Skoči na vsebino

Otroci in 5.hiša

oona

Recommended Posts

Nena se zezaj! :eek: Enga največ dva! :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

Huh, mi je ciganka že pred leti rekla da bom imela 5 otrok (se baje vidi na dlani, x:Dx )

5. hiša v raku, sedma v devici. No, obadva sta rakca, obadva imata ASC v kozorogu, luno pa v ovnu (starejša hči) in levu (sin).

Pet, huh,... :eek: :o :o :switz: :switz: :switz:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

pismu pa sem res narobe napisala, ko pa nimam pojma x:Ix x:Ix x:Ix

No kaj te zadeve pomenijo x:Ix ? Me jezi, ker ne vem še dosti o teh zadevah, sam je toooooooook tega, pa preden človk vse poveže x:o)x x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vadit je treba skoz, k mamo tok eksplozivne gene, da boljš da ne kr neki na pol x;)x . Ma ne mal sem začela brat astrologijo, ker me kot že rečeno jezi, da se vi slovensko pogovarjate, jaz pa nimam pojma o tem. Pa začne nekak z natalno karto, pa sem zdaj pr hiškah. Astro jasli, še daleč od vas, ampak tle nekak loh začnem mal opazvat, bi rekla Marsa, pa kej sprašvat, da bi se mi razjasnile počasi počasi kej zvezde, da ne bom sam utrinke gledala x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x;)x Ne vem, kako sta vidve dobili 5.hišo v vodnarju??? Po mojem jo ima JanjaK kar v ribicah in jupitra not.

Pa še luno ima tam..

Kar pridno vadi :palec: x:Dx in ne glej toliko v nebo(mislim...saj lahko gledaš, konec koncev mečkanje pod milim nebom je čisto kul zadeva x:Dx )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ameriška astrologinja Carol Rushman je v svoji knjigo zapisala nekaj poeombenga, se mi zdi:

"Horoskop jasno kaže potencial, koliko bo otrok. Ni pa nujno, da se tudi odločiš za toliko." (Isto, kar jaz uporabljam za razlago možnosti, ki jih daje Jupiter, ki je kao srečen planet.)

Torej - horoskop kaže, koliko največ, lahko pa se odločiš za manj.

Ne zdi se mi napačno.

Tole tukaj namreč meji na fatalizem - "Pet otrok bo!" Ona, ki ji je to namenjeno, pa na drugi strani v jok.

Pa še nekaj, kolegica Oona: v horoskopu je malo murje omejujočih dejavnikov, zaradi katerih potem to isto število otrok sploh ni tako, kot izgleda na prvi pogled, in nisem čisto prepričan, da si jih (v primeru tukaj malo bolj zgoraj) uspela pregledati v pičlih DVEH MINUTAH (glej čas obeh objav - tudi horoskop je bilo treba napraviti vmes, anede, pa napisati kratek odgovor).

Kajti če si, potem me rahlo presenečaš, kajti tega silnega znanja v vseh letih, kar se poznava, nikoli nisi izkazala. Kvajezdejto? :eek: :eek: :eek: V čemu je fora?

Pozdrav!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...