oona 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Kajti če si, potem me rahlo presenečaš, kajti tega silnega znanja v vseh letih, kar se poznava, nikoli nisi izkazala. Kvajezdejto? V čemu je fora? Pozdrav! Nimam pojma kateri primer imas v mislih! In sploh ne vem kaj si mislil s tem izkazovanjem znanja! Ej, pa se polna luna je s slabimi aspekti, noo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 < Nimam pojma kateri primer imas v mislih! > Tale: Trije otroci. Pa tko mimgrede, mal pazi v prometu in v komunikaciji te dni! (Odgovor na post "Objavljeno: 27. Aug 2004 ob 11:42") B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Aja. To. Jaz dejansko vidim tri otroke. Vidim v teh kartah se marsikaj drugega. In ne napisem vsega. Koliko otrok pa vidis ti? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hm, Pujsa bi tudi rada vedela, kaj tile položaji kažejo , če je dovolj podatkov. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Trije otroci. Pa tko mimgrede, mal pazi v prometu in v komunikaciji te dni! Oona ostala sem v enmu jarku in se spomnla nate! Ne morem verjet! You are really good....SAm useen upam da ni res kar se otrok tiče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Trinity, sam da je vse v redu s tabo. Tud ce bojo trije. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Aja. To. Jaz dejansko vidim tri otroke. Vidim v teh kartah se marsikaj drugega. In ne napisem vsega. Koliko otrok pa vidis ti? Saj pravim, lahko so trije otroci, ni pa nujno, da se ženska ODLOČI za toliko. Iz horoskopa ne moreš nikoli reči TOLIKO OTROK V RESNICI BO in pika. "Lahko jih toliko in ne več." Samo v tem je poanta. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Karta lahko kaze na vec otrok. Dva, tri, pet... zivimo pa v moderni dobi in se sami odlocamo koliko jih bomo imeli. Da se ne bom ponavljala prevec. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Aja. To. Jaz dejansko vidim tri otroke. Vidim v teh kartah se marsikaj drugega. In ne napisem vsega. Koliko otrok pa vidis ti? Saj pravim, lahko so trije otroci, ni pa nujno, da se ženska ODLOČI za toliko. Iz horoskopa ne moreš nikoli reči TOLIKO OTROK V RESNICI BO in pika. "Lahko jih toliko in ne več." Samo v tem je poanta. Pozdrav! Moje osebno mnenje je, da je v bistvu "brezveze" napovedovati, koliko otrok bo imela neka ženska... Mnogi tukaj, predvsem pa Bern se strinjamo s trditvijo, da je horoskop lastno dojemanja in pametno ga je brati na ta način. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 JSt bi tut tkole majčkeno izmenjavala mnenja, pa ne znam, pa nben me ne mara, k noben noče nič povedat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 pa nben me ne mara,A tebe tud ne? :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Mene ne k sem astrološko prebutasta, ti pa drugač misliš . Se sam mal hecam, k mi noče noben nič komentirat, jaz pa itak nimam kam pogledat, vsaj ne vem kam nej Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Evo, jaz ti bom komentirala. Ti sam reci! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 A se meni s peto hišo v raku vidi, da bo mal otrok, ker imam notri urana, saj uran pomeni nič ali največ enega otroka?? Luna, vladar pete pa je kar 2x kvadrirana z venero in plutonom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jaz vidim dva ... torej? En splav? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jaz vidim dva ... torej? En splav?Ne, splava ni nibo, vendar se kar nisem mogla odločit še za enega otroka. Če zdaj gledam za nazaj, pomislim, da je temu kriv uran, ki je tudi vladar mojega ASC.Zanima me, kaj ti gledaš, da bi nakazovalo na dva otroka.? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Aja. To. Jaz dejansko vidim tri otroke. Vidim v teh kartah se marsikaj drugega. In ne napisem vsega. Koliko otrok pa vidis ti? Joj, kaj pa še vidiš... Or am I pushing my luck?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 Eh, Trinity, tukaj smo o otrocih. Kar v redu bejba si! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Naprosam Forumovce, da mi zaupajo rojstne podatke otrok, rojenih s carskim rezom in seveda tudi podatke njihovih mam. Bi slo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Naprosam Forumovce, da mi zaupajo rojstne podatke otrok, rojenih s carskim rezom in seveda tudi podatke njihovih mam. Bi slo? Mihael je rojen 4.junija 1996 at 21:19 v Reykjavíku, Islandija Karen je rojena 9 julija 1999 at 9:44 v Reykjavíku, Islandija Oba sta rojena s carskim rezom, in tudi obakrat sem bil prisoten. Mama, oziroma moja bivša je rojena 6.7.1964 v Mariboru. Pojma nimam ob kateri uri. Še sama ne ve. Možno da popoldan. Ampak ni ziher. Naj ti bodo podatki v bodrilo za tvoje nadaljne delo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Hvala Andres.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Oona, moja mama je naju z bratom oba rodila s carskim rezom... Upam, da ti prav pride! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Oona, moja mama je naju z bratom oba rodila s carskim rezom... Upam, da ti prav pride! Thx... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Kako bi pa jaz zvedla, v kateri hiši je moje dete? Toliko sem že slišala, kakšno je, pa me zanima tudi ta razlaga. Lahko mi kdo pomaga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Naprosam Forumovce, da mi zaupajo rojstne podatke otrok, rojenih s carskim rezom in seveda tudi podatke njihovih mam. Bi slo? Oona, imam še jaz nekaj zate! Mamica 7.1.1971 ob 22:30, CE, je rodila dvojčka s carskim rezom 3.2.1990 ob 7:16-punčko, fantek , ki je bil rojen eno minuto prej je žal umrl. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.