Skoči na vsebino

2. rojstni dan Luninega neta

Lunin net

Recommended Posts

1. maja 2002 Lunin net praznuje svoj drugi rojstni dan - drugo obletnico obstoja na spletu

(*pred tem je od leta 1992 obstajal v knjižni obliki - knjižica-priročnik Lunin koledarček).

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

V teh dveh letih obstoja LN sva uresničila marsikatero od vizij in prenekaterega od zastavljenih načrtov.

Od 1. maja 2000 do danes je LN dosegel 35 000 obiskov mesečno.

Dnevno je videnih 7000 strani.

Obiskovalec se na LN povprečno zadržuje 7 minut (kar je zelo dolgo glede na ostali splet).

Večkrat ga omenijo uredniki pomembnega dnevnega časopisja (Dnevnik, ...) in tudi prestižni magazini (Cosmopolitan, ...).

Večkrat je dobil različne nagrade s strani pomembnih slovenskih portalov (Eon, Slowwwenia.com...)

10X sva že opazila v tem času dobeseden prepis večjega števila najinih besedil (iz Koledarčka oz. z Luninega neta) brez najinega dovoljenja in vednosti.

Lunin net je sodeloval tudi v največji, najbolj profesionalni in tudi najbolj kredibilni raziskavi interneta v Sloveniji - RIS 2001, v kateri je sodelovalo 100 najbolj obiskanih slovenskih strani.

S strani NUK-a je Lunin net pred kratkim dobil tudi ISSN kodo - brez da bi zanjo uredništvo samo tudi zaprosilo.

Seveda se je zgodilo veliko pomembnega, kar pa nima smisla na tem mestu posebej poudarjati (kot je npr. nekajkratna obnova strani, selitev na zmogljivejši server ipd..).

Bližnji načrti so osvežitev oz. prenova strani Lunine novice in dogodki in uvedbe LN Astrosoftvera (ki je že v pripravi, delno pa celo že narejen).

Trudila pa se bova še v prihodnje.

Vse najboljše, Lunin net, in vse najboljše vsem obiskovalcem!!! icon_smile.gif

Marsa & Mitja

p.s.

Kogar zanima še več okoliščin v zvezi z nastajanjem in filozofijo Luninega neta, si lahko na straneh Spletnega magazina Soncek v rubriki Crna luknja pod oznako SuperSoncek prebere intervju z Luninim netom.

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
Jaz sem LN odkrila v teh dneh in sem navdušena. Vsekakor ga še raziskujem in verjetno bom dvignila povprečje sedmih minut, saj mi minute kar letijo.... Čestitam in hvala!!!
strelka

Strelka - HVALA tudi tebi!!!

Želim ti veliko prijetnih trenutkov - na LN in tudi sicer, v življenju... In ostani še naprej pozitivna! icon_smile.gif

..dvig povprečja 7-ih minut... hehe... sliši se okej.. ;)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vse čestitke LN in vama obema, ideja za LN je bila genijalna!!

Zadeva je enkratna, takih vsebin se ne moreš pogovarjati kar z vsakim, veliko ljudi veliko ve. Branja in tudi pisanja so izredno zanimiva! Zdi se mi, da se na LN družimo ena prijetna skupina podobno mislečih duš.

Verjamem v nadaljnji razvoj in širjenje kroga LN in bralcev (ne po kilah ampak po številu..).

Mi smo z vama!

daisy

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

HVALA!

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 months later...

Najlepsa hvala, Jupi!! :)

In seveda - HVALA tudi TEBI za tvoj cas, energijo, znanje in pripravljenost! icon_smile.gif

Marsa

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...