Sasha3 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Moja mucka hčerkica ima Luno v Tehtnici - me bo doživljala ubrano, harmonično, prijateljsko - čeprav imam jaz luno v Ovnu... Luni nista v Opoziciji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Oven je opozicija devici. Moja starejša tudi luno v tehtnici, mlajša pa v devici - tudi jaz z deviško luno. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Oven je opozicija devici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 aha.Se svetskemu astroznalstvu opravičujem, zaradi dajanja napačnih informacih.Je pa neverjetno kako uživajo nekateri. Me prav čudi kako se komu sploh da neinteligentnim dajati povratne info, verjetno zato, da dokažejo kako inteligentni so. Samo kaj pomaga inteligenca, če ni srčnosti, če je kamen namesto srca, če je človek krut, brezobziren, nesramen do zadnje celice, ki jo telešček premore.Plis, ignorirajte inteligentni ljudje moje poste. Bo svet za vas lepši. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Moja mucka hčerkica ima Luno v Tehtnici - me bo doživljala ubrano, harmonično, prijateljsko - čeprav imam jaz luno v Ovnu... Luni nista v Opoziciji? Luna je hitra, zato sta lahko v opoziciji, sicer pa tko ni nič hudo, glej samo kako je njena luna natalno aspektirana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Tist kr sm brala na zacetku, pa ce sm prov razumela mi ni poj cist nc vsec. A mi lahko prosm kdo pove kako bo z mojimi otroci?(ce sploh bo ksn?) Planetary positionsplanet sign degree motion Sun Pisces 13°01'13 in house 10 direct Moon Pisces 20°02'01 in house 10 direct Mercury Pisces 8°21'31 in house 10 direct Venus Aquarius 16°17'39 in house 9 direct Mars Scorpio 22°38'33 in house 6 direct Jupiter Capricorn 8°13'01 in house 7 direct Saturn Scorpio 16°19'53 in house 6 stationary ® Uranus Sagittarius 13°27'57 in house 6 direct Neptune Capricorn 1°10'16 in house 7 direct Pluto Scorpio 1°54'22 in house 5 retrograde True Node Gemini 10°55'52 in house 12 retrograde House positions (Placidus)Ascendant Gemini 23°00'39 2nd House Cancer 12°06'24 3rd House Leo 0°55'22 Imum Coeli Leo 23°22'49 5th House Virgo 24°29'53 6th House Scorpio 8°23'00 Descendant Sagittarius 23°00'39 8th House Capricorn 12°06'24 9th House Aquarius 0°55'22 Medium Coeli Aquarius 23°22'49 11th House Pisces 24°29'53 12th House Taurus 8°23'00 Major aspectsSun Conjunction Moon 7°01 Sun Conjunction Mercury 4°40 Sun Sextile Jupiter 4°48 Sun Trine Saturn 3°19 Sun Square Uranus 0°27 Moon Trine Mars 2°37 Moon Trine Saturn 3°42 Moon Square Uranus 6°34 Moon Square Ascendant 2°59 Mercury Sextile Jupiter 0°09 Mercury Square Uranus 5°06 Venus Square Saturn 0°02 Venus Sextile Uranus 2°50 Mars Quincunx Ascendant 0°22 Neptune Sextile Pluto 0°44 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 strelec je opozicija inteligenci aja, si me spomnil na Samsona, on je vedno rekel, da so Strelci kvaziintelektualci. ni res, samo naivni so in niso sposobni videti detajlov.Merkur v Strelcu - tukaj bi se pa lahko pogovarjali o švoh inteligenci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 aja, si me spomnil na Samsona, on je vedno rekel, da so Strelci kvaziintelektualci. ni res, samo naivni so in niso sposobni videti detajlov.Merkur v Strelcu - tukaj bi se pa lahko pogovarjali o švoh inteligenci. Strelci so zodiakalno deveta hiša, hiša višjih znanj po domače. Sicer je res, da obstajajo višji in nižji tipi, vendar bi rekla, da so strelci izredno visoko poduhovljena bitja. Kaj je inteligenca? Verjetno res najbolj brihtni zgledajo dvojčki in device, verjetno jim gre res hitreje v glavo, vendar pri strelcih je nekaj že v vnjih, kar se težko kdo drug nauči. Pa da ne bo kdo mislu, da sem strelc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 .Merkur v Strelcu - tukaj bi se pa lahko pogovarjali o švoh inteligenci. pa ti mene spljoh ne maraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 pa ti mene spljoh ne maraš Ksenia, nč ne maraj, drži se tega , da si varna v svojem svetu, potem ti živ krst ne more nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 In zakaj naj bi bil Merkur v Strelcu švoh inteligenca a zato ker je v izgonu....ja kaj bi šele potem rekla k je Neptun v konjukciji z Mekurjem, da je to kurja pamet al kaj??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 o moj bog tud to sem jst Lunca hvala... sej se zabavam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ... drži kot pribito... najdeno v lastnem chartu Mora bit merkur zelo slabo aspektiran od drugih planetov. Sama postavitev merkurja ne kaže ravno na neko inteligenco. Zelo fino je, če je ta merkur v krasnem trigonu z uranom, potem astrologijjo štekaš iz prve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Čaki, čaki zdej pa še mene tole zanima! Jst mam 5.hišo v tehtnici pa Pluton in Uran sta notri. Venera je v levu v 3. hiši.Nimam pa nobene želje po otrocih :xx!: Čeprav me včasih pič feeling, da mi bo žal, ko bom stara in brez otrok. Ma, pojma nimam al bi jih mela, al ne ......prevelika odgovornost, pa to... Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jst mam 5. hišo prazno in v dvojčkih... a bi lahko to bilo kej povezano s tem, da ma mali fotra dvojčka al pa da je živahen za popizdit in da že od prvega leta govori k zmešan Na vsak način peta hiša, četudi prazna, kaže energije otroka, zato je verjetno precej gibljiv, zgovoren, je pa tudi iz precej podobnega testa kot ata dvojček, zato ni naključje, da je izbral takega očeta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 jaz mam pa vrh 5. hiše v Ovnu, vladar Mars je pa v Levu v konjunkciji z Luno. to pomeni, da bom mela agresivnega otroka, ki se bom pripravljena tudi sfajtati zanj, če bo kdo rekel napačno besedo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Mora bit merkur zelo slabo aspektiran od drugih planetov. Sama postavitev merkurja ne kaže ravno na neko inteligenco. Zelo fino je, če je ta merkur v krasnem trigonu z uranom, potem astrologijjo štekaš iz prve. Lunca tud jz mam merkurja v strelcu in na žalost ni v krasnem trigonu z uranom je v malo širšem trigonu z jupitrom pa v konj z neptuno in marsom....pa moram rečt, da mi je pri astrologiji vse kr hitr jasno...a lahko kej pojasniš Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Lunca tud jz mam merkurja v strelcu in na žalost ni v krasnem trigonu z uranom je v malo širšem trigonu z jupitrom pa v konj z neptuno in marsom....pa moram rečt, da mi je pri astrologiji vse kr hitr jasno...a lahko kej pojasniš No seveda za štekanje astrologije lahko gledaš tudi še kej druzga. Glej vladarja pete hiše - hobiji in njegove aspekte. Tudi ti pokažejo kako in kej. Za astrologijo je tudi krasno kateri kolik apspekt kirona z uranom?No pokazateljev je sigurno še več, spet potrebno gledat celotno karto. Tudi intuicija je precej važna. Kaj ti pomaga čista teorija znanja, če ne znaš potem to pokomentirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kiron je v širši opoziciji z Uranom. Drugače mam 5. hišo v Biku...vladarica Venera je v 10. hiši v Škorpijonu za povrh še retro in v konjunkciji z Uranom....ne vem ne vem kaj bi na to rekla....ja znanje pa kr počas pridobivam drugač pa pr interpretiranje karte kr intucijo poslušam...se popolnoma strinjam s tabo en brez druzga ne gre....btw Merkur je tud v sekstilu z Plutonom mogoče tud kej vpliva s tem da je Pluton tudi sovladar 10. hiši...kej v zvezi s poklicom??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kiron je v širši opoziciji z Uranom. Drugače mam 5. hišo v Biku...vladarica Venera je v 10. hiši v Škorpijonu za povrh še retro in v konjunkciji z Uranom....ne vem ne vem kaj bi na to rekla....ja znanje pa kr počas pridobivam drugač pa pr interpretiranje karte kr intucijo poslušam...se popolnoma strinjam s tabo en brez druzga ne gre....btw Merkur je tud v sekstilu z Plutonom mogoče tud kej vpliva s tem da je Pluton tudi sovladar 10. hiši...kej v zvezi s poklicom??? No opozicija z uranom je, vladarica 5 hiše- hobijev je venera, ker pa je le ta v škorpionu v 10 hiši in še v konjukciji z uranom, potem bi to lahko kdaj kasneje res lahko vzela kot delo (10.hiša) in če boš pridna, na tem področju tudi kaj zaslužila. Do takrat pa še nekaj učenja in izkušenj seveda. Pluton ti samo pomaga globoko širiti razum, to je pa tudi dobro. Za intuicijo je pomemben škorpion, notri pa imaš venero v konjukciji z uranom, a ni to fajn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kar uživam v tem forumu...ko hočemo prehiteti in vedeti kaj "nas čaka" z našimi sončki.Pa me mož užaljeno vpraša, da zakaj samo moje podatke pišem in sprašujem. Tako pa vprašam...kako bo pa kaj on, ki je rojen 27.5.1972 ob 23:40 povezan s hčerkico (20.8.2006 ob 21:2) Venera in mars v znamenju raka in v preti hiši, ki je v znamenju dvojčka Upam, da ne bo preveč tatovo punčka , podobna pa mu je že... Lep dan...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ............ hmmm, moji otroci...... 5. hiša se začne z strelcem, v njej sta natalno luna in neptun..... upam, da mi ta neptun ne bo nagajal pri otrocih oz. pri ljubezni do njih... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 ............ hmmm, moji otroci...... 5. hiša se začne z strelcem, v njej sta natalno luna in neptun..... upam, da mi ta neptun ne bo nagajal pri otrocih oz. pri ljubezni do njih... Ta neptun bo mogoče kazal naravo enega od tvojih otrok, mogoče bo celo umetnik?? Na vsak način pa bo precej mehka dušica, oz. tvoj odnos do otroka tudi zelo mahak-luna in kdaj malo kaotičen kot neptun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Lunca živjo jaz nikakor ne morem citirat tvojih sporočilc.Ja ta konjuncija Venere z Uranom je kr udarna tud kar se ljubezni tiče...zadane k strela z jasnega sam k ne ostane dolgo....hvala ti res si prijazna... lpx:)x Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Mhm..Te moje 5.hiše pa si ne znam razvozlati.Zato prosim,lunca za tvojo pomoč... Začne se 5.hiša v dvojčkih ,konča v raku.Je prazna.Merkurja imam v ribah-1.hiša,Luno v škropijonu v 8.hiši. Merkur tvori naslednje aspekte:Sonce-1.hiša-ribi konjukcija merkurLuna-8.hiša-škropijon trigon merkurUran-škropijon trigon merkurNeptun-strelec 10.hiša- kvadrat neptun Luna pa naslednje:luna opozicija venera-2.hiša- ovenluna kvadrat saturn-7.hiša-levluna kvadrat ascedent Mam rada otroke,sam mam feeling,da bom res pozno mama, če sploh kdaj bom.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.