Skoči na vsebino

Otroci in 5.hiša

oona

Recommended Posts

no, mati je na intenzivni že dva mesca, tk da... :xx!:

Žal mi je za tvojo mamo, ampak se mi zdi da ima prste vmes Neptun na Luni. Bobnar pa saj ti nimaš konj. Lune in Plutona. Drugače pa ne vidim pokazateljev za mamino bolezen iz tvojega charta. Če odmislim T Marsa v konjunkciji z Jupitrom.

Govoriva o mami ali o stari mami?

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

Neptun na Luni,V.bajta...poroka :eek:

Me bolj asociira na družinski prirastek :o|o:

Zakaj pa tko prestrašeno, Bobnar? x:Dx Pusti astrološke vede če xsrcbumx vleče in je v zraku čutiti :inlove: :palec:

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Sem šla še jaz pogledat kaj dogajalo v času mojih zanositev.

Mislim, da je bil glavni krivec x:Dx jupiter.

Ko zanosila prvič je bil v biku in v konjunkicji z mojim natal saturnom- in hkrati tvoril opozicijo natal veneri in jupitru..očito bo tole potem to. Ker saturn in uran sta sicer bila v strelcu,ampak na zadnjih stopnjah, tako da neke koristi od njuju ni bilo.

V drugo pa je bil jupitrov povratek - kot tak je povozil natal venero in jupiter...in evo noseče nat

in roko na srce - nobena ni bila planska - da bi rekel..zdaj pa gremo deco delat...sta se naredili sami..ko je prišel njun čas x:)x no ja..saj delanje dece je čisto ok rekreacija. x:px

Sama v peti bajti premorem kirona.

V enajsti pa marsa v konj. z uranom. Tako.

Ko zanosila v tretje je jupiter povozil luno in plutona - nič zato s te nosečnosti.

Glede na vse skupaj sem na dobri poti, da zanosim ponovno - torej - previdno x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Vsem lep pozdrav x:)x

Se prvič oglašam, bega me pa ravno na tem področju. Bi mi lahko kdo pomagal? Otrok nimava, si jih pa želiva. Nekako, nekaj šteka :inocent: Sem imela močne sanje, v katerih mi je astrologinja govorila, da je najbolje, da se še počaka, da bolje, da pred 24.10. letos še ne xrolleyesx Ne vem, zmedena sem. Mi lahko kdo pomaga razložiti, kako in kaj mi kažejo in me učijo planeti?

Pri meni je takole:

Sonce (15°44'25) in Luna (09°18'57) v Biku, Asc. Tehtnica (16°15'33)

5.hiša je prazna, Vodnar na 24°11'16; vladar Uran je v škorpijonu v 2.hiši (14°19'54), Saturn pa v levu v 11.hiši (23°45'48)

V 7.hiši v Ovnu (16°15'33) imam Luno in Merkurja; Vladar Mars je v levu v 10.hiši (10°30'53)

A sem to dala dovolj podatkov? Še nekaj aspektov:

Uran trigon MC

Saturn trigon Neptun

Mars kvadrat Uran, sekstil Pluton

Luna kvadrat Mars, sekstil Jupiter, opozicija Uran, inkonjunkcija Pluton, inkonj. Asc.

Merkur trigon Saturn, trigon Neptun, opozicija Pluton, opozicija Asc., kvadrat MC

Upam, da sem dala dovolj podatkov. Ali bi pomagalo, če dam še podatke od partnerja? O astrologiji ne vem veliko, sem jo šele počasi začela spoznavat in mi je blizu, super je :palec:

• 2 weeks later...

A ta tema ni nič več zanimiva :C: x?x :inocent: x:)x

Resnično bi bila zelo vesela, če bi mi kdo, ki to zna, povedal, kaj moje postavitve planetov pravijo o otrocih xrolleyesx

Pa zakaj zaenkrat ne duha ne sluha o nobeni bebici ni xrolleyesx

Hvala pa lep večer še naprej x:)x

Hvala Mantis x:)x

Ja, imaš prav, je bolje, da dam rojstne podatke, sploh ker me zanima tudi kakšne tranzite imam zdaj (povezane z nosečnostjo pa to).

Rojena sem bila 6. maja 1978 ob 16.30 (Trbovlje).

Sem mislila, da bom olajšala, če napišem tako kot sem, samo je verjetno pol res premalo podatkov :inocent: za mojo veliko radovednost.

Hvala. Pa dobro jutro x:)x

.... Kdaj bojo : vplivi so vidni v solarnem horoskopu, ki ga ne znam. Predvsem dozivetje materinstva samega recimo lahko opazujemo skozi 5. hiso... ko se pac zgodi.

Sam Uran in Pluton v 5. hisi bi bil vecji znak, da otrok morda ne bi bilo. Pri tebi tega ni.

A samo v solarnem povratku je vidno, kdaj bodo otroci?

:eek:

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Ja, mene so zdaj sama ušesa - poslušam :listen: :unsure: Razloži, prosim, beli Vran xwizardx

Kaj to, če imam 12. polno? Pluton je že skoraj v 12. x?x

Daj me bolj konkretno vprašaj, kaj te pravzaprav zanima...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

No sem videl, da si dala gor svojo podatke:

Asc, Tehtnica, saj ni polna 12. hiša, tukaj je prišlo od nesporazuma, Saturn (tradicionaln vladar Vodnarja) je v Levu v 11. astrološki hiši, dela trigon z Merkurjem, kar pomeni, da otroci bodo toda šele ko se odločiš in narediš nekaj, kar je vezano na kariero. Poleg tega pa je dobro, da živiš žensko v sebi. Glede sanj je zelo zanimivo, saj so sanje tiste, ki ti dajejo informacije in seveda ne glej si na to s strahom, ampak si vzemi, kot blagoslov.

Joj, beli, ko bi ti vedel, koliko si me zdaj v dveh stavkih zadel ... v srce, direkt xideax xsrcbumx Se tudi ravno s tem ukvarjam, mislim, delam na tem področju. Hvala. Bi te še kar poslušala :OoO: Hvala x:)x

Vem, da bi me poslušala, vem pa tudi, da je to bistvo... Zato le pogumno naprej...

..heh.. jaz pa verjetn res ne bo mel otrok... 5. prazna... vladar mars pa v jalovi devici v konjunkciji s saturnom(v 10. hisi)... :xx!: ...eh bom pa tok bouksi stricek... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..heh.. jaz pa verjetn res ne bo mel otrok... 5. prazna... vladar mars pa v jalovi devici v konjunkciji s saturnom(v 10. hisi)... :xx!: ...eh bom pa tok bouksi stricek... x:Dx

boš imel otroke, ko boš bogat...

boš imel otroke, ko boš bogat...

..ne klic hudica... o otrocih govorimo.... proti bogatstvu nimam nic... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 2 weeks later...
(popravljeno)

pozdravljeni!

Ali lako še kdo meni kaj pove kaj me čaka na področju otrok, nosečnosti?

Zaskrbljena :sori: :inocent:

Za vsak odgovor v naprej hvala.

Podatki: ura 21:38

04.04.1978

Šempeter pri Novi Gorici

Popravljeno -> megi

pozdravljeni!

Ali lako še kdo meni kaj pove kaj me čaka na področju otrok, nosečnosti?

Zaskrbljena :sori: :inocent:

Jaz ne bi bla tko zaskrbljena na tvojem mestu. V tvoji peti hiši, hiši otrok imaš sonce in merkurja, nobenega grdega malefika v njej. Občutek imam, da, ko se boš odločila zares, otrok tudi bo. Je pa res, da v tem času tranzitira uran preko lune -materinstvo in te navdaja z nekim notranjim nemirom in ker je vladar lune neptun, ki v letošnjem solarju čepi v hiši otrok, mogoče muti situacijo in te mori. Pozabi na probleme in zanosila boš tako kot ponavadi zanosimo ovni, hahhaha, na brzaka. x;)x Venera je lepo položena v biku na drugi bikovi stopinji, kar pomeni, da si plodna. Mogoče se v tem času več ubadate s selitvijo, dom, kufri gor in dol, mogoče problemi z mamo, tako, da pravi čas šele prihaja.

Upam si trditi, da čas zanositve prihaja že od danes naprej, hahahaha. Smešno, ampak danes ti jupiter krasno tvori trigon s tvojo luno- materinstvo. Izkoristi to, je pa res, da ne boš zamudila vlaka, kajti od maja do avgusta je še vedno dosti časa.

Upam, da se oglasiš, ko boš zanosila. :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...