Guest sanjalica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Prva poročna noč… Zabava do jutra do 5.30, potem pa horizontala in spanje… In potem vstala ob 10, 11….otroku sva naredila zajtrk, še neke obiske sva gostila v svojem domu, do večera… in zvečer spet padla…in zaspala… Aja…ena noč pred poroko??? Mož je bil totalka nalit…sem mislila, da ga bom morala v vozičku potiskat pred matičarja… Tk da ne prej, ne po ni bilo…..nič Ej…kam pa gresta na poročno potovanje??? (v Grčiji sta bila na poroki, sedaj sledi potovanje, a ne? :D ) In sedaj....čakajoča Cosmin raport! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 O Sanjalica se je opogumila za novo temo...no kdo pa drug, naj se ve kdo ima j*** saj ponavadi je nekaj takega, kot si opisala sanjalica.... V bistvu imaš čisto prav, še nisva bila na hoonymoon..to je bil bussines wedding trip kaj se je že dogajalo.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Lepo od tebe, Sanjalica! Kul in lepa tema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ....bemu, sm mislu, da bo mal bl pikant Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Poročni, dan se je začel ob ene 9.30 zjutraj....sva šla na zajtrk in potem en giro naokoli po otoku, pa po rože za šopek...so mi naročili kale, katere so morali pripeljati iz Aten z letalom.....in pridejo take male nebogljene kale ....ok...rečem, fantje z tem pa res ne morem pred oltar in se vsi strinjajo z mano....pravijo pa a vam kaj drugega pripravimo.....kaj pa imate....ja lilije pa neke marjete pa vrtnice, vse v eni barvi....ja ok...če sem že tok avanturistična, pa tudi pušlc ne more bit tak kot doma v moji cvetličarni.Pa vprašam, kaj znajo narest....ja da se bodo potrudili....sem rekla, bom kar zraven, ker vi Grki imate tak mal kičast okus....pa se začnejo režat in povedo, da so Albanci, u redu. Pa Klinton Bozgo je doma iz vasi, kot eden izmed njih.(igra fuzbal v MB) ...ok...pol je bilo vse u redu...so se potrudili maximalno.So rekli, da ponavadi ni takih strank, kot sem jaz z takim točno izdelanim okusom, kaj bi rada ...ja kaj čmo....In so se mi režali, ker sem rekla, da ne vem kakšen pušlc naj bi bil, ker je to moja prva poroka....potem so ga naredili iz vrtnic, smetana barva in je kar zgledalo....pustila pri njih v hladilniku in jim rekla, če ga bodo prodali, da jim bom vzela največji fikus, ki ga imajo in grem kar z lončnico na ohcet No potem...sem se šla še sončit in plavat pa na kosilo....pol ob ene 5h pa k frizerju, manikura, pa nazaj v hotel in sta prišla priči po naju....aja vmes sem dobila še en tak ogromen šopek rož od prijatelja iz Aten...sem bla ful presenečena....vsi v hotelu so ...ko sem odhajala sem ga pustila recepciji, ker nisem mogla tega botaničnega vrta domov peljat.....nadaljevanje sledi...grem z prijateljico na kosilo.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 jauuu...zgleda da bo prej konec mojega šihta kot se dočakam zgodbe o poročni noči.... (le kdo ji je rekel, naj prične zjutraj????? ) Mick...ta čas lahko ti vzkočiš s svojimi "pikantnostmi" v poročni noči.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Čestitke Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Eh sanjalica tole je vse uvod v poročno noč. Ni to samo takrat ko pade mrak...se dogaja že prej.... aja vmes sem še po hotelu iskala likalnik, da sem še mal likala vmes... so mi rekli, da bodo kar oni, pa nekak nisem zaupala svilenih gvantov v roke dežurnih Fat. Sem rekla, da bom kar sama popeglala tistih nekaj gubic. Pa mi tip naroči naj bom extra previdna...mi je bilo ful smešno, sem mu povedala, da doma tole napravo redno uporabljam in da imam že kar nekaj kilometrov narejenih. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 pa prstan klasična varianta ali kaj posebnega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Vau grška poroka. Čist neki spešl. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ....danes pa nadaljevanje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 mi pa full nadaljevanje čakamo... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Prva naloga...pridem v službo, prvo LNF...da preberem...nočno pisanje Cosme o poročni noči...in NIČ.... Zgleda da ni moj dan.........pa celo noč sem hitela s spanjem, da prej mine, da prej doživim......... (jauuu nadaljevala je z likalnikom ) Daj Cosmica...zmigaj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Upam, da ni gvantov zažgala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Prva naloga...pridem v službo, prvo LNF...da preberem...nočno pisanje Cosme o poročni noči...in NIČ.... Zgleda da ni moj dan.........pa celo noč sem hitela s spanjem, da prej mine, da prej doživim......... (jauuu nadaljevala je z likalnikom ) Daj Cosmica...zmigaj se Ja sanjalica, si pa smešna. Zdej je cosma mladoporočenka in ponoči počne kej bolj zanimivga, kokr pa da piše po LNFju. Jest sm pa svojo poročno noč prežurala - sva pršla šele ob 8h domov. Potem pa sva naseldna dva dni več al mn prespala. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Mašinca - smešna da sem ????? ( ) Khmmm...realna...., saj veš, ko se poročiš, postanejo "tovrstne zadeve" zakonska dolžnost in obveznost - in vse tisto, kar diši na dolžnost in obveznost ni tako... khmm....tako....kako bi napisala...mamljivo kot tisto, kar delaš v "grehu" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Očitno sm še premal časa poročena. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 ......to bo, to, mašinca........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 men je blo pa to tak... uau.. zdej pa z možekom seksama.. no full se mi je dopadlo, sej se mi še... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 pa prstan klasična varianta ali kaj posebnega ...ok..ok.... Selena vedno nekak zadane point. Prstani. Khmmmm ja .....sem rekla, da ga pač ne bom nosila in sva se en mesec dajala al ja ali ne...in ko sem šla malo naokoli nisem našla nič, kar bi mi bilo všeč. Zatorej sem bila še bolj trdno prepričana, da ne. Potem pa le ugotovim, da za obred v Grčiji je pa prstan pod mus. Sem rekla...ok si bomo pa od koga sposodil ali si grem pa enga plastičnega na štante kupit. Ampak prstan mora bit iz kovine.....ok sem uletela v zlatarno 2 dni preden sva šla in vprašala katera je najcenejša rinka, ki jo imajo...pa pravi zlatar ja poročne imamo...ja ok ampak jaz rabim samo enega, moškega. Model se je začel ful režat, za merco sem mu dala svoj prstan pa še ene 2 številke večjega sem naročila. Jaz sem pa do konca vztrajala, da bom imela prstan, ki mi ga je kupil pred natančno 10 leti (čez 5 dni bo točno). Sicer je potem dodal, da ga bom itaq zafrkavala celo življenje zaradi tega in sem rekla, da se meni zdi to super, da bom lahko No in ko smo prišli v to vilo, kjer sva se poročila, ko je matičar vprašal, kje so prstani...sem svojega kar dol snela iz desne roke, kjer ga nosim že 10 let ...mal je pogledal...ampak meni se je zdelo smešno pa sem se ful začela režat, če je kje še kaka bolj smotana nevesta od mene...tako neobremenjena z vsem skupaj. p.s Vanja gvantov, seveda nisem zažgala, sva z likalnikom kar na TI se dobro razumeva...kaj češ, če si z kom dlje časa, ga kar vzljubiš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Bravo Cosma, ti bom kar tule čestitala za vso nekompliciranje, avanturizem, prepuščanje, sproščenost . Ugotavljam, da si primerno odpičena, da bi lahko kako rekli . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Selena vedno nekak zadane point. Prstani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 kaj naj rečem, to je bla pa sploh najboljša varianta, kar se prstanov tiče! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ja Mushi, če se spomnim kaj si ti imela za ene kolobocije, sem ga jaz kupila zanj btw, ko sem šla še na tržnico (je na poti) in sem dala 3.500 sit, pa sem hotla še mal poglihat, češ da je preveč ...ma hecam se no, nisem glihala. On je rekel, da ga ne bo nosil....zdaj ga pa kar nosi, pravi, da mu je všeč, mi je pa žal, da mu nisem vsaj enga zlatega, zaresnega kupila....moški, samo zmišljujete se Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 so eni frajerski prstani.. sem vidla zadnjič v poletu fossil.. mal pozabla kje je že štacuna, so pa jekleni.. (kaj to ne rjasto rata?), ampak kaj so dobri, taki res svetovni. Nič običajnega. (Napeljujem zdaj da mogoč jih bosta pa kdaj kje zagledala, aha! To je to in imela celo enake, zdaj je full dobro, ko tako ni pomembno, kdaj.. ej.. full se mi to dopade, kak sta to fajn speljala.. ) Jst bi se še enkrat poročila, z istim, na zelo tak način. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.