kapica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 kaj res poje clovek na leto v spanju v povprecju 5 pajkov????? jajks, fuj, bljak..................... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 A to naj bi bilo al kaj?Ko pravis - kaj res? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Kapica, daj nehaj no! Saj jih imam rada, ampak, da bi jih jedla,ne hvala! :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ne, pravzaprav je povprečje tam nekje 10 na mesec. Pa dober tek! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ja, sem jaz tud nekje brala ! Baje da med spanjem....... bljekkkkk Zato jaz spim z zafršlusanimi usti in ščipalko na nosu, heheeh..... Al pa bo treba umislt eno mrežco za čez usta in nos! Spider speciality Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 ... recimo OK, da se tako odlocim (ne vem kaj bi se moralo zgoditi, da bi bilo tako)... hipoteticno pac...Ampak da mi NEZELJENA HRANA kar sama zleze v usta? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 p.s. Skratka, zakljucek, sklep - JAZ NE. Jaz ne zrem pajkov. No way. Po tej logiki mi torej pac lahko zbases ponoci v usta, kar zelis!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Marsa Sam ne...jaz sem tudi brala...baje ti pac sami prilezejo v usta Ko spis, pa imas kdaj usta odprta...Sej za musice, pa itak najbrz ves, da jih jes a ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Pejte se solit, zdaj se bom pa vso noc premetavala s tesno zaprtimi usti. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ja, bo ze res. Ker zivljenska zelja vsakega pajka je, da zleze nekomu v usta in tam umre. Zagotovo. Bla, bla...bla bla. Ko je ze taksna tema...jaz sem enkrat pojedel zivega polza.Pa naj se najde junak...ne pa nekaksni pajki. Pif... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Jaz sem ZAL tak junak. :xx!: :xx!: :xx!: resila me je mama, bila sem majhna. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Jaz sem ZAL tak junak. :xx!: :xx!: :xx!: resila me je mama, bila sem majhna. :xx!: Ni resila tebe, njega verjetno. Jaz ga nisem pojedel namerno, ni slo za stavo ali kaj podobnega..nenameroma sem ga...ah, dolga zgodba.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ja, bo ze res. Ker zivljenska zelja vsakega pajka je, da zleze nekomu v usta in tam umre. Zagotovo. Pol pa raziskave lazejo Sej gre ponesreci v usta, ne zanalasc...k pac pleza...ma kaj jaz vem, ne znam po pajkovsk razmisljat Polzozerec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Jaz sem ZAL tak junak. :xx!: :xx!: :xx!: resila me je mama, bila sem majhna. :xx!: Joj, jaz sem tudi tak junak Sem jedla mravlje...dezevnika je pa k sreci resila moja mami...Ne vem sicer, kaj je bilo tok dobrega pri mravljah...ah ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Polzozerec Tih bod...se tebe ugriznem, ce ne nehas... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ena zenska mi ga je uturila!!!!! na morju... tamalega polza, morskega... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ena zenska mi ga je uturila!!!!! na morju... tamalega polza, morskega... :xx!:Svasta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ja, svasta. jaz sem bila bolj 'ribja' kot majhna... nisem si upala odklonit recimo...Tako me je pa prijateljica pri njeni babici tudi resila pa pred vampi, ko si nisem upala odklonit... potem pa je prisla in rekla, ma nous tega zrla - in sva sli. Se danes sem ji hvalezna.tele zenske tudi nikoli ne pozabim; z eno drugo puncko sva ji 'nabirali' polze in skoljke na morju ob obali - bogve za kaj jih rabi, kar tako, nisva razmisljali... no, potem pa se je izkazalo, da jih je in celo blazno muci v bistvu... ma ne da se mi o tem... a ker si ravno rekel, kdo je zrl polze, evo jaz sem jih recimo.zato pa NE MARAM!!!! nikoli nikakrsnega siljenja.... potem se naucis reci ne in bit bolj trden - ne gre drugace, sicer bi me pohodili, v vsakem primeru pa - bogve kaj bi mi podturili za jest vse zivo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ja, svasta. jaz sem bila bolj 'ribja' kot majhna... nisem si upala odklonit recimo...Zanimivo...jaz pa VEDNO.Ce mi kaj ni prijalo, sem povedal.Vedno.Pred komerkoli.Kjerkoli.Danes pocnem isto. Ne narobe razumet.Ce sem kam povabljen na kosilo, vecerjo, piknik...ne pocnem tega, da bi koga uzalil, ne recem 'ni dobro', recem 'meni ni dobro, meni to ne prija'. Eni sprejmejo normalno, drugi pac ne.In ti drugi, jasno, te pac vec ne povabijo nikoli ... Imas tezave v dolocenih situacijah, to moras vzeti v zakup. Kaj ces take stvari osebno jemat...ce cloveku pac nekaj ne prija, pa pusti na krozniku, big deal.Pa ne, da nimam do hrane spostljivega odnosa, nasprotno...sploh pri kruhu sem obcutljiv...nikoli ga ne mecem v smeti, niti koscka....ce si sam pripravim obrok, si pripravim tisto kar imam rad in toliko kolikor lahko pojem, pa nic ne ostane.Drugje pa vcasih kaj ostane... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Vidis, jaz pa ravno iz spostljivosti nisem odklonila... ne zaradi kaksnega strahu pred onim, saj nisem bila kaksna bojecka, v bistvu sem bila jezikava celo... a nekako, ce nekdo je, hrana je tudi uzitek... ma nimam casa zdaj zabluzit o tem... imam neko svoje mnenje...recimo hipoteticno pridem v okolje neko novo in se obnasam kot ti - hvala, a ne bom... ne vem, no, vzeli bodo odklonilno... je treba se naucit elegantno resit to...recimo sem rekla, tudi odraslim - jaz zdaj grem... in sem sla... sama... skratka, sem si upala, celo rpevec - a pri nekaterih zadevah... hm, no, bila sem pravzaprav vljudna in prijazna vedno... iz TEGA razloga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Polzozerec Tih bod...se tebe ugriznem, ce ne nehas... Krokodilska posla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Michelle raje molci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ko spis, pa imas kdaj usta odprta...ja, blabla blasam pijanci morda in tisti,k smrčijo...dobjo kaj v usta...drgač pa naš zemeljski pas tega ne podpira v gmoti za človekovo škodo.pa še to, tam kjer si prebrala, a je to bilo napisano res za Afriko morda, al le za en blabalbla statistični, ki nikakor ne diši po logiki normalni,niti fantazijsko ni privlačno, hoh Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Marsikak mrčes in podobno...sem že pojedla zavestno..da pa ponoči.. :o|o: Pajkov menda res še ne...jedla pa sem kobilice, kakšnega črva po pomoti v sadju ali solati.. :xx!: , žive morske polže...pa seveda surove školjke...mmmm, obožujem ostrige...pa surove ribe... enkrat v Mehiki...so me domačini gostoljubno pričakali...s skodelico hroščev... ..in tekilo...mal sem gledala, kwa čem zdej...pa segla v skodelico..in sploh ni bilo slabo...tko hrustljavi so bili.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.