Skoči na vsebino

Dimitrij Rupel

Volk K.L.

Ali podpirate prestop D. Rupla iz LDS v stranko SDS?  

30

1. 1. Ali podpirate prestop D. Rupla iz LDS v stranko SDS?

• DA
      10
    • NE
      15

Recommended Posts

• Komentarji 211
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Piko, kaj pa vem. ...
x^x :palec: se krepko strinjam s teboj.
Sedaj sta že dva krepka.

Kaj pravzaprav hočeta?

- prepričati Luckota, haha (mislita da to zmoreta?)

- kakorkoli pomagati Luckotu (to je zelo hipotetično, v to najmanj verjamem)

- prepričati nas, da utegne Lucko imeti prav in se je treba zato z vsemi silami boriti proti temu?

- izkoriščati priliko, da pravzaprav nas prepričujeta, kako imata prav vidva?

No?

Jaz in Mick imava vedno prav. Si to hotel slišati, zdaj si slišal x!x

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Jaz in Mick imava vedno prav. Si to hotel slišati, zdaj si slišal  x!x

Ne vem. Domisil sem se samo teh možnosti.

Zato pa sprašujem vaju.

Torej zakaj?

(Brez obrabljenih floskul, da je treba ... neresnoco ...

- ker je ravno zaradi Mickovih odgovorov Luckovih postov nekajkrat več.

Pustite človeka pri miru, ali pa mu pomagajte!

(Ker vsak potrebuje neke vrste pomoč, tudi jaz in ti, sicer ne bi tupkala, pardon - tipkala tu po netu....)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

1. ker je to forum, kjer se krešejo mnenja x;)x

2. ker vedno in povsod odkrito nasprotujem stališčem podobnim Luckotovim x^x

3. ker imam rad besedni fajt :vragec:

4. ker se zabavam x:o)x

5. ker on mene ne pusti na miru :xx!:

6. ker na vprašanja odgovarjam x:)x

7. ker boljše, da te njega na lnf "natulim", kot da kakega njemu podobnega v real lajfu na gobec x:px

8. ker me napada in žali :o|o:

9. ker rad prav nesramno laže x!x

10. ker rad tupkam x:Ix

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ker smo slučajno v taki temi: Dimitrij zase misli, da dela vse prav, vse v dobro države, bog ne daj, da bi kak novinar podvomil v njegove odločitve itd.

Dobro. Ves cirkus z Lucijem ker ...

Kaj, če bi dali na glasovanje lunatkom, kako to vidijo drugi - se strinjajo s tem ali ne?

Sicer, kaj se sploh obremenjujem s tem? V nečem sta si namreč zelo podobna. Aja, zakaj že?

Zaradi štale, ja.

P.S.

V besednem fajtu, skrit v senci , manjka bistveni argument. Kredibilnost pri zastropanju stališč. (to je gotovo vajina skupna točka)

Pa ja, mora bit mal štale, al ne? x:o)x Včasih popestri forum, škoda le, ker se včasih prevesi v žaljiva nakladanja namesto v argumentirano debato. x^x

Ne, to ni najina skupna točka. Sicer res, da nisem dal gor svojega imena in priimka, sliko pa sem dal za 2 dni, veliko lunatkov točno ve kdo sem, nekateri po OS, z nekaterimi sem se osebno spoznal, tud Marsa npr. točno pozna vse moje podatke x;)x .......tako, da ne bo držalo x^x . Zakaj se v etru ne razgalim pa so določeni razlogi in moja osebna odločitev ter moja stvar, konec koncev. x^x

K. Čapek

Pa ja, mora bit mal štale, al ne? x:o)x Včasih popestri forum,

popestri posmeti , posvinja forum.

O bog tudi posvinja ni dober izraz, zaradi JanjeP, seveda, na tem forumu je to nekaj pozitivnega!

... veliko lunatkov točno ve kdo sem, nekateri po OS

Vem OSe imaš zelo rad! Da te kakšna ne bo pičila?

... tud Marsa npr. točno pozna vse moje podatke

Eh, to je pa glavno! Potem je pa vse v redu. Mickena provokacija je bila torej povsem odveč. Sori.

P.S.

Lepo se imej na dopustu! (Pa saj je tudi Dimsi že kje na morju ... ko smo ravno v tej temi (beri s širokim e)

2. ker vedno in povsod odkrito nasprotujem stališčem podobnim Luckotovim  x^x

A tako... potem pa pejt prosim prebrat temo IZVOR DUŠ - pa tam podaj svoje mnenje.

Torej kako ves, kaksna stalisca imajo 'Lucifer in podobni' na razlicnih podrocjih?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa ja, mora bit mal štale, al ne? x:o)x Včasih popestri forum,

popestri posmeti , posvinja forum.

O bog tudi posvinja ni dober izraz, zaradi JanjeP, seveda, na tem forumu je to nekaj pozitivnega!

... veliko lunatkov točno ve kdo sem, nekateri po OS

Vem OSe imaš zelo rad! Da te kakšna ne bo pičila?

... tud Marsa npr. točno pozna vse moje podatke

Eh, to je pa glavno! Potem je pa vse v redu. Mickena provokacija je bila torej povsem odveč. Sori.

P.S.

Lepo se imej na dopustu! (Pa saj je tudi Dimsi že kje na morju ... ko smo ravno v tej temi (beri s širokim e)

Heh, me ti mal zezaš, ha x;)x x:o)x Ostra debata ne posmeti foruma, po mojem mnenju. Nepotrebne so žaljivke, se strinjam. x:)x Kaj je narobe, če imam rad OS-e? Hihi, raje pičim jaz kakšno, bo verjetn obema bl pasalo, kot da ona mene. x;)x x:o)x Marso sem omenil, ker je vrhovni poveljnik, "njen forum" je in se torej s svojim pisanjem ne skrivam pred njo kot tako. x^x

K. Čapek

• 4 weeks later...

Mal za zabavo : :vragec: ....še pred svežo ljubeznijo x;)x

Janša-Ruplu: Zame ste enostavno oseba, ki ne more brez gospodarja. In ko ga najde, je pripravljena popljuvati vse, ki trenutnomu gospodarju niso všeč. Jaz se ne bom več ukvarjal z vami.

Rupel - Janši : Janša je demagog. V polemiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev ampak služabnike. :eek: x:px x;)x ....in še : Janšev načrt je spraviti slovenske oblasti v težave, pa naj stane, kar hoče. Vloga "konstruktivne opozicije njenega veličanstva" mu ne ugaja. Njegov bistveni cilj je v Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov. Važno je, da bi bilo čimmanj uspehov in normalnega življenja. Tako bi bil pripravljen teren za prihod rešitelja. :vragec: x;)x

x:Dx

K. Čapek

DD prihaja x:Dx  x;)x

mislim da ne gre janši tolk dobro da bi dd prihajal :D a bo mela kera stranka to v programu? a so obveščene o tem? hm hm... sem tako neopredeljen trenutno, da bom najbrž dal glas prvi DD stranki

sicer pa sploh ne vem kdo je pr nas levi kdo je desni, kdo je srednji, kdo je rdeč, kdo je roza.... kdo je črn.. :D od zmeri poznu samo enu sm partiju to je tista sj veš partija od briškule....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Z Ruplom na grmado... :vragec: :palec: x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...
Mal za zabavo :  :vragec: ....še pred svežo ljubeznijo  x;)x

Janša-Ruplu: Zame ste enostavno oseba, ki ne more brez gospodarja. In ko ga najde, je pripravljena popljuvati vse, ki trenutnomu gospodarju niso všeč. Jaz se ne bom več ukvarjal z vami.

Rupel - Janši : Janša je demagog. V polemiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev ampak služabnike.  :eek:  x:px  x;)x ....in še : Janšev načrt je spraviti slovenske oblasti v težave, pa naj stane, kar hoče. Vloga "konstruktivne opozicije njenega veličanstva" mu ne ugaja. Njegov bistveni cilj je v Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov. Važno je, da bi bilo čimmanj uspehov in normalnega življenja. Tako bi bil pripravljen teren za prihod rešitelja.  :vragec:  x;)x

x:Dx

Valda Mikec ma rajš komunajzarje, k so pred 15 leti pobijali slovenske sinove, ko so bili na služenju vojaškega roka v Srbiji :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: s strelom v tilnik :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Me prav zanima kako se to lahko opraviči???? Ljudi, ki so pobili po 2 svetovni vojni so sedaj označili z izdajalci.

Le kaj bi rekli za te, ta druge.

Dej Mikec to so resnejše stvari od grdih besed, katerih se poslužuješ ti.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Črna vrtnica, a imaš PMS? Upam, da si zdej že ok :palec: . Me prav zanima kolk teh slovenskih sinov so pobili, pa od kod ti to tako dobro veš? Kolk se spomnim tistga primera al pa dva, pa je zlo vprašljivo kdo je koga in kako ustrelu. Sem bil tud sam v JLA, še mal prej, pa verjetn iz lastnih izkušenj vem veliko tega, kar se tebi niti sanja ne. x^x

Če se bi že moral odločiti bi se Mick na koncu res raje odloču za komunajzare kot za bele.....definitivno domače izdajalce, ki so zaprisegli A. Hitlerju... :xx!: :xx!: :xx!: In pobijali svoje ljudje, najprej oni, črna roka itd, če te je spomin mogoče zapustu, najprej so oni na zverinski način pobijali slovenske sinove zaradi drgčnega političnega prepričanja. x;)x To sicer ne opravičuje povojnih pobojev, sam vseen pa poglej tud mal v tujino (npr. v Francijo) kako so končali sodelavci nacijev.

Katerih grdih besed se poslužujem, črna vrtnica? Al je to (Mikec) mišljen nekdo drug, ne Mick? x;)x x^x Al pa je to le tvoj pokroviteljski način spreminjanja mojga nicka v smislu tebe vsevednice navpram mene nevedneža? x;)x :xx!: In kakšno vezo sploh ima tvoj post z mojim citiranim???? :eek:

K. Čapek

• 3 weeks later...

Ko smo že v tej temi (bere se s širokim E)

Dimitrij je naekrat postal idealen zunanji.

Pred časom je izjavil nekaj takega - mi bomo seveda ne vsak način podprli Hrvaško k vstopu v EU, ker je to tudi v NAŠEM interesu. Zato bomo na vse načine podprli vstop Hrvaške v EU. Dober diplomat ne govori o svojih interesih, ampak vleče poteze, ki so tem interesom v prid. Haloooo, vedno izgubljamo v pogajalskih manevrih s Hrvaško, neko fiktivno prednost bi pa kar zavrgli? :xx!:

Zdej pa ne vem, kakšni so bili njegovi komentarji ob Podobnikovem incidentu (oz. incidentu s Podobnikom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...