Optimist 10 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Ta stvar z otroki je kar zanimiva. Sem pogledal pri svojih starših in je takole: vladar mamine 5. hiše je Venera (bik). Venero ima na začetku raka in moj oče ima ravno tam Urana. Jest sm pa vodnar, ASC postrv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evika1 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Otroci so tradicionalno vezani na 5.hišo. Poglejmo, v kakšnem znamenju je 5.hiša in njen vladar. In seveda planeti v tej hiši. Koliko otrok? Prvi otrok 5.hiša, drugi 7.hiša.... Haj. Ali lahko meni poveste kaj za mojega otroka, hčerko ki pa je rojena: 20.1.1999 ob 23:48. In če kdo ve kaj je po horoskopu, kajti sem mislila da je kozorog, vendar sem po podatkih ure dobila odgovor da je vodnar. Zdaj pa nevem kaj resnično drži in pod katero znamenje spada. Že za v naprej se vam zahvaljujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Haj. Ali lahko meni poveste kaj za mojega otroka, hčerko ki pa je rojena: 20.1.1999 ob 23:48. In če kdo ve kaj je po horoskopu, kajti sem mislila da je kozorog, vendar sem po podatkih ure dobila odgovor da je vodnar. Zdaj pa nevem kaj resnično drži in pod katero znamenje spada. Že za v naprej se vam zahvaljujem. Pozabila si navest kraj rojstva, zato sem vzela na sredi Slovenije Ljubljano, kar pa ne spremeni dosti pri vprašanju, kaj je tvoja hči po znamenju.Sonce je bilo na 0.23 stopinje vodnarja, zato mirne duše lahko trdimo, da bo precej samosvoja, prijateljsko odprta, včasih drugačna od drugih, napredna in sprejemljiva za drugačnost. To so nekonvencionalni ljudje, malo pred časom. V podznaku je vaga, kar kaže, da bo precej znala umirjeno pretehtat situacije in ne bo delovala tako šokantno, kot bi deloval dvojni vodnar. Bo pa precej energična, polna fizične energije, kajti v njeni prvi hiši je mars, ki poskrbi za to.Ogromno ljudi, ki imajo marsa bližje ASC imajo mogoče kakšno znamenje na obrazu, mogoče pegice ali rdečkaste lase?Luno ima v mehkih ribah, zato bo bolj jokcaste sorte, precej občutljiva in včasih v svojem svetu.Najbolj perfekcionistična bo v odnosih, to se bo pokazalo šele z leti, ko bo stremela za resnim in odgovornim partnerjem.Bo pa precej kreativna in lahko tudi umetniško nastrojena, saj je njena hiša hobijev v ribah, zasedena tako z venero kot z luno. Verjetno bo rada risala ali pela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Ogromno ljudi, ki imajo marsa bližje ASC imajo mogoče kakšno znamenje na obrazu, mogoče pegice ali rdečkaste lase? Lunca, ali to velja tudi v primeru stelija, ko je povdarjena prva naravna hiše in s tem tudi mars? Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Lunca, ali to velja tudi v primeru stelija, ko je povdarjena prva naravna hiše in s tem tudi mars? Ja, skoraj gotovo, ker prva hiša, ne glede v katerem znamenju dobi lastnosti zodiakalne prve ovnove hiše, posebej, če je notri stelij, je še bolj poudarjena. Včasih je dosti, če je planet v prvi hiši na prvi ovnovi stopinji, tudi to šteje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
najada 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Ojla! Že pred leti sem se oglasila v tej temi, ker mi ni bilo najbolj všeč , da imam prazno 5. hišo, pa ste potem prijazno razložili, da to ne pomeni, da ne bo nič otrok. Dolgo je trajalo, da je v meni dozorela želja po otročku, a pred nekaj meseci je prav butnila vame. Hkrati se je v meni prebudil strah, ki ga imam že odkar pomnim, da ne bom mogla imeti otrok. Dolgo sem premišljevala, ali naj vas prosim za pomoč, ker nerada morim ljudi s svojimi problemi, a ker ste vedno pravi angelčki, bi lepo prosila, če ima kdo voljo, da preveri, kako mi kaže. 1000000...x hvala!!! Rojena sem pa 03.08.1976 ob 14.50 v Slovenj Gradcu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Za zanositev je zelo važen faktor tudi solarni ASC v Raku, sicer pa je najbolj važen faktor v ženskem natalu- Luna.Potem je važen tudi vladar V hiše. In kot pravi Mistica- boljše če je V. hiša prazna kot s kakšnim Plutonom ali Saturnom. Tu samo dodajam, da rajši Saturn v V kot v IV, ker če je slabo aspektiran, skoraj nemogoče, da obstaja kakšna slabša kombinacija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
najada 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Najlepša hvala, Mystica in Ruby72! Za "solarni ASC v Raku" bi sicer rabila prevod ..., ker ne vem točno, na kaj naj bom pri tem pozorna.Je pa tale Saturn res ena prava zgaga. Meni je enkrat astrologinja napisala eno stran dolg seznam, kako težko je življenje s Saturnom v 8. hiši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
najada 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 Je že ful dolgo od tega, tako da sem dobila le list v roke. Bom malo povzela. Ljudje s Saturnom v 8. hiši: ste osamljeni, izolirani in čustveno trpite. Vaš vzorec je, da vas vedno drugi čustveno razočarajo in to na najbolj boleč način. Ponavadi to izhaja iz otroštva, ko ni bilo čustvenega kontakta z očetom, ki je bil ali čustveno hladen ali pa so imeli starši seksualne probleme. Možno je, da sta se starša prepirala ali ste bili priča žalitvam. Posledica tega je občutek osamljenosti, izolacije. Ker se rane Saturna celijo najpočasneje, te rane v življenju ne more nihče zakrpati.Človek s Saturnom v tej hiši prehaja skozi nenehne krize, ki pa so namenjene samorazumevanju in samoobvladanju. Treba je vrtati po sebi in biti pošten do sebe. Možne so psihosomatske težave. Lahko se pojavijo težave z denarjem in s tem zadolžitve. Težave v zakonu ali prevelika odvisnost od partnerja. Ponavadi si ženske izbirajo težavne in čustveno hladne partnerje. Preveliko razočaranje nad partnerjem lahko vodi v vzdržnost pri odnosih ali spolnosti, kar pa ne pripelje do rešitve. Treba si je priznati, da je treba v svojo notranjost vložiti napor, da se bo lahko razvila.Veliko vlogo ima v vašem življenju igra moči in nemoči. Večkrat se boste počutili močno in boste želeli druge ljudi spreminjati, po drugi strani pa obstaja nevarnost, da bodo vaše energije potlačene s strani drugih.Pa še optimističen konec : možnost notranjega miru je ravno tako velika kot možnost obupa. Le obrniti se je treba navznoter, na področje čustev in nezavednega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
najada 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Ojla, Mantis! Tudi pri meni kar nekaj stvari drži. Tisto o denarju hvala bogu ne, fanta, ki na začetku ni znal kazat čustev navzven, sem pa tudi dokaj hitro spravla v red :2src:. A bi mi lahko prosim, prosim še kdo pogledal, kdaj se pri meni kažejo kakšne možnosti za otročka? Saj bi sama, pa ne znam :xx!:... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Tudi jaz bi pristavila lonček, če lahko kdo pogleda zame in mojega partnerja, s katerim sva skupaj že 7 leto, pa še ni sledu o otroškem joku. Jaz imam 5. hišo popolnoma prazno (v biku), z izjemo retogradnega kirona, on pa precej polno (luna, merkur, venera - v vodnarju). Najini podatki pa so jaz - 08.09.1980 13:50 Jeseniceon - 28.02.1976 19:20 Kranj Hvala in lep dan! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Infatuation 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 (popravljeno) Lahko še meni poveste, kako bo z otroki, če jih bom sploh imela? -5. hiša je prazna, je v levu-Venera je v dvojčkih-Merkur je v 7. hiši; je v ovnu-Mars je v vodnarju (pa za mars mi je še vrglo ven da je "in midheaven" - ne vem čist kaj to pomeni? Pri enem drugem programu pa mi napiše da je mars v 10. hiši) Merkur tvori aspekte:-sekstil merkur- luna-kvadrat merkur - neptun-konjunkcijo sonce - merkur-kvadrat merkur - midheaven(?) Mars pa tvori te aspekte:-trigon venera - mars-konjunkcijo luna - mars-kvadrat z ascendentom (ki je bik in jupiter je pri meni v biku)-kvadrat mars - jupiter Severni vozel imam v ribah. Če moram še kake podatke navest pa povejte =). Hvala. Popravljeno 12. oktober 2008 -> Infatuation Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. oktober 2008 Prijavi Deli 12. oktober 2008 Kaj naj šele jaz rečem, Ruby ... Imam Plutona v 5., s kvadratom s Soncem in MarsomIn še Saturna v 4., na srečo lepo aspektiranega ...Luna je sicer v trigonu z Venero in Jupitrom.Mysti, kaj češ, ne moreš imeti vsega. V tvojem življenju bodo vedno ženske pozitivke, moški pa manjSaturn v IV ti zna prinesti hud občutek za nepremičnine, ampak tudi če je dobro aspektiran , tam je- tvoje korenine, prvi dom, pečat za vedno, kamorkoli boš šla in karkoli počela...Recimo Venera trigon Saturn- ne prinese recimo sreče v ljubezni Najlepša hvala, Mystica in Ruby72! Za "solarni ASC v Raku" bi sicer rabila prevod ..., ker ne vem točno, na kaj naj bom pri tem pozorna.Vsak rd proizvede solarno karto tako, ki traja od rd do rd. Solarna karta ali karta Solarnega povratka ali kot jo mi na kratko kličemo- Solarec ima vse značilnosti natalne karte; torej ima ASc, Dsc, Mc in IC.Pri Solarcu naj bi bile za zanositev- nosečnost ali rojstva otroka aktivirane 4,5 in 11 hiša. Lunarna zanka na osi 5/11.Solarna Luna, Asc in Mc- če padejo na n kote ali padejo v natalno 5 ali 11 hišo.Solarni Neptun v IV hiši ali če pade v n IV hišo.Zanimivo da se taka črnogledost za življenje pripisuje temu Saturnu.. Kotni Saturn v 12., 7. ali 4. bi naj menda slabše deloval kot Saturn v 8. hiši.. Da nisem česa spet zamešala..Vsak kotni planet deluje dosti močnejše kot drugi, ker so koti najboj pomembne točke v karti. Sploh kotni Saturn, da ne govorim , če je povezan (ne more bit drugo kot kvadriran) z drugimi planeti na kotih :OO!: Če moram še kake podatke navest pa povejte =). Hvala. Kadar za kaj sprašuješ, je najboljše podati rojstni datum, točno uro in kraj rojstva, sicer si iz raznih sekstilov in drugih aspektov ni kaj prida pomagati. Asc in obe svetili pa so osnovni podatek, karto je treba gledati celostno. In seveda potem upati, da ti bo kdo pogledal vanjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 Zato pravim, da lahko ženska rodi kar kadarkoli, če ji je to dano. Točno tko, ne vem zakaj nekateri dajejo tolk poudarka na solar. Je sigurno zelo pomembno gledat tudi njegovo karto, vendar pa vse karte, solar, progresije in tranziti vplivajo pač na to, kar ima človek zapisano v natalu. Glejte tudi planete v 8 hiši, to je prva nosečnost in če ima nekdo v njej saturna, pove, da bo prva nosečnost precej pozno, kdor ima v tej hiši slabo aspektiranega urana kaže, da pride lahko do nepredvidenih anomalij v prvi nosečnosti, mars v osmi kaže možnost krvavitev, sploh, če je marsa aspektiran npr. z uranom slabo, mogoče orbis tri do štiri stopinje, je nevarnost v tretjem do četrtega meseca, da pride do nepričakovane krvavitve.Je pa res, da ženske z marsom, ki je slabo aspektiran v peti hiši precej težje zanosijo in je potrebno kar nekaj bojev za otročka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 Mi lahko poveš, kje si to prebrala? Torej na nosečnost očitno pokažejo kar vse hiše po vrsti , ne pa samo 1., 5. in 6. kot sem mislila, prvič slišim Ker če je tako, pa še 11. hiša, kot pravi Ruby, potem je vendar nemogoče izluščit ČAS ugodnih vplivov za nosečnost...oziroma mogoče jo je "videti" videti v VSAKIH vplivih planetov in to KADARKOLI Kar pomeni, čisto logično, da astrologija NI ustrezna metoda NITI za preučevanje MOŽNE prihodnosti : ker je vse v zraku, ker je astrološko "vse možno". In logično, je to vse samo izguba časa in kvarna odvisnost od preučevanja številk. No za 11.hišo prvič slišim, da bi imela kej pri nosečnosti, razen pri naših planih, ki so vezani na vladarja te hiše. Prvo nosečnost opisuje Svetlana Panković v svoji knjigi super dobro, kajti ona je v 20 letnem spremljanju svojega problema zanositve vse strnila v svojo knjigo in precej stvari se ujema. Osmo hišo opisuje kot prvo nosečnost, naj ne moti to tistih, pri katerih se ne ujema, ker morajo gledati tudi spontane ali nespontane splave, kajti vsaka druga nadaljna hiša označuje naslednjo nosečnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 gledano z še enega zornega kota: naši mali angeli Meni je dva otroka prinesel Pluton v času, ko je prehajal ,natalno, 6. hišo. Z ozirom na to, da je natalni Pluton v 5. hiši, slabo aspektiran,sta bili obe nosečnosti izredno rizični vendar uspešni. Mislim, da neke 100% formule, kako in kdaj bomo ustvarili življenje, ni. Končno ni odveč, z ozirom na soustvarjanje malega bitja, pogledati tudi karto očeta. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Ker 8. hiša opisuje skupni partnerjev denar, sicer pa ima duhovni vidik, mi prav tako ni jasno, kako bi naj razlagala prvo nosečnost, ki je čist fizicna stvar. nosečnost... Ok jaz imam Saturna v 8. hiši in recimo ne bom imela potomstva, pa ne zarad Saturna. Ne to samo pomeni, da bo tvoja prva nosečnost precej pozno, to pomeni sigurno čez 30. leto starosti.8. hiša ima duhovni vidik, se globoko strinjam in prav zato je nosečnost povezava med dvema, ki ne da samo fizičnega rezultata, kajti plod, oz. otrok, si je izbral prav take starše, ki mu bodo pomagali pri njegovem duhovnem razvoju. Je pa tudi povezava krasna med nosečnostjo in 8 hišo, ki pomeni preporod, seks. Ker je 8. hiša vezana na koncu s smrtjo, se mi zdi to precej normalen krog, s seksom se vse prične in konča.Svetlana Panković je priznana astrologinja, ki se ni spomnila treh primerov, pač pa v dolgoletni praksi proučili na stotine primerov, ne samo svojega in lahko rečem, da stvar špila. Sicer pa vsak jemlje svojo formulo, kar je razumljivo. Astrologija je ekzaktna veda in temelji na primerih, teorija je samo pripomoček pri vsem. Če pa ima človek še eno mero intuicije, potem mu to pomaga precej bolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Ne vem no...če bi bilo po AstroVojvodini, bi jaz morala biti total neplodna. Peto hišo imam v ovnu, na srečo čisto prazno Vladarja pa v 11 hiši tehtnice... Nekje -pa res ne vem več kje...sem prebrala, da se za otroke gleda tudi 11.hiša...e pa bogami ne vem zakaj -ali hiša vnukov tole, ali hiša prihodnosti med drugim ali kaj že...ker pa imam v 11.hiši torej urana in marsa...se za moj naraščaj ni bati..celi dve babnici telovadita po svetu:))Je pa bila tretja nosečnost čisto po astrologiji...jupiter na luni...luna pa v konj. s plutonom....in torej tudi jupiter na plutonu...Posledica - nič ni več otrok. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 A lahko mogoče katera pogleda, prosim lepo? Tudi jaz bi pristavila lonček, če lahko kdo pogleda zame in mojega partnerja, s katerim sva skupaj že 7 leto, pa še ni sledu o otroškem joku. Jaz imam 5. hišo popolnoma prazno (v biku), z izjemo retogradnega kirona, on pa precej polno (luna, merkur, venera - v vodnarju). Najini podatki pa so jaz - 08.09.1980 13:50 Jeseniceon - 28.02.1976 19:20 Kranj Hvala in lep dan! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Je pa bila tretja nosečnost čisto po astrologiji...jupiter na luni...luna pa v konj. s plutonom....in torej tudi jupiter na plutonu...Posledica - nič ni več otrok. Ja luna (materinstvo) v konjukciji s plutonom je večkrat pokazatelj, da se kaj sfiži v zvezi s tem in posledično zato precej močni čustveni izbruhi.Prazna peta hiša pa absolutno ni pokazatelj, da ne bi imela otrok, bolj problem je, če bi bil v peti mars in slabo aspektiran, sploh z vladarjem pete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Mars same lepe aspekte tvori, nič slabega. Pravzaprav imam kar kičasto natalno karto. Toliko lepega, da me kar strah. Samo ne vem no....ker pol pa JAZ ven pridem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Dost bluzenja. Živjo! Z jupitrom v 5.hiši jamraš, da ne bo otrok in da razni tranziti in solarci nimajo nobenga vpliva. Zna biti samo to, da je za vsako žensko malo drugačna kombinacija. V nasprotju s tabo sem mnenja, da imajo tranziti etc. ful velik vpliv. Jaz imam zdaj 2. mesca staro punčko; mi prav za prav ni jasno kako sem jo dobila . Je bilo pa na tisti dan ful enih lepih aspektov, v kartah obeh. Se jo kljub trudu, nekak ni dalo preprečit. In jaz sem pravzaprav velik starejša od tebe. 8.hiša pa mislim da sem nekje tu na forumu prebrala, da bolj govori o poteku prve nosečnosti, kot o času. Tako da moja je v glavnem v levu, samo malo na začetku v raku, kjer sta bila tudi merkur in sonček. Tako da v začetku sem bila malo bolj tiho, nobenmu povedala, razen očetu od male. Potem je bilo pa brez problemov. Se mi zdi, da je polno ljudi vedlo, in da so bili vsi veseli. Tam nek. Sem šla gledat #solar return chart# in imam v bistvu letos ASC v raku. In še to, k te glih citiram. Mantis, te je vedno ful fajn brat, ker si zelo direktna. LP Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Mantis - v kateri fazi astrologije si ti zdaj?Bern pravi za nas astronavdušence, da potekajo tri faze: prva učenje, druga - sveto prepričanje, da je tako in nič drugače...padeš, se opraskaš - kriv mars, ker glih tak grdo stoji v prvi hiši(pa še kvadrira s plutonom za ziher)...vse kar se ti zgodi kriv planet kak...tretja faza...ko preprosto živiš in veš, da astrologija JE. Meni se zdi, da si ti že malo v četrti fazi...zanikanje Vendar imaš prav, ziher. Človeku je nekaj pač dano. Kaj bo s tistim naredil pa je druga pesem. Tudi in predvsem ženske se ravnamo po intuiciji.(evo jaz bom zdajle po 14.letih prenehala s kontracepcijo...prosim lepo, samo nobenega otroka mi ne več videt...ker bom kuj nazaj na tablete se vrgla) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
najada 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Čao! Da se kaj dosti ne spoznam na astrologijo, ste najbrž že ugotovili , se pa najdem na nekaterih mestih zadnjih zapisov... Zame, ki imam Saturna v 8. hiši povsem drži, da bo prva (upam, da bo) nosečnost pozna, vendar tudi jaz tega ne vidim kot razlago fizičnega, ampak duhovnega - namreč kot pozno razvito željo po otroku. V primeru tistih, ki so rodile prej, bi bilo tako treba vprašati, ali so morda zanosile nenačrtovano ali kaj podobnega. Tudi jaz bom kmalu stara 33, pa tega ne štejem "za izjemno pozno nosečnost". S fantom sva skupaj že 7 let, on bi imel otročka že prej, jaz pa sem enostavno mogla prej poštimat sebe in v tem vidim povezavo s Saturnom v 8. hiši.Pa še ena laična misel na tole, kar je rekla Mantis:"Npr. za zunanji izgled imamo dokaze, vemo, da so dvojčki radi suhljati z dolgimi rokami in dolgimi nogami in da so rakice ponavadi prsate in ženske z ascendetom rak še toliko bolj prsate.. vemo da so ovni in levi močnih ramen al kaj že.. pa da so ovni radi rdečkastega tena kože in las... Take stvari kot je tole, 11. hiša pa 8. pa vsaka naslednja pa hudo skrene od vsega, kar astrologija pravzaprav poučuje in me tudi žalostijo takšne stvari, ko kaj takega slišim al preberem."Poznam ogromno dvojčkov in skoraj nihče ni suhljat... Tisti, ki sicer najbolj izkazujejo lastnosti dvojčkov, so vse prej kot suhljati. Jaz kot levinja imam izjemno ozka ramena, ovna pa tudi nobenega ne poznam z rdečkastim tenom. To pomeni, da lahko iz svojih izkušenj enako dvomim v zapisano, kot lahko Mantis na podlagi videnih kart dvomi v nekatere zakonitosti astrologije. To pa najbrž ne pomeni, da vse to ne drži. Verjetno velja to za večino, je bilo veliko primerov v praksi, kjer se je pokazalo tako, pri izjemah pa stopi v ospredje kaj drugega... Recimo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Nataly. Naivnost in labilnost... pošteno. Naivna - verjetno celi lajf, labilna..očitno torej tudi sem naivno ino labilno mislila, da me boš potolažila: ti nat kar brez skrbi nehaj papat tabletke...(ker tole mi kar prioritetna skrb zdajle)(čeprav na količino seksa, bi bilo res skoraj vseeno ali papcam tablete ali ne ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.