Skoči na vsebino

Spomini na poročno noč

Guest sanjalica

Recommended Posts

Guest sanjalica
men je blo pa to tak... uau.. zdej pa z možekom seksama..

spet sem starokopitna in staromodna... spet nimam tovrstnih iskušenj...ISTOČASNO da bi tipkala na LNF in še seksala zraven... hmmm.... kak to gre Mushi????

x;)x x:)x :vragec: x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Tudi to je možno mushi x:Dx , 1 teden pred nama se je poročil par še enkrat po 25 letih, sta ponovila zaobljubo. Tako, da če želita, glede na to da sva preizkušena na Santoriniju, vama lahko vse svetujeva kako in kaj....v bistvu moj nasvet prepusti se toku, v Grčiji drugače teče čas.

Se pa eni frendi že pripravljajo, nagovarjat še ene dolgoprogaše, naj naredijo na isti način, saj so tudi želeli letovati na Santoriniju. Ljudem se tole kar dopade....čeprav nekateri rečejo...ja kaj pa žlahta...pa jim rečem, ja a ni to odvisno od žlahte....na nekaterih porokah, smo se imeli super in smo vsi žurali, na nekaterih je pa včasih bila res pogrebščina...mislim, ni bilo vzdušja, pa čeprav je bilo vse nekak na nivoju, od kočij, limuzin, balonov, golobov...pa smo šli kmalu domov....

Kao kok se je nobel vozit z kočijo...včasih so se vsi, danes se pa le še kmetje, ki nimajo traktorja...kaj pa je tu nobel? Jaz tega ne vidim. Pa nič žal ne mislim proti kmetom, jih spoštujem. Tudi jaz sem se že vozila z kočijo...prej...

Žlahta je reagirala po pričakovanjih. Nekateri sploh niso x:Dx , kar je tudi bilo pričakovano, se mi zdi smešno, ko se narediš, kao da nisi slišal, nisi videl x:Dx x:Dx x:Dx , res, res, tle se pa pokaže, kdo ima nivo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

men je blo pa to tak... uau.. zdej pa z možekom seksama..

spet sem starokopitna in staromodna... spet nimam tovrstnih iskušenj...ISTOČASNO da bi tipkala na LNF in še seksala zraven... hmmm.... kak to gre Mushi????

x;)x x:)x :vragec: x:)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx zdej,, sedanjost mislim s tem zdej... drugač v praksi bi bla težka, glede na to da sem jst v Celju on pa v Kranju......

JA pa bi blo možno, po telefonu, pa bi še vedno lahk pisala na net.. sam sodelavci bi mogl vn it.. x:Dx x:Dx

Janja, bomo res nrdil to čez 49 let, hahahha.. pa sirtaki dens.. x:Dx , pol bom pa cosmo povprašala, sej ona bo se pa takrat tud prpravlala na 50 letnco leto za mano... x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x x;)x

Mushi

Ne, vem če bova lahko s svojimi umetnimi kolki, čez 49 let poplesovale sirtaki mushi....v bistvu, to se mi zdi najboljš, čim prej narest...kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ISTOČASNO da bi tipkala na LNF in še seksala zraven... hmmm.... kak to gre Mushi????

x;)x  x:)x  :vragec:  x:)x

Ah sanjalica, mi smo novodobna generacija, tudi to znamo uštimat, če imaš notebook v postelji potem sploh ni ovir, če sta telovadca malce bolj računalniško spretna.

Khmmmm, moj je računalničar

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Cosma čestitam za super izpeljano idejo-Grško poroko :palec:

In ne morem si kaj, da ne bi tudi sama zasanjala nazaj v spomine...

Najina poročna noč je bila divja, plešoča, nasmejana, tam do jutra,

nato sva utrujena zadnja zapuščala prizorišče nekje ob 5.zjutraj,

ob 12.uri v nedeljo, smo morali biti že nazaj na kosilu in še hujšem rajanju tudi zunaj, kjer je bilo čudovito vreme.

(nekaj sladkega vmes sem pa preskočla x;)x x:Dx x:Ix )

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ne, vem če bova lahko s svojimi umetnimi kolki, čez 49 let poplesovale sirtaki mushi....v bistvu, to se mi zdi najboljš, čim prej narest...kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

cosma.. veš kaj bo vse čez 49 let, pa dva umetna srca boš lahk mela prklopljena... kolki itak iz titana.. bova še na maratone hodile, pa medalje pobirale... x:Dx ja, prej tud lahk nrdimo, pa čez 49-50 let tudi. x;)x

(moj je pa tud računalničar.. x:Dx x:Dx x:Dx )

Mushi

[

(moj je pa tud računalničar..  x:Dx  x:Dx  x:Dx )

Amis, stroka je stroka, le čevlje sodi naj kopitar x;)x

Mushi potem pa mogoče midve lahko za Sanjalico naredive en računalniški cyber tečaj x:Dx

Stanka xsrcx , kako lepo. Poroke, ki so v krogu družine in so take vesele so sploh lepe.

Ma sem mislila, da mi tole ne bo nič kaj pomenilo, ampak mi je kar lepo, ena taka pozitivna, vesela energija stalno kroži in ljudje, ki so se tako fantastično odzvali, mi je kar fino no...malce pod žarometi stati.

Samo zdaj me gnjavijo z darili....ma sploh jih nisva pričakovala res ne ...brez lažne skromnosti. Vse že imava, tako, da stalno dopovedujem da nič in res nič, pa me kar naprej kličejo in sprašujejo naj že naredim seznam. Pismo kakšen seznam, saj je to moja prva poroka nimam nobenih izkušenj.

Zdaj se kličeva soprog in soproga x:Dx , jaz sem tista, ki se vozi ob glavni tirnici...ful mi je to smešno. Ampak soseda, ki tako lepo govori (spikerka), naju tako oslavlja, tako, da sva kar povzela.

No kaj je zdaj...a ste pripravljeni na pikantne podrobnosti???? :vragec: Mogoče, pa sploh ne smem o čem takem pisati tukaj x:Ix

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

kar piši Cosma, seveda s(m)o :palec:

pripomba le o tem, da sem dobila 5 kompletov čisto podobne posode, po 2 fritezi, ki jih itak ne uporabljam, ene 3 jedilne servise, kristal, ki mi sploh ni všeč..., tako da ti povem, da premisli, morda so vsaj toliko pametni, da bodo med sabo kontaktirali, če ne bosta napotila vidva (imela sma žlahte -svatov 120! vsaj po moji strani, so dali raje bone in denar Hvalabogu! da sva si potem privoščila "medene dneve")

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Guest sanjalica
No kaj je zdaj...a ste pripravljeni na pikantne podrobnosti????  :vragec:

Sem že mislila, da si se navzela mickizma... x:Dx x;)x

Kwa je bejbe! Zenicke? :2src: x:Xx x;)x :palec:

Malo preletim po temi, mislim da bom videla, oh in ah, iiihh in podobno, vidim - umetni kolki itd. :D

x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa zgleda, da je to tako v zakonu....nič ph ah in iiiih ....ampak bolj življenjske teme obdelujemo, kolke iz titana, impalatante-zobe na novo vsajene, pa mushi razmislja tudi o kakem bypassu itd....ni da ni, kam pelje tole zakonsko življenje x:Dx

Sicer pa še vedno mislim, da prstan nič ne spremeni (jaz ga sploh nimam) In da kakršen odnos si imel, takega boš imel tudi vnaprej. Bom tole čez 10 let morala prebrat, še enkrat, če isto mislim, danes imava obtednico x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Jst bi se še enkrat poročila, z istim, na zelo tak način.  x:Dx  x^x  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Izjava tedna! x:Dx x:Dx x:Dx se mojemu ful dopade tale izjava se je zdaj ful režal

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Aha priče,( 1 budala se je spomnila še tega) tudi z tem nisva komplicirala...sva rekla, da bova že kakemu gostu v hotelu rekla, če gre z nama na drink. Pa sta se ponudila potem vodiča iz Slovenije in Hrvaške...potem se je ponudilo še nekaj Grkov in 2 Norvežana sta bila resno v igri, ker sta imela sobo zraven najine x:Dx Sva se odločila za domače loge .....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

..tudi z tem nisva komplicirala...sva rekla, da bova že kakemu gostu v hotelu rekla, če gre z nama na drink. Pa sta se ponudila potem vodiča iz Slovenije in Hrvaške . potem se je ponudilo še nekaj Grkov in 2 Norvežana sta bila resno v igri, ker sta imela sobo zraven najine
hj, hj, pa ti si kopija mene zdej, haaa xpartyx :wOOt: :lol:

:rolleyes: :palec:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Coccinelle in Lana x:Xx x:Xx , bomo proslavil in zalili tole na tortožerkah x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

• 2 months later...
  • 9 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...