Skoči na vsebino

Dimitrij Rupel

Volk K.L.

Ali podpirate prestop D. Rupla iz LDS v stranko SDS?  

30

1. 1. Ali podpirate prestop D. Rupla iz LDS v stranko SDS?

• DA
      10
    • NE
      15

Recommended Posts

• Komentarji 211
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mah,kje si še ti.se mi smiliš malo. pri teh letih, pa nič naredo.. tipični blokar.. iz službe na kavč in pred TV, pa naaaajbolj pametn...

.mau komentiram, h0h x:Dx

.Menim,da Mik zelo rad sedi na kavču in gleda svoj ljubljen tv ekran z vsem mogočnim scenarji a je kljub temu uspešen v svoji karieri :8):

.Menim, da Mik, kjub temu, da zelo rad sedi na svojem kavču, da zna ločit dom in službo in ,da je zato uspešen kot doma in kot v službi :8):

.Menim, da Mik živi nadklasičen˝moderni način karierista, to pa zato,ker se najde v temu,zato pa ne zaostaja niti v službi, niti doma za tekočimi novicami športa, muske in sexa x:Dx

..Menim, da si Mik dovoli posedati na svojem kavču, ker to je Mik x:Dx

Kdo naš Mick, ja morda pa Mickeno tud posedi na kavču.... al pa na računalniškem stolu, zato pa je naš ne ... x;)x ka bi brez njega,... najboljš da ga damo v SDS... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:o)x pokowc x:Ix x:)x ElNino....to pa ne. x;)x Mejte vi mene še naprej v stranki LNF, sem tu čist zadovoljen. x;)x x:)x

Hih, po novem tud Ruplov "strankarski" prijatelj, tržiški župan P. Rupar, stroške sodnega postopka, ki bi jih moral sam plačat (med 500 in 600 tisoč sit) - plača kar iz občinskega proračuna....pol ga ovadijo in na koncu obsodijo, stvar je jasna in čista k suza, on pa, da se bi zmazal pred volivci, bluzi o političnem procesu. xrolleyesx :xx!: :xx!: Še en pizdek..... x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick :D a si prepričan niti micen ne boš pr SDS? :D pa tam so tko fajn, socialni demokrati pa to veš.... (sem pa mislil da socializem izključuje demokracijo in obratno) Lnf stranka a pomoje k bi slišali za to stranko bi začeli volilci kar padat... (in volilke x;)x ) tko kt stranka mladih pred par leti ... neka alternativa utečenemu brezalternativnemu sistemu.... heja, sam da nam dajo zdej vodit državo, najprej bi fajn nasolili ljudstvo, pol bi razsvetllili folk, in k bi se tolk bliskalo bi Gorge W. Bush, mislil da izdelujemo orožje za množično uničevanje in bi nas znukal... :D ccc, to pa ne gre... že boljš slabotna slovenija kot mrtva slovenija....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Joj, Nino, ti ga ser...! x:Dx xsmx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

x:Dx x;)x Če bi se že moral opredeliti so mi itak dejansko socialdemokrati najbližje.......sam SDS to nikoli niso bili, s spremembo imena v Slovensko demokratsko stranko pa so končno to tudi priznali....... x;)x Kar se mene tiče spada SDS med stranke profila SNS, al pa kake komunistične stranke x;)x :vragec: , skratka skrajna leva al pa skrajna desna, kako pač trenutno veter piha in kako pač oceni, da je zanjo boljše. x;)x Še dober, da se pri oceni vedno zmoti. x8Dx

K. Čapek

Guest sstane
x:Dx  x;)x Če bi se že moral opredeliti so mi itak dejansko socialdemokrati najbližje...

:palec: :palec: x:Dx

Kateri, levi ali desni :sori: x^x x:o)x

ne levi ne desni, ne črni ne beli, če je prov kriza znajo bit tud lila pikčasti pravi stric dol s primorske.... heja politika je čudna reč, kjer možje ne počnejo nič in se delajo kot da so nekaj naredili, govorijo a nič ne povedlo, in razmišljajo a nič ne razmislijo... definitivno najbolje plačano delo glede na produktivnost...

Hej tito, a maš še kakega Jurja, :D ne tam cankarja ;) men je velik bolj prisrčna 1000 kot 10000 nevem zakaj.... saj ne rečem da če bi mel na izbiro za vzet bi raj cankarja ampak za gledat pa .... :D

Guest sstane

http://europa.eu.int/comm/economy_finance/euro/images/100testf.jpg

Hej tito, a maš še kakega Jurja, :D ne tam cankarja ;) men je velik bolj prisrčna 1000 kot 10000 nevem zakaj.... saj ne rečem da če bi mel na izbiro za vzet bi raj cankarja ampak za gledat pa .... :D

Ga ne najdem :sori:

ej lucifer poglobljeno gledam tvojo ikonco in res mi ni čist jasno kateri nesposobnež jo je zmontiral, k glavo čist drgač raznese.... :D tist je kot bi vodni balonček spustil, na tvoji fotki pa kak se mu pol v naročje vsede vse skp, ej kaj ko bi jo mal spremenil? tako da jo res raznese, kokr je sila dovolj da raznese glavo, prbližn 15g.... pričakuj da bodo koščki frleli relativno naravnost glede na to kako blizu se vidi strica, zato bi ziher, frlelo naokrog ne pa kot en golaž dol.... :D heja mislim da je to prva konstruktivna kritika čez tvojo ikonco :D upam da boš popravil "detajle"...

ej lucifer poglobljeno gledam tvojo ikonco in res mi ni čist jasno kateri nesposobnež jo je zmontiral, k glavo čist drgač raznese....

Če uporabim Mickove besede: Preveč slepo verjameš Janši, zato pa pišeš take neumnosti.

naj uporabim svoje besede SDS mi gre na k.... in jim ne verjamem skor nič...

Zakaj pa potem slepo kopiraš SDSove argumente o moji ikonici?

Hm a tud SDS ma take argumente o tvoji ikonci :D hehe pravzaprav maš čist prav, nekdo ki nič ne naredi kritizira nekoga drugega ki ni nič naredil na stvari a vseeno jo je vsaj gor dal, to je tipično za SDS, in najbrž če rečem da je tvoja ikonca zanič, sam kapiram SDS ki kritizira LDS&Co, bo že res bo že res :D a se ti je že kdaj zazdelo da lahko dve identični ideji zraseta na dveh zeljnikih? najbrž ne kaj pa isti tip ideje? seveda ne boš rekel da je to kopija, ampak zicer SDS kopira mene k js za zicer ne kopiram njih... k jim nkol nič ne uspe...

Dr. Ludvik Toplak je v časih mojga študija na faksu včasih izvajal pravo volilno kampanijo za SLS.  xrolleyesx  :xx!:

Pozabil si pa povedati ali pa nisi hotel, da se je še hujše dogajalo za kampanijo za LDS. Ampak mi je jasno, da tega nisi opazil, ker si bil vedno in si še slepo na strani levice.

Ne ti meni tralala kaj sem pozabu al pa nisem opazil. Ker nečesa kar ni bilo ne morš pozabit al ne opazit. x;)x x^x

K. Čapek

SDS zmaga takoj,ko predloži dokaze...nastopajo pa le na podlagi govoric...?!

SDS je predložila dovolj dokazov za utemeljen sum pri vsaki zadevi. Ostalo je pa stvar tožilstva, ki se itak ne zgane, če je vpleten kdo od LDS in njihove mafije.

Laž. x^x In konec koncev - a je tud sestavila ovadbo in jo podala na tožilstvo s priloženimi dokazi? x;)x Al kogarkoli tožila? Saj ima to možnost v primeru, da tožilstvo ne migne? Aja, sodstvo je tud čist LDS-ovsko pa nima smisla...... xrolleyesx Kake bluznjave..... :xx!:

K. Čapek

To vprašaj Micka. On je že izkušen v tem, da v vsakem nestrinjanju z njim vidi Janšo. Jaz se od njega šele učim te paranoje.

x:Dx ...kak si ti tumast, od mene se učiš nekaj kar v bistvu zavračaš..... x;)x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...