Skoči na vsebino

Dimitrij Rupel

Volk K.L.

Ali podpirate prestop D. Rupla iz LDS v stranko SDS?  

30

1. 1. Ali podpirate prestop D. Rupla iz LDS v stranko SDS?

• DA
      10
    • NE
      15

Recommended Posts

Laž.  x^x In konec koncev - a je tud sestavila ovadbo in jo podala na tožilstvo s priloženimi dokazi?  x;)x Al kogarkoli tožila? Saj ima to možnost v primeru, da tožilstvo ne migne? Aja, sodstvo je tud čist LDS-ovsko pa nima smisla...... xrolleyesx Kake bluznjave..... :xx!:

Zdaj pa ti pišeš iste laži in neumnosti, kot jih producira LDS. Seveda je SDS podala tudi nekaj kazenskih ovadb in tudi na drugačne načine obvestila tožilstvo. Pa ne mi zdaj še s to neumnostjo, da mora imeti kazenska ovadba neko točno določeno obliko ali karkoli. Tožilstvo je dobilo te informacije na tak ali drugačen način in ne glede na način je to dovolj za utemeljen sum in je dolžno uvesti preiskavo.

Pa jasno, da tega ne naredi, ali se pa vse vstavi v predalu.

Bobnar, za prvo vem kako in kaj, a drugo boš pa ti izvedo? x:px :vragec: x;)x

Lucifer zvani "Nakladać". x:Dx Nobene oblike ne potrebuje ovadba, lahko jo na wc papir napišeš, če češ, verjetno bo v tem primeru mal vzbudila dvom o verodostojnosti in prištevnosti ovaditelja, ampak obravnavati pa se mora. x^x Vendar pa tožilstvo ni dolžno uvesti preiskave, tožilstvo pa tudi sploh ne uvede preiskave ampak to stori preiskovalni sodnik. Tožilstvo jo pa lahko predlaga. Je pa tožilstvo prvo, ki oceni utemeljenost suma al obstoj kaznivega dejanja (M.Smolnikar - B.Brezigar x;)x ). Če meni, da utemeljenega suma ni, al če niso podani vsi zakonski znaki kaznivega dejanja, al če ne gre za uradno pregonljivo kd, al če je pregon zastaral ali če so podane druge okoliščine, ki izključujejo pregon (npr. gre za predlagalni delikt pa ni predloga oškodovanca itd.), ovadbo zavrže. Oškodovanec pa lahko potem v 8-ih dneh po prejetju sklepa o zavrženju nadaljuje pregon, če se ne strinja z odločitvijo tožilstva, torej je tudi v tem primeru nadzor nad odločitvijo tožilca, oškodovanec toži sam........in o njegovi obtožbi bo odločilo sodišče. Tak da...... delaj ti svojo raziskavo raje in se zajemi v njej, ker si očiten političen paranoik........paranoičen sam do LDS seveda oz. do levice. x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 211
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lucifer zvani ...

Mick, že večkrat sem omenil in naj omenim (vsaj) še enkrat:

Kaj ne vidiš, da ga podpiraš, s tem ko mu odgovarjaš?

Kaj ne vidiš, da mu daš vsakič, ko se obreghneš vanj, novo energijo?

Kaj se o tem na LNF nisi nič naučil?

Piko

P.S. ne pravim, da se z njem ne da razpravljati - ampak na način (ali v podobi), ki si ga je izbral, ne vidim razloga. Če ga vidi pa on, če si tega želi, se bo že potrudil in tudi kaj konkretnega storil za to.

Do takrat pa se hrani z energijo tvojega EGA.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Piko, kaj pa vem. Načeloma se sicer strinjam s teboj x:)x . Še posebej dokler so bili njegovi posti same žaljivke in podobne nebuloze :xx!: . Kadar tega ni, pa enostavno ne morem, da ne bi negiral neresnic in polresnic, ki jih širi. x;)x Nisem pristaš misli ala "pametnejši popusti", "kdor molči desetim odgovori" ipd. Mislim, da se je nasilju, nestrpnosti, že fašističnim izpadom posameznikov kjerkoli in povsod treba jasno upreti in povedati kaj si o tem mislimo. In tudi razjasniti, demantirati laži, ki vodijo k sovraštvu, širijo nestrpnost, vzbujajo strah itd. In mogoče tistim sicer bolj redkim, ki nimajo 100% že vnaprej oblikovanih stališč ne glede na dejstva, spremenimo misli v pozitivnejša in strpnejša, tolerantnejša.........mogoče. A ti ne misliš tako?

K. Čapek

Mick, x;)x

jasno je tudi na moji strani razlog, da me nisi razumel, kaj sem hotel povedati. No, vsaj poskusil sem!

Hough! x:Dx

P.S. Kaj pa če ljudje, ki se na nek način skrivajo, drugače dojemajo tisti svet, pred katerim se skrivajo? x^x

Men se pa zdi, sam zdi x;)x , da sem razumel. Sam ne vem, če je tud nujno potrebno, da se strinjam. x;)x

Vse je možno. Sam meni čisto nič ne pomaga na primer, če me nekdo povozi nalašč al po nesreči...v vsakem primeru sem by. x^x

K. Čapek

Potem je pa Biščak enkrat na trenjih lagal. Namreč on je trdil, da mora ovadba imeti določeno formo itd... Dejstvo je, da je opozicija naredila kar nekaj ovadb, v tem primeru še več, kot sem mislil, pa se tožilstvo ni zganilo.

Vendar pa tožilstvo ni dolžno uvesti preiskave, tožilstvo pa tudi sploh ne uvede preiskave ampak to stori preiskovalni sodnik.

Spuščaš se v besedne igre. Pristojni organi so dolžni uvesti preiskavo in tega niso naredili.

Vidim pa, da spet žališ, ker drugega ne znaš. Si pač nesposoben butel.

Kaj pa mene Biščak briga :eek: ....a sem mu mama al kva? x;)x

Opozicija, ti, jaz, kdorkoli lahko napišemo tisoče ovadb, pa kaj če ne stojijo, kaj? Na podlagi ovadbe nihče ni dolžan uvesti preiskave, če je že po pregledu ovadbe in priloženih "dokazov" (termina "dokaz" opozicija zgleda ne pozna x;)x ) jasno, da gre za "blodnje" x;)x Mah, kje že ti vse vidiš žalitve, kdo bi si mislil, da si tolk tači, ubožček. x:Xx Sam svojih pa ne, ne? x;)x

K. Čapek

Men se pa zdi, sam zdi x;)x , da sem razumel. Sam ne vem, če je tud nujno potrebno, da se strinjam.  x;)x

Tudi če si razumel, bom napisal malo bolj naravnost:

s svojim pisanjem Luciferju pomagaš iz LN delati štalo. :xx!: :xx!: :xx!: Ker potem gre ta ping ponk v neskončnost.

V Fotke se pa svojega ega ne upaš poriniti... :vragec:

In kaj ima to skupnega s prestopom Dimsija?

Ja, on se je preselil iz ene štale v drugo... x:Dx

Mene pa to ne moti. Razen tistih njegovih ful bubanih. Namen foruma je debata, če je občasn tud štala, nič hudega. Sicer bi znalo mal dolgočasno postat x;)x .

V fotkah je bila moja fotka dva dni x;)x .......več pa pač ni ni. x:o)x

Kdor jo je videl jo je, kdor je ni.....jo pa lohk po mejlu dobi. Rimarije iz mickarije. x:o)x x:Dx

Mogoče pa si Lucko vzame zgled po Dimitriju....in tud on menja štalo x:Dx x:o)x x;)x

K. Čapek

In kaj ima to skupnega s prestopom Dimsija?

Ja, on se je preselil iz ene štale v drugo... x:Dx

Sem pomislila, škoda ker ne morem zapeti Odlazi cirkus iz moga grada.... Balaševič.

Meni se ravno tako zdi iz ene štale v drugo, kake hude razlike, res ni.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx ......ha-ha....sploh se ne spomnim kdaj sem zadnjič od Biščaka kaj slišal ali bral.....pa saj nisem njegov sledni cucek kot vi2 Janšina x;)x

Za vaju je utemeljen sum, če SDS tako reče x;)x .......zame pa, če dokazi tako nakazujejo. Verjela ali ne...bobek in lucko sta zadnja, ki bi me delala živčnega, kam bi pa prišel, če bi me taka modela delala živčnega.......mal mi je le tečn tolk tumarij kot jih proizvajata prebirat......sicer pa sem si sam kriv, da jih berem x^x . Ha-ha...bobek, te nič ne skrbi, da z vami simpatizirajo taki modeli kot je lucko? Aja, za vas je vsak dober, samo da je vaš. x^x x8Dx

K. Čapek

Piko, kaj pa vem. Načeloma se sicer strinjam s teboj x:)x . Še posebej dokler so bili njegovi posti same žaljivke in podobne nebuloze :xx!: . Kadar tega ni, pa enostavno ne morem, da ne bi negiral neresnic in polresnic, ki jih širi.  x;)x Nisem pristaš misli ala "pametnejši popusti", "kdor molči desetim odgovori" ipd. Mislim, da se je nasilju, nestrpnosti, že fašističnim izpadom posameznikov kjerkoli in povsod treba jasno upreti in povedati kaj si o tem mislimo. In tudi razjasniti, demantirati laži, ki vodijo k sovraštvu, širijo nestrpnost, vzbujajo strah itd. In mogoče tistim sicer bolj redkim, ki nimajo 100% že vnaprej oblikovanih stališč ne glede na dejstva, spremenimo misli v pozitivnejša in strpnejša, tolerantnejša.........mogoče. A ti ne misliš tako?

x^x :palec: se krepko strinjam s teboj.

Ja sam ka mali pao s lipe

Piko, kaj pa vem. ...
x^x :palec: se krepko strinjam s teboj.
Sedaj sta že dva krepka.

Kaj pravzaprav hočeta?

- prepričati Luckota, haha (mislita da to zmoreta?)

- kakorkoli pomagati Luckotu (to je zelo hipotetično, v to najmanj verjamem)

- prepričati nas, da utegne Lucko imeti prav in se je treba zato z vsemi silami boriti proti temu?

- izkoriščati priliko, da pravzaprav nas prepričujeta, kako imata prav vidva?

No?

Sam se le upiram takšnim bolanim razmišljanjem in širjenju laži, nestrpnosti, sovraštva, pravzaprav v nekaterih postih....njegovi zlobi in pokvarjenosti. Pa poskusim doseči, da se razmisli mal preden kdo kje slučajn verjame bedarijam, ki jih piše. In to je vse. Pa mal se zabavam, no. Pa mal imam rad besedni fajt. Pa nič ne vidim, da bi utegnil lucko met prav. Pa mal hočem met prav. Pa mal forumiram, ker je to forum baje. Pa tko. x;)x x:)x

K. Čapek

Pa mal imam rad besedni fajt. ... Pa mal hočem met prav. ... Pa tko.  x;)x  x:)x

Mick, pa ti bi moral biti pravnik, pa bi sefajtal po sodnih dvoranah, pa če bi mel tam prav, bi obogatel ... pa tko! x:Dx :vragec:

NIKOLI nisem nasprotoval mišljenju koga z žalitvami. x;)x Ker pa sem jih od tebe in tebi podobnih prejel veliko, sem jih kdaj tudi vrnil......če ne druzga zato, ker vam je očitno takšna komunikacija blizu, jo edino razumete, pa tudi, da vidite kako je fajn, če te kdo žali. x;)x Sem opazil, da vam je ugajalo. x;)x x^x

Edina resnica ni samo moja resnica. Dokler pa dejstva kažejo nekaj povsem drugega kot to kdo hoče prikazat......je resnica bližja moji resnici kot njegovi. x^x Po mojem mnenju. x^x

K. Čapek

Danes sem malo bolj političen ...

ne identificiram se s tistimi, ki se skrivajo za identiteto stranke

ne identificiram se s tistimi, ki jim je vodja stranke vzor

nikoli nisem bil v kaki stranki

ni slučaj, da stranka, ki sem jo volil, ni dosegla volilnega praga

ker Slovenci se znamo skregati zaradi česarkoli, najlažje pa zaradi politike. Umirjenost v SLOpolitiki zato ne vžge. Zaradi politike se znajo skregati sorodniki, prijatelji, sodelavci, zakaj ne lunatiki? - Huje, kot bi šlo za vero. Slovenska politika ne more biti drugačna, dokler se ne bo kaj spremenilo v glavah ljudi, ki hodijo volit. Veliko na to vplivajo mediji, bo kdo rekel, pa še res je, a kljub vsemu lahko vsak misli s svojo glavo. Če hoče.

P.S.

ker smo v temi DIM (kjer je dim, je tudi ogenj):

pred nekaj dnevi sem na TV dnevniku ujel intervju z Ivom Vajglom,

v nekaj stavkih je povedal več smelih besed, kot Dimsi celoten mandat,

mislim, da si jeseni lahko samo še želimo, da se s kakšno kuhinjo iz piskra zopet ne poDIMi...

Dokler pa dejstva kažejo nekaj povsem drugega kot to kdo hoče prikazat

Katera dejstva?

V tvoji domišljiji?

Tu si hotel biti ti. x;)x

Mah bobek x;)x ......sem ti že povedu, da si prezelen. x^x Tud prezelen ne opazi, da je prezelen. x;)x Tak, da.....daj.......ne se tolk ukvarjat z atejem, dej se rajš s sabo. x;)x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...