Lisbona 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Na vsak način ti je za sam razvoj tebe kot take, predvsem pomembna ljubezen, otroci in partner. Vsa ta povezava kaže, da boš tudi ti imela precejšen vpliv na obe omenjeni hiši. Sonce v karti je režiser življenja, zato v prvi hiši kaže tvoj razvoj in tvoj vpliv na druge. Mislim, da je tak položaj precej ugoden. Lunca...še nekaj me zanima...Sonce je režiser življenja torej...Kaj pa njegov vladar?Je tudi tako pomemben?In hiša v kateri je vladar sonca??Morem potem povezati 1 in 10 hišo,da dobim nekakšno celoto?Moj vladar sonca -neptun je v 10 hiši v strelcu in tvori naslednje aspekte:sonce kvadrat neptunmerkur kvadrat neptunvenera trigon neptunmars sextil neptunsaturn trigon neptunneptun sextil pluton Tvori dosti lepih aspektov.. ampak z soncem ,ki je valdar 7 hiše in merkurjem ,ki je sovladar 7 hiše pa tvori kvadrat. Na srečo tvori trigon z saturnom,ki je v hiši partnerstva in je tudi zelo močen/pomemben planet v moji natalni karti. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Lunca...še nekaj me zanima...Sonce je režiser življenja torej...Kaj pa njegov vladar?Je tudi tako pomemben?In hiša v kateri je vladar sonca??Morem potem povezati 1 in 10 hišo,da dobim nekakšno celoto? Sigurno, vladarje poveži med sabo. Kvadrat ni nič hudega, pomeni samo to, da je več akcije in s tem tudi kakšen hitrejši premik. Karta brez kvadratov ni dobra karta.Mogoče neptun v 10 hiši kaže neko neptunovsko podvrženost enega od staršev? Mogoče to tudi malo vpliva na to tvoje sonce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Lunca ne pozabi name Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Lunca, tud jaz imam eno vprašanje, bi prosila če bi lahko malo pokomentirala. Vladar moje 5. hiše je neptun, ki sicer leži na vrhu moje 3. hiše v strelcu na 29. stopinji. Aspekti, ki jih tvori so: konj. venera, konj. merkur, sektil luna, sekstil pluton, sekstil ascedent, in pa tudi edina inkonjunkcija v moji karti - z MC.Ker je ribi dvojno znamenje, pomeni tud, da je možno več otrok? Sicer imam otroke zelo rada, me prav na poseben način raznežijo, ampak svojih še kar nekaj časa ne vidim, še nimam neke želje, enkrat v prihodnosti pa sigurno. Glede na aspekte bo kakšen sigurno umetnik . Pravijo, da mam tud jaz glede na te aspekte neke umetniške potenciale, pa se nisem ravno v tem našla. OK, upam, da dobim kak odgovor. Lp Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Pozdravljena Lunca a bi tud men za otroke pogledala? Kdaj mi kaže, da bom imela otroke in ali bo več kot eden? Ter kakšni bodo?Moja peta hiša je v biku notri ni nobenga planeta, vladar 5 je v 10., vendar ta Venera je zelo slabo postavljena, je v škorpijonu in retro, obris 8 stopinj od MC-ja. (moji podatki 14.11.1978 ob 10.34, Lj.) Če v sami peti hiši ni planetov, ne pomeni, da otrok ne bo. Gledaš vladarja, vladar tvoje pete hiše je venera, sovladar pa merkur, ker je velik del pete hiše v dvojčku. Luna je v biku, ki je vladar tvoje pete hiše, zato naj bi bil to precej ploden znak. Z ozirom, da je luna v opoziciji s soncem, to ni več merilo, ker je luna v opoziciji z venero. Na vsak način pa je potrebno upoštevat tudi ugodne in neugodne tranzite pri zanositvi. Npr. iz tvoje karte je razvidno, da bi lahko zanosila v času od 1.1.2008, ker tranzitni jupiter prinaša na ASC take energije, v primeru da ne, potem se samo enostavno zrediš. Julija 2008 imaš tudi jupitra na natalno luno dobro aspektiranega. Pogledaš lahko tudi, da ti drugo leto pride sekstil jupitra na natalno venero, vladarico otrok. Res pa je, da nekaj dobrih tranzitov ljudje občutijo že, ko se jim rodijo otroci, nekateri, ki težje zanosijo, pa že pri zanositvah, različno . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Ja to že vem, da mi drugo leto dobro kaže za zanositev ampak mene bolj zanima kakšen bo otrok...no sej to pa tudi potem izveš...kaže na to da bo punčka...bolj me skrbi to ali bom jaz sploh kdaj pripravljena imeti otroke? Sej si jih želim a hkrati tudi ne. Hvala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Lunca, tud jaz imam eno vprašanje, bi prosila če bi lahko malo pokomentirala. Vladar moje 5. hiše je neptun, ki sicer leži na vrhu moje 3. hiše v strelcu na 29. stopinji. Aspekti, ki jih tvori so: konj. venera, konj. merkur, sektil luna, sekstil pluton, sekstil ascedent, in pa tudi edina inkonjunkcija v moji karti - z MC.Ker je ribi dvojno znamenje, pomeni tud, da je možno več otrok? Sicer imam otroke zelo rada, me prav na poseben način raznežijo, ampak svojih še kar nekaj časa ne vidim, še nimam neke želje, enkrat v prihodnosti pa sigurno. Glede na aspekte bo kakšen sigurno umetnik . Pravijo, da mam tud jaz glede na te aspekte neke umetniške potenciale, pa se nisem ravno v tem našla. Mogoče bo imel take umetniške potenciale tvoj otrok? Vrh pete hiše kaže več otrok, na vsak način. Otroci te raznežijo, ker imaš peto hišo v tako mehkem znaku. Verjetno, da glede tranzita urana preko pete hiše, nimaš ravno velike želje za materinstvom v tem času, kajti tranzit urana kaže na take filinge, spremembe, želi več svobode . Ja to že vem, da mi drugo leto dobro kaže za zanositev ampak mene bolj zanima kakšen bo otrok...no sej to pa tudi potem izveš...kaže na to da bo punčka...bolj me skrbi to ali bom jaz sploh kdaj pripravljena imeti otroke? No take prognoze, kakšen bo otrok, je pa že preveliko poseganje višje sfere. Včasih smo rekli, ni važno kaj je, važno, da je zdravo. Kakšne bo pa imel lastnosti, verjetno vladar venera pove, da bo fleten, razigran, zgovoren, gibljiv (dvojček), kaj več pa bodo povedali uni gor, ko bo čas za to in ko si ga boš zares želela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Se strinjam. Lp in hvala. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 ...kaže na to da bo punčka... Hvala Moja 5. hiša je v Biku kot tvoja, Venera v Ribah, pa sem rodila fantka. Preverila sem na desetine kart in v zanemarljivem odstotku je polariteta znamenja (žensko, moško) vplivala na spol otroka. Gledala sem tudi postavitev vladarja 5. hiše (znamenje), pa je bilo vedno isto. Preprosto nima nobenega vpliva. Še šlogarca mi je prej ugotovila spol kot pa sem ga jaz iz karte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 zanimivo,moj asc pa je v konj. z materinim solncem... No take in podobne konjukcije otroka in mame so pogoste, če je veza res povezana med njima. Prav tako večkrat pade otrokova luna v isto znamenje kot jo ima mama, luna na njeno sonce in podobno. Gledat je potrebno konjukcije lune, sonca, ASC in drugih treh pomembnih točk. Prav tako imajo bratje in sestre večkrat v karti eden sonce in drug luno precej skupaj. Preprosto nima nobenega vpliva. Se popolnoma strinjam, če bi bilo tako zelo pomembno, potem bi bilo razvidno, za razvoj duše, verjetno spol sploh ni tako pomemben. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Moja 5. hiša je v Biku kot tvoja, Venera v Ribah, pa sem rodila fantka. Preverila sem na desetine kart in v zanemarljivem odstotku je polariteta znamenja (žensko, moško) vplivala na spol otroka. Gledala sem tudi postavitev vladarja 5. hiše (znamenje), pa je bilo vedno isto. Preprosto nima nobenega vpliva. Še šlogarca mi je prej ugotovila spol kot pa sem ga jaz iz karte. Zanimivo. Pravijo, da moraš tudi progresirano Luno gledat takrat ko zanosiš. Mogoče, da to bolj točen odgovor. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Zanimivo. Pravijo, da moraš tudi progresirano Luno gledat takrat ko zanosiš. Mogoče, da to bolj točen odgovor. Jaz sem zabila tri leta na tej temi (astrologija in zanositev, porod, prvi otrok, spol otroka ...) in preverila številne teorije različnih avtorjev, pogledala ogromno kart mamic in otrok, pa sem ugotovila le to, da marsikatera teorija spodleti. Med drugim tudi ta s progresirano Luno. Moja je bila na primer v Biku, malo pred natalno pozicijo (drugače imam tudi Luno v 5. hiši). Tudi tista teorija, da bo otrok fantek, če je bila Luna v moškem znamenju v času zanositve in punčka, če je bila Luna v ženskem ... spet popolnoma spodleti, ker avtor te teorije celo pravi, da je tam, kjer je bila Luna ob zanositvi, ob rojstvu Ascedent. In če sedaj povežeš ti dve trditvi skupaj, bi morale vse punčke imeti Ascedent v ženskem znamenju in vsi fantki v moškem. Pa vemo, da temu ni tako. Dopuščam pa možnost, da je Ascedent ob rojstvu vezan na položaj Lune ob zanositvi. Mislim, da ključ leži v preučevanju družinskih kart za čimveč generacij nazaj. Takrat potem vidiš, kaj se ponavlja in lahko sklepaš, kaj bo podedoval tvoj otrok. V naši družini je na primer močan Strelec - tam je vsaj Ascedent, Sonce, Luna ali pa celo stelij. Sem pa opazila, da smo v naši družini bolj dedovali (AC, Sonce, Luna) po ženski strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Zanimivo, ko ste rekl, da nej pogledamo progresirano Luno, ko mama zanosi. Sem pri sebi pogledal, kje je bila mamina progresirana Luna, ko je zanosila z mano in sm opazu, da je bila v konjukciji z mojim Soncem v vodnarju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Zanimivo, ko ste rekl, da nej pogledamo progresirano Luno, ko mama zanosi. Sem pri sebi pogledal, kje je bila mamina progresirana Luna, ko je zanosila z mano in sm opazu, da je bila v konjukciji z mojim Soncem v vodnarju! Evo, astrologija dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Zanimivo, ko ste rekl, da nej pogledamo progresirano Luno, ko mama zanosi. Sem pri sebi pogledal, kje je bila mamina progresirana Luna, ko je zanosila z mano in sm opazu, da je bila v konjukciji z mojim Soncem v vodnarju! Ko bi bilo še več takih ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Pa moj Jupiter je v mamini 5. hiši. Kaj pa pomeni, če je moja Luna na njenem Saturnu v škorpijonu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 V letu zanositve se je v mojem solarnem horoskopu po 5. hiši sprehajal Pluton, retrogradno. Upanje za vse tiste s podobnim položajem. Je pa tvoril trigon z Luno v 10. hiši.Mimogrede, nosečnost je potekala super, porod malo manj super in otrok super. Zanosila v prvo brez težav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 V letu zanositve se je v mojem solarnem horoskopu po 5. hiši sprehajal Pluton, retrogradno. Upanje za vse tiste s podobnim položajem. Je pa tvoril trigon z Luno v 10. hiši. Fino, da je bil trigon z luno, sicer pluton pri tranzitu skozi peto hišo ali skozi solarno peto precejkrat ponagaja.Na vsak način pa prinese spremembe, zato v primeru, če nimaš, da, včasih žal tudi obratno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Fino, da je bil trigon z luno, sicer pluton pri tranzitu skozi peto hišo ali skozi solarno peto precejkrat ponagaja.Na vsak način pa prinese spremembe, zato v primeru, če nimaš, da, včasih žal tudi obratno. Ravno zato sem omenila Plutona v 5. hiši, da se ga ne bi katera bodoča mamica prehitro ustrašila.Tranzit Plutona sem pa imela v 1. hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Da pristavim svoj piskerček , da se katera, v primeru da se ji to dogodi, ne prestraši. V času moje zanositve se je tranzitni Pluton, ki prihaja iz 5.hiše, sprehajal po natalno 6.hiši, torej hiši zdravja in dela, v aplikativnikonjunkciji na Neptuna. Pluton je pač planet ,ki zna iz naših globin potegniti kaj pozitivnega. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ola včeraj sem gledala sinastrijo moje kolegice in njenega lubija pa me zanima, če kdo ve kaj pomeni njegova Luna v njeni 5. hiši hkrati pa tukaj tudi njuni točki sreče v konjukciji...Luna sigurno kaže na plodnost, za točko sreče pa veliko veselje oz. srečo z otroci...mal me zmede ta točka sreče, ker dejansko naj bi imela večji pomen sreče z financami...predvsem mi je zanimiva ta postavitev, ker si on ne želi otrok.. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ola včeraj sem gledala sinastrijo moje kolegice in njenega lubija pa me zanima, če kdo ve kaj pomeni njegova Luna v njeni 5. hiši hkrati pa tukaj tudi njuni točki sreče v konjukciji...Luna sigurno kaže na plodnost, za točko sreče pa veliko veselje oz. srečo z otroci...mal me zmede ta točka sreče, ker dejansko naj bi imela večji pomen sreče z financami...predvsem mi je zanimiva ta postavitev, ker si on ne želi otrok..Kakšen podatek več bi še prav prišel... kakšen aspekt, morebitne druge skupne točke... kje se nahaja njena Luna v njegovi karti... dejansko bi vzela njegovo karto za osnovo, nato pa pripela še karto tvoje kolegice, ker naj si on naj ne bi želel otrok. Njegova Luna v njeni 5. hiši lahko preprosto pomeni to, da si tvoja kolegica želi imeti z njim otroke. Pa poglej, kaj se dogaja z vladarjem njene 5. hiše... kakšne aspekte tvori z njegovimi planeti.V sinatriji med menoj in možem, je vladarica moje 5. hiše, Venera, v konjukciji z njegovim Jupitrom in Merkurjem. Dobila sva sinčka z ascedentom v Strelcu (Jupiter), načrtujeva pa enkrat v prihodnosti še enega otroka (najverjetneje je to Merkur). Moja Venera tvori le še trigon z njegovim Saturnom, ki je v času rojstva prvega otroka romal po njegovi 5. hiši.Točka sreče pa se najverjetneje nanaša na splošno stanje. Obstajajo namreč arabske točke tudi za otroke, matere, očete ipd. Upam, da sem kaj pomagala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Njena Luna je v njegovi 11. hiši...sta res zelo dobro postavljeni Luni...direkt v najbolj srečnih hišah...on ima drugače zelo lepo postavitev v 5. hiši...v Vodnarju Luna v konjukciji z njeno točko sreče...v njegovi 5.hiši je še točka sreče in Jupiter- oba v Ribah...Jupiter je še v svojem domu...Njena 5. hiša je tudi v Vodnarju..njegov vladar Saturn in Uran...njen Uran je v konjunkciji z njegovim Neptunom pa tvori tudi širšo konjukcijo z severnim luninim vozlom (3. hiša)...njen Saturn je pa v konj. z njegovim Merkurjem v škorpijonu (2. hiša)...zadnja konj. je tvori trigon z tema točkama sreče katere pa tudi aplicirajo čeprav v široki trigon z Jupitrom...jz mislim, da onadva bosta imela otroke skupaj... Hvala B L B Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B_L_B 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Njena Luna je v njegovi 11. hiši...sta res zelo dobro postavljeni Luni...direkt v najbolj srečnih hišah...on ima drugače zelo lepo postavitev v 5. hiši...v Vodnarju Luna v konjukciji z njeno točko sreče...v njegovi 5.hiši je še točka sreče in Jupiter- oba v Ribah...Jupiter je še v svojem domu...Njena 5. hiša je tudi v Vodnarju..njegov vladar Saturn in Uran...njen Uran je v konjunkciji z njegovim Neptunom pa tvori tudi širšo konjukcijo z severnim luninim vozlom (3. hiša)...njen Saturn je pa v konj. z njegovim Merkurjem v škorpijonu (2. hiša)...zadnja konj. je tvori trigon z tema točkama sreče katere pa tudi aplicirajo čeprav v široki trigon z Jupitrom...jz mislim, da onadva bosta imela otroke skupaj... Hvala B L BMalenkost. Vse delo si tako ali tako sama opravila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.