oona 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 enga sta nažgala skup Ti, a bi rad kaksno prepoved? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ce je tako, hmm... posljem na OS ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ne. Pri nas se v tem primeru demokracija konča. Če je ura do dveh je do dveh...ali pa pride mama v diskač pogledat kaj dogaja astra, nataly, jaz sem tudi izbrala tole varianto... najprej skupni dogovor, ampak držali se ga bova obe. Tamala je zelo hitro dojela, da mislim čisto, čisto resno in ne palim na naknadne fore. Samo enkrat je preizkušala moje meje in spoznala, da če bo na ta način dojemala najine dogovore, bo najino medsebojno zaupanje pod velikim vprašajem. Zdaj je že polnoletna in je že nekaj časa ne sprašujem, kako dolgo namerava bit zunaj. Zgleda pa, da to sama tako doživlja, morda zato, ker sem njena mama, ker še živi z mano, ker... kaj vem???... enstavno me pokliče in pove 'mami, midva greva v kino.'... zdi se mi, da sem skozi materinstvo ves čas improvizirala in nikoli čisto zares vedela, ali ga totalno biksam, ali delujem v dobro obeh... če zdaj gledam nazaj, bi mnogo reči naredila drugače, velikokrat me je zvil občutek krivde, mnogokrat strah in jeza in bes... včasih sem naredila take bedaste scene od samega strahu, da ne obvladam situacije... imava odnos, kakršnega sva ustvarili... všeč mi je, da je drugačen, kot je bil moj odnos z mojii starši... všeč mi je, da se toliko reživa skupaj, da se objemava, da si zmečeva v obraz glasno in včasih verjetno preglasno za sosede tisto, kar se pojavi ... sicer pa živi svoje življenje... ki ni tako, kot moje... ima svoje mnenje, ki zelo pogosto ni tako kot moje... deluje v svojem ritmu in jaz v svojem... vmes pa včasih treščiva skupaj, da se bliska na tak ali drugačen način... Daša je preizkušala moje meje že pri 12-tih. zdi se mi, da sem jih takrat šele določila. Prav zaradi tega. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Lepo zapisano tole Mateja.Saj v bistvu tudi jaz improviziram. Vedno sem. In tudi vedno upala, da ravnam pravilno. Je že tudi mene stiskalo v trebuhu, sem se že tudi jaz za glavo držala, ali se spraševala če sploh poznam svoje otroke..tako pač. Mislim, da je zaupanje tisto, ki drži. In to, da se dogovorov drživa obe. Se je že zgodilo, da sem do zadnjega buljila v TV in "prepozno" prišla po njo - sem pomislila...ziher ne bo jezna...pa je bila. Ful. "Sem te čakala...da mi nič več ne zamudiš " Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Aha...Nataly... otroc pričakujejo pa da boš vedno točen...moja mi je tut že zmetala v faco, da NIKOL VEČ NE REČEM, DA PRIDEM ČEZ POL URE, POL ME PA NI TRI URE!!! K JO SKRBI!!! Pol je pa men tut šinlo, da res ne morem pričakovat točnosti od nje, če sama nisem...sem se pa nekak zvadila ven, kao, a viš kako je, če zamujaš... he he heZdaj pa poteka vse kul... res...moram rečt...Mateja...všeč mi je tvoja strategija... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Pol je pa men tut šinlo, da res ne morem pričakovat točnosti od nje, če sama nisem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 TALE FILMČEK je pa res zakon... Hah...kako se lahko en malček neumorno trudi, da bi dosegel svoje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a smo res tko težavni da je treba zato odpirat forume? p.s. a je kdo tuki gledu 13letnici? Jaz ne kadim, ne pijem alkota, edin telesne orgije mam rad. Kakšna bo kazen? smeh Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Ne, ne odpiramo forumov, ker naj bi bli tko težavni, odpiramo jih zato, da bi vas lažje razumel... Je pa res, da nekateri pozabljajo, da so bli najstniki, so pozabil, da jih je medlo... :xx!: mim... p.s. a je kdo tuki gledu 13letnici? Jez sm jih... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.