Skoči na vsebino

Otroci in 5.hiša

oona

Recommended Posts

Sem ravno te dni brala na enem srbskem astro forumu, da je en od najmočnejših pokazateljev za zanositev Neptun v V. hiši. Tranzitni, solarni Neptun, pa aspekti, ki povedo, če je nosečnost zaželena......kup primerov.

xrolleyesx Absolutno ne, mogoče samo nerealna pričakovanja, nekaj zamegljenih želj pa nič realizacije.

Deli na socialnih omrežjih

:O:

jojmene, to mam jaz... x:o)x

tranzitni neptun v V. na luni...

x:Dx x:Dx Nč bat Bobnar, to je blo mišljeno za natal, pa še v natalu je potrebno gledat aspekte in vladarja.

Tranzit neptuna na luno mene tudi čaka, samo še majčkeno manjka. x;)x Iz prve roke zveš kaj se bo dogajalo, vendar v 12 hiši.

x:Dx x:Dx Nč bat Bobnar, to je blo mišljeno za natal, pa še v natalu je potrebno gledat aspekte in vladarja.

Tranzit neptuna na luno mene tudi čaka, samo še majčkeno manjka. x;)x Iz prve roke zveš kaj se bo dogajalo, vendar v 12 hiši.

Neee, ni bilo mišljeno za natal, sem slabo postavila ločila in začetnice. :o|o:

Za začetek nosečnosti omenjajo tranzit Neptuna skozi V. hišo, oz. solarni Neptun v peti

Poglejte tu je nekaj napisanega, bom boljše pogledala ob priliki, v vsaj 4 temah o zanositvi sem zasledila povezavo Neptun-nosečnost. nekaj malega

Hudo dvomim, da sploh obstaja kakšna planetarna konfiguracija, ali mrk, ali od začetka določeno, da bi ti zanosil, Bob x:Dx x;)x x8Dx

Neee, ni bilo mišljeno za natal, sem slabo postavila ločila in začetnice. :o|o:

Za začetek nosečnosti omenjajo tranzit Neptuna skozi V. hišo, oz. solarni Neptun v peti

Poglejte tu je nekaj napisanega, bom boljše pogledala ob priliki, v vsaj 4 temah o zanositvi sem zasledila povezavo Neptun-nosečnost. nekaj malega

Hudo dvomim, da sploh obstaja kakšna planetarna konfiguracija, ali mrk, ali od začetka določeno, da bi ti zanosil, Bob x:Dx x;)x x8Dx

Saj ne vem zakaj je to tako nemogoče,spermiji tako ali tako priplavajo x:Dx

Pluton skozi V.hišo (tranzitni) ga ziher prinese.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

• 7 months later...

Ali mogče lahko kdo pokomentira kaj splošnega o moji zvezdici, ki se je rodila 20.8.2006?

Kako bova kaj midve povezani...jo bom razumela? (rojena sem 4.4.1978)

Za kometarje bom hvaležna.

x:)x LP

Ali mogče lahko kdo pokomentira kaj splošnega o moji zvezdici, ki se je rodila 20.8.2006?

Kako bova kaj midve povezani...jo bom razumela? (rojena sem 4.4.1978)

Za kometarje bom hvaležna.

x:)x LP

x:Ix Ups, ure sem pozabila (otrok: 20.8.2006 ob 21:02), (jaz 04.04.1978 ob 21:38)

Hvala

x:Ix Ups, ure sem pozabila (otrok: 20.8.2006 ob 21:02), (jaz 04.04.1978 ob 21:38)

Hvala

:palec: Po moje, da se bosta sigurno dobro štekale in čutili druga drugo. Obe imata mehki luni, ti luno v ribah, ona v mehkem raku. Luna opisuje tudi mamo, zato te bo verjetno čutila kot mehko osebno. Tako ti kot ona, obe imata peto hišo, hišo otrok fajn zasedeno.

Otroci so tradicionalno vezani na 5.hišo. Poglejmo, v kakšnem znamenju je 5.hiša in njen vladar. In seveda planeti v tej hiši. Koliko otrok?

Prvi otrok 5.hiša, drugi 7.hiša.... x:)x

Če imam te hiše prazne, ne bom imel otrok? xrolleyesx

Possible—but highly unlikely.

Ma ta forum pa je fajn no!!! Jaz se sicer na zadeve nič ne spoznam, me pa vse po vrsti zanima - pa mi lahko kdo pove kaj o otročku, ki ga nosim

31.julij1977 ob 6h zjutraj v Ljubljani...

x:Dx O otročku zdaj ne mormo napisat še nič, kajti datum si bo izbral sam, vendar izbral si je pa mamo z luno v vodnarju, to pomeni precej prijateljski odnos do otroka, ne boš tista mama, ki želi biti stroga mama v pravem pomenu, ampak precej bolj prijateljski odnos. Otroke se gleda na vladarja 5 hiše, ki se prične v strelcu in deloma konča v kozorogu. Tvoj otrok bo lahko imel precej jupitrovskih in saturnovskih lastnosti. Kako bo pa jemal tebe, bo pokazala njegova natalna luna.

Venera je v znamenju Rib (sicer 29°) in v 3.hiši! x:px

No vladar tvoje pete hiše je venera, venera v dvojnem znamenju in v tretji hiši lahko pomeni več otrok, vsaj dva. To je po moje precej plodna venera, razen, če aspekt venere ne kaže kakšnega slabega aspekta.

živjo lunca. a lahko še jaz zase vprašam?

10.3.83, ce 10 07 (al je 11 07???)

hvala za odgovor! xsrcx

lp

emmm, asc. je v raku če to kej pomaha x:Dx x:Ix

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

No vladar tvoje pete hiše je venera, venera v dvojnem znamenju in v tretji hiši lahko pomeni več otrok, vsaj dva. To je po moje precej plodna venera, razen, če aspekt venere ne kaže kakšnega slabega aspekta.

Venera konjkukcija Merkur

Venera kvadrat Neptun

Venera kvadrat Ascendent

xDDx xDDx

Love me if you dare...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...