oona 9. december 2004 Avtor Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> 11ta je hisha ljubezni 30 stopinj na levo od pravega juga (azimuth). Tko nekak... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 ...sej mate tak žargon, kot da bi bli v vojski! Stopinje, azimuti, pa bajte,....uhhh. Se bom še zgubu! Vsaka vam čast, da se znajdete in sploh sporazumevate! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Konjukcija merkurja in neptuna bo vplivala na fantazijo in miselno zasanjanost, luna in venera v kozorogu pa ga bosta delala nekako hladnega, ker ne bo kazal svojih čustev. To ne pomeni, da ne bo čustven, ampak navzven to ne bo videti.Lunca punca, mislim, da je dala talele SVOJE podatke. Vsaj po poziciji Neptuna sklepam, ki je danes že v Vodnarju, torej orenk dalje od navedenega. Če bi šlo za OTROKA s takimi položaji, bi bil že toliko star, da gotovo ne bi vprašala, kakšen BO ta otrok, ampak bi se že vedelo, kakšen JE in verjetno ne bi bilo treba niti vprašati. Po drugi strani pa iz napisanega ni razvidno, čemu vladajo ti planeti - ali je kateri sploh povezan z otroki? In konec koncev - ali je ženska že mati ali je noseča ali pa ima rampo v horoskopu in mati sploh nikoli ne bo? Iz danih podatkov ne vemo nič. Razen želje in radovednosti. Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žbička 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 No, pa prosim poglejte v karto še za mene : 5. hiša v ribah s soncem, venero, saturnom in merkurjem. Neptun v 2. hiši (škorpijon)7. hiša v ovnu z luno. Mars v 11. hiši (devica). Kako kaže za moje otroke? Enega že imam.LP in hvala za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bauca 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Naprosam Forumovce, da mi zaupajo rojstne podatke otrok, rojenih s carskim rezom in seveda tudi podatke njihovih mam. Bi slo? Mama 29.10.1967 LJOtrok 03.07.2001 CE s carskim rezom. Imeli bi še enega. Pa delamo in se trudimo ,pa se na žalost nič ne prime. A bo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Imeli bi še enega. Pa delamo in se trudimo ,pa se na žalost nič ne prime. A bo? Ooo, Thx... ...samo rabila bi se ure teh rojstev... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Naprosam Forumovce, da mi zaupajo rojstne podatke otrok, rojenih s carskim rezom in seveda tudi podatke njihovih mam. Bi slo? Hči 14.01.1970 LJ ob 17.16, rojena s carskim rezom 2 tedna "prepozno"Mama 16.06.1931. Trbovlje.. ure ne ve točne.... verjetno ascendent bik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hči 14.01.1970 LJ ob 17.16, rojena s carskim rezom 2 tedna "prepozno"Mama 16.06.1931. Trbovlje.. ure ne ve točne.... verjetno ascendent bik .... tole hčerko zanima, kdaj njej kaj kaže imeti otroke? Koliko???? Hvala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 Sasha3...Thx... bodi pozorna na Jupitra, ko bo prestopil v Skorpiona. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bauca 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ooo, Thx... ...samo rabila bi se ure teh rojstev...[/quote mama 08:25otrok 12:01 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Lunca punca, mislim, da je dala talele SVOJE podatke. Vsaj po poziciji Neptuna sklepam, ki je danes že v Vodnarju, torej orenk dalje od navedenega. Seveda, neptun v strelcu imajo otroci stari zdaj skoraj 30 let, očitno je ona mal zasanjana, jaz pa še bolj pod vplivom R merkurja, da se mi ni zdelo to razglabljat. Mogoče je pa mislila na njenega notranjega otroka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ararita 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lunca punca, mislim, da je dala talele SVOJE podatke. Vsaj po poziciji Neptuna sklepam, ki je danes že v Vodnarju, torej orenk dalje od navedenega. Seveda, neptun v strelcu imajo otroci stari zdaj skoraj 30 let, očitno je ona mal zasanjana, jaz pa še bolj pod vplivom R merkurja, da se mi ni zdelo to razglabljat. Mogoče je pa mislila na njenega notranjega otroka? Ja Lunca, dala sem svoje podatke. Mislila sem, da se lahko iz polozaja mojih planetov vidijo karakteristike "potencijalnega" otroka Karakteristike, katere si napisala so torej za mojega "notranjega" otroka? Lunca, lahko recem da je vse res Lep pozdrav tebi in Bernu!!! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 hej še jst bi dodala svoje vprašanje v tej temi. Preučevala sem karto od moje mami, sonce ima v 5.hiši, v ribah (tud jst sem po horoskopu riba). sonce v 5.hiši naj bi pomenilo slavnega otroka ali nekaj takega.... se prav če po tej logiki sklepamo bi moral biti eden od naju z bratom slaven oz. postati slaven...če prav razumem. kje so še pokazatelji tega? Brat je bil drug otrok, in od staršev ima samo oče venero v 7. hiši in merkur (ta hiša naj bi predstavljala drugega otroka samo a to lahko gledam pri njemu ali se te hiše glede spola, značaja otrok gleda samo pri mami?)sama sem začetnik v vsem tem in bi bila res vesela če bi mi kdo to obrazložil bolj podrobno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Aishah... Sonce v 5.hisi ne pomeni nujno samo tega kar opisujes ti. Lahko je tvoja mati samo ponosna na vaju. V koncni fazi je to njena karta in njeno dojemanje vsega skupaj. Slava je vidna v tvoji karti. In seveda je pomembno, kako je to Sonce aspektirano. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 aha ok sam tok da vem v katero smer naprej študirat . sam to me pa še vseen zanima. Kolikšen del, pač glede značaja in otrok ostalega se da razbrati iz očetove karte? Je za interpretacijo bolj pomembna mamina? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Kolikšen del, pač glede značaja in otrok ostalega se da razbrati iz očetove karte? Je za interpretacijo bolj pomembna mamina? Iz otrokove karte je možno razbrati iz čigavega testa je otrok. V njegovi 4 in 10 hiši se vidi, kako doživlja on mamo ali očeta in vse to, kar je podedoval od njih. Starši samo glede na njihovo 5 hišo, vladarja le te in planete v njih lahko predvidevajo kakšne energije bo imel njihov otrok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žbička 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Torej v 4. hiši mama, v 10. oče ali tako nekako? Kako se pa to vidi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Torej v 4. hiši mama, v 10. oče ali tako nekako?Ne tako nekako, ampak obratno - oče v 4. in mama v 10. hiši. (Razen redkih izjem, ki pa obstajajo bolj same zaradi sebe kot pa zaradi neke velike prakse.) Kako se to vidi? Če imaš v 4. hiši recimo Strelca, je oče približno tak tip oziroma je tako deloval/dajal vtis, četudi sploh ni rojen v znamenju Strelca. Recimo da se ni brigal za otroka ali da mu je dajal samo intelektualno podporo, pa še marsikaj bi lahko rekli. Ker Strelcu - torej s tem tudi 4. hiši! - vlada Jupiter, pogledaš, kje je in kakšen je. Če je lepo postavljen, to o očetu govori dobro, lahko pa je slabo postavljen (aspekti in podobno), kar bi se reklo, da tudi ta foter ni bil de best, čeprav pa je imel priliko za to in bi v bistvu nekako "moral biti" dober. Kaj pa se je dogajalo z njim, ti pa lahko povedo planeti, ki so v zvezi s tem Jupitrom, predvsem pa tisti, ki se nahajajo v 4. hiši. Tako nekako. (Bolj po domače, seveda, po stroki tole kaj dosti ne diši, priznam. Ampak bodi le zapisano.) Ko se tega lotiš ene dvakrat, te že ful zanima, po petem poskusu že misliš, da vse veš, kmalu pa ugotoviš, da je v horoskopu itak vse nekako prepleteno. Pol pa šele zanimivo rata. (Če se ne ustrašiš.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žbička 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Pol pa šele zanimivo rata. (Če se ne ustrašiš.) ...mogoče pa pri meni ne, ker imam v 4. hiši vodnarja, oče je bil RES vodnar, in ta hiša je popolnoma brez planetov. Ali pa ravno zato? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 WOW, moja 4 hiša je v raku - kar je bila tudi moja mama, 10. hiša se začne v strelcu ( nadaljuje v kozorogu), kar je bil moj oče - strelec - v sončnem znamenju. Raku vlada luna, ki je pri meni v 8 hiši ( začne se v sco. in gre do strelca, kjer je tudi luna) kar naj bi pomenilo neke frustracije zaradi mame ( v tej hiši imam tudi urana) ampak to ni res , je pa res da sem jo precej v zgodnji maldosti zgubilaStrelcu vlada jupiter, ki je v 6h v devici, kar lepo postavljen kar pa ne vem če bi lahko rekla za najin odnos.... Tko nekak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>WOW, moja 4 hiša je v raku - kar je bila tudi moja mama, 10. hiša se začne v strelcu ( nadaljuje v kozorogu), kar je bil moj oče - strelec - v sončnem znamenju. Raku vlada luna, ki je pri meni v 8 hiši ( začne se v sco. in gre do strelca, kjer je tudi luna) kar naj bi pomenilo neke frustracije zaradi mame ( v tej hiši imam tudi urana) ampak to ni res , je pa res da sem jo precej v zgodnji maldosti zgubilaStrelcu vlada jupiter, ki je v 6h v devici, kar lepo postavljen kar pa ne vem če bi lahko rekla za najin odnos.... Tko nekak?Kljub vsemu bi te pobaral, da POSKUSI gledati oba klasično skozi 4. in 10. hišo (oče, mati), ne glede na to, da imaš čisto lep in rajcig primer, po katerem je seveda "JASNO, da mora biti oče v deseti hiši itd". Analogen primer ima tudi moj sin, recimo (tudi še kdo drug, ampak kdo bo zdaj brskal po arhivu, če imam primer hitro pri roki), torej čisto "pravi" znamenji staršev, da spadata oče v 10. in mati v 4. hišo! Pa ni tako. Z majčkeno poglobitve je hitro jasno, kdo je kdo in da sem jaz reagiral kot svoje nasprotno znamenje, moja bivša pa kot jaz. Stvar je malo hecna, ampak če vzamemo v obzir oba horoskopa, zlasti materino Luno (ki pogosto "potegne" v ženskem horoskopu) in še kak močan poudarek, potem postane jasneje. Ne zadovoljimo se prehitro s tistim, kar se ponuja samo po sebi! Morda ugotoviš, da na tem, kar pravim, ni nič, ampak malo preštudirati pa vseeno velja. Res pa je tudi, da je potem treba vedeti malenkost več o tem, kako reagira in deluje Rak in kako Strelec. Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>WOW, moja 4 hiša je v raku - kar je bila tudi moja mama, 10. hiša se začne v strelcu ( nadaljuje v kozorogu), kar je bil moj oče - strelec - v sončnem znamenju. Raku vlada luna, ki je pri meni v 8 hiši ( začne se v sco. in gre do strelca, kjer je tudi luna) kar naj bi pomenilo neke frustracije zaradi mame ( v tej hiši imam tudi urana) ampak to ni res , je pa res da sem jo precej v zgodnji maldosti zgubilaStrelcu vlada jupiter, ki je v 6h v devici, kar lepo postavljen kar pa ne vem če bi lahko rekla za najin odnos.... Tko nekak?In še: Zaradi izgube matere (Jupiter, vladar desete hiše, je v 6. hiši) se je tvoje življenje obrnilo na glavo in so prišle spremembe, ki jih nisi pričakovala ne predvidevala ne hotela (nekoliko bolj zgodaj prevzemaš materino vlogo) - take življenjske spremembe pa spadajo v 6. hišo. Še posebej, če je bila mati bolj redoljuben tip ali pa je imela rada delo, službo... V citatu o očetu se da razbrati, da odnos ni bil najboljši - vladar 4. hiše (Luna) pa je v postavljen v osmo hišo. V osmi hiši imamo postavljene ljudi, ki se jih bojimo, ki jih ne maramo ali pa ki nam prinašajo življenjske travme in s tem (navadno nezaželene) korenite spremembe. Neprijetne osebe, skratka. (Ali ima oče morda Luno v Raku ali pa v četrti hiši ali pa na ascendentu?) To je samo prgišče iztočnic za razmišljanje. Morda se kaj najde. (Ampak ker govorim na pamet (brez karte/horoskopa), je velika verjetnost, da sploh ni tako. Samo za premisliti malo je pa vseeno dovolj, a ne?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Hvala Bern! Zdaj pa moram najti njuna rojstna lista, čeprav dvomom da je na očetovem ura rojstva - je bil rojen l.29, in mislim da ni ure... Kar se pa mame tiče imaš pa prav, redoljubna, pridna v službi ( sicer ne povzpetniška ) ampak taka pridna mamica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Torej čisto dostojen prototip Device, anede? (6. hiša = analogija Devici) Za starša ne rabiš rojstnih podatkov. Skoraj škoda časa za to. Vzami v roke efemeride in si ven izpiši podatke ali pa jih - še bolje - preriši v prazen krog, s tem da znamenja postaviš tako, da je Sonce v prvi hiši. Čisto zadosti informacij boš dobila. Fora dobro deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kljub vsemu bi te pobaral, da POSKUSI gledati oba klasično skozi 4. in 10. hišo (oče, mati), ne glede na to, da imaš čisto lep in rajcig primer, po katerem je seveda "JASNO, da mora biti oče v deseti hiši itd". Bern, jaz bi v moji karti glede na lastnosti hiš in vladarjev tudi imela očeta v deseti hiši. Vladar strelca (10 hiša) je jupiter, le ta v ribah- oče po soncu riba, mehak človek, še pri risankah so mu tekle solze, mama kritična in čustveno hladna devica, čeprav izredno delovna in pridna mama- 4 hiša v dvojčku.Pri prehodu saturna preko MC mi je umrl oče, prehod saturna pred letom in pol preko dvojčka prinesel hudo bolezen mami. Na ta način bi rekla, da je pri meni tudi ta teorija mama 4 hiša, oče 10 hiša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.