ti je dobro izhodišče, naprej moraš sama. Astrologija in šloganje ti tu ne bosta veliko v pomoč, meditacija in nekaj psihologije pa. Prični pri odnosu "jaz in mama" pa poizvej, kaj se je dogajalo s teboj v tvojih prvih nekaj mesecih. Sprejemanje pa to.

:palec:

Hvala za odgovor, Bern

Tezko najdem sebe v tem "tipanju". Pravzaprav nicesar ne zacutim, zato me pusca popolnoma indiferentno. Pa ne zato, ker bi napisal kaj takega, cesar ne bi zelela sprejet. Hm...

Bolj, ko razmisljam, ugotavljam, da bi, ce bi prislo do situacij/stanj, ki jih navajas, ravnala in jih dojemala precej drugace. To pa je najbrz tudi odgovor na tvoj odgovor :)

Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet.

• 1 month later...

Bern, a lahko prosim še zame poveš..........zadnje čase zelo opažam, da me zelo majhni otroci tako lepo gledajo in če včasih koga pogledam,potem neprestano gleda vame in se mi nasmehne, zasmeji in še naprej buli vame, kot da bi kaj videl...............in lepo jih je gledat globoko v oči, ker me oni nazaj, kot en fantej enkrat, še njegova mamica je rekla, lej kako te gleda.................včasih se kak otroček v vozičku ali enkrat v gostilni, ko je šel mimo prov nazaj obrnil, da me je pogledal in se mi nasmehnil...........kot enkrat, ko je ena blond punčka z modrimi očmi skos vame gledala in se mi nežno smejala, je bla tako luštna, tako da se je še njena mama pol obrnila, da je pogledala, kam njena hčerka tako gleda in se smeji................čudno......ne vem, ampak skos imam občutek, da bom rodila punčko, z svetlimi lasmi,...............čudn..............

roj.7.12.1979 ob 3.40 v Trbovljah..........v peti hiši imam ribi, v sedmi bik, planeta menda nobenga v teh hišah.........točko duha mam v ribi.........

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

• 2 weeks later...

A bi lahko še men prosim povedal kakšni bodo moji otroci:

5. hišo imam v Biku pa kirona imam v 5. hiši, vladarico 5. hiše venero imam v vodnarju v 2. hiši ( 2. hiša se začne v kozorogu, saturn v 9. hiši v konjunkciji z jupitrom), 7. hiša je v Dvojčkih ( merkur je v ribah v 3. hiši v konjunkciji z soncem in marsom, 3. hiša je v vodnarju - uran je na začetku 12. hiše ).

Hvala za odgovor!!

• 3 weeks later...

Živjo!

Jst sm bol začetnik, pa bi vas prosila za nasvet, ker mi v 5. in z. hiši precej dogaja, poleg tega mam pa v teh dveh hišah še plutona in neptun (in kakor razumem to nista najboljša planeta za otroke), jst bi jih pa ful rada mela.in to velik.sicer še ne zdej (najprej štalca, pol pa kravca..)pa še neki so mi pr ginekologu odkril na jajčniku pred kratkim.a ma to kej s tem veze

rojena sem 10.3.1983 ob 10.07

pa najlepša hvala za odgovor!!!! x:)x

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Plutona imaš v 6.h. in Neptuna v 7. hiši. Tole z ginekologom je pa posledica retro Venere ki dela kvadrat na tvojo natalno Venero. Bo potreben operativni poseg ali samo kontrole?
Dum spiro, spero.

(popravljeno)
Plutona imaš v 6.h. in Neptuna v 7. hiši. Tole z ginekologom je pa posledica retro Venere ki dela kvadrat na tvojo natalno Venero. Bo potreben operativni poseg ali samo kontrole?

zaenkrat samo kontrola.ja pa to ena cista.hudo naklučje-moji mami so skorajda istočasno odkrili cisto na istem jajčniku (ko je šla prvič na ultrazvok celega telesa, ko je bla pa noseča ji ga pa sploh niso delal...)-s tem da mora ona na operacijo jaz pa na ponovni pregled čez 3 mesece.aja, moja mami je rojena 11.7.53.

kok pa kej moje potomstvo kaže??

pa res hvala za tko hitr odgovor!!! xsrcx

aja tist kje mam planete sm šla na astro.com... pa mi je vn vrgl da je pluton v 5... al sm pa vse zamešala

Popravljeno -> Andromeda

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Otroci še bodo. samo maalo še počakaj.

Je cista na levi strani?

Pozdrav za tvojo mamo, ..podoben datum..je imela težko obdobje, ko je šel Saturn čez Raka.

Dum spiro, spero.

(popravljeno)
Otroci še bodo. samo maalo še počakaj.

Je cista na levi strani?

Pozdrav za tvojo mamo, ..podoben datum..je imela težko obdobje, ko je šel Saturn čez Raka.

zdej me je pa že mal strah... :eek: ja na levi, 3 cm. moja mami ma itak skos teška obdobja kr se skos sekira za ceu svet-to mam najbrž po njej. ma ful upliv name-js se mam bol za rakico kot pa dvojčico (moj asc.) drgač je pa mela pred kratkim zdravstvene težave-nepojasnjene bolečine pod levimi rebri... could that be it???

Pluton in Saturn v 6. hisi, v Skorpijonu, bi res lahko kaksni zenski nakazal tezave z rodili. Pa saj je medicina ze tolko napredovala danes...

Tvoja 5. hisa je v Devici in vladar Merkur je v Ribah v 10. hisi. Ta Merkur pa ni moten s Saturnom in PLutonom. Meni pise samo, da imajo tvoje ljubezebnske dogodivscine mocan vpliv na poklicni uspeh, karkoli ze to pomeni. Recimo, da bi bil prvi otrok puncka.

najbrž bo to v povezavi z mojim dolgim študijem, kr mam namen najprej fax končat, pol pa familija...al kako si to razlagat?? al se bom bogat oženla pa mela kup otrok doma??? x^x to bi blo pa še bol kul xDDx

uzamem kar je, sam d je zdrav x:Dx

hvala mantis!!!! x:Xx pa hvala oona!!!!!

Popravljeno -> Andromeda

- C. G. Jung

• 2 weeks later...

sm zdele neki novga ugotovila... moja mami ma v peti hiši sonce (no to sm že prej vedla), je pa ta sonce neaspektiran, (tvor sam kvadrat z luninim vozlom, pa trikotnik z MCjem, ni pa povezan z nobenim planetom). In glede na to da 5 hiša opisuje otroke, pa tudi odnose z njimi predvsem pa prvega otroka (mene) sem pomislna, a je možno, glede na to da je sonce močno povezan samo z vozlom, da sm jst nekakšna njena karmična naloga, v smislu, da morva najdt skupn jezik, da z razumevanjem mene nekak izpolne to karmično ne vem kaj... ne vem kaj bi vi rekl na to? xrolleyesx

5 hišo ma drugače v vodnarju, uran je v 12 v konjukciji s plutonom, tvor pa polhn opozicij s planeti v 6 hiši (mars, saturn, merkur) in en sekstil z neptunom in kvadrat z jupitrom. sonce je pa v ribah.

hvala že vnaprej za razmišljanja... :8):

Pa še zanimivost... Moji mami se 5. hiša začne v levu in tam ima Plutona, ki med drugim ponazarja tudi smrt. Njen prvi otrok (moja sestra) je umrl... 7. hišo pa ima v škorpijonu (moje sonce) in v njej Venero, kar naj bi pomenilo med drugim tudi srečo... midve z mami pa nikakor ne morava priti skupaj (ženska me totalno "zjebe").

..heh, moj fotr ma pa jupitra v peti, vladar pete-merkur pa je v konjunkciji z njegovo venero in soncem... pa se zelo slabo razumeva... oz. ze kar precej cajta niti ne govoriva... verjetno to samo nakazuje, da bom uspesen... upam...

... po drugi strani pa moja mami nima nobenega planeta v 5., peta je v ovnu mars pa je v exaktni konjunkciji s plutonom... glede na to da sem se ziv, tole ne prica ravno o dobrih odnosih, v resnici pa so fenomenalno dobri...

Je pa res, da ze ce pogledas chart mojga fotra, vidis da je zajeban tip... in ce pogledas chart moje mam vidis, da je zlo v redu oseba... tko da samo po peti ali sedmi hisi sklepat o odnosih je mal mim...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

zivjo!

Kaj pa bi rekli na tole: moja mami mapa v 5. bajti saturn v strelcu, ki pa tvori aspekte z luno, merkurjem, venero in uranom - same pozitivne - trigone in sekstil z merkurjem. Rodila me je ful mlada - 21 - a ni kao saturn v 5. značilen za pozna rojstva? In nato se bratca - pri 25.Kaj to pomeni?

Kot prvo vidim da je Uran moski planet in Vodnar mosko znamenje, pa vseeno si ti hcerka, ne sin. Tako da ne bom vec v bodoce trdila za nikogar, da ce imajo Luno v Biku (oboje zensko) v 5. hisi, da bojo dobili puncko. Ceprav se je ze zgodilo.

...

Mantis hvala za tale vpogled, jst sm tud najprej ko sem pogledala njeno 6 hšo in vse te opozcije pomislna na vse najslabše v zvezi z zdravjem, sam karkol že nakazujejo, k sreči nima nobenih zdravstvenih problemov trenutno

Glede odnosa pa ja, sej sm že enkrat prej chekirala sinastrijo, sm se spomlna da bi jo lohk spet, zdej mal več znam (al pa sam mislm tko no) x:Dx

rAKICA? jA, IN ?

fINALE?zAKAJ NE?

kMET?iN KAJ POTEM?

Vem, da bodo otroci in familija, pa ne zaradi karte ampak zaradi mene same.

To je to.

Pa ne me neki zezat, ker je luna že mimo in me nč ne tkne več:)

x:Dx x:Dx x:Dx

5. hišo imam v dvojčkih (mož = dvojček) in nobenega planeta, 7. hiša se začne v Raku v njej mam Jupiter (v Levu) in čisto na koncu, že v Devici, še Saturn... Z možem se ločujeva, zato 100% z njim ne bo več otrok!

Kaj mislite vi glede mojega odnosa do sina... res si ne želim, da bi me doživljal kot hladno in hudobno mat :sori:

Pa še zanimivost... Moji mami se 5. hiša začne v levu in tam ima Plutona, ki med drugim ponazarja tudi smrt. Njen prvi otrok (moja sestra) je umrl... 7. hišo pa ima v škorpijonu (moje sonce) in v njej Venero, kar naj bi pomenilo med drugim tudi srečo... midve z mami pa nikakor ne morava priti skupaj (ženska me totalno "zjebe").

Najbrž sem te planete in hiše mal bedno opisala... xnckrivx ... sorry x:Ix

Tudi jaz imam 5. hišo v Dvojčkih. Imam dva otroka, zelo bistra in prvi otrok je sin, ki je tudi zelo uspešen v šoli. Dvojčka obvezno pomeni dva, razen če je Merkur slabo postavljen. x:)x

Pluton pa ja, smrt.... Sploh če tvori slabe aspekte. :xx!:

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...