Sasha3 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Neptun - nadarjen otrok, lahko tudi bolan; posvojen otrokHejhou. Otrok še nimam. Imam pa Neptun na 0 stopinji strelca v 5 hiši. Kako se bo izrazil ta aspekt, ne vem. V Znamenju rib imam pa Mars v 9 hiši.To sem omenila, k je Neptun gospodar Ribic. 5 hiša se sicer začne v Škorpjonu, Pluton imam pa v 3 hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Pri meni se tudi ujema sem še enkrat preverila, rdečo označeno je pri meni menstruacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 Neptun - nadarjen otrok, lahko tudi bolan; posvojen otrokHejhou. Otrok še nimam. Imam pa Neptun na 0 stopinji strelca v 5 hiši. Kako se bo izrazil ta aspekt, ne vem. V Znamenju rib imam pa Mars v 9 hiši.To sem omenila, k je Neptun gospodar Ribic. 5 hiša se sicer začne v Škorpjonu, Pluton imam pa v 3 hiši. Po moje bo vse še dobro. Le zakaj se ubadaš s tem prej kot je potrebno?In vse bo Ok. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Neptun v peti hiši, da velikokrat še posebej duhovno nadarjenega otroka in kasneje osebo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 No, jaz imam Neptuna v 5. hiši... (sploh ne dvomim, da je dečva 'duhovno nadarjena') ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 No vidiš Mateja, kar podpiraj jo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Z Neptunom v peti hiši dostikrat' zaidemo' v zvezo z veliko mlajšim človekom Ljubezen pa idealiziramo.Ni kaj...dobro ali slabo.Vsak bo precenil zase Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Jst mam tud saturna v 5. hiški, v levčku, venera tvori kvadrat na pluon(vernerca v raku, 4.hiša, pluton sedma, vagica)Mi se zdi, da če je v četrti hiški venerca, ne bo tko težko zanosit, al pa!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Kje je pa tvoj Sonček, v znamenju, aspekti, hiša in seveda Luna, ne... Pa še Asc,... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Z Neptunom v peti hiši dostikrat' zaidemo' v zvezo z veliko mlajšim človekom dobr to vedet tistim Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Rakica ma sonček v raku, 4.bajtici,venerco v konjunkciji,lunco v dvojčku v tretji in najbolj eksploziven asc v ovnu-sem se rodila na gas, 10 dni prezgodaj, ampak sem HOTELA VEN,s popkovinco okol vratu-namesto zlate verižice... Hitim gledat aspekte... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 aneda Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 10 dni prezgodaj, ampak sem HOTELA VEN,s popkovinco okol vratu-namesto zlate verižice... Hitim gledat aspekte... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Hmmmmmmm.sonček in luna 30 stopinj razlike......rak-dvojčekluna kvadrat mars (adijo moji loverji!!!)rak-levluna*(kajježetokvintilosekstil?!)saturn....dvojčka-levsonce trikotnik uran -rak, škorpjon (uran v sedma hišica..)venera trikotnik uran ... luna oppozicija neptun (neptun v 9.hiški v strelcu) tko nekako.. ..luzersko partnerstvo s kopico podivjanih otrok??!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Z Neptunom v peti hiši dostikrat' zaidemo' v zvezo z veliko mlajšim človekom Ljubezen pa idealiziramo.Ni kaj...dobro ali slabo.Vsak bo precenil zase Kar pomeni, da bo Saturn pomenil tule v peti hiši stik z dosti starejšo osebo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Z Neptunom v peti hiši dostikrat' zaidemo' v zvezo z veliko mlajšim človekom Ljubezen pa idealiziramo.Ni kaj...dobro ali slabo.Vsak bo precenil zase Kar pomeni, da bo Saturn pomenil tule v peti hiši stik z dosti starejšo osebo čakaj malo...Neptun je Neptun in Saturn je Saturn .... Saturn v, peti hiši, pomeni nekaj popolnoma drugega in za nas,ženske,ni tako simpatičen kot Neptun Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 luna opp neptun Neptun pogosto vključuje podobo matere. Če do tega aspekta pride v horoskopu moškega, lahko vpliva tako, da žensko drži v distanci zato, ker mu nezavedno prepričuje, da bi jo čutil.en. ast. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ma nene, ne nastujte!Jst mam luna opp neptun, tko, da je v mojem horoskopu in ne horoskopu mojega sina(ki, ga bytheway, še ni), satrun v 5, hiša mi je pa bl logičen, da je starejša oseba oz,da je oče ptroka starejša oseba!! A ne bi blo tko nekako..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ...čeprav Saturn že itak v tej hiši lahko pokaže neplodnost, verjetno zato , ker je najhladnejši planet. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 satrun v 5, hiša mi je pa bl logičen, da je starejša oseba oz,da je oče ptroka starejša oseba!! A ne bi blo tko nekako.....Ne bi mogla potrditi...kvečjemu zdravljenje zaradi neplodnosti. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 tko nekako ja in všeč mi je Onna ker rečeš bobu bob....sama tega nisem želela napisati. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ...čeprav Saturn že itak v tej hiši lahko pokaže neplodnost, verjetno zato , ker je najhladnejši planet. aha ,dostikrat pokaže kar si zapisal.Saturn v tej hiši kaže tudi, da nekateri ne žele otrok,saj jih je strah odgovornosti. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 hALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?!jST VEM, da sem plodna.In da bom mela mičkane, tko, da zdj moja razlaga; sin bo, rojen v znamenju leva,bo taprava avtoriteta, zahteven in zatežen. Tako, da nebi pol še kaj nakladavali o tem, ker ni mrdanja!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2004 Tako, da nebi pol še kaj nakladavaliPrpelji karjolo, da lažje odpeljemo, kar smo naložili... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Excuse me, res nisem hotela bit nesramna, samo ste me total zglihali............Jst pa v predporoDni ali pred starševski dobi, kako se temu že reče..HORMONI RUKAJO! x!x x!x :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.