Skoči na vsebino

Otroci in 5.hiša

oona

Recommended Posts

Otroci bodo, zakaj pa ne. Vladar pete hiše je v dvojnem znamenju, vladar pa tudi v ribah- dvojno znamenje. Otroci bodo. Luna v škorpionu je zdaj v tem času malo zabremzana od saturna, zato se javlja skrb, da otrok ne bo, pa bodo. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni,

Mene tud zanima če bom mela kaj otrok (koliko, če bodo)?

5 hišo imam v ribah(celo), notri ni nobenega planeta. Neptun je na koncu druge in tvori tezke aspekte - neptun opozicija sonce, opozicija luna, opozicija merkur, kvadrat saturn, kvadrat mars, sekstil pluton?

Kaj to pomeni,hvala za odgovvor vnaprej....

Neptun v 5. hiši ... evo še ena... prve reakcije na otroka so zelo pozitivne, moje delovanje glede na mojo neizkušenost se pa res nagibajo k zmedenosti. Ampak sem si že opomogla in sem že bolj organizirana Kozoroginja.

Ali bo mala nadarjena ali ne, ne vem... vem le, da ima skoraj planete (ta glavne) vse v Tehtnici in tudi to nekaj pove, a ne? x:o)x

Kako pa moji otroci? Vrh 5. hiše na prvi stopinji Dvojčkov. Vladar Merkur čisto na začetku Škorpijona v 9. hiši. Sonce konjunkcija merkur, Luna trikotnik Merkur, Merkur konjunkcija Venera, Merkur konjunkcija Mars, Merkur konjunkcija Uran. x:o)x

Drugače pa je 5. hiša prazna.

Guest mačona
eno vprašanje: moj oče ima vrh 5. hiše v Biku. vladarica Venera je pa v Devici, v 9. hiši v konjunkciji z Jupitrom. to pomeni idealističnega otroka, mal sanjaškega, ki pa staršu prinaša neko ugodje, pozitivne občutke? najbrž glede na to, da je Venera v konjunkciji z Jupitrom pomeni enostavno, da ma tak starš svojega otroka zelo rad? je tak otrok lep (Venera)? kr neki probavam, prosim, če me obvladatorji popravite. x:)x

Lunca živjo jaz nikakor ne morem citirat tvojih sporočilc.

Ja ta konjuncija Venere z Uranom je kr udarna tud kar se ljubezni tiče...zadane k strela z jasnega sam k ne ostane dolgo....hvala ti res si prijazna... lpx:)x

x:Dx :palec: Pinka, nč posebnega, požvi pa. Tak rek uporabljam pri konjukciji z uranom, dolgčas sigurno ni, traja pa tolk kokr traja. Normalno, da jupiter prinaša novotarije, dolgčasa v ljubezni ne presene, zato kmalu zamenja tir. x;)x

• 8 months later...

Pozdrav

Bi mogoče kdo vedel povedati iz mojih rojstnih podatkov 24.9.1964 v Ljubljani 13.30., kako so nakazani otroci, oziroma, če niso, zakaj ne.

Lep bi prosila, za ogdovor, ker se preveč dobro ne spoznam na to vrstne zadeve.

Hvala

Medica

Guest mačona
Hej, Ananta, a je to mogoče djotiš? Lahko ti priporočim nekoga, ki se je ravno začel učiti in se želi ful poglobiti v to.

• 2 weeks later...
Pozabite sisteme hiš kar so napačni. Peto hišo (če mislite da se gre za otroke) izračunate po severu, torej gledate na sever in štejete po 30 stopinj, itn... A bi kdo se učil hiš? Saj se gre za osnovne finte...

P.S.

I.C. seveda ni sever, ... tudi M.C. ni jug, ... brez pomena sta...

:eek: :OoO: no, lepa reč... Senti Ananta, vuoi dire, che questi sistemi non sono validi? E adesso? Allora il mio Nettuno non e' nella 5 casa... :xx!:

5. hiša v ovnu, prazna. Mars v tehtnici,ima aspekte: mars sekstil saturn

pa venera konjunkcija mars, sm že prebrala, da posebej neugodno ni, če je prazna, sam vseen me mal zanima :vio:

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

pa venera konjunkcija mars, sm že prebrala, da posebej neugodno ni, če je prazna, sam vseen me mal zanima :vio:

:eek: x:Dx

moja je tud v ovnu in isto prazna x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:eek: x:Dx

moja je tud v ovnu in isto prazna x:o)x

Ej no x:Dx x:Dx , sam tole je pa res :eek: , a mava sploh kej različn :inocent: :vio: ?

Ja itak Sonce itd...sam vseen, ful istih aspektov mava, sploh tale Neptun x:o)x

To je zihr čist noro ane x:o)x 5. bajta v ovnu :inocent: pa še prazna povrh

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

He he ja to bo še najboljš ja http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon4.gif

Guest mačona

po moje ti ne bos imela problemov, otroci bodo lepi in umetniski. hm .... sam mozna je slabsa plodnost (Tehtnica). ne vem, kako bi ti razlozila mars sekstil Saturn. naj prosim nekdo pomaga. meni, ki se ucim in Desire, ki jo zanima tudi ... Saturn je v Levu?

vsekakor ti lahko recem, da Venera in Tehtnica tako potegneta skup in se v 11. hisi (najbrz, ni pa nujno), da bodo otroci lepi ko nebesa. in PREDVSEM- haj, halo, kako da nisem tega prej skapirala, boste zelo na prijateljski bazi!!! in mozno, da boste kaj sodelovali preko kaksnih drustve, institucij, skupnosti - v umetniski smeri. te kaj zanima umetnost, Desire?

lahka še za mene komentiraš :irs:

vrh 5. v ovnu

vladar pa

Mars in the Eleventh House

Mars in Scorpio

Sun Conjunct Mars

Venus Conjunct Mars

Mars Conjunct Uranus

Mars Trine Jupiter

thx :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

po moje ti ne bos imela problemov, otroci bodo lepi in umetniski. hm .... sam mozna je slabsa plodnost (Tehtnica). ne vem, kako bi ti razlozila mars sekstil Saturn. naj prosim nekdo pomaga. meni, ki se ucim in Desire, ki jo zanima tudi ... Saturn je v Levu?

vsekakor ti lahko recem, da Venera in Tehtnica tako potegneta skup in se v 11. hisi (najbrz, ni pa nujno), da bodo otroci lepi ko nebesa. in PREDVSEM- haj, halo, kako da nisem tega prej skapirala, boste zelo na prijateljski bazi!!! in mozno, da boste kaj sodelovali preko kaksnih drustve, institucij, skupnosti - v umetniski smeri. te kaj zanima umetnost, Desire?

Oooo Mačona tenk you x:)x , he he zanimiva razlaga tvoja,ja Saturn je vsekakor v levu,9. bajta, letos mi gre čez natalno luno v devici x:o)x , bomo vidli kaj bo... imam filing, da je najhujše že mimo ne vem zakaj..

sicer pa Marsič in Venero imam v 11. hiši ya.Z otroki sm že zdej s svojimi nečaki na ful prijateljski bazi, že od nekdaj v bistvu, ne natopam kot "odrasla" smo nekak na isti frekvenci,

tole sodelovanje preko društev... mi ni tuje, mi je bilo že rečeno ja ,da se moram čimbolj povezovati, sodelovati s svojimi pozitivnimi poslovnimi prijatelji...itd...nekak naj bi bila to moja življenska naloga...

drugač pa me zanima tud moj kiron, mi je zanimivo tole;

severni vozel škorpijon 11. hiša

južni- bik 5. hiša

Severni Lunin vozel v Škorpijonu - Južni Lunin vozel v Biku

Za iskanje pravih vrednotite pripravljeni izzvati najbolj skrajne življenjske situacije, ker poskušate preživeti. Namen je da ne povozite druge z vašo energijo. četudi boste morda omahovali, ker bi to pomenilo ogrožanje vaših materialnih ciljev in odcepitev od udobja, je pri tem pomembno, da se ne lotite tega z nasilno uveljavitev.

Južni vozel v 5. hiši - Severni vozel v 11. hiši

je v prejšnjem življenju živela preveč egoistično in individualistično ali samo z mislijo na trenutne užitke; sedaj mora svojo čustveno sfero povečati in se posvetiti radosti drugih, skratka usmeriti se v kolektivno.

Kar se tiče umetnosti mi je blizu ja, ful .. x:)x imam žilico tudi sama, vendar se trenutno s tem poklicno ne ukvrjam, bom pa se vsekakor ljubiteljsko ali kakorkoli, ta čas še pride

o, a mam kaksno moznost sploh imet otroka?

2.1.1968 in ravnokar ostala brez partnerja s katerim sem zelela imeti druzino?

pa mislim da mam karto polno nekih kvadratov in sploh bolj zatezeno

asc sem pa menda riba

o, a mam kaksno moznost sploh imet otroka?

2.1.1968 in ravnokar ostala brez partnerja s katerim sem zelela imeti druzino?

pa mislim da mam karto polno nekih kvadratov in sploh bolj zatezeno

asc sem pa menda riba

do torka sem 120 km stran od rojstnega lista, a tako se nic nee vidi? ce se prav spomnem, imam 5 hiso prazno, v sedmi pa tudi luno, ki je v opoziciji s saturnom (nisem cisto sigurna) in kvadratu s soncem

Aja a zato imas nick zalostna.

Nujno zrihtaj uro rojstva, pise v rojstnem listu..

Ce si riba v asc., si rojena med 10.15 in 11.15 dopoldne.. . kje pa? V vsakem primeru imas urana in plutona v hisi partnerstev, kar te nagiba k svobodnim zvezam, s tezkim obstankom, ampak podrocje otrok pa imas ali v dvojckih ali v raku in ne pomeni, da ne bi mgola imet otrok, saj ti ni tega ugotovil zdravnik?

:palec: No Mantis je povedala precej, vendar brez ure rojstva je res težko na pamet govoriti. Če je vrh pete hiše, bi morali otroci biti. Bomo pogledali, ko javiš uro.

Eno vprasanje. Medico in tebe, Zalostna, bi rada vprasala, se opravicujem, zakaj niste DOSLEJ zanosile, Zalostna, 20 let casa si imela do sedaj :eek:

Sigurno ste celo zivljenje oz. vec kot pol vasega zivljenja spolno aktivne pa cisto nore na moske, nic nemrete brez njih. Al kako xnckrivx Razlozi kera?

Sam res a ne

verjetno imam malo zmedene pojme o tem kaj je pravo partnerstvo in prve tri veze, ceprav dolge, nekako niso bile tisto

jeseni 2003 sem sele prvic v zivljenju zacutila da sem spoznala cloveka, s katerim si zelim prebiti ves cas, vedno, imeti z njim otroke, skratka, midva in kup otrok in to je bilo vse, kar je se obstajalo zame

verjetno je katera zdaj zavila z ocmi v stilu eni berejo prevec romanov

pojma nimam, kaj delam narobe, ampak cakala sem ga celo zivljenje in zdaj ne vem kaj bi sama s sabo

in to okrog otrok sprasujem samo zato ker si jih pac ful zelim, ceprav vem da ne bo nic, sem pac taka da ne vem ce bom sploh kdaj prebolela to, da nisva vec skupaj

otrok pa pac nimas kar s komerkoli

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...