contesa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Svaka ti čast Astra-živega hrošča si pojedla! To pa raje ne bi! :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 ja, blabla blasam pijanci morda in tisti,k smrčijo...dobjo kaj v usta...drgač pa naš zemeljski pas tega ne podpira v gmoti za človekovo škodo.pa še to, tam kjer si prebrala, a je to bilo napisano res za Afriko morda, al le za en blabalbla statistični, ki nikakor ne diši po logiki normalni,niti fantazijsko ni privlačno, hoh Fak, kok mi gre na zivce tak odnos!pa to svet ni vidu...najbols je zalit pa zavijat z ocmi.matr mi gre to na zivce... nikoli nisem rekla, da jaz to vem, ampak sem napisala kva sem prebrala.mal vec spostovanja in malo manj zavijanja z ocmi, pa bo svet lepsi! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 nikoli nisem rekla, da jaz to vem, ampak sem napisala kva sem prebrala. mal vec spostovanja in malo manj zavijanja z ocmi, pa bo svet lepsi! hj vem, da si prebrala, sj sm ti napisu; za ktero državo se je šlo...to me zanima....tisti pogled pa ni bil zate uperjen zarad takih novic, kje pa....če ne bi ti še posebno poudaril, jasno zdej sj sm tut jest alergičn na ene par smeškotov, pa sm zato čist tih, de ne pride do zlorabe veš. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ne spomnim se, Kapico vprasaj, k je zopet zacela s to temo.Prebrala sem ( ce se dobro spomnem), da clovek v zivljenju poje v spanju cca 2-5 pajkov...sploh ne vem, ce pisalo v kateri drzavi...Je pa res, da mislim, da ne spim z odprtimi usti ( edino ce imam zamasen nos?? )...Ne vem, ne vem... sorry Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Svaka ti čast Astra-živega hrošča si pojedla! To pa raje ne bi! :xx!: To ni nič, a veš kolikim sem že jaz v želodcu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 enkrat v Mehiki...so me domačini gostoljubno pričakali...s skodelico hroščev... ..in tekilo...mal sem gledala, kwa čem zdej...pa segla v skodelico..in sploh ni bilo slabo...tko hrustljavi so bili.. Saj glih to govorim. Iz spostljivosti, pa pac probas - a te bo konc... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 enkrat v Mehiki...so me domačini gostoljubno pričakali...s skodelico hroščev... ..in tekilo...mal sem gledala, kwa čem zdej...pa segla v skodelico..in sploh ni bilo slabo...tko hrustljavi so bili.. Saj glih to govorim. Iz spostljivosti, pa pac probas - a te bo konc... Ja, v neznanih krajih z neznanimi ljudmi so vedno lahko tezave...nikoli ne ves, kako bodo odreagirali: Dozivio neki tip brodolom i isplivao na obalu nekog otoka.Zahvaljuje se on Bogu sto je prezivio, al' cim ustane oko njega se saberu hijene.Rece on: "E, sad sam najebo."Odjednom on u glavi cuje glas Bozji: "Nisi najebo, uzmi ovaj kos naplavljenog lesa i stavi si ga na glavu..bices velik i hijene te nece pojesti."Napravi on tako...stvarno, nece mu nista.Ide dalje...hodi dva dana...stvarno zedan...i rece sam sebi: "E, sad sam najebo."Odjednom on u glavi cuje glas Bozji: "Nisi najebo, uzmi jednu palicu i samo kopaj...voda je ovde negdje "On kopa...stvarno naide na vodu.Noc...spava ko dete.Ujutro ide dalje, al' cim ustane oko njega se nadecijelo pleme kanibala.Rece on: "E, sad sam najebo."Odjednom on u glavi cuje glas Bozji: "Nisi najebo, uzmi koplje prvome i ubi im poglavicu."Covjek to ucini, a Bog mu na to rece: "Eeee, sad si stvarno najebo!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 A vi zdaj meni tukaj da nisem vegi? hm hehja ti neumni pajki se vidi da majo noge 50x večje od glave... prav jim bodi, lahko bi vedeli kam nimajo stopat... pol pa jasno refleksi mljas mljas... kill em all, sej eno je da pr tabornikih poješ kobilice, drugo je da ti pajki ala misija nemogoče nad tovojo posteljo se spustijo s svileno nitjo direkt v usta najbrž gredo rudarit žolčne kamne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Pajki baje soli ne marajo :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 heja pol so pa samomorilni saj če nimajo soli... hmja... no future... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 Pajki baje soli ne marajo huraaa, spet neki več vem Mravlje pa cimet. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2004 hehe nino tebi je pa tole takoj na "zulj" priletelo...z izjavo: vi men, da nisem vegi...??? ka se sekiras? pac nisi! ej michelle nevem js tocn kolk, kdo, v dolocenem roku, kje...al 2-5, tko kot si ti napisala, al 5...al le med spanjem al ne, al zakaj, ker ne marajo soli, al pri tistih ki smrcijo al ne...sam dejstvo je, da se je to dogajalo! in da se dogaja.... js sem sam to nekje prebrala in pol tle vprasala, da vidim ce sem sploh prav prebrala????? :xx!: skratka: jupi za pajkce! tko so navzgravzni (saj men...fuj, jajks, bljak...) ponoc pa jih za to jem??? marsa, ko si napisala, da ti lahko po tej logiki ponoc zbasejo v usta karkoli pa bos tko receno to pojedla? je pa razlika al ti neki majhnega samo zleze nezno rahlo v usta po grlu, da te na rahlo zazgecka pa ti nato cist refleksno pogoltnes, kot da se ni nic zgodilo, al pa ti nekdo nekaj base, kar te bo le refleksno zbudilo! men edin ni logicno kak lahk jem pajke, ce jih nimam (v sobi)????!!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 uf,jest sm pa že marskej probala-zavestno...pajkov sicer ne,ker jih nikjer ni blo..sm pa kačjo kri in kačo,kobilice,podgano,opico,uterus od kokoši,račji zarodek,pohan pasji rep,cvrte čričke,cvrte bube...sej ne polnih skled,tko glih, da sm probala.. upam, da vam ne bo šlo na bruhanje.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Kje, zakaj??? Svaka ti čast. Kačo bi probala, cvrte bube al pa mravlje tud, sam ka zarodke al pa opico!!! :xx!: Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 V Aziji se z vsem tem srečaš, na vsakem vogalu..pa probaš...sej sm rabla mal cajta(pol leta),da sm to vse probala..mal ugrizneš tam, mal tam..pač,firbec Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Mislm da je v takih primerih najboljš, da ne vprašaš kaj ješ! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 aja ne,sej sm vedla kaj jem,je blo vse zelo reprezentativno.. sej, enkrat sm to probala vse,pa ne bi več..ni blo nč okusno :xx!: no,ja,opica je bla ko pišanc,ostalo pa.. :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 menda so tud kače podobnega okusa kot piščanci :xx!: :xx!: :xx!: za pajke pa nism čist zihr Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Kaj pa kačja slina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2004 js sm pa se nekaj nasla... zalostno! menda med enournim plavanjem v javnem bazenu popijes 1/12 litra urina pa v enem letu se na cloveka v restavracijah z hitro prehrano poje povprecno 12 cloveskih las... pa vsak dnevno vdihne liter cloveskih plinov.......... (kaj vse delamo, pa se ne zavedamo?) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 menda med enournim plavanjem v javnem bazenu popijes 1/12 litra urina URINOTERAPIJA 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 :o|o: Tut ce ne bi tega vedla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 :o|o: Tut ce ne bi tega vedla a ne de 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.